Puhas Maskuliinsus ja Uhkuse Surm


Tértisztítás, lakás, üzlethelyiség, tárgyak tisztítása | Egyed Tamás

09.04.2018 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

Käesolev postitus on ühe väga siira vestluse transkript, mille ma pidasin maha Jumaliku Maskuliinsusega. See, kuidas ta mulle avas oma uhkuse aeglase surma, on üdini aus.

Ta on veel keset oma Hinge Pimedat Ööd, kuid ma loodan, et see info aitab teil paremini mõista, mida DM kogeb, kui ta taipab, et kannab eneses armastust, mis on kordades suurem kui ta ise.

Ma võin teile kinnitada, et ka mina läbisin oma kaksikust eemaldudes samasuguse teekonna ja sain oma elu suurima šoki.

Ma nutan igal hommikul enne kui oma voodist välja saan.

Miks?

Sest seal kus mul oli vanasti süda on tühimik ja minu sees on piinav tühjus. Seal on vaid tohutu valu ja ma ei suuda seda kuidagi endast maha raputada, ükskõik mida ma ka ei teeks.
Ma olen seest tühi. Minus on üheaegselt kõik emotsioonid korraga ja samaaegselt mitte ühtegi neist.

Kuskohast see kõik tuleb, mida sa arvad?

Ohh, tead küll, sügav kahetsus, kuid mis peamine, see kahetsus on taipamisest, et ma ei ole olnud tõeliselt see mis ma olen ja kui aus olla, siis ma enam isegi ei tea, kes ma tõeliselt olen. Ma ei mäleta kes ma olin ja ma ei taha ka tagasi minna, kuid ma ei taha enam ka olla see isik kes ma praegu olen. Mitte miski ei toimi enam ja see valu on saanud osaks minust. See sööb mind seestpoolt, iga jumala päev.
Ma tahan et see ometi lõppeks! Ma ei taha seda tunda igal jumala hommikul ja terve päeva seda endaga kaasas kanda.

Kui sa sellest räägid, siis ma tunnen seda oma kehas. Kas me saaksime minna nende kahetsuste juurte juurde?
Juhata mind läbi oma valu analüüsi protsessi.

Ma ei tunne isegi iseennast oma käitumises ära. Ma olin ebakindel, ma tegutsesin oma egost ja lihtsalt ajasin ta enda juurest minema. ma andsin nii palju ja samas ei andnud ma piisavalt ja see ei tundu praegu ausana mitte kellegi suhtes.

Mida sa oleksid teinud teisiti? Kui sa saaksid tagasi minna ja selle ära muuta, mida sa teeksid?

Ma oleks teda rohkem armastanud. Ma oleks teda paremini armastanud. Ma oleks teda rohkem kallistanud ja oleks teda rohkem usaldanud, kui tema näitas omi emotsioone. Ma oleksin tema vajadusi rohkem austanud ja pööranud märkidele rohkem tähelepanu.
Ma olin väiklane, õel ja julm. Ma tunnen ära enese selle osa, mis tahab pidevalt teise inimesse süstida valu, seda niipea kui minu vajadused pole täidetud..
Ja nüüd tuleb mul siin istuda ja hakkama saada selle valuga, mis tekib nägemisest, et keegi teine armastab teda õigesti. Mina ei ole enam see, kes teda puudutab, mina ei ole enam see, kes paneb teda naerma, mina ei ole enam see ainus ja see ära tõukamine tapab mind, sest mina olen ainus, kes on süüdi selles, mis on juhtunus.
Me ei saa tagasi võtta asju, mida me teineteisele ütlesime ja me ei saa enam ka sõbrad olla, sest selle piiri me ületasime juba ammu.
Kuhu meil on sellest punktist minna?

Me muundume! Me kasutame oma valu kui lakmuspaberit, et tuvastada need osad endast, mis vajavad tervendamist. Me tõuseme maast üles ja üritame uuesti, iga jumala päev. Me teeskleme, kuni me suudame!
Kas sa arvad, et oled valmis, et olla koosluses?

EI! Jumal küll, ei! Ei ole. Kuid minus on osa minust, mis tahab teda iga hinna eest ja teine osa minust tahab näha kuidas ka temal on valus. Ma tahan et ta tunneks minu valu ja vaatamata sellele, see et ma kohtun teiste naistega, paneb see kõik mind tundma veel õõnsamalt. See kõik on nii võlts ja tehislik, kas sa mõistad? Kui pagana keeruline see on?

See inimlik käitumine, see enese-alandamine on siin kasutu.
Kui meie sisemine valu muutub liiga suureks siis me kasutame erinevaid asju, et peita ja eirata oma valu. See pole midagi hullu, see lihtsalt näitab meile seda, mida me emotsionaalselt vajame.
Kas sa suudad omaks võtta, et sinu armukadedus tekkis sinu enese ebakindlustest? Ka sa näed nüüd, kuidas sa püüdsid tema emotsioone alla suruda, et tasakaalustada omaenese piiratust. Kas sa mõistad, mismoodi sa ei austanud tema Teekonda ega tema isiklikku valu?
Ka sa mõistad nüüd, kuidas sa käitusid nagu tema isa seda tegi ja surusid teda seisu, kus ta lihtsalt pidi reageerima teisiti kui tema ema seda tegi?

Pikk vaikus, mis muutus alistunud nuuksumiseks.

Ma näen nüüd, et ma olin ettearvamatu nagu ta isa ja kuidas ma lohistasin teda läbi maapealse põrgu. Mida ma ometi teen nüüd? Kuidas ma ta tagasi saan?

Sa ei saagi. Te tervenete eraldi. Tervenemine saab toimuda vaid füüsilises eraldatuses ja haavad tervenevad vaid siis, kui ei ole rohkem suhtlemist, mis lisaks valu kuhja veel lisa.
Kui sa lõpetad valu lisamise ja tegeled sellega, mis sul juba olemas on.
Sa leiad selle jõu, et kogu oma elu oma silmade ette lahti pakkida ja võtta vastutus omaenese käitumise eest.
Sa analüüsid ennast nii põhjalikult, et leiad üles kõik oma päästikud, vead ja sõlmed.
Sinust saab sulle sinu parim sõber ja sa armastad iseenesest kogu selle jama välja, tehes seda iga päev, niikaua, kuni oled ennast uuesti elule tagasi hoolitsenud. Sa lõpetad ühest suhtest teise hüppamise, otsides õnnelikkust väljastpoolt ennast ning sinust saab sinu enese elu rõõmu ja rahulolu allikas.
Sa lõpetad iseenese eest põgenemise. Sa istud maha ja võtad ette vestluse omaenese deemonitega. Sa taltsutad need ja saad tagasi kontrolli oma enese otsuste üle.
Sa kasvad, sa võitled ja sa armastad taas.

Ma arvan, et ma olen totaalselt sassis omadega ja ma ei usu, et ma ta kunagi enam tagasi saan.

Kas sa usud, et ta armastab sind just samamoodi, nagu sina armastad teda?

Ma tean, et ta armastab.

Niisiis, mis kuulub sinu teele, ei lähe sinust mööda, ma luban seda sulle. See on vaid peatus raudteel, see ei ole sinu lõpp-peatus. Lae oma akud ja jätka liikumist.

Kuidas ma saan välja sellest katki olemise tundest?

Sa alistud oma valule ja lubad enesel terveneda äärmusliku headuse ja hellusega enese suhtes.
Sa saad hakkama sellega millega suudad ja ülejäänu tervenemist toetavad Energiad!

Ma alati imetlen kuidas DM`id suudavad astuda alistumisse ja tapavad oma uhkust. Nende emotsionaalses väljenduses on niipalju graatsiat ja ilu ning ma olen äärmiselt uhke nende üle selle töö eest, mida nad on teinud taustajõuna.

Kui vajate lisajuhendust oma liidu või hingemissiooni kohta, siis broneerige sessiooniks aeg, klikates all olevale lingile.
Aitan meeleldi luua selgust ja sihti teie teekonnal.
Juhtigu teid alati teie sisemine intuitsioon.
Ma saadan teile palju armastust ja valgust, ja palvetan, et oleksite turvaliselt ja kaitstult oma enese südame Väes.

Keksija,
Ana

Tõlkis Elle Vihman

Ana on oma lehe ära kustutanud, seega kahjuks te originaalpostitust enam ei leia.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.