Toksilised naised


Järgnev tõlge on tänahommikune leid FB sõbra David Milleri sulest. Nagu David kohe postituse alguses teatab, on järgnev postitus nii mõnegi konnasilmale astuv ja väga paljude tervenemata haavade uuesti valusaks ajav. Tegu on siis mehe vaatenurgast toksilise naise kirjeldus, kuid võin kindlusega väita, et tegelikult pole vahet kumb sugupool on toksiline. Mürgituse võib partner saada igaljuhul. Niisiis, jätkan juba Davidi sõnadega. Olge hoiatatud ja olge valmis oma deemonitega silmitsi seisma.

Ma panen sellele postitusele hoiatuse. See postitus saab olema nagu kurikaga herilasepesa pihta põrutamine, justkui oleks see piñata mehhiklaste sünnipäevapeol.

Neile, kes pole veel tõeliselt omaks võtnud vastutust enese terviklikkuse eest – hoidke eemale. See tekst on lugemiseks vaid väga avatud meelele. Ärge tulge seda lugema, kui te ei suuda seda lugeda erapooletult. Ma oskan ette kujutada, milliseid kommentaare ma hakkan saama kallutatud meelega seltskonnalt ja suurim mida see mulle teeb on see, et ma saan oma sõbralisti puhtamaks. Kui see postitus oleks kirjutatud naiste süüdistamise vaatenurgast, siis oleks see kirjutatud meestele hoiatuseks ja nende kutsumiseks koos minuga naisi süüdistama.

EI! See on kirjutatud Armastusest, kingituseks meestele ja naistele kes on valmis tervenemiseks ning olema oma enese elu suhtes vastutustundlikud. Vahet pole milliste jõledustega tuleb silmitsi seista selleks, et lõpuks olla vaba kannatustest ja saada enda kõrvale suurepärane inimene, Mees, kes oskab ja tahab neid terve elu kaitsta ja hoida igal ööl. Just see saab täna siin lahti pakitud.

Minu igapäevaseks tegevuseks on ka meeste toetamine ja nõustamine nende osas, selles probleemis, kuid see ei ole tänase postituse teema. See on mõne teise päeva teema, sest see siin saab olema isegi piisavalt pikk. Niisiis, siit see tuleb. Teid on hoiatatud ja ma ootan täielikku austust, olenemata teemadest, mida see postitus üles kerib. Mul pole aega ega tahtmist seda siin muuta “Daaveti Lasteaiaks” ebaküpsetele naistele.

Ära loe edasi, kui sa ei ei oska olla vastutusvõimeline iseenese emotsioonide ja tunnete osas.

_______________________________________________________________

Mul on õnnestunud väga harva kohtuda naistega, kes mõistavad millist pärisorjust kogeb mees oma nooruses, kui ta püüab hoolitseda suhte eest. Iga naine, kes ennast naisena määratleb käitub oma mehe suhtes kui orjapidaja, põhjuseks see, et nad ei suuda ise näha objektistamisest kaugemale. Mehed vajavad armastamist, mitte ärakasutamist.

Armastatud mees leiab oma kire ja elueesmärgi palju kiiremini ja suudab ühise elu ehitada raskusteta, justkui oleks see korraga imeliselt tekkinud. Ja just selline on hea Naise Vägi!

Ärakasutatud mees aga pingutab “naba paigast”, et saada aimu oma eesmärgist ja kui tal veab, siis isegi suudab selle tuvastada.

Just seepärast muutuvad mehed suhtes endassetõmbuvateks, olgugi, et elavad naisega keda nad armastavad ja siis sõimatakse neid probleemiks just veidi enne seda klassikalist nartsissistlikku seisundit, mida nimetatakse hülgamiseks. Seejuures on 80% lahutuste algatajad naised.

Miks see selliselt on? Sest need mehed on lubanud ennast valida naistel, kes pole võimelised armastama. Kes määratlevad kõike vaid objektidena ja pigistavad sellest välja viimasegi piisa. Selline liigkasuvõtmine tundub naisele nagu armastus, sest nad armastasid oma issit, kui see täitis iga oma printsessi soovi ja mehel pole mingit vihjet selle kohta, et teda tegelikult vägistatakse, sest tema esmane instinkt on hoolitseda. Kuid issi ei vajanud siiski seksi ja võileiba, niisiis peab nende jäledate meestega olema midagi põhjalikult valesti, kui nad mängivad kaasa selle peale, kui eelnevalt hästi toiminud seksuaalses suhtes, hakkab nende “printsess” seksiga välja pressimisi tegema, püüdes tagasi saada oma autonoomiat, mille ta on ise oma lõpututes ahmimistes ja välise kuvandi hoidmise käigus kaotanud.

Selfi järel selfi (enesepilt, enekas), tasakesi lahustudes peeglisse. Vaid natuke veel meiki ja ma olen jälle rahuldav. Siis olen ma armastatud. Karjudes maailmale, et see ei saa teda armastada, kui see armastab teda kujul kus temast on just selline pilt, millel ta tahab, et teda armastataks. Kontrollides teiste armastust.

Meenutage, kui tihti olete te tunnistajateks väidetele, et mehi armastatakse vaid selle eest mida nad sisse toovad, annavad.

See on lihtsalt vastik. Kogu see idee, et teha meestele ajupesu, et nad peavadki teenima või õigustada sellist orjastamist. Milline sadistlik inimene peab olema, et seda väita? Orjapidaja või orjapidamise pooldaja.

Selline, kes seab tingimusi sellele, mis on vastuvõetav selleks, et seda armastada.

Tehing on tehtud, sest temake on enese meelest selle välja teeninud, pole oluline mida tema tingimusteta tundis. Niisiis, mees peab sellega rahul olema, või muidu hakkab temake veel vaatama mida ta tegema hakkab, ja see saab olema kole.

“Issi, ma ei ole lits. Ma olen hea tüdruk.”

Nohh, kuidas seda nimetataksegi, kui sa müüd oma keha tasu eest?

Ei, mehed hoolitsevad ja neid armastatakse tingimusteta. Punkt. See ei ole mingi haige ostu-müügi tehing mis muudab mehe mingiks perversseks fantaasia Juhaniks. Minu venna nimi on Juhan, kuid mina olen David ja sa ei tohi mind muuta enda tahtmist mööda. Mind loodi Jumala näo järgi, täpselt nagu iga teist meest.

Austa seda, või hoia meestest eemale.

Võib loomulikult olla, et sa ei saa elada mehe kõrval, keda armastad, kuid kes ei suuda hoolitseda, kuid ole väga täpne. Kas sa ka tegelikult armastasid TEDA enne seda kui sa hakkasid TEDA süüdistama selles, et ta ei hoolitse.
Et ta ei pane sind tähele.
Et ta ei ole piisavalt pühendunud.

Seni aga sa lihtsalt mängid kassi-hiire mängu, piinates teda nagu mänguasja.

Minu kogemused klientidega ütlevad seda, et vähemalt 80% naistest on selles “patus” süüdi ja nii nagu nad lõpetasid sellise käitumise said nad oma armastava kaasa tagasi.

Imede ime!

Kuid selleks oli mul vaja neile näidata kuidas nende mõttemaailm tegelikult oli loodud.

JAH! Nende laisk, mitte kuhugi kõlbav, vigane kõigis oma asjades, mees – nagu nad tulid minu juurde oma meeste peale kaeveldes, muutus ootamatult selleks imeliseks, armastavaks ja pühendunud kutiks kes tuleb ilma iga kahtluseta alles hoida.

Jah, ma räägin meestest, kes isegi ei teadnud, et nende naised või tüdruksõbrad otsisid abi nõustajalt. Mehed lihtsalt reageerisid selles issi ja printsessi fantaasias, et neid korraga enam EI KASUTATUD ÄRA!

Päriselt ka, vaata nüüd milline inimene sa peaksid olema. See on ju puhas sadism.

Kas sa kujutad ette, et ori jätkab sulle pühendunud ori olemist, kui sa kogu aeg ainult temalt kõik ära võtad.

Või on ta hoopis vaba tundma just nii nagu ta tunneb, iseenese õigustega. Iseenese autonoomias.

Need enesesse tõmbunud mehed lihtsalt näitavad sulle, kuidas sa neid kohtled. Samas ei ole neil endal teadlikkust või juhioskusi, et olla suuteline selle põhjuseid lahti pakkida ja ise sulle näidata.

Minul on. Ma märkan seda olukorda reaalajas, just siis kui sa minuga räägid. Sinu alateadlikud uskumuste mustrid imbuvad meie vestluse ajal pinnale. Need tahavad välja pääseda. Häbi ei püsi igavesti peidus ja mina pakun sellele turvalist keskkonda, et see saaks oma Gollami laadse pea pista valgusesse.

Olukord on aga hoopis teine, kui mees on orjastuses põhjusega, sest ta pole veel kirge leidnud ja tal veel puuduvad võimalused selle leidmiseks. See on tema ülesanne. Samas leiab ta selle palju kiiremini, kui tema kõrval on heatahtlik armastav Naine. Piltlikult on see nii, et lahingust väsinud ja viga saanud mees tuleb koju ja tal on pehme koht maandumiseks. Tal võivad ka kodus olla mõned täitmist ootavad ülesanded, nagu kaitsta ja hoolitseda, kuid ta täidab neid kohustusi meelsasti siis kui teda pidevalt ära ei kasutata. Vaatamata sellele kui väsinud ta võib olla. Sest see on mehe loomus.

Kuid kui teda surub pidevalt maadligi ärakasutamise raskus, siis ta lõpuks võtab oma kohustuste suhtes, “perse kahh” seisukoha ja annab sulle just seda mida sa nõuad, lastes ennast suruda sügavale diivanisse. Vähemalt saad sa ju SELLE tulemuse temalt, sest sulle on tähtis, et sinu sõna jääb peale. Ainus põhjus, miks mees on enesessetõmbunud. Ta armastab sind.

Sa võid patroniseerivalt ülbitsedes panna ta uskuma, et see kõik on kinni tema “emmeprobleemis”, see omakorda karjub talle: “Sa pole nagunii muud kui vaid sitane ori”. Samal ajal kui ta püüab ennast vabaks kiskuda sellest fantaasiast, et säilitada omaenese ruum ja eksistents.

Liituda Orja Loojate Liikumisega ja oma meest lihtsalt ära kasutada, samamoodi nagu sa kasutad ära ennast, et saada seda mida sa tahad, see ei ole armastus.

Endale või temale.

See on succibus. (naisdeemon, kes arvati käivat seksuaalvahekorras magavate meestega.)

Need naised, kes räägivad ja müüvad ennast kui “Kuninga Loojad” on kõik keskendunud naiste treenimisele, et need oskaks oma mehi manipuleerida orjusesse. Et olla täpne on nad “Orjategijad”. Vägistada meest psühholoogiliselt, tema loomuliku kindlustamise ja hoolitsemise seisundisse, samal ajal JÄTTA MULJE, et see kõik tehakse mehe aitamiseks ja toetamiseks, et temast saaks Suur Mees.

Ahhaaa, ei aitäh emme. Sellest kavalusest näen ma sirgelt läbi.

Mehed loovad ennnast ise.

Teie “naiste loodud kuningas” ei ole muud kui meisterlikult manipuleeritud üles pumbatud ego, mis pole veel taibanud, et ta on vaid rihma otsas koer.

Ma suudan tunda mõne naise psüühet, kes seda kirjutist loeb, naermas Dr. Õeluse õelat naeru, sest tegelikult on kõik naised, kes selle käitumise on omaks võtnud, mingil tasandil sellest teadlikud.

Ja see on väga sügav iseloomu raputus.

Neil lihtsalt pole teadlikkust piisavalt hoolida, et lõpetada selle käitumise õigustamist. Kuid nad on väga oskuslikuld maailmale kuulutamaks, kui halvad mehed on, sest maskuliinsus on ju toksiline. Onju??!! Igaüks. Jah, kui see on maskuliniseeritud, et naised saaksid seda kasutada meeste ja laste vastu.

Koera loomus on armastada oma peremeest, niisiis inimene võtab lemmiklooma, kassi või koera, et kasutada nende armastust. Samas lollitavad nad ennast sellega, et armastus on vastastikune, kui nad ainult võtavad oma lemmikult.

Ja just seepärast ei võta ma endale lemmiklooma.

Pole vahet kui suur see puur on, sest peaaegu kõik lemmikloomad elavad puuris. Olgu see siis lemmiklooma transpordiks või sinu omanduses oleva maa suurune. Ja siis kui SINUL on armastust vaja siis sa VÕTAD seda oma lemmikloomalt, samas usud, et mingil moel seda tagasi andes on armastus vastastikune.

Ei, see pole nii, muidugi vaid juhul, kui lemmikloom on täiesti vaba tulema ja minema ning hoolitsema iseenda eest ise. Ilma sinuta.

Vaata, mees kes teab mis armastus on, ei oota mitte kunagi, et sa teda armastaksid selle eest, et ta sinu eest hoolitseb. Lihtsal põhjusel, et ta võib sinu juurest iga hetk lahkuda, kui armastus ei ole vastastikune. Seda muidugi hetkeni kui mängu tulevad lapsed. Me teeme seda iga päev. Aitame inimesi kes vajavad meie abi, koheselt. Me ei küsi midagi vastutasuks, sest see on ajutine olukord ja see ei muuda meid orjaks. Me anname vabatahtlikult. Me tegutseme armastusest lähtuvalt.

Sa tegid selle lepingu oma vabast tahtest, kui sa valisid meid ja ütlesid, et sa armastad meid. Sa polnud puuris ja me uskusime sind. Sa sisenesid tema pelgupaika, niisiis ei ole see enam ainult sinu asi. Sa ei ole enam issi printsessike ning sul lasub nüüd kohustus ja ülesanne mitte teha liiga mehe südamele mida sa oled nõustunud armastama. Sa võid alati lahkuda, kuid sa ei tohi käituda kui piraat ja röövida tema aluse väärtusi ega jätta teda ohtlikult triivima.

See oleks väga sadistlik tegu.

See ei erine mitte milleski sellest, kui sa võtad tema loomuliku instinkti sinu eest hoolitseda, ilma et sa teda tõeliselt armastaksid ja klammerduksid oma armastuse külge.

Ma soovin, et sa arvestaksid selliste treenerite kuulamise sügavamate tagajärgedega. Just nende, kes on “Orjategijad”. Osad neist on mehed, osad naised. “Kuninga Loojad” on vaid mõned naised. See on lihtsaim viis neid ära tunda. Põhimõtteliselt, püüavad nad juhtida suhet tagaistmelt. Justkui nukumeister kardina tagant, kasutavad nad oma seksi et tõmmata mees oma kontrollitud reaalsusesse, oma “kardinate”, häbememokkade taha.

Nendel naistel pole õrna aimugi kui palju vaevusi nad sellega põhjustavad. Kavatsusega hüljata oma püha loomeruum liigkasuvõtmise jaoks.

Oojee, ma ei sooviks nende tagajärgedega elada. Kõiksugu valusad ja haletsusväärsed seisundid tekivad sellest ostumüügi tehingust, nagu näiteks vaginaalne atroofia ja endometrioos. Mehed, kellest sel viisil eluenergia välja imetakse lõpetavad erektsioonihäirete või mõne muu võimekusprobleemiga.

Tema häbistamiseks ja tühistamiseks on palju erinevaid viise.

Kahjuks on ka palju mees-treenereid, kes müüvad sellisel kujul mehi. Nad räägivad teile just seda mida te soovite kuulda, kuid see on vaid nende lahendamata emmeprobleemid, millega kavalalt püüavad saavutada naiste üle kontrolli.

Nende mõte on: “ma annan neile just seda, mida nad tahavad, samal ajal võtan ise seda mida ma vajan, ilma, et nad mõistaksid, et neid ära kasutatakse!” Jep! Just selline on meestreenerite eesmärk teie juures.

Ehk siis, kasutades sind enesele võimutunde saavutamiseks.

See on ju lihtne müük. Sina saad teada seda mida sa tahad, kuid need tulemused on lühikese elueaga, sest sa ei suuda seda fantaasiasuhet kaua üleval hoida.

Just. Need mehed on langenud välise kuvandi lõksu. Nad on endast teinud objekti mis peab armastuse saavutamiseks iseendale meeldima. Nagu alguses kirjeldasime naisi. Ja tõmbavad teid (naisi) pärisorjusesse, et te vastaksite nende tingimustele.

Aga miks mitte? Vaatame asja nende vaatenurgast.

Mis sobib kanale on sobiv ka kukele.

Nad müüvad oma hinge, et te kasutaks tema teenuseid ja tema saaks mida ta vajab.

See mida ma kirjeldan on tegelikult alltekst.

Ainus kindel viis mõista, kummal pool te parasjagu asute, on mõista teie autonoomiat. Õigel poolel või valel.

Üks tundub terviklik ja õige. Teine võib tunduda omamoodi enesepettusena, samas lõpuks variseb kaardimajake kokku ja kasutaja saab vastutasuks kasutatud. Peeglist jõuab peegeldus tagasi kohale ja seda ei ole enam võimalik eirata isegi enesepettusega. Teie meel saab hääle ja te taipate, et teie partner ei armasta teid, kuid süüdi on tõe varjamine, et te ise ei armasta oma partnerit.

Võimetu armastuseks, sest te olete uppunud oma enese fantaasiasse mida on esitletud kui tõde.

Ei! Ainus lemmikloom, keda tõeliselt armastatakse, on see, kes järgneb sulle koju omal jõul ilma sundimiseta ja võib vabalt lahkuda nii, nagu ta tuli, kas teie hoolitsusega või ilma. Siis on see tõesti sõber, mitte lemmikloom.

Kui te ei anna talle enam süüa ja ta läheb loodusesse, et ise enese eest hoolitseda ja siiski tuleb teie juurde tagasi, siis on see armastus.

Kui ta püsib teie kõrval, sest te annate süüa ja hoiate ta soojas, siis ta kasutab teid lihtsalt ära.

Kui te hoiate teda puuris, mida te kutsute oma koduks, ketis, siis olete teie see ärakasutaja.

Ostumüügi tehing, liigkasuvõtmine ei ole armastus.

Omandamine ei ole armastus.

Jah, ma tean, et sellised asjad võivad anda teie südame kihtide avanemise kogemuse, kuid kui märkate, sulguvad need kihid alati uuesti. Avanevad, sulguvad, avanevad ja sulguvad taas ja sedasi lõputult. See on sõltuvus, see pole armastus.

Tõeline armastus püsib avali lahti. See ei ole armastamise praktiseerimine, nagu arstid praktiseerivad meditsiini. Ravivad sümptomeid. See ei ole armastuse mängimine või teesklemine. Tõeline armastus ei ole tegu ja tagajärg, see ei ole kahe vaheline müügitehing.

Tõeline armastus on igavese energia liidu loomine, kus keegi ei vähene.

Liigkasuvõtmise ja pärisorjuse märkideks on enesesse tõmbunud mees. Ta lihtsalt teeb asju mehhaaniliselt ja ei pane enam kuskile oma südant.

Või naine, kelle armastus kurnab tema enese energiat.

Sinu energia püsib alati elus, kui see mida sa annad ei ole lihtsalt võtmiseks. See on vabatahtlikult antud ja vastu võetud sellesse mehe avatud südamesse, kellel pole vaja südant sulgeda sest ta kardaks rünnakut oma autonoomiale. Sealhulgas tema isiklik ruum ja voli sind armastada vabalt just nii nagu tema seda oskab.

Tema vaba voli loomuliku hoolitsemise üle. Tema voli, sest tema on see, kes varustab.

Mitte sinu voli, sest sina arvad, et sul on õigus hüvedele, tema ajale ja energiale. Tema elule.

Kas ta tõesti hoolitseb sinu eest või oled sina see tingimuste seadja, või kasutad sa teda lihtsalt ära et varustada iseennast, nagu orjapidaja?

Nagu lemmikloomapidaja?

Just seepärast lõpetavadki naised kasside ja koertega. Midagi sellist, millelt nad saavad armastuse tunnet, midagi mida nad saavad kontrollida, kui neil on juba kõrini meestest kes ju EI KUULA.

Mida see tegelikult tähendab:

  • Ei allu tema kontrollile
  • Ei alistu temakese rollile karjajuhina
  • Ei ole olemas häid mehi
  • Kõik mehed on sead ja tahavad naistelt ainult ühte asja
  • Ma ei ole suhtes vaid selleks, et mind kasutatakse nagi lihakeha
  • Ta on kõigest nagamann
  • Ükskõik millal mina oma tundeid jagan siis hakkas tema üleolevalt jutustama.
  • Ta on nartsissist
  • Ta on naistevihkaja
  • ta on väärtusetu
  • Ta on sexturist kui ta käib reisidel, et leida armastust.
  • Minu tunded tähendavad, et tema ägestub, ehk siis minul pole lubatud oma tundeid jagada ega omada.
  • Kõik keerleb alati tema ümber.
  • Ma olen talle öelnud, et ka minul on vajadused.
  • Mehed ootavad, et kõik oleks nii nagu nemad tahavad.
  • Kas on üldse olemas sellist nähtust nagu pühendunud mees.
  • Kus on kõik tõelised mehed?
  • Patriarhaat.
  • Ma ei tunne ennast turvaliselt seal kus olen.

Ma soovin, et sa TUNNEKSID nende näidete taga manipulatsiooni. Lapsikud katsed tagurpidi psühholoogiast, kuhu isegi laps ei kukuks.

Ja ma mõtlen, kuipalju on neid naisi, keda haarab seda infot lugedes kerge õhetus, sest see oleks potensiaalne võimalus selle abil mõnda ebaküpset meest ära kasutada ja saada oma tahtmist. Kasutada seda sadistlikult.

Ole enese suhtes aus.

Las see endast välja.

Aita sellel peidust välja tulla.

See on ainus viis, kuidas sa saad oma haavu tervendada ja käituda meestega ilma igasuguste riukalike võteteta ning saada seda mida sa vajad, ilma, et sa peaksid seda võtma.

Kui sa suudad iseendale seda tunnistada, siis võid sa olla sobiv kandidaat, et minuga töötada. Ma saan olla sulle toeks, et tervendada need haavad mis põhjustavad seda räpast käitumist. Just seda, mis peab sind lühikesel teerajal, mille lõppvaatlus on sina suremas üksinduses kaaslasteks vaid sinu lemmikloomad.

Ma tean, et see on kohutav koht, mida vaadata, aga kui teie terviklikkus sattus minu sõnu lugedes paanikasse, siis saate sellest põrgust välja tulla.

Ma saan olla teile teejuhiks.

Ma kõnnin teie kõrval kuni väljapääsuni ja jagan teiega kõike mida te vajate, et astuda üle selle läve nüüd ja igaveseks. Astudes teie enese püsivasse graatsiasse ja rahusse.

Ja tulemus?

Noh. Ütleme nii, et iga teadlik mees otsib oma Inglit. Sellist, kes ei käitu nagu deemon. Kedagi, kellega ta saab jagada tõelist armastust.

Ja kõik mida teil tuleb teha on muutuda just selliseks.

Tõeliselt.

Päriselt.

Te võite ehmatada, kui kiiresti korraga ilmuvad teie teele tõelised mehed.

Me ootame teid.

Me oleme teie läheduses ja nuputame, kes küll teid sedasi on haavanud. Ma tean seda, sest ma ise leidsin selle tee raskemat rada pidi. Lihtne see teekond ei olnud.

Niisiis, mul on võimalik teile pakkuda kergem varjant.

Teil pole vaja oma otsingutel kõike kaotada ja janusse surra.

Kui te juba olete saavutanud oma terviklikkuse, siis mina hoian teie pilgu eesmärgil.

Tänaseks võin ma öelda, et olen selle teema ekspert.

Lihtsalt esita küsimus ja me saame vestelda nendel teemadel mida sa vajad privaatselt.

Mehed, ma saan teile jagada õpetusi, kuidas tervendada see haav, mis hoiab meid pidevas kaitseseisundis selle vägivalla vastu ja jagada tööriistu, kuidas juhtida naine välja tema haavast ja tema enese tervenemisse.

Ei ole olemas suhteid, mis on “oma aja ära elanud”. See on üks suur pullikaka, et õigustada neid kuritarvitamisi ja palju muud.

Iga suhe on võimeline kestma igavesti armastuses ja püsivas kires partnerite vahel.

Miks seda siis nii vähe kohtab?

Ainsad põhjused selleks on truudusetus ja füüsiline väärkohtlemine. Need on lepitamatud põhjused.

Kuid need pole “oma aja ära elanud”

Kui teil pole neist kumbagi, siis paneme asjad õigeks ja päästame kaotatud armastuse piinadest.

Võib olla pilt järgmisest: 2 inimest, inimesed seisavad, ülikond ja tekst

Üks kommentaar “Toksilised naised

  1. Üks tekst, mis juhib hästi tähelepanu manipuleeriva mõttelaadi olemusele.
    Asjaolule, et püüdes oma unistuste kujusid, me ei armasta vaid kasutame kaasteelisi kui vahendeid nende unistuste täitumiseks.
    Et ideaal on tühi püüdlus.
    Temas ei sisaldugi veel seda, mida idealiseerib.
    Pigem sünnib see kord koos ideaali purunemisega – olgu see siis ilu, armastuse, mehelikkuse, naiselikkuse, perekonna, rahu vms ideaal.
    Et manipuleeriv mõttelaad on enesetruuduse ja äratundmiseta tahtmatult pime ja julm.
    Enamasti ta ei saa sellest ise aru aga kui juba saab ja ikka nii käitub, siis on veendumus, et see manipuleeritav on “keegi teine” eriti pime ja paksude eraldavate seintega.
    Ollakse tõesti juba selles hinge pimedas öös enne koitu.
    Sedalaadi sära on pigem nagu pimedust ja tühjust täis kuldne jõulukuuse muna, peegeldamas tagasi prožektorite valgust, kui et südame päike…
    Kasvamine äratundmises toidab ja ühendab kulgema südamega teed.
    Kogemused toetavad inimest sellel teel.
    Kogemuspuudutused kingivad äratundmisi, samas kui igasugused teooriakursused paisutavad sageli hoopis ideaale ja manipuleerimisvõimekust.

    Kuna ainult mina tean oma tundeid, sisemist maailma, olen oma elus kohal olnud 24/7, olen saanud kõik kogemused ja läbi oma äratundmiste annan tähendusi, siis on ülimalt oluline võtta enda eest vastutus ja rääkida enda eest tõtt, tunnistada oma tundeid, luua võimalusi ja kuna me oma sügavamas olemuses oleme loojad ja armastajad, siis sünnib tasapisi ka võime tõepoolest luua ja armastada.
    Lapsele on omane olla välisest sõltuv ja omistada otsustaja, vastutaja pool välja – sinu pärast mul on paha.
    Aga naine ja mees on enesetruud kõrvuti loojad ja see julgus olla enesetruu tuleb sügavalt enda seest.
    Tuleb õppida seda sügavust looma.
    Vaatama silma, rääkima südamest, austama personaalsust, kuulama päriselt jne.
    Me ei vaja oma eluteele inimesi kui tugikeppe, redeleid, aksessuaare, töömehi, turvamehi jne, et jõuda mingite materiaalsete ideaalideni vaid meile on kingitud kaasteelised, kellega koos puudutada iseenda tõde ja jõuda hingestatuseni, armastuse äratundmiseni, elu ja tema looja olemuse sügava mõistmiseni.
    Lihtsa ja vahetu kohalolekusse koju.
    Ja see on jumalik.
    See on väekas.
    Sest selles on inimese ja elu looja olemus.

    Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.