Kuldne Roos


Kuldne Roos

Mida vajab lahkunu, kui ta järjekindlalt kutsub oma hauale?
Lisaks sellele ootab, et tooksin talle kuldse roosi?

Märk sellest, et ta ei ole rahul sellega mida tema maiste jäänustega tehti ja ootus, et keegi hindaks teda sellena mis ta tõeliselt oli.

Jah, ma räägin oma kallist KaksikLeegist, kelle maise teekonna lõpp oli täpselt samasugune nagu tema maise teekonna tegemised, kus ta püüdis oma sõpru ja väärilisi teekaaslasi alati heatujulistena hoida. Väikese vimpka viskas ta ka oma matustega.

Just nimelt väärilisi. Ta tundis väga hästi inimesi. Ta oskas näha kaugele ette. Kui keegi püüdis vastu vaielda tema öeldule oli alati see leebe naeratus ja vaikimine. Just selline, et eks aeg näitab ja te veel näete, kuidas minul oli õigus.

Ja seesama leebe naeratus, kelle silmades laius Universum, küsis järjekindlalt iga nädal peale matuseid, et ma pean minema kalmule ja viima talle kuldse roosi.

Mida siis tähendab Kuldse Roosi kinkimine?

Kuldne roos on kingitus, mida paavst on omistatud lugupidamise ja vanemliku kiindumuse märgina nii kuulsatele kirikutele ja pühakodadele kui ka silmapaistvatele isikutele, valitsustele või linnadele, mis on olnud silmapaistvad katoliiklike püüdluste ja Püha Tooli ustavuses.
Traditsiooniliselt pühitseti Kuldne Roos Paastuaja pühapäeval. Morini järgi, esindas Roos heategevust (haprus), rõõmu (värv) ja vaimne osa (maitse), kõik see kokku tähistab Jeesus Kristuse Isikut. Mende (+1296) seostab roosi igavese kevadega peale selle elu kõledat talve. Läbi oma Kirglikuse ja Ülestõusmise, mida mõlemat sümboliseerib Kuldne Roos, avab Jeesus ukse igavesse kevadesse.

Selline on siis katoliku kiriku tõlgendus. Kes soovib sellest pikemalt lugeda, siis saab seda teha Daytoni Ülikooli lehel

Nii jabur kui see ka ei tundu, siis kui ma lõpuks närisin ennast läbi oma Kaksiku viimasest vimpkast ja ta sai oma hauale viimase Kuldse Roosi, kadus iganädalane vajadus kalmistule minna ja tema energeetiline kohalolek minu igapäevases tegevuses muutus pidevaks. Just nii nagu siis kui ta oma eluajal mu kõrval oli.
Luksatused, mis tähistasid tema mõtteid minust on kadunud.
Need on asendunud sooja kallistusega ja tundega, et ma olen kõige eest kaitstud.

Ehk siis Kuldne Roos – Uuestisünd ja igavene Kevad.

Surm on vaid värav teise dimensiooni. Meie biokeemiline masin on aga nii raske ja keemiast saastatud, et meil tuleb see maha jätta.

Olge kaitstud oma Südame Väes

YksikHunt oma Leinateekonnal.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.