KaksikLeegi Sõnumid – Esimene Laine: Mu kallid Kaksikud, alandlikkus ja palved leevenduseks


tumblr_inline_nxnnk2n3rW1twai7t_40027.08.2017 Ana Souto

Mu Kallid Kaksikud,

Ma loodan, et te kõik naudite oma nädalavahetust. Ma otsustasin paar päeva vabaks võtta ja veeta mõnda aega looduses, iseennast maandades ja Olemiga ühenduse võtmiseks. Mul oli juba nii hädavajalik veeta mõnda aega oma laste ja sõpradega, et ma sõna otseses mõttes ei pannud oma läpakat isegi käima. Mu jalad pole viimasel kahel päeval kingi näinudki ja ma olen need päevad veetnud mängides veepüstolite ja valgusmõõkadega.

Ma usun, et mu teejuht tõmbab mind vahest ühisenergiatest välja, et ma ei püherdaks selles draamas ja suudaksin sellel rännakul säilitada selge ja teadliku nägemise.

Väga paljud teist on viimasel ajal minu poole pöördunud küsimustega, millel mul endalgi puudusid veel vastused, seega ma otsustasin oma patareisid laadida ja lahingusse minna. Ma luban, et ma vastan teile kõigile peagi, kuid niikauaks toon ma teieni tänase päeva energiad.

Kiire meeldetuletus, et me viibime veel Varjutuse varjuperioodis, samal ajal tegeledes tagurpidi liikuba Merkuuri mõjudega. Kõik need emotsioonid ja tunded on vajalikud ja PEAVAD pinnale tulema tervenema, enne kui taaskohtumine saab toimuda. Sa ei taha nende tunnetega tegeleda siis, kui sa oma Kaksikule taaskord silma vaatad, sa tahad selle töö teha ära enne, kui see toimub.

Nii nagu me kõik kogeme oma vaimsete tehnoloogiate uuendusi, pidage meeles, et meie inimkehad vajavad veidi aega, et nende muudatustega kohaneda ja omaks võtta.

Enne kui sa diagnoosid ennast hullumeelseks anna endale veidi aega, et puhata ja korralikult maandada.

Mine loodusesse, nuusuta lilli, kallista puid, või tee nagu mina, haara veepüstol ja mängi oma lastega, kuni kõik on nii märjad, et enam pole ka hamba all kuiva kohta.

Laskume põlvili ja palvetame koos

 

Jumalik Mehelikkus (DM) – Paise lõhkes ja saladused tulid avalikuks!

 Jumalikud Mehelikkused on saanud tabamusi varjatud ja räpaste saladustega, mis on avalikuks saanud. Need saladused on pannud neid kahtluse alla seadma kogu nende elu ja oma senise käitumise.

Kogu see asi on nii pagana sõlmes ja sassis, et pilt, mida ma näen kujutab neid olukorras, kus nad on saanud löögi kõhtu ja lisaks sellele tõmbab keegi neilt vaiba jalge alt. Nad on pettunud, hämmelduses ja on lootusetult kaotanud usu endasse ja teistesse enda ümber.

Miks sellised asjad nendega toimuvad?

Sest nad pole veel taibanud, et kui keegi tahab neid maha teha, siis tähendab see seda, et need on juba neist allpool, seetõttu seovad nad ennast uuesti ja uuesti inimestega ja olukordadega mis peaks neile väljakutseks olema, seda niikaua, kuni nad õpivad selgeks oma karma õppetüki ja liiguvad edasi.

DM-id on viimaste kuude ja nädalatega nii palju arenenud, et nende kehadel pole olnud veel aega kohaneda nende uuendustega. Nad juba teavad kuidas on parem aga nad käituvad ikka veel nagu nende vanad versioonid ja on hetkel veel võimetud oma vaimse tarkuse tõlkimiseks füüsilise reaalsuse tarkadeks tegudeks.

Kutid, laske see minema! See ei toeta enam teid!

Need pole väärt seda õhku mida te hingate ja kui päris aus olla, pole teil enam seda õhku, et seda niisama raisata. Kui sul on vaja meeldetuletust, kuidas kättemaksust lahti lasta, siis võid lugeda seda postitust.

Kas sa teadsid, et kõigil on vahest valus? On tegelikult täiesti korras, kui vahest ei ole sugugi hästi ja on täiesti OK nutta ja vahest kukkuda põlvili maha. Mitte miski ega keegi ei saa sulle haiget teha, kui sa seda ise ei luba, seega lihtsalt võta sellest olukorrast oma energia välja kohe praegu ja ära kõnni ….JOOKSE!!

Sa loobid pärleid sigade ette. Lihtsalt mainin.

 

Jumalik Naiselikkus (DF) – Ütle ometi midagi, ma olen sinust loobumas!

Mu kallid,

Kas meie südamed on lõpetanud tuksumise ja me oleme juuksekarva kaugusel loobumisest?

Sõnadest enam ei piisa, mälestused ei lõika enam ja valu on meid tuimestanud selleni, et me oleme sisemises konfliktis ja segaduses?

Kas suhtlemise puudumine ja DM-i võimetus tegutseda võtab meist lõivu ja see kõik tundub nagu oleksime ärganud tohutu pohmakaga ja nüüdseks oleme kained?

Miks me seda ikkagi teeme?

Miks me ikka veel võitleme ja paneme ennast sellesse ootamise mängu, mis annab meile vaid südamevalu ja murtud südame?

Miks me kannatame seda käitumist?

Kuidas ometi me lubame sellel, kes peaks meid armastama ja meist hoolima, meiega selliselt käituda?

Ja kui nemad jätkavad selle alandava käitumisega, kuidas meie peaksime ennast armastama ja neid mitte vihkama?

Kuidas me saame neid pimesi armastada?

Kuidas me peaksime selle asja käimas hoidma, kui ainult meie pingutame?

Kas Jumal on üldse olemas?

Miks me lohistame ennast teadlikult, iga jumala päev, läbi selle põrgu, ilma, et meil oleks mingisugustki pidepunkti?

Me lihtsalt ei suuda visata rätikut ja lihtsalt minema kõndida, eksju? Leida hingesugulane, kes meid armastab, vaadata meie lapsi suureks kasvamas ja päeva lõpuks kõvasti kallistada. Keegi, kellega koos vanaks saada, et me saaksime koos reisida ja elada õnnelikku elu. Siis me istume koos aias ja vaatame teisi paare ja raamatut lugedes puudutame teineteist varvastega ja vaatame lennukeid taevas.

Kes seda kõike ei tahaks praegu? Põrgut küll, mina tahan!

Meil kõigil on see võimalus, kuid täna on esimene kord, kui ma ei anna selleks vastuseid. Ma annan teile küsimuse mida sa usud ja mille eest sa seisad. Ma tahan, et sa läheksid enda sisse ja leiaksid sealt vastused küsimustele, mida ma just andsin. Võta ühendust oma südamekeskmega ja kuula mida on sellel öelda.

 

Ma annan sulle vihje. Vastus on vaid kokku mõni sõna.

Paju edu ja head jahti!

Anna teada, kui sa selle leiad ❤

Meis kõigis on see valgus, et igapäevaselt tegeleda andestamisega. Iseenesele andestamisega ja teistele andestamisega.

Nagu Michael Timby väga õigesti ütles selles videos,

Mida vanem on hing seda rohkem on karma tsükleid, mida meil tuleb purustada ja tervendada. Jätkake sellega, mida teete, Te olete õigel teel.

Ma loodan, et te palvetate kuskil. Ma loodan, et teie hing on laadimas. Ma loodan, et sa leiad oma rahu, langedes põlvili. Palvetades.

Ma tean, et mina olen. Meie kõigi eest.

Saates teile palju armastust ja valgust, mu armsad.

Andestaja,

Ana

Tõlge: Elle Vihman

Originaal: https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/08/twin-flame-vitamine-intake-get-down-on.html

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.