a3aa2a3a11ed2ad2f68abccf58090577

Täna lisan siia ka veidi oma mõtteid, kuid lõpus on Lady Phonix`i artikli tõlge. Iseenesest olen tema kirjutisi ennegi jaganud. Millegi pärast satuvad tema tööd mulle ette harvem, kuid annavad tugevama äratuse, kui hommikune äratuskell.

Olen juba leppinud sellega, et Multiversum ja Allikas saadab mulle sõnumeid läbi muusika ja artiklite, mis minuni jõuavad. Seejuures võib vahest minna päevi, enne kui mõni neist minu kehas annab reaktsiooni, et see on nüüd sõnum, mis mul tuleb jagada ja mis tuleb iseenesele selgeks teha. Täna on üks nendest päevadest, kui laulud toovad sõnumeid, nii intensiivselt, et silmist jooksevad pisarad. Seejuures vastupidiselt sellele mida eeldaksin oma Teekonna praegusest staadiumist.

Miks ma seda kõike siin välja toon? Tegelikult on kehareaktsioonid meie intuitsiooni lahutamatu osa. Tihti ei taipa me nende reaktsioonide sõnumit kohe, kuid kui õpime seda keelt tundma, siis ei suuda meid enam mitte miski peatada.
Ja see, kullakallid teekaaslased, ongi Intiimsus Iseendaga. Mõista Iseennast, olla Iseenesega joondumuses 🙂

Intiimsus ei ole kolme täheline sõna “SEX” – see on palju võimsam, ülevam ja nauditavam, kui lihtsalt tühi nühkimine, et hõõrde tulemusel oma genitaalidest mõnutunnet välja tõmmata. Olla alustuseks intiimne iseenesega ja alles siis leiad enese kõrval selle, kelle jaoks intiimsus on midagi sama ülevat.

Täna, 19.12.2017,
Intiimselt Endaga,
Elle

INTIIMSUS ON SINU HINGE ALGUPÄRA, MIS PUMPAB SINU HAAVATAVUST LÄBI SINU KEHA!

25.10.2017 Lady Phonix

Intiimsus … nii tugev sõna, mis on laetud tohutult tugeva Väe ja Energiaga. Kas sa ei teadnud seda?

See tilluke sõna tähendab oma definitsioonilt tohutult palju … olla intiimne.
Lähedus, tuttav ja tihti kirglik või armastav isiklik suhe teise inimese või grupiga. Lähedane kooslus kellegagi/millegagi või detailne teadmine millestki või sügav taipamine mõnest inimesest, kohast, subjektist või ajaloolisest perioodist.
Tegu või väljendus mis kannab endas “Oma” tähendust, kiindumust või sarnasust. Kirglikult omastav tegevus; voli: muuhulgas seksuaalne vahekord. Mugavalt, soojalt või familiaarset kvaliteeti. Privaatsus, eriti sobiv olukord saladuste jagamiseks.

Ooo Jumalanna, nii palju erinevaid tõlgendusi ühe väikese sõna jaoks ja ikkagi oleme nii segaduses, sellest kunstist, mis on tegelikult järgmine tase Haavatavusest. Just … ma ütlesin seda … Haavatavus! See sõna on paljude jaoks nii hirmutav, kuid me unustame kui eluliselt tähtis võti see on, meie kõikide eludes.

Las ma küsin teilt … Kui tihti te võtate aega endale, et olla intiimselt iseenesega või ihalete te seda intiimsust vaid teiste käest? Ärge kiirustage vastama ja ärge püüdke olla poliitkorrektsed oma vastusega … olge ausad … olge siirad Iseenesega, kui te selle küsimuse kallal oma aju väänate…

Niikaua, kuni teie mõtlete nende küsimuste peale lubage ma jagan seda, mida ma avastasin oma enese väikeselt Teekonnalt, avastades kuidas kõikide meie Teekonnad on omavahel seotud….

Ma ihkasin intiimsust ja ma ihalesin seda kõige tugevamal moel. Selle energia oli absoluutselt hulluksajav … mitte miski ei suutnud minu isusid täita. Ma olin päevi täiesti endast väljas, sest kõige oma elu nimel, ma ei suutnud välja mõelda MIKS ma sedasi tunnen!

Nii … Loomulikult tänu sellele kaunile kaootilisele teekonnale … sai mulle korraga selgeks, et intiimselt olin ma tagasi oma elu alguses … Ma otsisin väljastpoolt Iseennast seda, mis oleks vaigistanud seda keerlevat energiat minu ümber, mis keeldus jonnakalt minu juurest lahkumast … ma olin nii sujuvalt ja kiiresti unustanud tõsiasja, et enne kui ma saan otsida intiimsust Iseenesest väljastpoolt, tuleb mul olla tõeliselt intiimne iseenesega. Niisiis olin ma päevi üksinda iseendaga ja nuputasin, et mis võiks see olla, mida ma saaksin ja võiksin teha, sest ma vajasin seda ja ma vajasin seda kõvasti! Ja teate mida ma tegin…? Ma võtsin kõige esimese raamatu oma kodus ja hakkasin lugema. See oli esimesel õhtul … järgmisel õhtul ma lisasin lugemisele klaasikese šokolaadi maitselist veini … ja kolmandaks õhtuks ma märksin, et see intiimne energia minu sees oli juba arvestatavalt maha rahunenud. Selleks hetkeks olin ma raamatu juba läbi saanud ja olin vägagi ärkvel … nii ma siis lesisin seal oma voodis ja vahtisin lage … mõeldes … Ja siis korraga plahvatas! Ma olin selle teekonna jooksul iseenese kohta nii palju õppinud. Õppinud ennast armastama ja valgustumisest, et ma olin unustanud ühe peamise võtme selle kõige edukaks läbimiseks … Jumalikkuse TAASkäivitamise minus eneses …

HUHHH?!?

Just, nii ma ütlesin …. ja te lugesite õigesti ….

Ma olin oma teekonnast nii pimestatud ja unustanud, et minu Õppetunnid Haavatavusest olid lineaarsed ja ma ei olnud lasknud oma Mina uusversioonil kõike seda selgeks saada ja siis ma lihtsalt aeglustasin niipalju, et uuesti ennast tundma õppida. Kõike minust, mitte ainult vaimset ja energeetilist poolt. Siis tegin ma, teate mida … ma hakkasin oma kehaga rääkima! Ma sain taas tuttavaks sellega mis ma seesmiselt olin, kes ma olin väliselt … Las ma ütlen seda … SEE OLI IMELINE!

Ma lubasin endal näha seda maagiat, et ma olin võimeline olema portaal ja värav uuele elule, asetades oma käed oma üsale. Ma sasisin sõrmedega oma karvakesi, seda tunnustades ja kõike seda mida see oli võimeline pakkuma. Ma silitasin oma jalgu ja käsi ja kintse, sest need on minu osa mida ma vajan, kui ma kõnnin ja mida ma vajan ka praegu seda artiklit teile kirjutades. Sellel samal hetkel hakkasin ma mitte ainult nägema vaid ka väärtustama jumalikkust, mis oli juurdunud minu sisse ja minu ümber. Nüüd tundsin ma ennast imtiimselt kõigega mis ma olin.

Seejärel kadus VAJADUS intiimsuse järgi…

Nii … Olgugi, et inimeste definitsioonis on paljugi õiget … On Tõde selle taga, et intiimsus saab alguse seest, täpselt nagu ka kõik muu, mida me õpime ärgates oma tõelisesse Olemusse ja oma Tõdedesse. Intiimsus tähendab olla täielikult ja põhjalikult avatud ja puhas seesmiselt ja väliselt ALUSTUSEKS ISEENESEGA ja seejärel allest teistega. Ja see on see, kuidas te leiate tõelise õnnelikkuse ja terviklikkuse enese sees.

Niisiis … see küsimus mille ma enne küsisin … Kas te võtate aega iseenese jaoks, et olla iseenesega intiimne või ihalete te intiimsust vaid kellegi teisega?
Praeguseks peaks teil see vastus käes olema …

Jumalikele Naiselikkustele … lugege seda raamatut koos klaasikesega oma lemmikjoogiga olles ennast kerinud sooja fliisi sisse mugavasse tugitooli või voodisse … saage taas tuttavaks oma kehaga, iga uuel etapil oma teekonnast, et intiimsus jätkaks vabalt voolamist ja väärtustage ennast nagu mina olen portaal rahvustele rahvuste järgi… tantsige napis riietuses või alasti oma elutoas, oma lemmikmuusika saatel, tehes seda kõike just nii nagu keegi ei vaata ja nagu te ei hooliks mitte üks põrm, sest see on teie enese jaoks! See armastuse ja intiimsuse tase on vaid ISEENESE jaoks….

Jumalikele Mehelikkustele … vaadake ennast peeglist ja sukelduge igasse kurvi oma musklites … ja võtke omaks kogu see tugevus oma kehamassis, sest see kõik olete teie ise ja see aitab vormida teie kaunist maskulliinsust. Minge lihtsalt istuge oma autosse ja laske oma lemmik CD-l kogu jõust kõlada! Minge loodusesse ja häälestuge taaskord oma võimele olla Valvur … Väravahoidja … Jumalik Kaitsja oma maadele ja perekonnale…

Tõeline Intiimsus ISEENESEGA toob taas välja eluterve stabiilsuse teie enese haavatavuses ja tõmbab ligi intiimsust teistega, mida te väärite …

Edasi ….! Olge vahelduseks intiimselt iseenestega ja jälgige kuidas maailm teeb oma teljel tohutu hüppe.

Armume taas iseenesesse ja uuesti ja uuesti, niikaua kuni me teeme selles kehastuses oma viimase hingetõmbe …. See on tõeliselt imeline.

Kuni järgmise korrani kogu minu armastuse ja Valgusega,
Lady Phoenix ❤ 

Intiimsus – mis see tegelikult selline on?

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.