Mõista, mis on 3D, 4D ja 5D


Dimensioonid
 

Lõpuks ometi taibata, mis vahe on 3D, 4D, 5D, Jumala tahtel, teie enese hinge tahtel ja lõpuks inimese tahtel.

Niisiis ruttu-ruttu popcornikauss ligi!

07.06.2018

Kallid Teekaaslased!
Me kõik teame juba, et mul on veidi nohiklik alter-ego kui ma vahendan energiaid läbi oma kirjutiste ja kui päris aus olla, ei ole mul kunagi päris selget ülevaadet sellest, mida ma vahendan, kuni ma lõpuks oma kirjutatut hakkan üle kontrollima. Niisiis, tõmmake turvarihmad peale, sest teekond läbi nende dimensioonide saab olema off-road, kuid meie enese vaimse eesmärgi jaoks on meil vaja seal navigeerima õppida. 
 
Meie eesmärk on elada oma 3D elu 5D teadlikkusega, kasutades selle juures 4D tööriistu. Niisiis, ma püüan anda endast parima ja jagada siseinfot, mida jagati minuga, selle teekonna jooksul ning mida ma olen oma niigi infost üleküllastunud ajus salvestanud.
 

Vaimsus on kaunis kuid, kui te olete seal üleval nii kõvasti kinni ja ei suuda oma valitseda oma füüsilise inimese elu siin all? Seda elu, mis võimaldab teile kõike seda heaolu, mida te vajate oma hinge missiooni ja elueesmärgi täitmiseks, siis kuidas te suudate olla piisavalt tasakaalus, et olla Uue Aja Õpetajad ja Tervendajad ning kõigele lisaks hoida veel oma külmkapp piisavalt täidetuna?

Nipp on selles, et te saavutate meisterlikkuse vaimsuse füüsilises osas ja sillutate teiste jaoks teerada, mis juhatab neid täiesti uude maailma.

Teil tuleb olla Vaimne Inimene ja Maine Ingel ja see saab toimuda vaid läbi protsessi, mida mina nimetan “Vaimseks Burgeriks” millega meil on oskus ja võime kokku suruda kõik need dimensioonid olemi valgustunud seisundisse.
Terve päev, iga päev, pühapäeviti kaks korda.

Tulge!

 

Kolmas Dimensioon AKA Porimülgas 

(Et sellest läbi lohistada on teil vaja kummareid!)

Kontsept “Kõik on Üks” ei ole siin dimensioonis eriti kehtiv. See mida sa näed, seda sa saad, mida sa teed seda sa ka saad, hinnangud on peamised reeglid. Seadus on vaid väljapoole näitamiseks, igaüks iseenese eest, silm-silma-vastu maailm, mida suurem seda parem.

Selle dimensiooni olendina ei ole te teadlikud sellest, et see on raske, kuni te lõpuks ärkate ja mõistate, et olete elanud terve elu Matriksi süsteemis. Selle hetkeni te vaid triivite ja püüate ellu jääda ainuüksi oma ego järgimises või olles tänulikud oma intuitsiooni pehmete müksude eest, mida te aegajalt saate.

Te jooksete iga päev kilomeetreid oravarattas ja võitlete selle eest, et kuhugi kuuluda olgugi, et teil on tunne, et te ei kuulu sellesse kohe kuidagi. Te mängite läbi eelmiste elude karmat, teete liiga teistele inimestele, saate teiste tegevuse tõttu ise haiget ja tegelikult elate täielikus tuimuses. Vaid kohati tajudes valmisoleku hetki ja taiplikust asjadest, mis teie ümber tegelikult toimub. 

Te olete “isikud”, oma enese mõtete omanikud, otsides õnne endast väljastpoolt. Sukeldudes mõttetutesse suhetesse, materiaalsetesse omanditesse ja siltidesse, mis võiksid teid kuidagi määratleda. Olles aluseks teie saavutustele nii isiklikus kui tööelus.

Te olete jurist, ema, poeg, koduperenaine jne.

Teie vaba valik piirdub seadustega ja te tegutsete selle järgi, panemata täheleteisi teie ümber. Kuid teie otsused on vahest globaalse mõjuga, seda te aga arvesse ei võta, sest see on eemal teie koduväravast.

See mida te näete, seda te ka saate ja selle nimel piitsutate ennast oma võimete piirile, kuni mingi traumaatiline sündmus paneb teie “valge hobuse perutama” ja te ärkate äratab põrgulikus 4D reaalsuses.

Te ei ole enam Matrixis, sest teid on löödud kõrgemale ja te näete asju kõrgemast perspektiivist.

Neljas Dimensioon AKA Videviku Tsoon 

(Et sellest läbi navigeerida on teil vaja kasutada “talupojamõistust”!)

Nii nagu “helikopter” ennast maast lahti tõstab, selgineb ka teie nägemine ja te saate selgema vaatepildi iseenesest, teistest ja oma teekonnast selle hetkeni.

Te suudate juba määratleda oma tegusid ja mõistate teiste tegemisi, te hakkate taipama Universumi kontseptsiooni “kõik on ÜKS”, kuid te pole ikka võimelised ennast täielikult eemaldama inimlikust hinnangute andmisest.

Kui te otsustate hakata veganiks, siis te ikkagi annate hinnanguid lihasööjatele ja te olete valmis surmani võitlema nende endi ja nende tegevuse vastu. Selle asemel, et jagada teadlikkust läbi hoolivuse ja heatahtlikkuse ning jagades valgust näidates alternatiivseid võimalusi.

Just sedamööda, kuidas teie uskumuste süsteemid hakkavad muutuma, võite te korraga tunda vastumeelsust ühiskonna selle osa suhtes, kes ei näe maailma nii nagu teie. Ja nii te asute ristisõtta selle vastu, sest tahate tuua teadlikkust jagades šokeerivat informatsiooni ja hirmutades, lootuses, et ülejäänud selle peale üles ärkavad. Ehk siis ärkaksid teie reaalsusesse.

Teie Egost saab teie vaenlane ja niisiis te võitlete julmalt, et sellest vabaneda. Ja ikkagi leiate, et teil on õigus jagada hinnanguid teiste elu ja tegemiste kohta. Taipamata, et ka teie ise tegutsete täpselt samast kohast, mõistmata, et teile on antud võimalus näha kõike mis maailmas toimub, juba uuest, avaramast vaatepunktist.

Saada üha rohkem informatsiooni vaimse ärkamise ja ülestõusmise kohta on selles ajahetkes teie jaoks rahuldust pakkuv ja te hakkate oma teadmisi jagama, tehes seda viisil, mis viib teid edasi teie enda hingemissiooni ja elueesmärgi poole.

Nüüd taipate te juba päriselt, et vaba valik ei ole ülim, sest teie enese hinge Jumalik tahe lükkab selle ümber.

Üles, üles, üles te lendate ja tippu te jõuate!

 

Viies dimensioon AKA Jumala tagaõu 

(Selle jaoks on teil vaja veidi suhkruvatti ja ükssarvikuid!)

Kui te sisenete Ühtsuse Teadlikkuse välja ja avastate Tingimusteta Armastuse kõigis oma nüanssides, alles siis leiate tõelise Iseenese.

Te taipate, et te olete koos Universumiga omaenese reaalsuse koos-loojad ning te näete oma elu eesmärgi ja hingemissiooni suuremat pilti.

Te teate täpselt kuhu te kuulute, mida te teha tahate ja lõpuks te taipate, et armastus on kõik mis on ja et Jumal, Allikas, Universum paikneb tegelikult teie enese sees.

Te olete Allika pikendus ja te näete ennast osana Universaalsest Ühtsusest.

Te mõistate Universaalseid Seadusi mis juhivad seda planeeti. Ja veidi enne seda, kui hakkate jälle alla, 4D reaalsusesse tulema, kiirustate te seda tarkust oma energeetilistesse taskutesse toppima. 

Te taipate, et teil tuleb hoida oma Varjumina samamoodi kui oma Valgusmina ja te taipate, et duaalsus on sellel planeedil võtmeks enesearengu, enesekasvu ja enese-meisterlikkuse juurde.

Te ei taha enam oma Egost vabaneda, sest te ei luba enam sellel teie elu juhtimist enda kätte haarata.

Te taipate, mida suveräänsus tegelikult tähendab ning te olete valmis koos selle teadmisega tulema allapoole, et sellest saaks kasu kogu inimkond teie ümber.

Te vabanete täielikult hirmust, kui te võtate ette teekonna alla maistesse reaalsustesse, et täita siin oma Hinge Missiooni. Te kannate eneses Allika Teadlikkust, tervendamisvõimet ja ülestõusmise käivituskoode.

Allika Tahe saab teie piibliks ja te järgite seda iga oma otsuse ja teo juures, mida te selles elukogemuses teete.

Valus laskumine 4D reaalsusesse 

(kas te olete võimeline tähthaaval lausuma “H-i-n-g-e-P-i-m-e-Ö-ö”?)

Lubage ma ütlen, ankurdada kõike seda armastust ja valgust ning suuta seda siia alla tuua on paras ettevõtmine!

Peale seda, kui te olete kogenud kogu seda Armastust ja Valgust ning säravamat valgustumist, siis tundub justkui oleks teie käed, keha, ja vaim liialt väikesed, et kõike seda Energiat koos hoida, samal ajal kui püüate navigeerida läbi 4d reaalsuse hinnangute kihtide.

See pimedus luurab teile ligi veel mitmeid kordi ja te tunnete justkui kogu see armastus on teist välja imetud raevu poolt, sest olem on rebitud välja nii kaunist kohast ja pannakse jälle tagasi maa peale.

Teile võib tunduda, et te annate kohe alla, te tunnete selliselt veel palju kordi.

Vaadata alla 3D reaalsusesse on hirmuäratav ja te parema meelega jääksite sinna üles, sellesse imelisse olekusse, milles te olete kui te olete Allikale nii lähedal.

Te hakkate 3D reaalsusesse  mineku vastu võitlema küünte ja hammastega, seda vaid selleks, et taibata – tagasiteed ei ole.

Taaskord hiilib ligi hirm ja te hoiate lihtsalt kogu seda armastust ja valgust oma süles, samal ajal laskudes, silmad kinni ja süda täis vaprust ja tugevust.

Te taipate, et Teekonnale alistumine on ainus võimalus edasi liikumiseks.

Lase lahti! Luba Teekonnal kulgeda!

Mudane libisemine 3D reaalsusesse 

(Soov oma hingest lahti öelda on üha tugevam, niisiis hoidke oma püksikutest kinni) 

Siia alla kohale jõudmine on võrdeline sellega, kui sa saabud tagasi oma väikesesse stuudiokorterisse keset kärarikast kesklinna, olles veetnud kolm nädalat vaikses puhkekeskuses Maldiividel.

Kõik tundub lämmatavat ja igast otsast rihivad teid hinnangud ning kõige selle julmuse keskel toimetada nagu valgustunud Olem on kergelt öeldes ülejõukäiv, hoolimata inimeseks olemisest.

Võtab veidi aega, et selles kõiges uuesti kohaneda ja õppida uuesti edasi minema. Niisiis olge enda suhtes heatahtlikud ja samamoodi suhtuge oma Teekonna alguses ka teistesse.

Teil tuleb ikkagi toimetada oma igapäevaste toimetustega, sest need on vajalikud inimkonnale. Ja kui te olete oma töö kaotanud, siis on teil vaja taas nullist alustada.

Sellel korral on teil aga energeetiline meeskond toetamas igal võimalikul viisil, samamoodi nagu teie enese hingeperekond, kes on läbi teinud just täpselt samasuguse kogemuse.

Ülim eesmärk on tuua Maale Allika Teadlikkust ja levitada seda iga väikese asjaga mida me teeme.

Meie sõnad olgu kantud vaid Tõest, meie Südamed jagagu Armastust, meie käed jagagu vaid puhast valgust.

Me alustame Tingimusteta Armastuse mustriskeemi rakendamisega ja kasutame oma käivituskoode, et juhatada teisi globaalse valgustumiseni.

Lõppkokkuvõtteks toome me Allika tahte ja omaenese Hinge Jumalikku tahte sellesse eksisteerimise tasandisse ja me liigume universaalse rahu ja ühtsuse poole.

“Me oleme ärkamise seemned magavas maailmas. Ärge enam magama jääge. Ärge enam tagasi pöörake. Olge ärkvel. Püsige ärkvel. “

Ma loodan, et need sõnumid helisesid teiega kaasa ja et te saite neist veidigi selgust teemadesse, millega te parasjagu silmitsi olete.

Privaatsessioonideks enese hingemissiooni ja püha sideme toetuseks broneerige minu juures aeg allolevalt lingilt.

https://thebloomfromwithinproject.as.me/schedule.php

Ma saadan teile täna palju armastust ja valgust ja palvetan, et te püsiksite turvaliselt ja kaitstult oma enese südame väes.

Jumala Aednik,

Ana x
©thebloomfromwithin
(The content of this article is copyright protected)

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:

https://www.patreon.com/posts/19306218

Üks kommentaar “Mõista, mis on 3D, 4D ja 5D

  1. Pingback-viide: Kõrgem Mina, Vaimne Meeskond ja Vadistav Pärdik ehk meie Ego, kuidas neil vahet teha | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.