Soul-FragmentsMa olen KaksikLeek, ma olen Leek. Ma olen Jõud millega tuleb arvestada.

03.12.2017 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

On möödunud päris pikk aeg, kui mind viimati kutsuti laua taha, et vahendada midagi nii olulist kui see sõnum täna.
Ma ärkasin tundega, et kohe algab midagi nii olulist, et ma tundsin kuidas mu süda trummeldas väljaspool keha.

Taju pakilisusest, missioonist ja vajalikkusest hõlmab mu keha, südame ja hinge, samal ajal kui ma seda siin kirjutan, seega ma palvetan, et te kõik suudaksite seda tajuda, kui te seda kirjutist loete.

Kas teie Energeetiline Tiim on teile viimasel ajal õlale koputanud?
Kas te olete kuulnud kutset oma hingesügavikest?
Kas te olete tajunud, et täiesti uus päev on tõusmas ja teil tuleb olla valmis selleks mis on tulemas?

Ma olen kirjutanud esimesest koondumiste lainest, juba selle aasta augustist alates, kuid ma olen hakanud taipama, et need on viimastel päevadel olnud juba väga lähedal. On tekkinud tohutu vajadus oma varjumina viimaste kildude puhastustuleks ja vajadus kiireks ja koheseks tervenemiseks, samal ajal kui me läheneme tohututele energeetilistele nihetele, nagu ma oktoobris mainisin.

Te kujutage ette oma kaksikleegi teekonda nagu ameerikamägede karussellil sõitu, see on nüüd see osa rajast, kus me sõidame ohtlikumalt ja kiiremini kui kunagi enne. Kiirus millega me sõidame igapäevaselt on hullumeelne, me näeme kuidas asjad, mida me enne, umbes poole aasta jooksul, vaid energeetilisel tasandil tajusime, hakkavad reaalis lahti rulluma.
Kurvid on tihedamalt kui kunagi ja meie kehad kohanevad nii paljude uute muutustega, mis on vajalikud selle teekonna järgmiseks etapiks.
Uuendused saabuvad meie jaoks nii lihtsalt ja kõik hakkab selles suures puzzles oma kohale loksuma, et me tunneme ennast kohati nii üleküllastunud, et tahame ennast lihtsalt välja lülitada ja ära joosta.

Kuid kas sa kuuled, kuidas kutsung sind tagasi tirib?
Kas sa mõistad, mida meilt praegusel hetkel vajatakse?
Kui valmis sa oled, et silmad kinni hüpata sisse ja hoida oma südames usaldust ja lootust?
Kas sa suudad vaigistada oma hirmud veel ühe korra, et astuda edasi oma missioonis, olles nii valmis minema eesmärgini et oma südames tunned sa ennast purunematu ja võitmatuna?

Ma luban, et just samapalju kui sa tunned sellel teekonnal hirmu edasi liikumise ees on praegu paigale jäämine veel hirmsam. Enam ei ole aega stagnatsiooniks ja tuimuseks.

Mulle näidati pilti sellest, kuidas me jookseme üle silla, kui sild meie seljataga kokku variseb. Me jõudsime kõik üle ja enam ei ole tagasiteed sellesse, mis oli. Mitte kunagi enam.
Me põletame sildu enda järelt, sõna otseses mõttes. Sildu vanadesse mustritesse ja astume tundmatusse.
Iga sammuga me avastame mis saab olema järgmine, kuid me teame, et me ei ole selles avastuses üksinda, et me oleme kaitstud ja juhendatud eneste kõrgemate teadvuste poolt.

Tõusmine on kohal ja meile ulatatakse abikäed, kõigile meile, samal ajal kui ma siin istun ja kirjutan. Meid aidatakse üle selle silla suurima toetuse ja armastusega.
Meil palutakse vaid hoida oma südames niipalju usaldust, et me suudaksime ujuda absoluutses teadmises, et mitte miski ei saa meid peatada saavutamaks seda, milleks me siia tulime ja mitte keegi ei saa meid takistada seda kätte saamast.

Kõik see uus võib olla hirmutav, kuid uus on alati parem ja hirmus on alati ka põnev.

Praegu on aeg, kui meist väga paljud kutsutakse oma kõrgema ülesande täitmisele. Meil palutakse tegutseda oma südames ja juhendada teisi kaksikuid sama tegema.

Ma olen korduvalt öelnud, te ei taha saada valmis, teil tuleb olla valmis ja seega kui nad tulid mu juurde täna hommikul, siis sõnum oli lihtsalt: „Aeg on käes, Ana!“
Täiesti õigustatult, sest me oleme jõudnud Merkuuri tagurpidikäigu mõjusse ja see on see aeg, kui me ületame silla.

Selgituseks, energiad töötavad minuga selliselt, et ma saan sõnumid mida ma pean teadma, kuid mitte iga kord ei ole mul õigust seda kohe postitada. Kui midagi suurt on toimumas, siis mulle antakse häire kaks või kolm kuud ette, selle aja jooksul saan ma selle info enda jaoks oma füüsilisse kehasse integreerida, ma kirjutan sellest ja see istub mul kuklas ning küpseb seni kui mulle antakse luba see avalikustada.

Ma järgin pimesi sellele, mida mulle öeldakse ja väga harva sean kahtluse alla neid juhendusi. Enamus kordadest ma lihtsalt ulun nutta, kui ma neid postitusi kirjutan, sest kuigi ma vahendan neid sõnumeid kõigile teile, tuletan ma seda kõike ka endale meelde.

Nad palusid, et ma viitaks siinkohal tagasi sellele postitusele, kus ma arutlesin saladuste üle, mis said Jumalikule Naiselikkusele teatavaks. See aeg on NÜÜD, olenevalt sellest, kuipalju te olete endaga tööd teinud sellest ajast, kui ma selle artikli postitasin.

Praegu lajatan ma selle välja nii nagu see mulle anti:

 

SEE ON SEE AEG: „SITU OMA SITT VÕI KAO POTILT MINEMA“.
SEE ON SEE AEG: „LIIGUME, VÕI OLE VALMIS ET SIND LOHISTATAKSE“.

2nLwd tumblr_myrn4fy0141s6z712o1_500

Seega, kas sa ikka veel oled muinasjutumaal ja arvad, et sinu Kaksik on just see tõeline härrasmees /leedi kes võtab su põlvist nõrgaks romantilise ettepanekuga?
Kullake, sa ei ole Julia Roberts/Richard Gere ja see ei ole „Kaunis Naine“!

Või oled sa valmis omaks võtma selle tõe, mille nad varsti sinuni toovad?
Oled sa valmis oma põrgulikuks muinasjutuks, kus sa käisid läbi põrgu ja tagasi, lihtsalt selleks, et saada selleks kes sa oled täna ja omada armastust, mis on suurem kui miski mida sa kunagi enne ette kujutasid?

5452bc06398ed0e1238fb927e1fa7b1d_jpg

Kas te olete valmis oma Kaksikut vastu võtma oma perekonda, isegi kui nad ei ole sugugi vastavuses teie kujutlusega ideaalsest partnerist?
Kas olete valmis temaga jagama oma kõverat poolt oma ISIKUST?
Kas olete valmis neile teada andma kui sügavale oli vaja teil minna? Oma tumedamatest mõtetest? Oma pornofantaasiatest?
Mitte see täiuslik tegelane, millist sa näitad välisilmale, mitte see, kes alati andestab ja unustab, mitte see, kes armastab tingimusteta, vaid see koledam poolt SINUST?

Just see, kes tunneb viha ja pettumust. See, kes tahab karjuda ja nutta. Just see pool, mis tahab raevus ja sõgeduses asju lõhkuda. See, kes on väiklane ja armukade ja isekas. PÄRIS SINA. VARJUSINA. KOGU TÄIEGA.

Kas te olete valmis olema päriselt need mis te olete ja lõpetate püüdluse olla see, mis te arvasite nemad tahtsid teis näha?

Teate mis, on täitsa OK aegajalt oma jama laiali lasta, sest muidu oleksite ju kogu aeg paska täis!

Võta ennast omaks, pühi endalt tolm ja alusta otsast peale. Ja uuesti. Ja uuesti.

Taasavasta ennast. Täiusta ennast. Uuenda ennast.

Ainus võimalus tõusta kõrgemale kui te kunagi enne olete tõusnud on sukelduda sügavamale, kui sa kunagi enne oled läinud.
Ainus võimalus sukelduda sügavamale, kui kunagi enne on võtta omaks endas kõik hea ja halb ja inetu.
Oma rasvavoldid, akne, kiilanemine, rinnavähist terveneja sinus, vägistamiseohver sinus, emotsionaalne vägivald, füüsiline vägivald, koolivägivald sinus, sinu äratõugatus ja hüljatus, petetu ja reedetu sinus, pimedus sinus.

KÕIK SEE!
KÕIK. VIIMASE KUI ÜHENI!

Ma armastan teid kõiki teis endis, täpselt sama palju kui ma armastan ennast iseeneses ja mida rohkem te olete eneses kohal seda rohkem ma teid armastan, lihtsalt seetõttu, et te näitate mulle veelrohkem aspekte enestest mida armastada ja hoolitseda.

Te olete jõud millega tuleb arvestada.

Teil pole kunagi võimalik seda asja kaotada, seega ma ei mõista, miks te arvate, et keegi teine peaks võitma. Mitte kunagi.

TE OLETE VÕITJAD!
TE OLETE EESJOOKSJAD!

VÕTKE OMAKS SEE VÄGI, TÄNA!

Ületage see sild ja laske kõigel sellel jamal teie järgi kokku variseda.
Teie Kaksik ootab teid teisel pool seda silda ja sirutab teie poole oma käed.

Olge piisavalt vaprad, et tulla minuga.
Ma luban, te ei kahetse.

Ma saadan teile teie teekonnale palju armastust ja selgust niung palvetan, et te kuuleksite täna seda kutset. Kutset astuda oma tõelisesse jõusse, nagu tõelised Kaksik Leegid, kes te tõeliselt olete.

Vägi,
Ana

Tõlkis Elle Vihman

Originaal: http://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/12/higher-insights-from-above-i-am-twin.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed:+TheBloomFromWithinProject+(The+Bloom+from+Within+Project)

 

 

 

Ma olen KaksikLeek – Jõud, millega tuleb arvestada

Üks kommentaar “Ma olen KaksikLeek – Jõud, millega tuleb arvestada

  1. Pingback-viide: KaksikLeekide Sõnumid: kaksikleekide saatus | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.