Armasta ja väärtusta ISEENNAST Sa oled seda väärt


Linda Ajar 22.02.2019

Aasta tagasi olin ma vaimselt ja füüsiliselt väsinud. See mina, vasakul pildil, oli ette võtnud teekonna oma eksistensi lõpetamise suunas. Ja mõnes mõttes ta ka suri sellel päeval.

Ma olin tohututes valudes, vaimselt, mu hing oli katki. Kogu see hiiglaslik valu mu sees muutus selleks hiiglaslikuks kehaks. Ma ei suutnud selle valuga toime tulla ja ma lukustasin ennast oma koju, peitusin kogu maailma eest. Minu usk inimkonda oli hävinud ja mulle oli jäänud vaid iseenesesse uskumise võitlus.

Mu ainus kirg oli kirjutamine ja see päästis mind. Mul oli vaja iseennast üles leida ja kas ma peaks täpsustama, et ma pidin lahti laskma sellest endisest minast. Mul tuli tal minna lasta.

Praegugi on mul veel valus teda vaadata. See tohutu valu tema sees. Ta andis enesest kõik teistele, jättes enesele vaid tühjuse. Temast ei olnud enam midagi järgi. Ta andis enesest kõik sellele, kes ei osanud muud, kui ainult võtta ja teda ära kasutada.

Teda väärkoheldi, vägistati, peteti ja kõik see, mida inimesed suutsid teha, seda nad temaga ka tegid ja ta lubas seda ikka ja jälle enesega teha. Ta lubas seda Armastuse nimel. Ta tundis ennast nii üksildasena.

Ta andis kõik ära, sest ta ei teadnud kuidas anda iseenesele. Ta ei osanud, sest talle ei olnud kunagi õpetatud ega näidatud, kuidas see käib. Kõik mida ta teadis oli see kuidas anda ja nii ta andis, senikaua kuni enam ei olnud mitte midagi anda.

Ta pidi lahkuma, et mina saaksin tõusta, ja ma tõusin.

Mina, see kes on paremal pool pildil, töötas nõrkemiseni selle nimel mis ta nüüd on. Ta soovis, et ta Tõeline Mina säraks. Mitte teiste, vaid tema enese jaoks. Ta töötas ja kaevas ja kaevas ja töötas kuni ta suutis sellest kõigest aru saada. Ta töötas kuni ta taipas mis tähendab ennast armastada. Vaata, Armastus on taustatöö, töö väljaspool prozektori kiire valgust ja sa jõuad sinna alles siis, kui sa taipad, et kõik inimesed ja olukorrad sinu elus on seal selleks, et näidata sulle kuipalju sa armastad või ei armasta iseennast.
Nad kohtlevad sind halvasti niikaua, kuni sina ise mõistad, et see mis peab muutuma oled sina ise.

Sinu keskond muutub, kuid ainult siis kui sa muudad oma sisemist maailma.

Täna austan ma Mina vasakul pildil. Ma annan au ja kummardan tema ees, sest see millest see tüdruk pidi läbi minema on austust vääriv. Ta võttis kõik need löögid ja neelas need alla. Ta oli tugev niikaua, kuni ta enam ei suutnud.

Ainus asi, mida ta eales vajas, oli olla armastatud. See oli ainus mida ta vajas. Ta lihtsalt vajas, et teda armastataks.

Armasta alati iseennast, sest sa oled väärt iseenese armastust. Armastus on energia, see energia on vabalt kättesaadav, niisiis alusta sellest, et annad seda iseenesele esimesena.

Minu ilu tuleb seestpoolt. Ma tulin pika tee ja maksin rasket hinda. Minu Armastus on hindamatu. Kui ma lasen Sind oma ellu, siis seda seetõttu, et ma tean et sa oled väärt minu armastust, isegi kui sa ise seda veel ei taipa.

Armastusega,
Linda

Suhtumise muutus iseenesesse teeb imesid.

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flinda.ajar1%2Fposts%2F10216481949813784&display=popup&ref=plugin&src=post

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.