KaksikLeekide Sõnumid: Ühendades mentaalset liitu


Seotud kujutis03.04.2018 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

Ei, te ei hakka hulluks minema!

Lihtsalt praegu on tunne, et olete terve eelmise nädala rappunud ülipööretele sattunud ameerikamägede karusellil, sest me oleme ühendanud endis nii Naiselikkuse ja Maskuliinsuse aspekte.
Ma ei suuda piisavalt rõhutada, kui oluline on praegu endasse ankurdada häid energiaid ja puhata nii palju kui võimalik.
Toitke oma meelt, õnnistage oma hinge, puhake oma keha ja jooge palju vett.
Kui teile tundub, et te ei maga või ei söö niipalju kui te enne seda tegite, siis ärge muretsege selle pärast, sest me kõik jõuame mingil hetkel sellesse staadiumisse, kus me ei vaja enam niipalju kui varem uneaega või toitu.
Kui asi on aga vastupidine, et teile tundub, et te manustate endasse aineid ekstreemselt palju, siis tuleb teil üle vaadata kõik oma hinge aspektid, mis võivad tegelikult teis selle näljatunde esile kutsuda ning toitke neid vajadusi tervislikult.
Praegusel hetkel võib see olla nii mentaalses, emotsionaalses või hingelises valdkonnas, kuid signaali ebakõlast saadab teile teie keha ja seda näljatundena.

Oma eelmises artiklis ma kirjeldasin Energeetilise Liidu ühinemist ja seesinane artikkel on mul kuklas koputanud juba paar päeva, kuid mul oli tõesti vaja korraks aeg maha võtta ja oma energiad uuesti joondumusse saada, et ma saaksin seda infot vahendada nii selgelt kui võimalik.

Energiad tahtsid, et ma räägiksin miks kõik see just praegusel hetkel toimub, sest vastasel juhul oleks teil oma kaksikuga uuesti vastamisi sattudes šokk lihtsamalt öeldes hävitav.
Me kõik oleme siin läbinud tohutuid arenguid ja tervenemisi, et kui me jõuame kõikides aspektides vaimsesse liitu, siis see hõlbustab füüsilist liitu ja annab meile võimaluse olla oma vastaspoole osas veel rohkem hoolivam ja mõistvam ning samamoodi vastaspoolele.

Tervenemine voogab ühelt kaksikult teisele, enamvähem nii nagu töötaks üks kirjanikuna ja teine sellesama teksti korrektorina. Me korrigeerime, tasakaalustame parandame ja joondame endeid selle liiduga  selle ühenduse kõikides tasandites.

Pole sugugi üllatus, et peale sellist, hullumeelsete põlevate energiatega, pingelist nädalat, kus me tundsime ennast vihast plahvatavalt ja me suutsime üles leida kõik need kohad, mis jätkuvalt vajavad meie andestamist ja headust, siis nüüd me astume mentaalsesse liitu.

Mentaalse liidu ühendamine

See mentaalne liit on seotud puhtalt meie mõtete, ideede ja mälestuste ühele joonele seadmisega, seda siis selle valemi mõlema osapoole ühenduses.
Teie mälestus mingist kindlast sündmusest on alati veidi teistsugune kui teie kaksik eneses kannab, seda lihtsalt seetõttu, et te mõlemad kogesite seda erinevalt, sõltuvalt selle hetke emotsioonidest, teie teekonna läbitud pikkusest ja eelmistest eludest.
Te “hindate” selle mälestuse intensiivsust vastavalt sellele, kuidas see pani TEID tundma ja teie kaksik teeb samamoodi, lähtuvalt tema poolsest nägemusest.
Mõlemaid kaksikuid kutsutakse nüüd kõndima oma vastaspoole kingades ja kogema seda, mis tunne oleks suhelda iseendaga selles samas mälestuses, olles vastaspooles.
“Kuidas mina oleksin reageerinud kui ma oleksin olnud selle mündi teine külg, kuulates sõnu, mida ma siis laususin ja olla vastuvõtja pool nendele asjadele, mida mina siis tegin?”

See rollivahetuse harjutus on ülivajalik mentaalse liidu jaoks, sest see hajutab kõik kahtlused, segadused, süütunde ja süüdistamise, mis veel võiks takistada seda kooslust.
Kui te ikka veel olete haavunud ja ootate vabandamist, siis pole te piisavalt analüüsinud kõiki tahke sellest olukorrast, milles teie Kaksik siis tegutses ja seega on teil veel vaja oma kummituste kummutis inventuuri, et kõik vanad ja valusad luukered pulbriks lasta ja selle minevikuga rahu teha.

Pole vahet kas te sihite kohtumist või mitte, on selle Teekonna eesmärk jõuda tagasi ISEENESESSE. Selles pole sellist asja nagu “minu kaksik ja mina”, selles on ainult MINA OLEN ja see omakorda hõlmab teid mõlemaid, kuna te olete üks olem.
Te ei tee ühtegi tööd nende jaoks, mida poleks teie enese jaoks tarvis, sest need haavad paiknevad Olemis, ehk siis ülemhinges, ja neid ei saa vaadata eraldi, isegi kui neid on kogetud erinevates anumates.

Oma eelmises elus võisite te olla oma kaksiku praeguse kehastuse vanemate laps ja selles elus kogevad nemad seda rolli ja sinu eelmise elu sügavate armide mõistmist.
Või siis olete olnud see, kes oli eelmise elu armastus nende selle elu karmikule ja nüüd selles elud tasakaalustavad nad seda karmat.

Mida rohkem te endale selgeks teete, et ei ole olemas eraldatust ja et te mõlemad tervendate eneses aspekte, mis aitavad teil edasi liikuda, seda kiiremini vabastate te endeid füüsilise kauguse piinamisest.

Olge heatahtlikud oma mõtete ja hoolivad oma mälestuste suhtes.
Kujutlege ennast ette oma enda sõnade ja tegude, millega te kostitasite oma minevikus oma kaksikut, vastu võtjana. Ühildage need ühe mälestuse mõlemad versioonid võrdväärselt ja ausalt.

Peagi on aeg, kui teil tuleb see kõik maha jätta, et saaksite hakata looma emotsionaalset liitu. Niisiis, minu nõuanne teile – korrigeerige neid mälestusi tõeliselt, püüdke sellest teha aus kõrvaltvaataja nägemus, saatke see tagasi oma kaksikule, et ka nemad saaksid selles teha omad korrektuurid ja lõpuks saavutate versiooni, mis aitab teil mõlemal edasi liikuda teie hinge kõrgema eesmärgi poole.

Kui vajate lisajuhendust oma liidu või hingemissiooni kohta, siis broneerige sessiooniks aeg, klikates all olevale lingile.
Aitan meeleldi luua selgust ja sihti teie teekonnal.
Juhtigu teid alati teie sisemine intuitsioon.
Ma saadan teile palju armastust ja valgust, ja palvetan, et oleksite turvaliselt ja kaitstult oma enese südame Väes.

Mentaalselt Liidetud,
Ana
©thebloomfromwithin

For specific guidance on your own personal soul mission and twin flame union, book a private session with me.

https://thebloomfromwithinproject.as.me/schedule.php

(The content of this article is copyright protected)

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:

https://www.patreon.com/posts/twin-flame-union-17948815?utm_medium=post_notification_email&utm_source=post_link&utm_campaign=patron_engagement&token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJyZWRpc19rZXkiOiJpbnN0YW50LWFjY2VzczowNDE3NWE3Mi04M2Q3LTQwY2EtYmU2Ny0zY2ViM2VlMTE0OGEifQ.MTTJ7BaVm9SvNRPvCrfpdndoTyUxaFyxIEgjXQqfwPU

Üks kommentaar “KaksikLeekide Sõnumid: Ühendades mentaalset liitu

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.