Kaksikleekide teemal energeetiliste uuendustega


KaksikLeegi energiate uuendused – südamete puzzle ja terve miljon põhjust

 Mu kallid KaksikLeegid,

Peale eilset tulist postitust püüan ma täna veidi rahulikumalt väljenduda. Ma kasutan tihti sarkasmi, see on justkui minu teine keel, vahest isegi nii tihti, et inimesed arvavad et ma  ka päriselt nii mõtlen. Enamus kordasid ma seda ka teen. Kuid tegelikult, vabandage väga, see pole nii.

Nii, kas läheme uuele sõidule segase rongiga, suunaks Hullumeelsuse Linn?

Hüppa peale!

Ma olen täna kogenud energialiikumisi oma Jumaliku Mehe (DM) ja Jumaliku Naise (DF) vahel, meie kõigi jaoks on see üks mõrumagus kogemus.

Iga kord kui me vahetame koha oma Jumaliku vastasenergiaga me tasakaalustame energiaid, see tähendab, et meie pehme ja õrn energia läheb DM-ile ja meile jääb soov kihutada kiiremini, elada laiemalt ja lüüa tugevamini.

Ma tõusin tänahommikul üles ja tegin endale oma tavalise tee ning siis avastasin, et ma ei saa käivitada oma Läpakat, oma elu. Ma pidin tegema miljon restarti ja veel neli teed enne, kui ma lõpuks nägin rohelist tulukest põlema süttimas.

Siis läksin ma dušši alla. Seda vaid selleks, et teada saada peale seda, kui olin ennast sisse seebitanud nagu enam poleks homset, et vesi oli kinni keeratud seoses mingisuguste väljas tehtavate ehitustöödega.

Kui ma siis sajatasin oma tavalist MIDAKURADITSEEOLGUUNIVERSUM, laksas mulle kohale!

JUST, energiad on liikumises.

Ei, ma ei ole nõrgamõistuslik, kuid iga kord, kui ma avastan, et kogu elu liigub minu suunas kohutava kiirusega ja ma olen „viimane küpsis purgis“, olen ma silmitsi nende energiatega, mis tulevad mu Kaksikult.

Põhimõtteliselt toimub see, et DF närib läbi emotsioonid, ning peale seedimist need „saadetakse“ DM-ile tervema ja kergema versioonina.

DM peab siis neid emotsioone analüüsima, korrastama, panema sellisesse järjestusse, mis sobib nende oma emotsionaalse süsteemiga ja tõlgivad selle oma Armastuse Keeleks.

Miks see mind siis ekstaasi ajab?

Sest me töötame alati tiimina, kui me vahetame ja aitame üksteist läbi töötada selle ühtsuse erinevaid staadiume. Meie isiklik areng on ka nende areng. Seega mida rohkem me teeme tööd iseendaga seda rohkem areneb side selles andmise ja vastuvõtmise harmoonilises tantsus.

Isegi kui see ei tõlgendu füüsilise maailma reaktsioonides, käib töö tagaplaanil.

Niisiis, kui ma täna võtsin ühendust ühisväljaga, siis see oli see, mida nad mulle näitasid.

Jumalik Mehelikkus (Divine Masculine) DM

DM sai „karbi“ 5000 tükilise puzzlega. ta parasjagu teeb oma „kingitust“ paberist lahti ja vaatleb pilti ülima tähelepanelikkusega.

Siis on neil vaja maha istuda, mõelda välja sobiv strateegia, kust-otsast alustada ja tööga pihta hakata.

Osade jaoks on see ülimalt keeruline, sobitada osasid tükke omavahel, sest see on täiesti uus pilt ja nad pole seda enne kunagi näinud. Nende silmad vajavad aega, et harjuda valgusega, sest nad on oma varjukülgedega töötanud juba liiga kaua.

Ainult siis, kui nad suudavad selle loo endast läbi lasta ja mõista, suudavad nad lõpuks välja tulla ja anda DF-ile teada, mis juhtus sellel ajal kui nad olid eemal.

Sõbrad, püüdke jälgida, palun. Karbil on kiri +9, et nagu kokku panija vanus … mitte seda, et selle pagana puzzle kokku panemiseks läheb +9 aastat! Võta mõned õlled, kutsu külla mõned sõbrad ja palu neil sinule appi hakata.
Laul DM idelt oma DF ile Justin Timberlake Mirrors

Jumalik Naiselikus (Divine Feminine) DF

Nii, mis siis juhtub kui energia liigub tagasi DM-ilt DF-ile?

Ära arvasid, DF võtab „põgeneja“ rolli!

Jep, see ei ole ilus, aga me lihtsalt ei suuda aru saada miks see võtab nii kaua, et meie DM jõuaks tagasi, ja tõele au andes me tunneme ennast surmani väsinutena ja löödutena. Me tahame uut algust kellegi uuega, ilma igasuguste mineviku taakadeta, puhta lehena, kus me saaksime olla meie ise, ilma et me peaksime taaskord kõik uuesti läbi elama.

Isegi nüüd, me kummardume palves, et saada Jumalik sekkumine, veel viimast korda.

Me palusime märki, kinnitust ja praeguseks hetkeks oleme valmis võtma vastu mida iganes, alustades postituvidest, telegrammidest kuni indiaani suitsumärkideni välja!

Meil on terve miljon põhjust, et minema kõndida, kuid me vajame vaid ühte head põhjust, et jääda.

DF Palun ole õrn, jää pehmeks ja ära lahku oma südame ruumist. See pole olnud sinu jaoks kerge, kuid usu mind kui ma ütlen, See ei ole olnud kerge ka DM-ile.

Ma olen seda öelnud ennegi, kuid vaja on vaid ühe hetke julgust, et mitte minema kõndida ja seista silmitsi oma hirmudega ja on vaja vaid ühte Kaksikut, et lõpetada jooksmine, et teist saaks moodustuda kooslus.

Laul DF idelt oma DM idele Lady Gaga – Million Reasons

Mõlemas loos on rõhk sõnal Kaastundlikus.

Me oleme juba läbinud nii pika maa ja me oleme väsinud ja tahame lihtsalt koju minna, ehk siis, mida iganes sa otsustad teha, tee see otsus oma südamest ja ole kindel, et sa ei kahetse tehtut.

Vastupidi enamusele peamistele uskumustele, on selles kehastuses kooslustel vaid teatud arv võimalusi. Kui neid mitte kasutada siis Universum lahutab KaksikLeegid selle 3D eksisteerimise ajaks ja teile jääb vaid üks võimalus uuesti taassündida.

(Selle teemaga lähen ma veel sügavamale teises artiklis, millega ma olen juba mõnda aega töötanud.)

Kui sulle meenub, kes sa tõeliselt oled, võta see omaks kogu südamest ja lase sellel särada. Ära kunagi varjuta oma valgust langedes tagasi ego ja hirmu vanadesse  käitumismustritesse mille puhul on hinnaks sinu enda senine vaimne areng ja tagasi astumine esimesele mänguväljakule.

Kui sa tõused, palutakse sul see tingimusteta armastus pöörata väljapoole ja kogu südamest pakkuda see oma Kaksikule.

Vaba igasugustest hinnangutest, julmusest kõik see millele sa särad, särab sulle tagasi. Te olete Üks. Sa ei saa talle haiget teha ilma et teeksid haiget iseenesele. Samuti ei saa sa teda armastada ilma, tema poolse vastuarmastuseta .

Ole tema jaoks see, mida sa soovid saada, sest sa ei saa anda ega vastu võtta midagi, mida sinus endas ei ole olemas.

Ole armastus. Ole valgus. Ole KODU.

 

Püsige oma südamekeskmes, mu õitsele puhkejad

Tulemas on rahu ja Harmoonia ja peagi on Baar avatud happy hour`iteks

 Igavesti Palvetav Kaksik

Ana

Tõlge Elle Vihman

Kellele südamelähedasem asju originaalkeeles lugeda võib klikata järgnevat linki 😉

https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/07/twin-flame-energy-update-heart-puzzle.html#!/2017/07/twin-flame-energy-update-heart-puzzle.html

2 kommentaari “Kaksikleekide teemal energeetiliste uuendustega

  1. Pingback-viide: KaksikLeekide sõnumid – Süda tahab seda, mida ta parasjagu tahab (Koondumise esimene laine) | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

  2. Pingback-viide: Emotsionaalne telliskivisein | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.