Venitustaktika, enese-sabotaaž


06.01.2018 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

See postitus ei saa olema tavapärane kalliralli ja totetus, kuid ma luban, et ma aitan teid niikaua kuni te olete nõus seda vastu võtma kui juhendust kõrgemalt, mitte kriitika.

Palun ärge unustage, et mina läbin seda teekonda täpselt samapalju kui teiegi ja iga selginemine, mida ma teile jagan, olgu siis läbi selle blogi või privaatvestluste minuga, on “äratuskella helin” ka minu jaoks.
Nii palju juhendusi, mida ma olen teiega jaganud on lõpuks bumerangina lennanud mulle endale otsaette. Ma saadan selle teele teie poole ja see lendab armutult mulle endale kahe silma vahele.

Vaat kes räägib, eksju?
Ma ei väidagi, et ma teaksin rohkem kui keegi teine, ma ei ole Guru!
Ma olen lihtsalt piisavalt totakas, et jagada avalikult seda, mida mulle jagab minu energeetiline tiim, paljastades ennast aegajalt naeruvääristamisele ja kriitikale.
Õnneks kõik see heliseb enamusega kaasa sellise toitva sidemega, et me saame tänu sellele koos terveneda ja kahju küll, aga see lihtsalt vajutab teatud hingede valesid nuppe, nende kes pole veel valmis naerma oma teekonna ja seikluste üle ja ma tahaksin vabandada selle eest, kuid ma ei saa.
Ma keeldun vabandamast selle eest, kes ma olen, see kiiksuga, siiras, ainulaadne, imelik mina, isegi kui see teile ei sobi, Härrased!
See kiiksuga tibin on tõesti valmis rääkima Hingemissioonist ja Blokeeringute Lahustamisest!

Lapsena nautisin ma Lego, Ruubiku Kuubikut ja Puzzlede kokku panemist. Need olid minu kõige lemmikumad mänguasjad!
Ma ei saanud kuidagi lõpetada enne, kui ma olin suutnud need korda panna ja luua rahu igasse olukorda.
Kui irooniline, et täna leian ma iseennast samas olukorras?
Haa! Paras sulle!
Lahenda see puzzle, ninatark!

Ja ma taganen.

Ma olen alati suutnud sõlmi lahti harutada ja lahendusi leida, kuid mul on veel leidmata lahendus sellele kõige õelamale blokeeringule meie kõikide jaoks…

VENITUSTAKTIKA!

Ohh taevas küll, selle eest hakkate te mind veel vihkama!
Siin on nimekiri, mida mu energeetiline tiim näitas, ja mille järgi kasutame me kõik venitustatktikat:

(Kas ma päriselt pean seda jagama?)
(YEP!)

See kuramuse Teekond, ma ütlen …

 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma lahendan oma majandusliku olukorra.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma teen oma elamise korda.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma leian omale uue töökoha.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma ütlen talle just seda mida peab ütlema.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma lõpetan oma suhte karmapartneriga.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi , siis ma näitan neile oma uusi oskusi ja keskkonda.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma jätan maha suitsetamise/joomise.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma hakkan enda eest hoolitsema.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma muudan oma harjumusi.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis ma saan selleks valmis.
 • Kui mu kaksik on valmis, siis ma võtan ta tagasi.
 • Kui mu kaksik tuleb tagasi, siis hakkan ma endaga tööle.
 • Kui minu Liit algab, siis ma panen aja kinni epileerija juurde, maniküüri ja juuksurisse. Niikaua aga võin ma vabalt välja näha nagu Yeti, sest nagunii ei näe keegi minu isiklikke kohti!
 • Kui Universum näitab mulle märki, siis ma lõpetan kahtlemise.
 • Kui mu kaksik minu peale mõtleb, siis saata mulle laul. Soop dood? See mulle sobib!
 • Kui mu kaksik mind armastab siis saada mulle märk. 35642? Just seesama!
 • Minu kaksik tuleb tagasi, sest ma nägin teda unes. Tema ei näinud mind ja mina ei saanud teda näha, kuid me olime seal koos. See ju ometi loeb midagi, onju? Eksju? Universum?
 • Kui ma tunnen oma kaksikut 5D reaalis, siis me kohtume temaga kindlasti. Sinnani aga on Armastuse Väravad kinni. Kuulete mind? Kus mu kaksik on? Ma ei suuda teda viimasel ajal 5D tajuda….
 • Palun, anna mulle märk siia 3D reaali, sellest mida ma tunnen 5D reaalis. Valge tuvi kõrgel taevas lendamas ja 11:00 põrutamas vastu akent hoone 11ndal korrusel? Jeahh. See sobiks küll!
 • Ja kuidas oleks selle sulega, mida ma nägin, olgugi, et ma nagu ei mõelnud millestki? Just, ka see peab olema märk. Fuu Huuu! Ma olen ikka nii juhendatud!

Nüüd kui te olete ühe kliki kaugusel minust lahti ütlemisest (Oi ma tänan teid, energiad!), tahaksin ma selle nimekirja ümber pöörata, et me taipaksime, kui palju me tegelikult seda venitustaktikat kasutame.

 • Kui ma oma rahaasjad korda saan, siis olen ma valmis oma kaksikut tervitama.
 • Kui ma oma kodu korda saan, siis olen ma valmis oma kaksiku tagasitulekuks.
 • Kui ma leian omale uue töö, siis olen ma valmis oma kaksiku tagasi tulekuks.
 • Kui ma lõpetan kahtlemise, siis Universum saadab mulle sellest märgi.
 • Minu kaksik armastab mind, isegi kui ma ei saa selle kohta füüsilisi tõestusi.
 • Minu unenäomaailm on see, kus me terveneme koos ja saavutame joondumuse.
 • Märgid, numbrid ja sünkroonsused on Universumi viis mulle kergete müksamistega märku anda, et ma ei kaotaks lootust. Nad ei pea silmas seda, et mu töö oleks tehtud ja et ma saaksin ennast lõdvaks lasta.

Ma usun, et te saite mõttele pihta.

Ma pean tunnistama, et ma olen nii mõneski punktis süüdi, kuid see pole ka enamat kui tähelepanu nimekiri, mis peaks meil aitama mõista kuipalju tingimusi me tegelikult oma arengule ja koondumisele seame.

Me kas tahame, et meie kaksikud tulevad tagasi meie juurde siis, kui me oleme täiuslikud nagu taevalikud inglid kes oma üleloomuliku iluga hüpnotiseerivad nad sõnatuks või me tahame neid tagasi, et nad tuleksid ja lahendaksid kõik meie probleemid ja paneksid meid arengu teele, kus me tegelikult juba peaksime olema!

Nad ei ole meie lunastajad, nad ei ole meie päästjad ja kohe kindlasti ei tohiks nemad olla meie motivaatorid, et me saaksime selleks mis me juba olema peaksime, kui me ainult ei VENITAKS sedasi!
Jah, ma ütlesin seda, tegelikult ütleb seda minu Kõrgem Mina, samal ajal kui on ise naerust kõveras.

Mis oleks, kui ma teile ütleksin, et teie kaksik ei tule teie juurde tagasi mitte selle pärast, et nemad ei ole valmis, vaid, et ka teie ise pole valmis?
Ja ärge hakake mulle ajama seda pada, et te olete teinud juba kõik tervenemised ja puhastumised, sest see on üks suur pullikaka ja me kõik teame, et tervenemine ja puhastumine lõppeb alles siis, kui me lahkume sellest füüsilisest kehast!
Mis siis, kui ma ütleksin, et füüsiline Liit saab alles siis tekkida, kui te olete saavutanud täieliku koondumise iseenese sees? Hingeline, Mentaalne ja Emotsionaalne, olenemata sellest, kas teie kaksik on valmis või mitte?
Mis oleks kui ma ütlen, et te panete tingimusi Universumi kingitustele nagu oleksite ära hellitatud jõmpsikad ja Universum lajatab teile samade tingimustega tagasi. Lihtsalt seepärast, et näha kui palju te tahate sellest vanast mustrikavandist välja murda?

Tõstke käsi, kui see resoneerub teiega: “Jumal küll, kui ma peaksin oma kaksikuga kogemata kohtuma sellisel päeval kui mu meik on kulunud ja ma ei kanna seksikat pesukomplekti ja kui mu soeng pole nii täiuslik, et ajaks inglidki nutma või täiusliku maniküürita, mis sobiks minu riietusega! Uhh!”

Kui te ikka veel küsite luba selleks, et olla need, kes te tõeliselt olete ja määratlete oma aega ja kohta sündmuste järgi, võtmata arvesse iseenese isiklikku sisemist arengut ja jumalikku ajastatust, siis ma enam ei teagi mida öelda.

Ja uskuge mind, kui ma ütlen, ME OLEME SIIN KÕIK ÜHES PAADIS, ehk siis kui te seal vaatate kaarti, siis ma olen sealsamas teie kõrval ja tüürin seda neetud küna!

Nii, nüüd on küsimus:

“Kas tahate et teil on õigus, lähtudes teie endi kriteeriumitest ja tingimustest või tahate te olla arenenud olendid, kes on tervenenud ja valgustunud? Sest mõlemat te ei saa praegu, seega tehke oma otsus, tehke valik ja liigume edasi!”

Vahet pole, kas te tahate olla täiuslikud või püsite ohvrirollis, te annate oma Väe käest ära.
Te olete läbi selle teekonna seadnud ette tingimusi ja te mitte ainult ei loo piiranguid enese arengule, vaid te tirite ka oma kaksikut läbi selle pori, milles te püherdate.
Sellest vaatenurgast peaksid nad olema superinimesed, kes tuleksid ja tõmbaks teil põlvist nõrgaks või siis peaksid nad olema väetid ja vigased, kes tulevad roomates ja anudes leivakooriukest.
Lubage ma mainin, kummalgi juhul ei tahaks te seda olukorda endale, või siis oma Liidule.

Te tahate enda kõrvale võrdset. Vaimselt, emotsionaalselt ja intellektuaalselt.

Niiiii …. millised on need teie isiklikud teemad, mille juures te kasutate oma arengus edasi lükkamist ja venitamist, kuni teie kaksik tagasi tuleb?
Millised on teemad millega te lohistate maas oma tagumikku ja millistes võiksite samal ajal hoopis ennast arendada?

Ma tõesti ei taha kedagi solvata, kuid minu soovitus on, tehke omale nimekiri asjadest, mida te tahate saavutada ja jõuda, nii enamvähem KOHE.
Aitab ootamisest, aitab venitamisest!

Vaadake, siis kui me venitame, siis saadame Universumile sõnumi, et me ei ole valmis mitte millegi uue vastu võtmiseks. No ja siis hoitakse meid niikaua ühe koha peal kinni kuni meil saab sellest lõplikult kõrini ja me tahame edasi liikuda ja selle jaoks midagi teha.

Mitte keegi ei tule energiatest meie tagumikku pühkima, kuid nad näitavad meile alati lähima tualeti, kus me seda ise teha saame.
Sama asi on minu artiklite ja sessioonidega. Ma kõigest suunan, kuid kui te jääte imetlema minu suunda näitavat sõrme, selle asemel et vaadata suunda millele ma näitan, siis istute te ikka samas kohas ja keerlete nagu hiired jooksurattas.

Lühidalt puudutasin ma kiireid ja tähtsaid teemasid siin.

“Meie elus on tähtsad asjad ja kiired asjad.
Tähtsates asjades ei ole mitte mingit kiirustamist ja kiiretes asjades ei pruugi mingit tähtsust olla.

Tähtsad asjad om meie endi tuum, meie armastuse allikas, headus, väärikus, kannatlikkus, hoolivus. Need on need, mis tõeliselt on meis endis olemas ja mis säilivad seal isegi kui me kolime väiksemasse korterisse, müüme maha oma autod või kaotame oma töö.
Kui meie juurikad on piisavalt sügaval ei pea me kartma mitte mingisugust tuult.

Kiired asjad on nagu “Susliku püüdmine”, mäng, mida me pidevalt mängime, hommikust õhtuni.
Need on sellised asjad nagu raha, et arveid maksta, töökoht, et teenida raha, et maksta arveid, Autod, et käia tööl, et teenida raha, et maksta arveid, Majad, et neis elada, et meil oleks kus hommikul üles ärgata ja istuda autosse, et sõita tööle ja teenida raha, et maksta makse.
Kas pea käib juba ringi?
Hästi! Just nii juhtubki, kui te keerlete karusellil nii kaua ja siis sealt maha tulete.
Need asjad võivad tunduda elutähtsad ja kiired meie esmavajaduste seisukohalt, kuid neis ei ole mitte mingisugust tähtsust hinge õnnelikkuse seisukohast.”

Just praegusel hetkel tegutseb ärkav kaksik kõikide nende kiirete asjadega oma elus, ja õigustatult.
Te ei ole osa sellest kiirest nimekirjast, kuid te olete kindlasti nende tähtsate asjade nimekirjas ja see ei tähenda, et nad võtaks teid iseenesest mõistetavatena, vaid seda, et neil on vaja ehitada endale kindel vundament, eriti kui nad on maskuliinse poole esindajad ning neil tuleb kanda KAITSJA, VARUSTAJA ja PALJUNEJA rolli.
Mees peab teadma kolme asja, enne kui saab täielikult kellelegi pühenduda:
Kes ma olen?
Kuipalju ma teenin?
Mis on minu roll selles maailmas?

Need on kiired asjad praegusel hetkel, olenemata kas oled maskuliinne või feminiinne, teil on vaja leida oma identiteet selles maailmas ja see omaks tunnistada.

Tähtsad asjad on:
Keda ma armastan?
Mis teeb minu hinge õnnelikuks?
Kui vaba ma saan selles maailmas olla?

Ehitage endale see kindel vundament ja lubage oma kaksikul teha sama nende jaoks.

Kas mäletate, kuidas kolm põrsakest omale majad ehitasid?
Me oleme juba ehitanud need kaks esimest, mis ei olnud eriti kindlad, et seista vastu tormituultele ja nüüd tuleb meil ehitada see viimane, kasutades kõiki teadmisi ja kogemusi mida me oleme saanud, et see maja ei laguneks tuules tükkideks.

tellis tellise, samm sammu, päev päeva järgi.
Lõbutsege seda tehes, olge põnevil oma tulevikust, kuid püsige oma rõõmus ja ärge kurvastage selle üle, mida teil veel ei ole.

Teie kaksik on teie elus oluline faktor, kuid nad ei ole see kiirete asjade nimekiri, millega peab kohe tegelema.
Samamoodi ei ole teie seda nende jaoks. Seega, lihtsalt usaldage, et nad teevad imepärast tööd oma elu korda seadmisega ja suunake oma tähelepanu oma elus samale tegevusele.

Ehitage kodu Hingele ja tegelege kõigi nende kiirete asjadega, mida teil on vaja oma praeguses hetkes, et teil oleks võimalik luua ruum tähtsatele asjadele, et neid vastu võtta.
Teie Hing on nagu lapse sündimine.
Te ei valmista magamistuba ette ja ei osta vankrit peale nende sündi.
Te lähete pesategemise meeleollu juba enne ja teete kõike, et kui laps kohale jõuab siis on kõik olemas, et neid vastu võtta ja kogu armastuse ja valgusega, mis teie sees olemas on.
Seejärel rõõmustate selle üle mida te olete loonud ja olete iga päev nende magamistoas, silitades oma suurt kõhtu ja unistades nende täiuslikust väikesest näokesest, kätest ja jalgadest.

Just selline tunne on, kui te olete kohe jõudmas kooslusesse.
Täiuslik õndsus, hingega joondumuses ja põnevil, et saaksite neid kallistada kui nad kohale jõuavad.

Ainus vahe on selles, et te ei silita oma suurt kõhtu 😛
Kuid te paitate oma südant, sulgete oma silmad ja unistate.

Tunnete, kuidas see emotsioon teie rinnas praegu kasvab?
Kas te tunnete kuidas see avardub läbi kogu teie keha ja paneb teie hinge vibreerima, kui te neid sõnu loete?
Kas te tajute seda käivitamist teie sees?
Kas te nüüd näete selgelt kõike seda, mida teil teha tuleb, enne kui tervitate seda lapsukest, mida te olete endas kandnud juba nii pikk aaega?

Täna peame me kõik kuulma seda laulu, ehk siis, kui te olete viimasel ajal küsinud märki, siis siin see on:

Kas tunnete?
Sest mina tunnen!
Ma tunne seda enese jaoks ja teie kõigi jaoks.

Ma saadan teile kõigile palju armastust ja valgust ja palvetan, et oleksite kõit turvaliselt ja kaitstud oma enese südame Väes.

Käivitaja,
Ana

Tõlkis Elle Vihman
Originaali leiate siit:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.