See pole mälukaotus


wake up

18.07.2018 You Are Not Losing Your Memory

Meie keha teab kuidas Valgustumise protsessis ennast kohandada ja häälestada, sest tegelikult on see protsess täiesti loomulik. See transformeerumise protsess on juba meie rakkudesse salvestatud ja seega toimub just nii nagu ette nähtud. See mida inimesed praegu õpivad, on just see kuidas toetada sisemiste ja väliste protsesside omavahelist kooskõla. Olles tähelepanelikud oma menüü suhtes, mida süüakse, olles teadlikud oma suhtlustes ja suhtlemises Maaga, selle kõige juures juhib meid meie omaenese keha.

Mida teadlikum te olete sellest protsessist, seda kergem on teil seda kõike, mis juba toimub ja jätkab oma toimumist lähtudes rakutasandi kodeeringust ning teeb seda individuaalselt iga inimese jaoks eraldi, taluda. Iga inimene on ainulaadne ja on häälestunud just selle oma energiaga. Näitena võiks tuua raadiosaatja, mis on häälestunud vastu võtma kindlat raadiojaama. Inimesed vibreerivad erinevatel rakusageduse lainepikkustel.

Mis iganes lainepikkusele on teie muster kalibreeritud, siis need on teie isiklikud teekonnad teie teadlikkusesse. Kui te juba korra olete transformeerumise või muutumise protsessi alustanud, siis hakkavad teie sagedusele vastavad universumi sagedused kasutama neid kanaleid, et anda teile edasi veel rohkem seda sama energiat. Nihe 3D reaalist 5D reaali saab märgatavaks emotsionaalsete, füüsiliste ja mentaalsete tajude teravnemisega, mistõttu selle transformeerumise protsess võtab tihti ebastabiilsuse ja trauma vormi. Mis omakorda on selle protsessi tõelised katsumused ja õppetükid, mis meil tuleb selgeks õppida.

Muutuses toimub vasaku ajupoolkera funktsioonide nihkumine parema ajupoolkera funktsioonide poole. Aju piirkonnad aktiveeritakse, et suuta vastu võtta seda kõrgsageduslikku informatsiooni, mida me oleme vastu võtnud juba viimased aastad. Vahest on rääkimine raskendatud, sõnad lähevad suus sassi, see olukord on aga mööduv kuigi ajalimiiti sellel pole. Teised võivad kogeda mälukaotust või déjà vu – ehk siis nad kogevad midagi mida nad justkui juba oleks läbi elanud või teavad, et see on alles tulemas.

dnaAeg liigub kiiremini, sündmused segunevad üksteisega, päevad vahetuvad nii kiiresti, et teil on raskusi tundidel järge pidada. Mõne inimese jaoks on selles õppetükk, mis sisaldab eneses mentaalset puhastumist, mis iseenesest väljendub kohataju segaduses, seda isegi tuttavas kohas. Selle eesmärk oleks läbi nende väljakutsete panna “jalg tugevamalt maha” sellel valgustumise Teekonnal. See uus infopakett, energiaimpulss, mõjutab meie meelelise, emotsionaalse ja vaimse keha rakke.

Selles sissetulevas valguses manifesteerivad inimesed kogu oma olemusega. Tuleb aegu, kus teid inspireerib mingi mälupilt möödunud olukorrast, elust ja kõiksugu muud taipamised. Allika teadmised hakkavad teie rakkudesse imbuma ja mõjutama inimmõistust viisil, mis käivitab keha rakke.

Kui kõik see kasutu informatsioon, selles rakutasandi muutuses, teie mälufailidest kustutatakse avarduvad inimmeele mentaalsed võimed märgatavalt. Intensiivsete unenägude sagenemine, kus kajastatakse lahinguid ja koletiste taga ajamisi. Te sõna otsese mõttes vabastate sisemist vana energiat ja need mineviku energiad on unenägudes tihti kujutatud kui sõda, looduskatastroofid vms.

Teie unenäod võivad olla kohati segi pööratud, sest unemaailm tegutseb tavaliselt vahetult enne füüsilist maailma, ehk siis kolmandast neljandasse dimensiooni. Teie teadlikkus nihutab ennast edasi ja tagasi. Seetõttu jääb teile kogu sellest unemaailma karmidest sündmustest vaid kerge vilksatus. Vahest pole teie unenäod kuigi meeldivad, kuid nad on järjepidevad, justkui seriaal. Ja teinekord olete ärgates hullemini omadega puntras kui kunagi varem.

Kirjutatud Humanity Healing Me poolt

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:

You Are Not Losing Your Memory

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.