Kaitse


Mis on meie isiklik kõige tugevam kaitse? Ma ei räägi siin riigist ega ka isegi politseist või piirivalvest. Ma räägin meie enese kaasasündinud kaitsest. Meie aurast. Termineid võime kasutada erinevaid, kuid mõte jääb samaks. Tegu on iga inimese enese psühhokineetilise väljaga, mis tajub haigusi või väljast tulevaid ohte kaua enne kui need haigused või ohud on meie füüsilise minani jõudnud. See on vana uudis paljudele. Kuid kas teate ka seda, et lihtsate harjutustega on võimalik seda välja ja selle ümbritsevat kihti nii tugevaks muuta, et suudetakse vältida mitte vaid haigusi vaid ka vaenulikke kallaletunge, nii energeetilisi kui ka füüsilisi?

Ja jälle kord taandub kõik sisemise tasakaaluni. Olles rahulik ja TEADES oma kaitsva kilbi olemasolu ja tugevust, muutub inimene ka nähtavalt tugevamaks. Oleme ju kõik kuulnud legende sõduritest kes kõndides lahinguväljal kuulid ümber vihisemas, tuleb lahingust tagasi ühegi kriimuta. Või lugu Bessist  Congeltoni külast, kes katkupuhangu ajal haigeid põetas ise sellest puutumatta jäädes. (Tema fenomeni on teadlased suutnud juba neile arusaadavaks mõelda 😛 leides,  et sellesama Bessi järeltulijad kannavad endas geenimutatsiooni,  mis on katkule immuunne, väidetavalt on sama geen ka AIDSi vastu kaitstud.) Samuti lugusi kus maavärina tõttu, varingute alla jäänud inimesed leitakse elusate ja tervetena. Seda ajaliselt juba täiesti lootusetult hilja. Vestlustes nende inimestega ütlevad nad midagi väga kummalist. “Ma lihtsalt TEADSIN, et mind päästetakse.” “Ma olin KINDEL, et ma pean vastu!”  Muidugi võib selle kirjutada “jumaliku” ime alla,  kuid… Mis on inimene? Või peaks hoopis küsima mis on jumal 😉  Sest vastus on üks ja seesama.

Jumal ja Inimene on üks ja seesama. Enne kui edasi seletan lisaksin siia ühe muinasjutu.

Lugu Shirdi Babast.

Naine valmistas Shirdi  Babale vaagnatäie maiustusi, kuid hulkur koer sõi need ära. Naine ajas koera hoopidega eemale. Seejärel viis ta teise vaagnatäie maiustega Shirdi Babale, kes aga keeldus seda vastu võtmast ja ütles, et ta on juba söönud maiusi, neid, mida naine oli ennemalt valmis pannud, ja ta on oma nälja kustutanud. Naine vaidles vastu, et see on esimene kord, kui ta maiusi pakub, seega, kuidas võis Baba nõnda rääkida? Baba ütles “Ei” Ta teatas, et naine oli pakkunud maiusi juba varem ja oli isegi peksnud Teda.

Loo moraal – igas elavas on jumal (looja, Kõiksus) kuidas me iganes, vastavalt oma kultuurile või usundile seda nimetada tahame. 😉 Ehk siis see suur ja särav teemant mis on peidus igaühes meist. Meie iseeneste särav valgus, mis on osake Kõiksusest ja loomise Valgusest.

Läks vähe pikaks. Kuid nüüd siis alguse juurde tagasi.

Kuidas suudame siis oma energeetilist välja harjutades tugevdada Kaitsma meid psühhokineetiliste rünnakute eest? Või siis maakeeli Kaitsta ennast kadedate ja rumalate, ebausu küüsis vaevlevate isikute rünnakute eest.

( Energia vampiirid, usuhullud, “mustad maagid”neurootikud, kellel on kõrge tarvidus olla vajalik ning kellega ükski normaalselt töökas isik pole võimeline võistlema)

Valguse sammas

 1. Hingake sügavalt ja ühtlaselt ( tehke seda kogu harjutuse jooksul).
 2. Lõdvestage oma keha (neid meetode on palju, valige meelepärane)
 3. Seiske sirgelt ja pingevabalt, käed kõrval ( 😉 igakord ohtu tajudes pole mõistlik seista, kuid, kui kõnnite siis sirge rühiga, ühtlaselt, rahulikult, käed lõdvalt külgedel liikumas. Kui istute, siis sirge seljaga jalad paralleelselt ja tugevalt maas, peopesad reitel)
 4. Kujutlege enda ümber ellipsi kujulist, helesinist kiirgavat valgust. See ümbritseb kogu teie keha ~20cm kihina. (Selline kaugus ja värv on vajalikud just kaitse välja töötamise huvides.)
 5. Kui olete juba suutnud endale ette kujutada, eredalt kiirgavat, helesinist, valgusvälja enese ümber. Kujutlege selle tipul aurat, kerget , teie peakohal asetsevat säravat valget valguskera.
 6. Kontsentreerige oma tähelepanu sellele nii, et ta muutub eredamaks ja hõõgub valgelt (nagu põlev magneesium [paljud seda on näinud 😛 ]) See valgus kujutab meie Kõrgemat Mina.
 7. Olge teadlik nendest kahest kujutisest: jõuline sinine ellips, mille sees te täielikult asute, ja särav valge kera teie peakohal.
 8. Olge teadlik helendavast kerast oma pea kohal, püüelge kõrgeima vooruslikkuse ja õnne poole mida olete suutelised ette kujutama, ning mõistke, et vaatamatta selle kera kujutlemisest on see sümbol mis esindab osa tõelisest jumalikust (Kõiksuse) väest.
 9. Kui tunnete end valmis olevat, näete virvendavat kera sädelevat valgust alla saatmas. See hõbedaste sädemetega valgus täidab teie aura, samal ajal täielikult teisse tungidesja võnkuvalt teie keha läbides.
 10. Teie aura väline ümbris jääb teravalt piiritletuks nagu intensiivne ere helesinine ellips, nüüd täidetud elava, võnkuva, sädeleva valge valgusega.  Jätkake selles seisundis viibimist niikaua kui suudate selgelt säilitada seda kujutluspilti , elava ja tõelisena
 11. laske sellel teie teadvusest hajuda, ise aga samal ajal TEADES, et SEE EI OLE REAALSUSEST KADUNUD.

Sarnaseid Iseenese programmeerimise harjutusi on ka teistel koolkondadel.  Alustades Silva meetodist ja lõpetades psühholoogide teraapiatega. See antud harjutus on pärit Odoaatilise maagiakooli õppekavast . Keda asi sügavuti huvitama hakkas, siis minu käes on raamat “Psüühiline enesekaitse” Melta Denningi ja Osborn Philipsi sulest.

Ning nagu iga teisegi eneseabi harjutuse puhulgi tuleb ka seda harjutada iga päev, et ohu korral suudaksite minna koheselt sammuni 9. Ning samuti nagu iga teisegi eneseabi raamatu lugemise puhul ei tohi sedagi võtta kui ainutõde. Kuid seda pean tunnistama – teooria töötab. Kui ikka oled KINDEL oma tugevuses ja kaitstuses siis sa seda ka oled. Kuid pruugib sul vaid korra tunda ennast süüdlasena oma tugevuse eest ja sa oled kadunud. Sa nõrgestad ISE  oma välja.

OLGE OMA AURAST TEADLIK! KA TEISED INIMESED ON SELLEST TEADLIKUD, NAD TUNNETAVAD SEDA JÕULISE VÕI NÕRGANA, AKTIIVSE VÕI TEGEVUSETUNA, EREDA VÕI TUHMINA.

MIDA VEENDUNUM TE OMA AURAST OLETE, SEDA TUGEVAMAKS SEE MUUTUB!

MIDA TUGEVAMAKS TEIE AURA MUUTUB, SEDA VÄGEVAMAKS MUUTUTE KA TEIE.
Üks kommentaar “Kaitse

 1. ( Energia vampiirid, usuhullud, “mustad maagid”neurootikud, kellel on kõrge tarvidus olla vajalik ning kellega ükski normaalselt töökas isik pole võimeline võistlema)

  Alustame sellest.

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.