Iga Teekond saab alguse esimesest sammust

Uudised

Hiljutised tegevused

  • Vanad hinged
       Mina, kes ma olen rohelise maa ilu.  valge kuu tähtede vahel, vetepõue saladused,  igatsus inimese südames, Ma kutsun su hinge tõusma ja tulema mu juurde,  sest mina olen Looduse Ema, kes universumile elu annab.  Minust … Loe edasi: Vanad hinged
  • Maagia, müstika ja mütoloogia
    14.08.2020 ehk siis täna kaks aastat tagasi oli olukord samasugune. Samas mõistan ma täna kõike seda paremini. Olen mõtteid kogumas oma iga pühapäevase eetri jaoks. Tausta jaoks mängib muusika mis andis jõudu kaks aastat tagasi. Olukord … Loe edasi: Maagia, müstika ja mütoloogia
  • Kutse Tantsule
    𝐂𝐀𝐋𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐍 𝐓𝐇𝐄 𝐎𝐍𝐄⁣ Kevin Orosz ⁣On teada tuntud fakt, et kõik tahavad olla armunud ❤ Päeva lõpuks, hoolimata igasugustest finantsilistest, staatuse või materiaalsuse edukustest, soovib igaüks armastada ja olla armastatud. Aga miks see siis on … Loe edasi: Kutse Tantsule

Autorist

Mis on oluline

Iga muutus on hüpe tundmatusse. Selleks, et tulla toime selle maailma hullustega, tuleb igalühel meist leida rahulik tasakaal iseenese südames. Selleks, et see tasakaal saavutada, tuleb olla vapper ja sukelduda iseenese sügavustesse ja tervendada see, mis käivitab.

Minu Blogis leiate tekste energeetilisest vaatenurgast ja otsinguga leiate vajalike sõnadega just teile hetkel vajaliku teksti. Palju on tõlketöid ja palju on minu enese teekonnast läbipõlemisest tagasi tervikuks ja edasi juba vaimse arengu tekstid, mis samuti on kõik läbitud omal nahal.

Teekond Iseenesesse

Ole Aus

Ole aus selle suhtes, mida sa Tõeliselt vajad. Ole aus oma sõnades ja käitumises teistega. Ole aus oma enese tunnete ja soovide suhtes – sest endale valetades jõuad vaid sügavamale sohu.

Ole Vapper

Teekond iseenesesse ei ole nõrganärvilistele. See meenutab teekonda Põrgu ja sealt tagasi ning sedasi kolm korda järjest. Kuid kui oled läbinud oma teekonna “röövikust nukuni” siis edasi sirutad tiibu ja tagasi oma endise mina juurde enam ei taha. See teekond on seda väärt,

Usalda

Ma ei palu sul usaldada mind, mina olen vaid teejuht, kes näitab suunda. Usalda iseenese Kõrgemat Mina ja oma füüsilist Keha, sest see juhib sind sinu eesmärgi juurde. Sul on vaid vaja õppida nendega suhtlema. USALDA, et see protsess, milles sa oled on just sinu heaolu jaoks parim ja see saab ühel hetkel läbi.

Teekond Iseenesesse on võimalus saada oma elu ohjad enda kätte tagasi ja saada iseenese parimaks versiooniks endast.

Ma ei ole Guru. Ma olen teejuht, kes tunneb inimhinge labürinte ja praktiseerin Jõustamist. Mis tähendab, et koos võime lahti pakkida probleemid ja mina näitan valgust sinu isiklikele tugevustele ja võimalikele vaatenurkadele, mida saad kasutada oma teekonnal. Otsus muutusteks ja vastutus jäävad sinule. Mina olen Sinu kõrval ja kui aeg on küps, võtan “abirattad” ära ja siis juba lähed ise edasi.

Toeta seda tegevust

Kommentaarid

Kui tihti on tunne, et nüüd oled lootusetult hulluks läinud, aga siis tekib mingi nihe ja sa näed, et oled just õigel ajal õiges kohas ja peamine, kellele see vajalik on, oled sina ise.

Jane Doe

Elu on nagu pidevalt muutuv teedekaart. Kui oma ülesannet ära ei tunne, siis keeratakse sind trassilt maha ja sul tuleb jälle läbida sama teelõik.

John Doe

Kas tiivad kannavad juba?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.