Iga Teekond saab alguse esimesest sammust

Uudised

Hiljutised tegevused

  • Appi! Minu KaksikLeek on
    Kuulsus! Julie O`Hara Mai 2023 Ma olen näinud kuidas see teema tõuseb ikka ja jälle päevakorda. Kas kuulsus saab olla sinu hingesugulane või kaksikleek? Lühike vastus on, jep! Pikem vastus – vähe usutav. Esimese asjana pead … Loe edasi: Appi! Minu KaksikLeek on
  • KaksikLeekide ajalugu
    See ei olegi nii uus kui võiks arvata Julie O`Hara Mai 2023 KaksikLeekide ajalugu ja päritolu Kaksikleekide päritolu, paljuski sarnane kaksikleegi teekonnaga, on olnud debattide teemaks tuhandeid ja tuhendeid aastaid. Tänases interneti ja sotsiaalmeedia ajastul on … Loe edasi: KaksikLeekide ajalugu
  • Minu Nimi olen Mina!
    Armas Isa, ma ei vaja sinu nime enam ma ei taha seda nime, mis määrati sündides läbi juhuse, õnnetuse või jumaliku õeluse Sa võid oma sugupuud pügada ja mind sealt eemaldada. Mulle aitab. Ma ei vaja … Loe edasi: Minu Nimi olen Mina!

Autorist

Mis on oluline

Iga muutus on hüpe tundmatusse. Selleks, et tulla toime selle maailma hullustega, tuleb igalühel meist leida rahulik tasakaal iseenese südames. Selleks, et see tasakaal saavutada, tuleb olla vapper ja sukelduda iseenese sügavustesse ja tervendada see, mis käivitab.

Minu Blogis leiate tekste energeetilisest vaatenurgast ja otsinguga leiate vajalike sõnadega just teile hetkel vajaliku teksti. Palju on tõlketöid ja palju on minu enese teekonnast läbipõlemisest tagasi tervikuks ja edasi juba vaimse arengu tekstid, mis samuti on kõik läbitud omal nahal.

Teekond Iseenesesse

Ole Aus

Ole aus selle suhtes, mida sa Tõeliselt vajad. Ole aus oma sõnades ja käitumises teistega. Ole aus oma enese tunnete ja soovide suhtes – sest endale valetades jõuad vaid sügavamale sohu.

Ole Vapper

Teekond iseenesesse ei ole nõrganärvilistele. See meenutab teekonda Põrgu ja sealt tagasi ning sedasi kolm korda järjest. Kuid kui oled läbinud oma teekonna “röövikust nukuni” siis edasi sirutad tiibu ja tagasi oma endise mina juurde enam ei taha. See teekond on seda väärt,

Usalda

Ma ei palu sul usaldada mind, mina olen vaid teejuht, kes näitab suunda. Usalda iseenese Kõrgemat Mina ja oma füüsilist Keha, sest see juhib sind sinu eesmärgi juurde. Sul on vaid vaja õppida nendega suhtlema. USALDA, et see protsess, milles sa oled on just sinu heaolu jaoks parim ja see saab ühel hetkel läbi.

Teekond Iseenesesse on võimalus saada oma elu ohjad enda kätte tagasi ja saada iseenese parimaks versiooniks endast.

Ma ei ole Guru. Ma olen teejuht, kes tunneb inimhinge labürinte ja praktiseerin Jõustamist. Mis tähendab, et koos võime lahti pakkida probleemid ja mina näitan valgust sinu isiklikele tugevustele ja võimalikele vaatenurkadele, mida saad kasutada oma teekonnal. Otsus muutusteks ja vastutus jäävad sinule. Mina olen Sinu kõrval ja kui aeg on küps, võtan “abirattad” ära ja siis juba lähed ise edasi.

Toeta seda tegevust

Kommentaarid

Kui tihti on tunne, et nüüd oled lootusetult hulluks läinud, aga siis tekib mingi nihe ja sa näed, et oled just õigel ajal õiges kohas ja peamine, kellele see vajalik on, oled sina ise.

Jane Doe

Elu on nagu pidevalt muutuv teedekaart. Kui oma ülesannet ära ei tunne, siis keeratakse sind trassilt maha ja sul tuleb jälle läbida sama teelõik.

John Doe

Kas tiivad kannavad juba?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.