Kop, kop! Kes seal on? See olen mina, Universum.


Seotud kujutis

23.04.2018 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

Täna teeme U-pöörde, ehk siis haarake oma varustus ja olge valmis turnima kõrgemale, sest ma olen taaskord oma Nohiku režiimil.

Ma viskan nalja oma KaksikLeegi teekonna üle ja nagu ma ikka ütlen, panen edasi võimatu missiooni stiilis.

Võta missioon vastu, sukeldu, täida ülesanne ja tule tulema.

Ma ei keskendunud kunagi liialt oma liidule, sest kui mulle lükati ette minu Hingemissioon, siis muutus mu elu pagana lõbusaks. Aga niipalju ma siis teadsingi, kuhu Energiatel on plaanis mind viia, kui ma otsustasin käed roolist lahti lasta ja pimesi usaldada oma teekonda, olgugi, et enamus ajast ei näinud ma niigi palju ette, et näha kuhu ma oma jala maha panen. Kuid siin ma olen, sadu artikleid hiljem!

Kui te olete jõudnud mind mõni aeg jälgida, siis te teate, et mul on Energiatega omamoodi huvitav suhe ja et selles pole mitte ühtegi igavat hetke. Ma virisen ja hädaldan ja energiad vastavad: „Nojahh, aga teisest küljest …“.

Oi kuidas ma varemalt selle peale vihastasin ja mina olin see, kes neile aegajalt näitas oma „teist külge“, kuid tõde on see, et me oleme kõik siin, sellel Teekonnal, selleks, et koorida eneselt maha oma ego, tehes seda sügavamas alandlikkuses ja alistudes. Koorida maha oma ego ja vaimne ego ja kõik inimliku upsakuse kihid, ja nii siis, kui täna hommikul mu uksele koputas Universum, ma lihtsalt istusin ja kuulasin.

 

Kui te pole veel märganud, siis mu kirjutistes on mul alterego mis on väga erinev sellest, mida te näete kaamerast.

Kui ma maha istun ja läbi oma klaveri seda kõike kanaldama hakkan, siis olen ma nullpunktis, seega hoidke nüüd oma trussikutest kinni.

 

Järgnevaks tulevad teated, mida nad tahtsid, et ma teiega jagan.

Nad mainisid Teadliku Loomise Universaalseid seadusi, mida ma hakkan nüüdsest jagama erinevates artiklites, sest see on liiga keeruline, et neid kohe praegu inimterminoloogiasse ümber panna, ilma, et pool tõlkes kaduma läheks.

 

Lubada Universaalsel Õiglusel sekkuda.

 

Praegusel hetkel võivad mõned asjad tunduda teile tasakaalust väljas. Need võivad olla finantsilised, tervislikud, suhte tarkusega seotud, perekondlikud teemad või lihtsalt mingid aspektid teie elus on murdunud ja kaalu kausid ei ole veel tasakaalu tagasi liikunud.

Energiad paluvad teil lasta lahti oma püüdest kontrollida nende aspektide lõpptulemust, alistuda sellele, mis on tulemas, mis iganes kujul see saabuda võib.

Sedamööda, kuidas te lasete Universaalsel Õiglusel sekkuda, sedamööda te astute eemale ja ei lisa asjale oma mõõdikuid, mis teie meelest oleks vajalik teie vaimsele arengule. Sest need tulevad Kõrgemast Egost ja vajab Universaalset kompensatsiooni.

Kus on vaja õiglust ja tasakaalu, seal kutsuge appi esivanemaid, teejuhte ja ingleid nind lubage neil toetada teid vaimses töös, kui teie astute oma füüsilisse headusesse ja kaastundesse Ühe ja Koostöö Universaalsesse Seadusesse.
See, millesse suunate oma vaenulikkuse hakkab kasvama ja see millesse suunate oma valguse ja andestamise, see hakkab avarduma.
Olge tähelepanelik oma kättemaksuhimu, kitsarinnalisuse ja kurjade mõtete suhtes ning alistuge universaalsele lubamisele ja kõrgemale vastuvõtule.
Energia, mida välja saadate tuleb tagasi teile teistest allikatest, sest teie olete omaenese ihade ja tahete peegeldus.

Füüsiline joondumus ja Hinge Ihade Täitumine

 

Nihe ja füüsiline joondumine, mis teie elus praegu toimub on seotud vanade tsüklite ja käitumismustritega, mida te olete kaasa vedanud oma eelmistest eludest, et need selles elus vabastada, puhastada ja tervendada.
Kui joondumine saab teoks, siis lastakse teid sellest vabaks ning paljastused annavad teile lõpliku lõpetatuse.
Ma mõistan, et teile võib praegu tunduda nagu puuduks teil igasugune vaba valik ja asjad mis toimuvad võivad tunduda, et on kaugelt teie füüsilise kontrolli alt väljas. Mida nad ka tegelikult on, kuid seda kõrgema eesmärgi nimel.
Energiad paluvad teil astuda Vaimsesse joondumusse Allikaga, et teie füüsiline elu saaks joondada ennast kõrgemate rakuvibratsiooni sagedustega.
Mida tugevamalt hoiate te kinni ja olete seotud vanade mustrimallide ideedest ja moraalist, seda rohkem tuleb teil asju maha lõhkuda.
Mida enam te alistute Koostöö Universaalsele Seadusele ja Pideva Transformatsiooni Universaalsele Seadusele, seda paremini saavad energiad läbi teie tegutseda, et tõsta teie vibratsioonisagedust, teie otsest keskkonda ja seeläbi ka kollektiivseid energiaid.
Pidage meeles, et te toimite antennina, pidevalt edastades ja vastu võttes sageduslikke laineid Universumilt Inimkonnale. Olge puhas kanal, et need energiad voolaksid teieni ja läbi teie nii loomulikult, kui võimalik ning et teie füüsiline elu saaks joonduda teie vaimsete vajadustega.

Teekond kui Protsess

Kui te keskendute vaid eesmärgile, siis ei õpi te selle teekonna pakutud õppetükke ega kasva vaimselt selleks, kes te olete oma tõelise Olemina, ehk siis, kui teie elu ei ole praegu mõnus ja ei voola hetkel piisavalt, siis seepärast, et te ei naudi piisavalt oma Teekonda kõigis selle etappides, mida see läbib.
Energiad paluvad teil panna paika oma eesmärgid, et saaksite ennast vabastada nendest energiatest, mis juba ammu ei kuulu teile ja avada uus ruum energiatele, mis on joondumuses ja sobivad teie enese vibratsioonisagedusele, Maa Missioonil oleva valgustunud olemina ja elu eesmärgiga kui KaksikLeek.
Teie DNA aktiveeritakse läbi teatud sündmuste, tavaliselt valulike kogemuste, mis esindavad teie elu pöördepunkte sellel teekonnal. Need on sätitud selliselt, et te saaksite käivitada evolutsioonilisi samme, mis on vajalikud, et purustada loor.
Kui see kõik peaks toimuma ühekorraga, siis oleks see füüsilisele kehale liiga raske taluda. Seega me jagame teiega informatsiooni parajalt doseeritud kogustes, mida te olete valmis vastu võtma ning seda just täpselt universaalses ajastuses.
See Teekond on disainitud just teie isikliku evolutsiooni ja kasvu järgi, ning mitte teie eeldatus lõpliku tulemust silmas pidades. Seega mida rohkem te keskendute praegusele hetkele ja oma hinge aspektidele, mida te arendate, seda rohkem lisatakse voolavust kogu teie vaimse ülemineku protsessile.

Lisades sellele Praeguse Hetke Universaalse Seaduse ja Tasasuse universaalse Seaduse, saate toetust hinge vooruste käivitamiseks, mida te väga vajate oma teekonna selle osa läbimiseks.

Olge kohal, olge tähelepanelik, olge.

Lihtsalt olge, just selles hetkes, nagu see toimub kõik korraga selles aegruumis, selle elu jooksul, selles reaalsuses ja tasandis mis hõlmab kõiki aegruume, kõiki eluaegu ja kõiki reaalsustasandeid.
Praegu.
Siin.
Teekond.
Ise.

Ma palvetan, et see sõnum heliseb teiega ja et need tõid teile veidigi mõistmist, selle teekonna aspektides, mis võivad olla praegusel hetkel heitlusi põhjustavad.
Ma saadan teile palju armastust ja valgust ja palvetan, et oleksite kaitstud ja turvaliselt oma enese südame Väes.
Universumi Laps,
Ana

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:
https://www.patreon.com/posts/knock-knock-whos-18353492?utm_medium=post_notification_email&utm_source=post_link&utm_campaign=patron_engagement&token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJyZWRpc19rZXkiOiJpbnN0YW50LWFjY2VzczpmYTUyZDlhNi04MGMwLTRiNWEtOGRhOS04YzQxYTY3YTc0MjcifQ.Zgi3mx6q3GY6sqTgZPF7FfT_yZ1eYqBSaSNyDt-8W8M

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.