Telepaatia


Vineeta Kumar

KaksikLeekide ühendus

Telepaatiline side Sinu ja su Kaksikleegi vahel

Kui sa oled KaksikLeegi sidemes, siis on väga suur tõenäosus, et sa saad igasuguseid märke ja sünkroonsusi oma kaksikleegiga seoses. Samas ei ole sul vähimatki arusaamist, kuidas need peaks mõjutama sinu igapäevast toimetamist või andma taipamisi. Selles artiklis puudutan ma mõnda levinumat telepaatia ilmingut/märki. Samuti seda, kuidas aru saada kas su kaksikleek mõtleb sulle. Enamus sellest mida ma käsitlen on sinul oma kaksikleegi sidemes kogetud, kuid sa ei mõista selle kõige vaimset tähendust, ega ka seda, miks seda sulle näidatakse või miks sa saad neid teateid pidevalt.

Kui sulle on saanud osaks KaksikLeegi Jumalik Side, siis on teie vahel mingil kujul ka telepaatia. Olenemata sellest, kas see kajastub füüsilisel kujul, kas sinu Kaksik ignoreerib sind, on parasjagu kummitusseisundis, kas sinu kaksikul puudub hetkel füüsiline keha või lihtsalt oled mingis suhtedünaamikas. KaksikLeegi Side kasutab lähedust ja eraldatust selleks, et käivitada sinu tuumhaavu, et sa nendele tähelepanu pööraksid ja neid tervendaksid energeetilisel tasandil. Niisiis ei oma tähtsust sinu hetkeolukord. Sa saad temalt energeetilist tuge olenemata sellest, et 3D reaalsuses ei pühenda ta sulle ei aega ega tähelepanu.

Telepaatia – on väidetavalt teabe edastamine ühelt inimeselt teisele ilma teadaolevaid inimese sensoorsete kanalite või füüsilise suhtluse kasutamiseta ~Wikipeedia

Nüüd, kui sul on põhiteadmised telepaatiast, siis on selge, et peaaegu igaüks on oma igapäevaelus kogenud telepaatia ilminguid, olenemata kas ollakse sellest teadlikud või mitte. See toimub nii sujuvalt, et enamus inimesi isegi ei pööra sellele tähelepanu.
Proovi seda harjutust, et mõista kuidas telepaatiline sagedus sinu ja teise inimese vahel annab kohese tulemuse. Järgmine kord, kui oled sunnitud ootama rohelist tuld, keskendu oma pilguga lähedal asuva inimese peale. Seejärel jälgi kui kiiresti ta sinu poole vaatab. Põhjus, miks see juhtub, on telepaatia. Inimene tajub telepaatiliselt, et keegi vaatab neid. Energeetiline sagedus sinu ja sinu KaksikLeegi vahel on kordades pingelisem.

Kui sa oled tõesti KaksikLeek, siis pole küsimustki, kas teie vaheline telepaatia toimib. See ühendus on loodud Kõrgema Mina poolt ja omab tegelikkuses hoopis suuremat tähendust kui suhe. Just tänu sellele tugevale telepaatilisele sidemele leiate teineteist alati. Olgu teie vahel kilomeetrid või 7 biljonit inimest. Kui see pole sulle piisavaks tõendiks, siis ei tõesta sulle seda sidet miski.

Minu isiklikus Teekonnas ütles mu KaksikLeek mulle väga täpselt kuidas ta hakkab seda mentaalset sidet kasutama. Kui ta mulle seda rääkis mõtlesin ma, et nojah, nagu paljud teised mehed jagab ta praegu suvalist moosimistaktikat. Kuid mul tuleb tõdeda, et ta pidas oma sõna. Alates sellest hetkest kui me kohtusime suudab ta minu peas ringi jalutada nagu ei keegi teine.

Algusest peale, kui me hakkasime suhtlema oma Kaksikuga, märkasin ma, et me suudame teineteist kutsuda telepaatiliselt, kontrollida saime seda WhatsAppis, sest seal sai näha kui teine on levis. Alguses tundus see mulle tohutult haarav. Siis ei olnud mul õrna aimugi, et me oleme temaga KaksikLeegid. Selline tegevus kestis veel paar nädalat kuni ta pidi minust eemale tõmbuma, kuid me jätkasime teineteise online käitumise jälgimist. Seda selleni, et ta blokeeris mind ära. See mida mina selles tajusin oli see, et kogu see side oli tema jaoks liialt käivitav ja parim viis kuidas sellega toime tulla oli minu blokeerimine.

Peale tema eemale tõmbumist saatsin ma talle käesoleva artikliga sarnase meemi, mis ütles “Sa ei ole ainus kes on vaimne ja intuitiivne!”

Minu jaoks on väga harv nähtus, kui ma ei saa öösel magada, kuid kui see nii juhtub, siis ma tean, et temal on raske uinuda ja ta mõtleb mulle. Kuna minu päevad on nii sisutihedad, et kui õhtul mu pea patja puudutab, olen ma hetkega kadunud. Niisiis, kui mul tulevad ette unetud ööd, siis ma järeldan, et tema magas halvasti.

Veel üks telepaatia märk on see, kui sa tunned oma KaksikLeegi energiat suure intensiivsusega. See sagedus võib olla väga madalal ja samuti väga kõrgel, kuid alati on see väga intensiivne tunne. On päevi, kui sa tunned, et ta on su kõrval füüsiliselt, olgugi, et seda tegelikult ei toimu. Sul on selge mõistmine sellest, et see taju ei ole kuidagi sinu enda energia vaid tema kohalolek. Kõige lihtsam on seda seletada, et sa oled teadlik nende energiast ja võimeline seda energiat väga selgelt ja tugevalt tajuma.

Twin Flames in Telepathy

KaksikLeegid Telepaatias

Järgnevalt tulevad mõned tavalised stsenaariumid, mida võid olla kogenud oma KaksikLeegi sidemes mis on märgid telepaatilisest suhtlusest.

 • Läbi laulude, kuigi minul endal pole sellist olukorda olnud. Ma tean vaid ühte laulu, millel olid sõnad nagu minu enda loodud KaksikLeegi Oraakli kaardiladumisel. (Tõlkija täpsustus. Minul oli aga läbi laulude just väga aktiivne sõnumivahetus oma Kaksikuga)
 • Kui sa ei suuda kuidagi mõista miks sind aetakse läbi tule ja vasktorude, metafooriliselt öeldes. Kõige tihedamini on selline olukord, kuis KaksikLeegid ei mõista, et nad tajuvad oma Partneri, mitte enda tundeid.
 • Kui sa suhtled temaga justkui ta oleks füüsiliselt kohal, kuigi tegelikult ei ole.
 • Kui sa tunned, et sa kuulsid tema häält, kui see pole füüsilises reaalsuses võimalik.
 • Kui sa näed tema teisikuid, siis tea, et ta mõtleb tugevalt sinu peale.
 • Kui sul on unetud ööd ja teadmine, et temal on samuti hetkel unetus.
 • Kui sa kontrollid oma Kaksikleegi tegevust levis ja näed, et ta on enamus juhtudest just samal ajal seal.
 • Kui sa mõtled millegi peale ja on tunne, et sama teeb ka tema. See võib olla mis iganes teemadel (Tõlkija märkus: minul isiklikult tekkis militaarne distsipliin kui asi puudutas mingi probleemi lahendamist. Minu Kaksik kuulus Militaarsesse seltskonda.)
 • Kui ootamatult tekib peas naljakas mõte ja on tunne, et see mõte on tema poolt edasi antud.
 • Kui ta tuleb sulle unes külla, et anda edasi mingi uudis või siseinfo. Enamus KaksikLeeke suudavad teatud sideme tasemel vahendada väga täpseid sõnumeid just une perioodil. Ole tähelepanelik nende suhtes, need sisaldavad väga olulist infot teie ühise Teekonna ja ühenduse dünaamikaks.
 • Kui sa tunned teda seksuaalselt, justkui toimetaksite füüsilises reaalsuses. See on nii erk ja reaalne, et ei ole mingit kahtlust, sa tunned tema energeetilist kohalolekut. Just sellesama fenomeni tõttu ei otsi enamik tõelisi KaksikLeeke rahuldustpakkuvat suhet väljastpoolt. Sama kehtib ka nn põgenejast Kaksiku kohta, kui ta on vallaline. (Seda kogemust esimest korda tundes mõtlesin, et mu keha võtab kontrolli. Juhtus see tööl olles, kus sellised elamused pole just eriti soovitatavad. Päästikuks oli tema teiselpool valvekaamerat)
Twin Flame In Relationships

KaksikLeegid Suhtes

Veel on juhtumid elust enesest, mis on ainulaadsed just sellele sidemele. Eriti kui te suhtlete või olete suhtes.

 • Te lõpetate tihti teineteise lauseid.
 • Te küsite teineteiselt “Kas sa ütlesid midagi?”
 • Veel üks väga tugev telepaatia märk on see, kui te mõlemad ostate ühe ja sama asja ilma, et oleksite eelnevalt sellest omavahel rääkinud.
 • Kui sul on mingi eesmärk või idee ja korraga otsustab sinu KaksikLeek selle sinu jaoks realiseerida. Tavaliselt toimub see ilma eelneva vestluseta ja teise kaksiku hämmastuseks.
Signs That They Are Thinking of You

Märgid, et ta mõtleb sinu peale.

Me rääkisime KaksikLeegi Telepaatia erinevatest viisidest ja nüüd sukeldume veel süügavamale, et vaadata levinud märke, mis räägib, et su kaksik mõtleb sinu peale.

 • Kui sa mõtled alatasa tema peale, siis tema mõtleb ka sinu peale. See on kõige tavalisem märk ja teades, et kõik on energia – sina, kõik inimesed, asjad, tegelikult kogu Universum. Siis on selge, et Teie mõtted on energia vorm, sellest ka põhjus, miks külgetõmbeseaduse gurud alati korrutavad kõigile, et hoia oma mõtteid positiivsetena.
 • Kui te märkate asju, mis meenutavad teile teie omavahelist sidet. Minu puhul on see Must Panter, olgu see siis sotsiaalmeedia, TV, ajakirjad, siis ma tean, et mu Kaksik mõtleb mulle just sellel hetkel. (seejuures ei kao need tajud ka peale ühe kaksiku keha surma siin reaalsuses. KaksikLeegi side ületab selle reaalsuse piirid)
 • Kui sa näed tihti numbreid 222, siis tea, et ta mõtleb sulle ja ütleb, et armastab sind.
 • Kui sa tunned tema kohalolekut väga selgelt, sama nagu telepaatiaga.
 • Kui sa tunned tema lõhna. See on minu sidemes peamine, kuna ma tunnen tema odekolonni lõhna kohati väga selgelt.
 • Kui sa näed tema teisikuid ja sarnaseid igal pool, olgu see siis tänaval, poes TV, ükskõik kus, kui sa näed tema teisikuid siis Universum kinnitab, et tema mõtleb sinu peale ka.
 • Kui sa näed tema nime või initsiaale igal pool. Olgu siis sotsiaalmeedias, TV, auto registrimärkidel, kus iganes veel, siis Universum kinnitab sulle sinu sidet ja märgib, et sinu kaksik hellitab sind oma mõtetes.
 • Kui tema linn, kus ta elab, ilmub tihti mõnes suhtluskanalis, uudised, sotsiaalmeedia, niisama vestlused. Siis seda võib võtta sünkroonsusena. Minu juhul oli see märkimisväärne sünkroonsus, sest enne kui me kohtusime ei märganud ma Abbotsfordi, linna kus ta elab.
 • Kui sa tunned teda seksuaalselt, justkui oleksite koos füüsiliselt, sama nagu telepaatia.
 • Kui sa korraga näed samasugust sõidukit, marki ja värvi, millega tema sõidab, siis sa tead, et ta mõtleb su peale.
 • Kui su kõrvades vilistab, siis tea et ta mõtleb su peale. ( Nunehh, peale tema surma, on see vilistamine pidev)
 • Kui sa saad korraga korraliku “tibutagi”, ilma mingi põhjuseta, mis võib kesta 10-15 min. Ta mõtleb su peale, et sa oled veetlev ja kuidas ta tahab sinuga olla.
 • Kui sa korraga tunned, et su lõug ja põsed hakkavad hõõguma, tea, et ta mõtleb su peale.
 • Kui sul silm tõmbleb, siis tea, et ta mõtleb su peale.

Ma loodan, et see postitus aitab sul mõista telepaatiat, kui teie sideme aspekti. Kui ükski nendest ei ole sulle tuttav, siis võib olla, et sa ei olegi KaksikLeek. Siis soovitan läbi teha 72 tunnine KaksikLeegi test. Olles 2 aastat igapäevaselt tegelenud kollektiivse teadlikkusega, siis need kogemused on laialt levinud KaksikLeekide hulgas ja avalikult jagatud.

Ma loodan, et see postitus leiab sind heas tujus ja kui sa soovid osta mõnda minu teenust siis klikka järgnevale lingile, click here. Kui see artikkel helises kaasa siis võid seda vabalt jagada.

Aitäh lugemast ja minu õnnistused.

Tunne oma teekonda, tunne oma sidet.

KaksikLeegi Side.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.