Kuuvarju perioodi energiad


Kuuvarju perioodi energiad

Meis igaühes on olemas nii Jumaliku Feminiinsuse (DF) ja Jumaliku Maskuliinsuse (DM) aspektid. Järgnev tõlge selgitab veidi olukorda millesse meid on imenud kosmilised energiad.

Haavatud tervendaja

Seekordne kuuvarjutus viib meid teekonnale, et üle vaadata tsükkel, mis sai alguse 2018 aastal. Tänada selle eest võime oma enese sisemisi haavatud tervendajaid.

Kõik, alustades loodud uskumustest, sõltuvused mille üle kadus kontroll, tervisehädad millele tähelepanu ei pööratud, investeeringud mis kõrbesid või suhted mis ei saanud tõeks, kõik see tuuakse uuesti meile ette läbi sünkroonsuste ja unenägude.

Kus sa olid aastal 2018?

Mida sa alustasid 2018 aastal ja jätsid pooleli?
Millega sa alustasid ja ei peaks juba ammu enam tegema?

Kes või mis sinu juurest ära läks ja sa ei ole teda ikka veel vabaks andnud?
Kelle või mille juurest sa ise ära läksid ja tegelikult peaksid uuesti tagasi minema?

Keda või mida on sul vaja praegu vabastada?
Keda või mida peaksid sa praegu vastu võtma?

Selle, Kaljukitse Kuu poolt organiseeritud ja planeeritud aspektid annavad väga vajaliku tõukejõu, et teha uuesti, uue vaatenurga võrra targemana, vajalikud sammud ja teha vajalikud muudatused.

Mis on see, millest tuleb lahti lasta sellel kuuvarju perioodil?
Mis peab saama nähtavaks, samal ajal kui kuuvari võtab maha mineviku otsuste jäänused?

Sinu enese erinevad versioonid sulavad kokku ja arenevad, samas kui oma aja ära elanud tühised uskumised murenevad ja luuakse uued. Samas tuleb päästa iseenese killukesi, mis läksid 2018 aastal kaotsi, peaasjalikult pingeliste suhete tõttu, mis vormisid sinu arusaama armastusest.

Võibolla oled astunud rohkem oma naiselikku või mehelikku energiasse vastavalt sellele kuidas olukorrad lahti rullusid. Niisiis nüüd tuleb teil tervendada vastaspoole energia haavu.

Kas oled olnud puhtalt Yang energias ja nüüd vajad tegelema Yin energiaga, mis oli enne kõrvale jäetud, lihtsalt seepärast, et see oli minevikus valuga toimetulekuks valjalik?

Kas sa oled toetunud oma Yin energiale ja peletanud eemale igasuguse võimaluse haarata “härjal sarvist”, et luua muutusi mõnes oma eluvaldkonnas?

See võimas ühendus DF ja DM vahel, mis toimub sinu enese sees, tekitab tohutuid muundumisi ja mutatsioone kuni 8/8 portaalini, millal saad omaks võtta uue ja selge mõtlemise, tundmise ja tegutsemise viisi.

Kuid kõigepealt tuleb üle elada kõige selle maailma eest peidetud, magama uinutatud uinunud valu ja emotsioonide ärkamise ameerikamägede karusell.

See valu ei kao, kui me seda eirame. See kaob kui me oleme piisavalt vaprad, et tõmmata haavalt maha plaaster ja lasta sellel lihtsalt hingata.

Päästa ära kõik need iseenese kaotsi läinud killukesed. Harjuta kõikide aspektide arvestamist, kõikides ajajoontes, kõikides versioonides, kõikides kvant reaalsustes ja dimensioonides. Koonda need üheks võimsaks valgusolendiks, kes sa tegelikult oled.

Joo palju vett
Mediteeri.
Maga.
Ja korda seda kõike veel ja veel.

Sa oled hoitud.

Tänutundes,
Ana.

Originaalpostitus asub siin: https://www.facebook.com/photo?fbid=271988274035370&set=a.170832280817637

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.