Appi! Minu KaksikLeek on


Kuulsus!

Julie O`Hara Mai 2023

Ma olen näinud kuidas see teema tõuseb ikka ja jälle päevakorda. Kas kuulsus saab olla sinu hingesugulane või kaksikleek?

Lühike vastus on, jep! Pikem vastus – vähe usutav. Esimese asjana pead sa endale selgeks tegema, kas see on tõeline või kannatad psüühilise kõrvalekalde all, mida nimetatakse erotomaaniaks. Siin on erotomaania definitsioon: Erotomaania, samuti tuntud kui Cle`rambaulti Sündroom, mis on oma nime saanud Prantsuse psühhiaatri Gaëtan Gatian de Clérambaulti järgi on DSM-5 (Ameerikas kehtiv haiguste klassifitsioon, Eestis on sellele võrduv RHK-10) klassifitseeritud kui luululise häire alamtüüp. See on üsna vähetuntud paranoia seisund, mida iseloomustab isiku luul, et teine inimene on neisse kiindunud. Kõige sagedamini esineb seda naispatsientidel, kes on loomult häbelikud, sõltuvad ja seksuaalselt kogenematud. Nende luulu objektiks on tavaliselt mees, kes on neile kättesaamatu kõrge sotsiaalse või materiaalse staatuse poolest, abielu või huvitamatuse poolest. Kiindumuse objektiks võib olla ka ettekujutatud, surnud või keegi kellega patsient pole kunagi kohtunud. Kõnealune luul on tavaline, kui erotomaaniline isik tajub justkui saab ta sõnumeid salajaselt austajalt läbi ohutute sündmuste, nagu näiteks auto numbrimärkidelt, kuid ka sellele pole kinnitust.

Ma ei nõustu selle definitsiooniga täielikult, sest isiklikult olen arvamusel, et enamus “psühholoogilisi häireid” on tekkinud seepärast, et meditsiini kogukond keeldub isegi kaaluma vaimseid teemasid ja on nii palju anekdootlike tõendeid, et vaidlustada nii palju meditsiinilisi väiteid.

Niisiis olgu öeldud – tuleb meeles pidada, et Kuulsused on samuti inimesed. Ka neil on kindlasti hingesugulased ja kaksikleegid, samamoodi kui sinulgi. Ka nemad koostavad hingelepinguid; vahe on vaid selles, et kuulsused elavad hingelepingu järgi, mis paneb neid masse mõjutama ja kindlasti mõjutavad nad oma hingeperekonna liikmeid emotsionaalselt. Kuulsused kipuvad tulema hiiglaslikest hingeperekondadest ja seega, kui sul on tugevad tunded kuulsuse suhtes, siis on sul kindlasti hingeperekonna side, samas see ei tähenda, et ta võiks olla sinu üks ja ainus, kuid võib olla…
Need tunded mida sa tunned võivadki olla teie ühine hingelepingu punkt.

Kui aga võtta kaksikleeke, siis siin ei jookse numbrid kokku. Samas pole see sugugi võimatu. Isiklikult tean vähemalt ühte paari, kus Jumalik Mehelikkus oli väike kuulsus ja Jumalik Naiselikkus ei olnud sugugi esile ronija. Kuid nende sünnikaartide koosmõju kinnitas seda ja samuti aura ning tsakra analüüsid. Nad mõlemad olid sama ala peal ja neil oli palju ühiseid sõpru ja tuttavaid. Samuti sidusid neid tohutult paljud sünkroonsused.

Niisiis, see on võimalik. Kuid näiteks oled sa veendunud, et sinu kaksikleek on Burt Reynolds, nop. TEMAL on tema Blake. Kui sa elad kaugel Anchorage õndsuses, Alaskal ja arvad, et Huge Jackman on sinu kaksik, nop. Kui te olete Leegid, siis Universum viskab teid kokku ja sünkroonsused on hullumeelsed. Kui sa oled Bangloris, Mainis elav 23 aastane juristi sekretär siis nähtavasti Brad Pitt ei ole sinu kaksik.

Ära muutu hullunud jälitajaks, vaid hoia piisavalt avatud meelt, mõistmiseks, et see võib juhtuda. Kui kuulsus on sinu kaksik ja te olete määratud selles elus kohtuma, siis Universum paneb selle käima. Senikaua aga – ela oma elu ja kuulsus on vaid keegi keda sa austad ja kes sulle meeldib, kuid ilma igasuguste ootuste või eeldusteta.

Adam Sandler leidis oma naise ühe oma shou esimesest reast, vaatas teda ja TEADIS. Matt Damioni abikaasa oli baaridaam hotellis, kus Matt peatus. SEEGA, kõike võib juhtuda.

Niisiis vastuseks on nii jah, kui ka Ei.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.