KaksikLeekide sõnumid – Süda tahab seda, mida ta parasjagu tahab (Koondumise esimene laine)


heart-and-brain-web-comic-awkward-yeti-nick-seluk-68__70015 august 2017 Ana Souto

 Kallid Kaksikud,

Nii nagu ma siin selgitasin, kui ma võtsin täna ühendust Ühisväljaga tajusin ma võimsaid koondumise laineid, seega ma hakkan oma postitusi eraldi tegema.

Juba mõned päevad on energiad tundunud mulle võõrad ja harjumatud, samuti olen saanud paljudelt teilt tagasisidet, et ka teis ei resoneeri see sugugi.

Praegu, kui selle koondumise esimene laine on lähemal kui kunagi varem, on energiad muutunud mõõdukaks ja rahulikuks, sest me kõik oleme tegelenud puhastustööga, ja tunne on nagu see oleks kestnud igavesti.

Torm on selja taha jäänud ja me oleme joondumas täieliku andestuse ja rahuoluga.

Üliviimane aeg, uhh? Ma pean silmas, et kui palju me veel suudame välja kannatada, tõsiselt?

Olge enda üle uhked, et me ei sattunud vanglasse 😛

Nii!

Seega, Purjed üles.

 

Jumalik Mehelikkus (DM) – HURRAAAAA! Ma olen jälle mina ise!

 Mäletad seda postitust, seda puzzlega? Kutid, te saite selle kokku vähem kui 9 aastaga!

(Jätkuvad ovatsioonid)

DM-id on taaskord teel oma tõelise Väe juurde. Aeglaselt kuid kindlalt hakkavad nad mõistma, kes nad on ja nad mõistavad, et nad saavad jälle hingata. Osad neist on hakanud oma DF-iga uuesti suhtlema ja püüavad vaikselt väljendada ka oma tundeid oma DF-i suhtes. Seda seetõttu, et nende vastaspooles ei ole enam vastuseisu ja hinnanguid, siiski on nad veel ootel, et ka teine jalg maha puutuks ja et nende jumalik kaaslane muutuks Ms.Hullumeelseks, nagu tavaliselt.

Tead vana, mitte täna 😉 See versioon on uuendatud Super Naiseks! Whoop! Whoop!

Ülejäänud neist püüavad taastada suhtlemist, sest nad mõistavad et ei suuda enam taluda seda poolikut armastust.

Kas kõik või mitte midagi!

Me võtame vastu kas ühe või teise aga me ei taha enam seda „ukse peal kõõlumist“, enam mitte. Aaa ja poolikute tõdede kohta käib see ka. Kuid lilled, vein ja teemandid on täiesti ok!

Siin on tänane laul:

Jumalik Naiselikkus (DF) – Mis mõttes sa tahad „Tagasi tulla“?

(Pane siia mõttes vinüüli kratsivate küünte heli)

Et pidu sai läbi, ah? Paganas ja meil oli juba nii lõbus!

Me leidsime oma eluülesande, meil on uus töö, mis paneb meie südame rõõmust särama, me kohtusime niipaljude uute inimestega, kes tegid meie päevad rõõmsamateks, me käisime maniküüris, muutsime oma soengustiili, uuendasime oma garderoobi, käisime uutes kohtades, käisime sõpradega tantsimas, julgesime kanda tumedamat küünelakki kui kunagi varem, me isegi käisime üksinda reisimas.

Lõpuks ometi hakkasime korralikult sööma, saame korralikult magada, võtame vastu komplimente siit ja sealt, uhkeldame oma varustusega nagu Beyonce Oskarite Gaalal ja nüüd tahavad nad tagasi tulla?

Püha püss! Püha püss! Mis nüüd saab? Mis nüüd saab?

Mis oleks kui ma mängiks raskelt kättesaadavat, siis ehk saaksin veel paar kuud enese jaoks. Mul oli juba planeeritud see tüdrukuteõhtu ja ma tegelikult ka ei taha sellest ilma jääda.

Need kes pole veel suhtlemiseni jõudnud, te tunnete seda nii lähedalt, et te paanitsete üksnes mõttest, et ta on juba nurga taga! Tunned tema lõhna? Jep, ta on pagariäris, et osta saiakesi teie ühiseks hommikusöögiks.

Kas ma ka päriselt tahan teda tagasi? Võib-olla peaksime me hoidma asja lihtsalt platoonilise ja venitama veel mõne aasta seda kannatamist ja kurvastamist?

Kas ma ikka veel armastan teda? Seda et, ma arvan, et ma armastan, aga kas ma olen selles kindel? Kuidas ma praegu teda oma ellu paigutan?

Ma ei ole ju enam see inimene kes ma olin. Kas ma peaksin seda muutma, seda mis ma olen nüüd? Sest tegelikult olen ma ikka praegu päris äge – kui vaja kaklen ja see kõik muu …

Kuulaks korra mida meie süda tahab?

Siin on tänane laul:

Siin on teile vastus, mu kaunid hinged.

Süda tahab just seda, mida see parasjagu tahab.

Minu soovitus teile, kõigile kellega see laine resoneerib, võtke ühendust oma kaksikutega ja aidake neid igal võimalikul viisil.

Juhatage neid nende teekonnal, teie lõpliku koondumiseni.

Õpetage neid olema armastav ja leebe ja hooliv. Näidake neile kuidas te ühendusite oma südamega, kuidas te hoolitsesite oma hinge vajaduste eest. Maalige pilt andestamisest, sest selle kunsti oled sa selgeks õppinud sellel kaksikleegi teekonnal.

Mu kallid, me oleme peaaegu kodus.

Ma olen teie kõigi üle nii uhke ❤

 

Õnnelikult Üksinda ja Südame Järgija,

Ana

https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/08/twin-flame-vitamine-intake-its-train.html#!/2017/08/twin-flame-vitamine-intake-heart-wants.html

Tõlge: Elle Vihman

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.