Iga Teekond saab alguse esimesest sammust

Uudised

Hiljutised tegevused

  • Töö ei pea haiget tegema
    Kiusamine meie ühiskonnas on viimasel ajal kujunenud normiks. Kuidas ennast selle eest kaitsta? Väike lugemine.
  • Sina ei pea mitte rääkima
    (Ehk, mind ei ole olemas) Kui ma olin laps, pidin olema kuss, sest ainult täiskasvanu mõtted olid olulised Kui ma olin teismeline, pidin olema vait, sest vanemad inimesed pidid saama austatud. Kui ma olin töötaja, pidin … Loe edasi: Sina ei pea mitte rääkima
  • Ma olen piisav
    Rahulikku puhkamise ja hingetõmbamise aega. Seoses nn jõulurahuga tegin Telegrammist vestlustundidele vaheaja. Kuid tundub, et on üks väga suur ja oluline teema, mis tahab veel enne uue aasta saabumist käsitletud saada. Kes mind tunnevad, need teavad, … Loe edasi: Ma olen piisav

Autorist

Mis on oluline

Iga muutus on hüpe tundmatusse. Selleks, et tulla toime selle maailma hullustega, tuleb igalühel meist leida rahulik tasakaal iseenese südames. Selleks, et see tasakaal saavutada, tuleb olla vapper ja sukelduda iseenese sügavustesse ja tervendada see, mis käivitab.

Minu Blogis leiate tekste energeetilisest vaatenurgast ja otsinguga leiate vajalike sõnadega just teile hetkel vajaliku teksti. Palju on tõlketöid ja palju on minu enese teekonnast läbipõlemisest tagasi tervikuks ja edasi juba vaimse arengu tekstid, mis samuti on kõik läbitud omal nahal.

Teekond Iseenesesse

Ole Aus

Ole aus selle suhtes, mida sa Tõeliselt vajad. Ole aus oma sõnades ja käitumises teistega. Ole aus oma enese tunnete ja soovide suhtes – sest endale valetades jõuad vaid sügavamale sohu.

Ole Vapper

Teekond iseenesesse ei ole nõrganärvilistele. See meenutab teekonda Põrgu ja sealt tagasi ning sedasi kolm korda järjest. Kuid kui oled läbinud oma teekonna “röövikust nukuni” siis edasi sirutad tiibu ja tagasi oma endise mina juurde enam ei taha. See teekond on seda väärt,

Usalda

Ma ei palu sul usaldada mind, mina olen vaid teejuht, kes näitab suunda. Usalda iseenese Kõrgemat Mina ja oma füüsilist Keha, sest see juhib sind sinu eesmärgi juurde. Sul on vaid vaja õppida nendega suhtlema. USALDA, et see protsess, milles sa oled on just sinu heaolu jaoks parim ja see saab ühel hetkel läbi.

Teekond Iseenesesse on võimalus saada oma elu ohjad enda kätte tagasi ja saada iseenese parimaks versiooniks endast.

Ma ei ole Guru. Ma olen teejuht, kes tunneb inimhinge labürinte ja praktiseerin Jõustamist. Mis tähendab, et koos võime lahti pakkida probleemid ja mina näitan valgust sinu isiklikele tugevustele ja võimalikele vaatenurkadele, mida saad kasutada oma teekonnal. Otsus muutusteks ja vastutus jäävad sinule. Mina olen Sinu kõrval ja kui aeg on küps, võtan “abirattad” ära ja siis juba lähed ise edasi.

Toeta seda tegevust

Kommentaarid

Kui tihti on tunne, et nüüd oled lootusetult hulluks läinud, aga siis tekib mingi nihe ja sa näed, et oled just õigel ajal õiges kohas ja peamine, kellele see vajalik on, oled sina ise.

Jane Doe

Elu on nagu pidevalt muutuv teedekaart. Kui oma ülesannet ära ei tunne, siis keeratakse sind trassilt maha ja sul tuleb jälle läbida sama teelõik.

John Doe

Kas tiivad kannavad juba?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.