Olla sellise meheliku energia läheduses on omaette väljakutse, kuid see on vähemalt minu arusaamad elust lükanud korralikult paika. Vanasti ma vaid aimasin, et midagi sellist on olemas, nüüd on elu võimaldanud kohtuda sellise energia kandjaga. Ja ma olen selle eest sügavalt tänulik. 🙂

Head lugemist.

Tema on see, keda sa tahad oma kõrvale – Jumalik Mehelik paariline sinu tõusvale Jumalannale. 

dm

Armastades tingimusteta, püsib ta oma Väes ja tugevuses. Ta ei otsi väge, kuid kui seda talle antakse siis ei kuluta ta seda hooletult, vaid sügava austusega.

Ja siis teda süüdistatakse, et ta on liiga tundlik, liiga pehme, liiga emotsionaalne, liiga hooliv, liiga austav, liiga naiselik, pole piisavalt ambitsioonikas, liiga valmis looma kodu. Temalt küsitakse, “Miks sa ei kasuta oma võimalusi? Terve maailm on naisi täis!”

Tema on see, kes kaitseb sinu seljatagust läbi selle kõige, armastades sind tingimusteta – mitte ainult sõnadega, vaid tegudega. Ta ütleb sulle asju just nii nagu need on ja sa võid alati temale kindel olla, et sealt tuleb Tõde. Ta paljastab sulle oma hinge ja emotsioonid, seistes sinu ees alasti oma haavatavas hiilguses. Ta ohverdab selle kõik sinule ja hoopiski mitte seepärast, et ta oleks nõrk või “põrandalapp”, vaid seepärast, et ta hoolib sinu heaolust nii sügavalt.

Tema näeb sinus seda, mida sa ise endas näha ei suuda ja seepärast aitab ta sul kasvada. Ta heidab su tuumale väljakutseid, pannes sind kahtlema oma kõige sügavamates veendumustes, millele sa oled oma elu loonud.

Ta kisub su kaugele välja sinu mugavustsoonist samal ajal pingsalt jälgides igat sinu puhast emotsiooni.

Ta hoiab su ees peeglit ja seisab kindlalt sinu vastupanu ees.

Ta tunneb igat killukest valu, mida sa tunned läbi selle heitluse, kuid ta hoiab eemale ja ei püüa sind korda teha. Sest ta teab, et kui ta seda teeb, siis ta röövib sinult hädavajalikud õppetunnid. Kuid ta on esimene kes tuleb sulle appi kui sa seda küsid, selle asemel et eeldada, et sa seda abi vajad.

Ta teab, et sinul on sinu oma Vägi ja jõud ning ta austab seda, mitte ei karda ega püüa seda maha suruda. Ta püsib nii kindlalt oma enese jumalikkuses, et ta näeb sind võrdsena ja kohtleb sind sellena, ilma et ta vähendaks sellega oma enese unikaalseid omadusi.

Ta teab, et te vajate teineteist, et ilma üheta ei saaks eksisteerida ka teine.

Ta tõstab su üles, kuid ei tassi sind.

Ta teab, et sa oled võimeline olema omaette, kuid selle vaatamata ei jõua ta ära oodata millal saab sind mähkida oma kaitsvasse embusesse.

Ta julgustab sind kasutama sinu enese tiibu, sest ta tahab et sa õpiksid lendama oma tiibadel ja puhkema selleks kauniks Olemiks kes sa tõeliselt oled. See ei hirmuta teda, sest ta teab, et kui ta püsib omas Jumalikus Maskuliinsuses, on ta sinu jaoks just see vajalik inspiratsiooni säde.

Ta püsib kindlana omas eesmärgil ja teekonnal, teades, et kõik on just nii nagu ta olema peab. Ta sammub läbi kõikide pimeduste, heitluste, väljanaermiste ja arvustamiste. Ta trotsib tuld, et muutuda parimaks versiooniks iseendast. Kui tema ego tõuseb pinnale suudab ta muiates ja armastavalt selle omaks teha, sest ta teab, et see on loomulik osa tema enese eksistentsist.

Teda ei huvita mida ühiskond tahab, et ta oleks.

Ta on õppinud omast kogemusest, et see on vaid tühine, pidevate rahulolematuste lõppematu spiraal.

Ta püsib kindel oma südames ja teda ei huvita põrmugi, mida nemad väidavad, et elu olema peaks.

Ta ei takista kedagi, sest teab, et kõigi jaoks jagub piisavalt kõike.

Ta on seisnud silmitsi omaenese armukadedusega ja tema ebakindlusest on saanud kauge mälestus. Mitte keegi ei saa teda enam ähvardada, sest ta teab oma tõelist väärtust. Ta võtab sinu abi vastu, sest teab, et üksinda ei oleks ta kunagi nii tugev, kui te olete kahekesi.

Ta on metsik, ta on taltsas.

Ta on tugev kui teras, kuid samas pehme ja hoolitsev.

Ta püsib rahus, kuid on võimeline armutult võitlema kui on vaja kaitsta.

Ära lase tema rahulikul graatsial, armastaval südamel ja avatud naeratusel ennast petta.

Ta on Võitleja, läbi ja läbi Sõdalane. Kuid esiteks – ta on armastaja.

Tal pole vaja suurt maja ega hunnikut autosid, ta eelistab telki metsas ja tema ees lahti rulluvaid teid kaugusesse ning seda, kui ta käed on ümber sinu.

Ta mitte ainult ei aita inimestel enese ümber kasvada paremaks iseendaks, et nad võtaksid vastu omaenese täieliku olemi, vaid ta katsetab pidevalt ka iseenese sotsiaalselt programmeeritud piire, et kui kaugele tema enese meel on valmis minema.

Ta on aastaid seisnud vastamisi kriitikutega, kes ütlesid talle “saa meheks, käitu nii nagu peab, ole tugev, ära nuta, võida, võta seda mida sina tahad, kasuta niipalju kui võimalik üheöö suhteid, ole jõmm, lõpeta see nii hoolitsev olemine, otsi omale päris töö, ole agressiivsem, kakle rohkem ja ära kaota!”

Tal on sellest villand.

Ta on väsinud sellest halvustavast imidžist mida mehed meestele loovad ja ta on valmis tooma meieni uue mehelikkuse tõu. Ta konkreetselt astub oma tõelisesse Väesse, temast saab Jumalik Maskuliinne Sõdalane.

Ja see Alfa Isane paneb mehi mängivad, tasakaalutud ja kadunud, poisid vaikima kiiremini kui need jõuavad öelda “Hei pisike!”

Ta on Püha Maskuliinne paariline Jumaliku Naiselikkuse Jumalannale ja ta on tõusmas.

Usu mind, sa tahad teda enda kõrvale.

Author: Lindsay Carricarte

Tõlkis Elle Vihman

Originaal:

https://www.elephantjournal.com/2017/04/the-one-you-want-by-your-side-the-divine-masculine-warrior/

See Üks, keda sa tahad enese kõrvale – Jumalik Mehelikkus, Sõdalane

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.