Fööniksi Uuestisünd


Fööniksi Uuestisünd

Mul mängib autos youtube muusikalist. Iga kord kui hakkab mängima “Tugev tüdruk” koputab mu Kaksik mulle õlale ja ütleb, et sellest peab tegema postituse. Tekkis see laul minu listi aga vahetult peale tema surma. Iga kord oli koos sellega tugev taju kallistusest ja hoitusest.

Uuestisünd.

Minevikku me muuta ei saa. See on juba möödas. Me õpime kogemustega toime tulema ja taipame seda, mis oli selles kõiges head.

Oli inimene ja enam pole. Kuid ilma tema olemas olemiseta oleks maailm olnud väga palju vaesem.
Ilma tema olemas olemiseta ei oleks paljusid inimesi enam olemas. Just selline oli minu Kaksik. Minu Kallis Hing. Ja ma võin vaid kaasa tunda neile, kelle jaoks ta polnud väärt inimene. Neile, kes pidasid teda vähemaks kui ta tegelikult oli. Ütlen vaid, et ta oli siiras peegel teile kõigile. Kui te tundsite, et ta oli teie suhtes ebaõiglane, siis on viimane aeg iseendale otsa vaadata ja hakata endas muutusi tegema.

Poisikesest kasvas Sõdur.
Sõdurist sai Juht.
Juhist sai Legend.

Ja seda Legendi on minul väga raske unustada. Kuidas sa unustad Iseenese?
Kuid elu läheb edasi. Töö klientidega annab jälle tiivad. Kaksiku Kohalolek on tugev ja koos püüame kanda aegade alguses meil võetud lepingu Missiooni.

Järgnev on “Tugeva tüdruku” sõnade tõlge. Me oleme tugevad ja liigume edasi järgmisesse hommikusse just nagu tuhast tõusvad Fööniksid.

Kõrvaklappides sumiseb tuul, hinges on uhkus ja tühjus. Loen numbreid sajast üheni.
Ma vajan teistsuguseid seadusi. Mul vaja on mingit plaani, mille ma olen ise teinud, kuid kus minul on teistsugune saatus.
Laevad lahkuvad Taevasse, Linnu katab tuhk. Kas sa näed?
Selles ilmas on kõik võimalik, kuid vahest on väga raske uskuda muinasjutte.

Tugev tüdruk seisab aknal. Tal on tuhandete aastate õigus õnnele. Kuid selles maailmas on vaid üks tõde. Ära küsi, ära usu, ära karda. Peta, kuid ära anna alla. Kuuled sa!
Joo koos minuga see karikas põhjani, õpi uuesti leppima ja hüvasti jätma. Tuhandeid on sõnu, kuid tõde on üks – Ära küsi, ära usu, ära karda. Peta, kuid ära anna alla. Kuuled sa!

Kui sa ükskord leiad mind taas oma Kuu serva peal istumas, võta mul kõvasti käest kinni ja ära enam lahti lase.
Muuta oma harjumusi ja uuesti õnnelikuks saada suudan vaid sinuga. Või lihtsalt võid mind maha lasta.

Ja isegi siis, kui on jube valus ja oleme õppinud seda kõike välja kannatama on kohati ikkagi see valu väljakannatamatu. Siis tuleb lihtsalt magama minna ja endale öelda. Homme on uus päev ja ma saan õnnelikuks. Ma olen uuesti sündinud nagu Tulilind Fööniks kes tõuseb tuhast.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.