KaksikLeekide sõnumid – Esimene Laine: “Kes me oleme? Naised! Mida me tahame? Me ei tea seda! Millal me seda tahame? Just praegu!”


12.09.2017 Ana Souto

Pildiotsingu let it go to have it tulemus

Kallid Kaksikud 

Nagu ma olen ka eelnevalt maininud on minu elus uus peatükk, milleks ma olen saanud Juhendust ning ma olen tegelenud nende energiate integreerimisega oma sagedusvälja. Mulle meeldivad väljakutsed ja ma isegi arvasin, et see võtab rohkem pingutust ja keskendumist, sest see sõna otseses mõttes tõukab mu välja minu mugavustsoonist, mulle meeldib selle uue kogemuse vabadus ja õndsus. See avardab mu teadlikkust kõrgematesse taipamise tasandisse ja laseb mul olla rohkem mina ise ning veel julgem ja loovam, seega olen ma selle võimalusega õnnistatud ja võin vaid öelda, et ma annan endast parima, et austada igat viimast kui asja, mida mulle antakse praegu.

Veidike ma muudan oma Kaksikleekide Sõnumeid, sest „linnas on uus šeriif“ ja ta soovib puudutada mõnda uut ala, millest me kõik saaksime lisa toetust, siiani on minu postitused keskendunud hinge kasvamisele ja arengule ehk siis ettevalmistuseks saabuvatele KaksikLeekide koondumistele.

Nagu ma olen öelnud ei ole ma siidivahune vahendaja, kuid see mida ma teen, teen ma armastuse ja kirega, seega on minu eesmärk juhendada teid oma parimate oskuste piires olgugi, et minu lähenemine ei pruugi kõigile sobida.

Vaatame siis, mis toimub Koondumiste Esimeses Laines  

Jumalik Mehelikkus (DM) – Autopesula!

Sa ju tead neid automaatseid autopesulaid, kus sa sõidad autoga sisse ja läbid kõik tsüklid? Vot, sellises kohas on praegu meie DM-id.
Kuid, ilma autota, alasti ja paljajalu ning haavatavad.

Nad on käinud läbi põrgust ja tulnud tagasi ning nüüd on nad valmis endalt maha pesema kogu selle karma teekonna mustuse.

Üks kutt on juba jõudnud puhastada esiklaasilt kogu selle linnusita, ehk siis nad juba näevad asju paremini, kuid neil on vaja läbida veel kogu pesutsükkel, enne, kui nad on valmis tulema välja, säravamatena kui kunagi varem.

See on valus? Ooo jaa.
Kas kogu isekus saab maha pestud? Jep.
Kas sa tahad teda sellest päästa? Ja kuidas veel.
Kas sa saad seda teha? Ei.
Kas sa peaksid seda tegema? Kindlasti mitte!

Nõuanne:
Las sellel kõigel lahti rulluda loomulikul viisil, keskendu iseendale. Sa mäletad ju, kuidas see autopesu tundus ja sina ei tahtnud siis mitte kedagi enda lähedalegi, selleks ajaks kui sa ise seda protsessi läbisid.
Selle automaatpesu juures on ka üks ilus asi, sul tuleb roolist lahti lasta, panema käigu neutraalile ja alistuma ning usaldama tsüklit.

DF-id lihtsalt rahunege. Teie DM-idega on kõik korras ja nad elavad selle üle. Põrgu võtaks, nad on ju ometigi Jumalikud Mehelikkused! Andke neile veidi aega ja nad tulevad sellest välja lõhnades nagu kuused südatalvisel päeval.

Siin on nende laul: (Kui mulle täna seda laulu näidati ei saanud ma naermist lõpetada … Ma võin kihla vedada, et te naerate ka!!)

Jumalik Naiselikkus – Kallis ma sain sellest aru! Või kas ma ikka sain?

Ma tahan aga ma ei saa. Või saan? Nähtavasti saaksin. Kuid kas ma peaksin? Ma arvan, et peaksin. Aga kas ma ka teen? Ma olen peaaegu kindel, et ma teeksin. Aga mis siis kui ma ei tee? Ja mis siis kui mina teen ja tema ei tee? Mis siis kui tema teeb ja mina ei saa? Mis siis kui mina saan aga tema ei tee? Kas me? Mis siis kui me ei teegi? Või ei saa? Oi jeekim, ma ei tea isegi kas ma seda tahan. Või tean? Ma tahan, loomulikult ma tahan, aga kas ma ka päriselt tahan?

Daamid, ainus asi, mis seisab teie ja selle koha vahel kus te olla tahaksite on teie enda hirm. Ja kuskohast hirm pärineb?
Jep! Isekusest!
Sa teadsid seda!

Ja mida me teeme isekusega?
Me lööme sellele täie jõuga pikki mune, just nii!

Ma ei suuda piisavalt rõhutada seda, kui oluline on praegu see, et esmalainelised laseks praegu lahti füüsilise kooselu püüdlusest ja jõuaksid alistumise ja tolerantsi ruumi. Ma tean, et te tunnete justkui kaotaksite midagi, kui te sellest lahti lasete, kuid tegelikult ei juhtu mitte midagi sellist. Te saavutate hinge vabaduse, mida te praegu nii hädasti vajate ja seda tehes vabastate te oma Kaksiku survest ja segadusest mida te ise praegu kogete. Teil tuleb suuta neid armastada nii palju, et te lasete nad vabaks. Lõplikult.

Keskendu endale ja suuna oma energia oma Hinge Ülesandesse ja inimestesse, kes vajavad kohest abi.

Sul on kõik olemas ning see kõik on sinuga ja sinus.
Kas sa usaldad oma Olemit piisavalt, et teha see hüpe tundmatusse koos minuga?
Ma hoian sul käest ja me hüppame koos.

Valmis?

1, 2, 3 LÄKS!

Siin on nende laul: (Wohooo energiad on täna magusad, mulle meeldib!)

Tegelikult on vahest täiesti OK endas kahelda.
On täiesti kohane mitte tunda ennast kogu aeg OK.
On OK karta.
Kuid me ei peaks nendes kohtades kaua viibima, need on vaid „pissipeatused“ ja mitte sihtkoht.
 

Me peatume, me näeme, me tunneme ja liigume edasi.
Me usaldame, me liigume edasi ja me ei vaata enam kunagi tagasi.
Uus on alati parem, seega siis, hoia oma nina vapralt päikese poole ja lase varjudel langeda sinu selja taha.  

Ma saadan teile hiiglaslikku armastust ja valgust otse südamest. 

See Iga Naine,

Ana

Tõlge: Elle Vihman

Originaal: https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/09/twin-flame-vitamin-intake-first-wave_12.html

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.