Iga inimene, keda me oma eluteel kohtame on meile Peegel. Mida nad meile siis õpetavad?


Mateo Light

Pildiotsingu magic mirror tulemus

Ma tahan et te lõpetaks hetkeks oma igavese kaose ja rapsimise ja hingake sügavalt sisse.

Samal ajal kui te sügavalt sisse hingate, mõelge inimeste peale kellega te oma elus kuidagi seotud olete. Ei ole vahet, kas neid on palju või vähe. Kui nüüd välja hingate, siis juhtige oma mõte läbi oma emotsiooni ja võtke kõik need inimesed ükshaaval ette.

Ja nüüd rääkige mulle, mida te kogesite?

Te võisite kogeda tundeid nagu armastus, turvalisus, imetlus ja respekt. Teisalt võisite ka kogeda vihkamist, armukadedust, valu, hirmu, kurjust, ärritust, pettumust ja häbi. Olgugi, et meil on kalduvus määrata ühed emotsioonid headeks ja teine spekter kui halb, tahaksin ma, et te lihtsalt võtaksite vastu iga emotsiooni, just nii nagu ta tekib. Lihtsalt lubage neil kõigil eksisteerida.

Ärge takistage ennast, kui te tunnete et arvustate. Las see lainetab kõigis oma värvingutes. Minu kogemus on mulle õpetanud, et vaimse arengu seisukohalt on arvustamine igati omal kohal.

Niisiis, see üks asi, mis meil kõigil tuleb meeles pidada on, et iga ainumas inimene, keda me oma elus kohtame, on meie peegel. Nad kõik peegeldavad meile mingit olulist külge meis endis. Need inimesed on meie peegeldused; meie Õpetajad. Täpselt nii nagu me neid kohtleme, näitab kuidas me tegelikult suhtume iseendasse.

Ehk siis, võtame korraks aja maha ja mõtleme kõige selle peale, mida me teistes inimestes armastame või vihkame ja kõik mis nende vahele jääb. Minge süviti, vaadake suurt pilti ja te taipate, et kõik see, mida te armastate või vihkate teistes inimestes on tegelikult teie enda omadused, mida te kas siis väärtustate või püüate peita ja mitte tähele panna iseeneses.

Kui sa ei meeldi mulle, seepärast, et sa oled kogu aeg vihane, siis tegelikult ei meeldi minule tunda ennast vihasena sinu vihase oleku peale.

Kui ma heidan sulle ette, et sa käitud minuga halvasti, siis ma heidan ette enesele et ma kohtlen ennast halvasti.

Kas te nüüd taipate, et iga väline tegevus on seotud selle sisemise vastaspoolega ja vastupidi?

Iga inimene meie elus on meile potentsiaalne õpetaja. Nimetan siia mõned õppetunnid, mida te saate õppida negatiivsetest emotsioonidest mida inimesed teis esile kutsuvad. 

Viha = Ma pean nägema maailma Suure Pildina.

Lein = Ma pean õppima elu vastu võtma ja taas ühinema oma keskusega.

Hirm = Mul tuleb õppida, et ma ei suuda kõike kontrollida.

Vihkamine = Mul tuleb enesele lubada armastust ja andestust, et ma suudaksin andestada teistele.

Häbi = Mul on vaja sukelduda oma pimedasse poolde ja vabastada see, mida ma olen alla surunud.

Süüdistamine = Mul on vaja võtta oma tegude eest vastutus.

Armukadedus = Mul tuleb õppida väärtustama olukorda, kus ma parasjagu viibin.

Süütunne = Mul tuleb iseseisvuda, et näha kus ja miks ma olen kaotanud ühenduse Tõega.

Ärrituvus = Mul tuleb õppida väärtustama teiste inimeste vajadusi, samamoodi nagu ma väärtustan enda vajadusi ja eeldan teisi neid väärtustavat.

Ja seega päeva lõpuks muutub meie vaimne kasv ja areng seda sügavamaks, mida rohkem me suudame tajuda ja reageerida neile inimestele, kes meie elus viibivad. Kui te lõpuks võtate omaks selle, et te olete Elu Üliõpilased, siis te lõpetate selle igavese olukordade Ohvriks olemise.

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:
https://www.the-limitless-minds.com/2018/02/03/every-person-meet-life-mirror-heres-teach-us/

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.