KAKSIKLEEKIDE SÕNUMID – esimene laine: Kingitus Suurest Tundmatust


ohutis väike28.09.2017 Ana Souto
Väike märkus, et teile teada anda, ma olen oma YouTube kanalil postitanud Võimsaid harjutusi ja postitan veel täpsustusi Karmatsüklite kohta. Tundub, et see on midagi, millega teist paljud praegusel hetkel olete rinnutsi, seega ma püüan anda niipalju juhendust selles teemas kui see on võimalik. Minu teejuhid jagavad minuga just neid harjutusi, mida on vaja minu klientide karmablokeeringute vabastamiseks, seega kui need ei resoneeri otseselt sinuga, siis andke teada ja me vaatame juba otseselt spetsiifilist olukorda.

Kallid Kaksikud,

Ma tulen täna teile kingitusi tooma ja ma muutun täiega Oprah´ks ja hüppan diivanil nagu Tom Cruise. Sina saad kingituse, tema saab kingituse, nemad saavad kingituse, IGAÜKS SAAB KINGITUSE!!!

Suure Tundmatu Kingitus

Niikaua kuni me oleme kingituste teemal, tahan ma saata oma armastust ühele naisele, kes on mu blogi lugeja, kes otsustas eile õhtul mulle saata Starbuck`i kinkekaardi. Ta on eriline Ema, Sõdalane ja Kuninganna ja ma armastan teda piiritult.
„Böö, kui see tüüp su juurde tagasi ei tule, siis ma lennutan isiklikult oma tagumiku sinna ja nunnutan su taas jalule, tehes seda nii suure armastusega, et sa ei taha enam kunagi minuga ühte eluaega kehastuda!“

 Seni kuni tuleb navigeerida nendes sogastes energiates tuleb meil meeles pidada ja keskenduda oma Hingemissioonile ja levitada Tingimusteta Armastust läbi headuse ja hoolitsuse.
Mul oli täna hommikul väga ilus sessioon ühe oma kliendiga. Sessiooni alguses ma kallistasin teda, sest ta nuttis ja minu teejuhid avaldasid tema Hingemissiooni minule. See, mida ma nägin oli, et tema toetas ja kallistas mind, kui mina nutsin.
Sa tead, kes sa oled, ma tänan sind, et jagasid minuga oma elulugu. Mul on tõeliselt au ja õnnistus olla osa sinu Teekonnas ja ma ei jõua ära oodata, millal sa selles õitsele puhked. (Läheks mõni päev välja ja teeks mõned joogid!)

Mind sügavalt liigutab kui ma näen, kuidas nii paljud teist muudavad mürki ravimiks ja toovad maailma midagi sellist, mida saavad ainult nemad oma unikaalse elukogemuse ja hinge väärtuste abil. Meil kõigil lasub kohustus, et muuta see maailm paremaks paigaks ja meie võimuses on seda teha läbi igapäevase armastava käitumise ja oma südame ruumis püsimise.

Mu teejuhid soovivad teile rääkida sellest tundmatuse kingitusest. See on midagi, mida nad õpetasid mulle jupp aega tagasi, siis kui ma ise olin kimpus kahtluste ja ebakindlusega.

Ma võisin neilt iga natukese aja tagant küsida ühte ja sama küsimust, kuni nad otsustasid avaldada mulle tõe:

„Tulevik on teadmata ja see on meie kingitus sulle. Sul ei ole ette nähtud teada, mis on tulemas sinule, sest me nii tahame sind üllatada millegi veel paremaga kui sa meilt küsisid. Sa küsisid oma ellu asju ja me kuulsime sind, kuid me ei jaga veel detaile, kuidas see sinu jaoks välja mängib, sest teadmatus on kingitus, mida sul tuleb lahti pakkida alles siis, kui aeg on küps. Kannatust mu laps. Me kaitseme su seljatagust!“ 

See on sama hull nagu Taevalik Ajastus, eksju?

Tegelikult, mitte päris!

Kui ma hakkasin seda tõlkima inimkeelsete terminitega siis leidsin, et seda saab võrrelda sünnipäeva üllatuspeoga, mida meie parim sõber meile korraldab suure saladuskatte varjus. Me teame, et pidu tuleb aga kuna see on määratud üllatusena, siis kas me peaksime teadma sellest midagi?

Mina kui endine kontrollfriik ütleks praegu „AGA LOOMULIKULT PEAN!!“ aga mina kui tänane vaba hing, siis ma laulan lihtsalt omaette „Üllatage mind!“

Nuputamine, kaevamine ja ringi nuhkimine võtab kogu üritusest aga selle lõbu ära. Universum orkestreerib kogu asja sinu ülima heaolu silmas pidades ja nagu ma oma eelmistes postitustes olen toonitanud, on praegu aeg olla rahulik ja olla rõõmus oma tuleviku üle.

Kui sulle käib närvidele see Taevaliku Ajastuse termin, siis kujuta ette kui tüdinenud võivad su teejuhid olla küsimusest „MILLAL minu lõplik koondumine aset leiab?“.

Ja minu teejuhid külvavad praegu, neid ridu kirjutades, mind üle lõppematute ovatsioonidega ja valju vilekooriga. Seega, siin on sulle sinu kinnitus!

Lisaks ütlevad nad, et nad jätkavad kaardipakist „Üsna Pea“ kaardi välja tõmbamist niikaua, kuni sa lõpuks alla annad ja lõpetad küsimise!

Noniii, vaatame siis, mis toimub meie kaksikutega.

 Jumalik Mehelikkus (DM)

Need imelised (ja äärmiselt aeglased) tegelased läbivad praegu vaimsete aspektide oma praktilisse ellu integreerimise protsessi. Nad on pihta saanud, et elu ei ole enam see, mis ta oli vanasti. Sedamööda nagu nad on hakanud saavutama ühendust oma enese sisemise kompassiga ja et elus on palju rohkem, kui see mida inimsilm suudab tabada. See protsess on midagi, mis neil tuleb lihtsalt läbida, Han Solo stiilis, kuid samas on see tohutult valus. See lõhub laiali vanu uskumusi, ja see paneb neid eemalduma inimestest, kohtadest ja situatsioonidest, mis neid enam ei toeta.

Nad on lõpuks mõistnud, et nad sobituvad oma naispoole ellu suurepäraselt, kuid nad uurivad hetkel kuidas nende DF sobitub nende ellu. Ja paljudel juhtudel on vajalik osade sõprade ja olukordade hulgas korralik „kevadine suurpuhastus“.

Praegu pole teemaks mitte lihtsalt nende otsus oma naispartneri kohalolust nende elus, vaid see, mida nad praegu kogevad on ka omamoodi „pesategemise“ sündroomi taju. Nad tahavad olla kindlad, et kui nad hakkavad liikuma oma jumaliku armastuse poole, siis ei jäta nad endast maha segadust, seoses karmatsüklitega mida nad just läbisid.

Kui sa lugesid seda postitust, kus ma kirjutasin tüdrukute õhtust, siis sa mõistad, mida ma kohe hakkan selgitama.
Mehelikkused koristavad pidujärgset hävitustööd, korjates kokku tühje pudeleid ja laearmatuuri küljes rippuvaid naiste aluspesu.

No loomulikult mitte otseses mõttes.

Nii, kas mõned neist jätavad mõned pudelid ära korjamata ja unustavad puhastamast mõne oksega määrdunud seina?
Teate kutid, ma kardan küll. Seega ma soovitan korra veel kodunt läbi käia enne, kui ema koju tuleb!

DF-id, pidage ainult meeles, et see oli nende hüvastijätu pidu ja neil oli vabakäigu luba, et ennast hästi tunda, kuigi mõned sedasi ei tundnud.
Siin on nende laul oma DF-idele

 

Jumalik Naiselikkus (DF)
Kas tunned ennast ärritunult?
Jep!

Märgid siin ja märgid seal ja te olete valmis oma teejuhtidele ütlema, et tõmmake uttu ja pistke see lugu kogu täiega sinna kus päike ei paista?
(Nad ütlesid mulle selle peale, et seal kus nemad on, paistab päike kogu aeg, et siis see on tegelikult mõttetu)

Sa ju tead, et nad armastavad sind?
Isegi sellistel päevadel, kui sa karjud nende peale ja vajud põlvili, palud ja karjud, et sa tahad lihtsalt kogu sellest asjast loobuda.
Ma avaldan teile ühe väikese saladuse.
Nad on tegelikult teie peale kadedad, sest nad olid sealsamas, kui te allkirjastasite oma hingelepingud ja nad teadsid, et te hakkate kogema kõiki neid imelisi inimese kogemusi. Sel ajal kui teie kannatate, räägivad nemad omavahel:

Ohh, kuidas ma igatsen pisaraid langemas oma näole. Ma mäletan, et need olid soojad ja maitsesid soolaselt
Ma igatsen tunnet, kus mu kõht valutab sest ma tunnen ennast nii lootusetult ja kurvana.
Ma igatsen külmade dušširuumi kahhelkivide tunnet, iga kord kui ma langesin palveks põlvili.
Ma igatsen uinuda haavatud südamega, teades, et ma kogesin tingimusteta armastust.
Ma tahaksin võtta kuuma dušši ja tunda vahu pehmust taas.
Ma tahaksin kohvi ja mustikamuhvinit ja küpsisetaigna jäätist.
Ma tahaksin tunda vihma ja tunda muru ja maa lõhna.
Ma tahaksin tantsida, kuulata muusikat ja keksida ringi.
Ma loodan, et ta teab kui õnnelik ta on.
Ma loodan, et ta peagi mõistab kui vapustav ta on kõigis oma valus ja ilus.
Ma loodan, et leiab oma südames, et vaatamata kõigele on ta jätkuvalt armastus ja valgus.
Ma loodan, et ta teab, et me kõik oleme siin ja me armastame teda.
Nad lihtsalt soovivad, et sa ärkaksid ja mõistaksid kogu ilu mida sa praegu koged.
Ühel päeval igatsed sa kõike seda mida sa praegu koged, seega sa võiksid samahästi selle kõik vastu võtta suurima kerguse, rõõmu ja säraga.

SA OLED ELUS!
SA OLED JUHENDATUD!
SA OLED ÕNNISTATUD!
Kui paganase võimas see küll on?

Las ma meenutan teile kõiki neid asju mida te ise lubasite, enne kui te tulite siia kehastusse, siia sellesse lõbustusparki, kus teil tegelikult tuleks lõbutseda, süüa suhkruvatti, glasuuritud õunu ja popcorni:

Kas nüüd mäletate?
Te lubasite et te olete korralikud ja käitute hästi olenemata kas olete nendega koos või mitte.
Kas te olete nendega koos? EI
Kas te saate ikkagi korralikult käituda? JAH!
Nii, siis nüüd minge välja ja olge vapustavad, mu liblikad.
Kui ma midagi sellel teekonnal olen õppinud, siis seda, et elu läheb edasi ja kui sa istud jätkuvalt oma kookonis, siis ei näe sa väljas paistvat päikest.
Tule minuga, see maitseb nagu vabadus!
Ma loodan, et te nautisite seda kingitust, et teil ei ole ikka mitte ainsamatki ideed, mis hakkab toimuma, millal see hakkab toimuma ja kuidas see hakkab toimuma.
Energiad tahavad teid üllatada. Ärge siis rikkuge seda üllatust.
Saadan teile palju armastust ja valgust.
Armastuse Õhupall,
Ana

Tõlge:Elle Vihman

Originaal:

https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/09/twin-flame-vitamin-intake-first-wave_28.html

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.