Pildiotsingu one step for a man tulemus

17.09.2017 Ana Souto

Kallid Kaksikud,

Ma loodan, et kõik on hästi ja te suudate navigeerida selles pingelises Kalade märgi kuus. Me kogeme praegu väga olulisi unenägusid ja Taipamisi, ehk siis, te ei ole hulluks läinud ja samuti ei ole te üksinda selles, kui te ärkate keset ööd mingi kardinaalse taipamisega „Aaaahhhh, nüüd ma saan aru!!“

No tegelikult oled sa siiski poolenisti hull, sest sa oled kaksik ja oled sellel hullumeelsel Teekonnal, kuid mis puutub kõigesse muusse, on sinuga kõik korras.

Märgid ja Sünkroonsused? Oo jaa, ja neid on palju.
Peavalud? Jep, olemas!

Püüa lihtsalt püsida võimalikult palju iseenese Väes ja Energias.

Mul oli täna hommikul koos oma ühe blogikontaktiga ühismeditatsioon. Ta on tugevaim meesenergia, keda mul on õnnestunud seni kohata, ta on abielus ja tema kaksik on samuti abielus kellegi teisega. Nad on olnud „eraldatuses“ juba üle 20 aasta ja see energia, mis tema südamest täna hommikul välja paiskus lõi mind peaaegu pikali.

Et kui sa arvad, et sinu olukord on keeruline siis võta oma Kroontsakra välja oma Juurtsakrast (eesti keeles see kõlaks „Võta oma pea oma persest välja!“) ja vaata kui raske see võib olla kaksikutele sellises olukorras.

 

(Aitäh, Lisale, et ta jagas seda vaimustavat tsitaati FBs)

No muidugi, sina oled vallaline ja sinu Kaksik on vallaline ja koondumine peaks olema kohene. Boooh Huuuuh, elu on ikka nii raske, onju?

 

Haara oma Lainelaud ja püüame ühe korraliku laine!

Jumalik Mehelikkus (DM) – Kallis ma olen valmis aga kuhu ma ometi mahun?

Enamus DM-idest on valmis astuma sammu edasi, kuid nad on hädas mõistmisega, kuidas nad sobituvad oma DF-ide ellu.

See eraldatuse aeg on pannud DF-e otsima oma missiooni täitmiseks alternatiivseid teid. Nad on muutunud tugevateks, aktiivseteks, saavutanud valmisoleku, nad on toetavad, tervendajad, aitajad, valgustöötajad ja väga hõivatud nende oma elu elamisega, seega otsivad DM-id võimalust, kuidas nemad selle kõige vahele ära mahuksid.

Kas nad oskaksid elada selle uue staatusega?
Kas nende DF-id suudaksid leida füüsilist ruumi ja aega nende jaoks?
Kas nad suudaksid tõeliselt taibata ja toetada oma DF-i selles millega need parasjagu tegelevad?
Kas see tähendab, et ka neil tuleks hakata liikuma mööda sedasama teed vaimsuse poole?
Kas nad on selle väljakutse jaoks piisavalt valmis?

Minu arvamus on, et sa ei PEA olema mittemidagi muud kui sa oled. Sul on vaja austada fakti, et sinu DF on vaimselt arenenud ja et ta vajab oma ellu ja oma Teekonnale rohkem sisu. Muus osas on ta ikka seesama naine, keda sa oled alati tundnud, kuid ilma näägutamiste, tagaajamiste, kerjamise ja vajamise aspektita. Nad võtavad sinust vastu kõik mis sa oled ja nad ehitavad su üles kannatlikkuse ja tingimusteta armastusega mida sa just praegu nii hädasti vajad.

Meie, naiselikkused, ei vaja sinult eriti palju, sa tead ju seda?

Me ei vaja seda ülikallist õhtusööki viietärni restoranis, me ei vaja lilli, sõrmust ega ka muinasjuttu. Meil on lihtsalt vaja, et te jääksite meie juurde ja pakuksite meile turvalisust, kaitstust ja hoitust, mida me tegelikult tahtsime algusest peale. Me vajame, et te kallistaksite meid veidi kõvemini ja armastaksite meid mõnikord häälekamalt. Me vajame seda „Ma olen sinu jaoks siin olemas ja ma ei lähe mitte kuhugile“ sosistamist just veidi enne uinumist.

 

Ainus millele sa peaksid oma tähelepanu pöörama, on see, et sa tuleksid ausalt ja avatud südamega. Tule mu juurde ja ma avan su silmad Tõelisele Armastusele.

Jumalik Naiselikkus (DF) – Hakka liigutama!

See on nii lähedal, sa tajud seda, sa haistad seda, sa tunned seda maitset! Te lihtsalt teate, et nad on tulemas, onju?

Sa oled proovinud juba kõiki võtmeid oma võtmekimbus ja praegu on sul pihus viimane. Lukuauk on otse sinu ees ja alles on ainult üks võti. Sa tead, et nii nagu sa keerad seda võtit see uks avaneb.

 

Mis on selle ukse taga?
Kes on see mees, keda sa oled armastanud tuhandeid aastaid?
Kas ta on parem mees kui ta oli enne?
Kas ta on selline nagu sa oled oodanud?
Kas ta võtab sind vastu sellisena nagu sa oled?
Kas sellel korral läheb kõik paika?

Parim osa selle kõige juures on, et see lugu on veel kirjutamata. Sinu ees on puhas leht ja te mõlemad hakkate looma oma reegleid selle kordseks kohtumiseks.

Ma olen välja toonud kui tähtis on võtta maha oma DM-ilt igasugune surve, kaasa arvatud igasugused sotsiaalmeedia postitused. Iga kord kui te ütlete midagi oma DM-ide kohta te kirjeldate nende rolli teie elus ja määrate kes nad on ja kes nad peaksid olema, et te neid tagasi võtaksite. See on aga tingimiste panemine ja mida kauem te seda teete, seda kauem võtab neil aega analüüsimine, kes nad tegelikult on ja kuidas nad mahuvad teie standarditesse. Iga kord, kui nad tunnevad, et nad ei mahu teie „kasti“ astuvad nad sammukese eemale, et mõelda iseenesest ja sellest kooslusest. Andke neile ruumi, aega ja vabadus, et olla just need kes nad on ja avastada oma roll selles suhtes.

Lubage neid pakkuda sellesse suhtesse seda, mis neil on pakkuda ja olge alistumise ja vastuvõtmise ruumis.

See on sinu isiklik muinasjutt, kirjuta seda otse oma südamest.

Kümble veel ütlemata sõnades
Ela oma elu seda nautides
T
äna on päev, kui saab alguse sinu raamat
Sina oled selle autor.

 Päris ausalt võin öelda, et ma pole veel enne tajunud nii paljude kooslusi nii lähedal lõplikule kokku saamisele, kui ma seda tunnen täna.

Kui DM tuleb edasi, siis on see mehe jaoks väike samm, kuid hiigelhüpe inimkonnale, see on kindel.

Teate kutid, praegu on vaja tegusid, palju, palju rohkem kui sõnu, seega liigutage ja tehke see samm, sammu mis vajab vaid usku, et sa suudad.

Mu armsad tüdrukud, jagage sotsiaalmeedias vaid positiivseid sõnumeid, selliseid mis on toetavad ka teistele kaksikutele. Vältige avalikku jonnimist, sest see tõmbab kogu kollektiivi sageduse alla.

Mu süda laulab osadega teist, kes te jagate imelist positiivsust ja tugevust, et teisi toetada. Ma olen teie suurim fänn ja ma olen tänulik, et te olete minu elus osalised praegu.

Rochelle Es Bastante, Kiara Faulkner, Lisa Smith, Elizabeth Lund ja Janet Marie – te inspireerite mind igapäevaselt tegema seda tööd mida ma teen. Ma armastan teid kõiki oma südamest kuni varbaotsteni.

 

Püsige oma SüdameUniversumis, mu kaksikud ❤

Astronaudi Hakatis,

Ana

Tõlge: Elle Vihman
Originaal: https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/09/twin-flame-vitamin-intake-first-wave_17.html#more

KaksikLeekide sõnumid – esimene laine: Üks väike samm inimesele hiiglaslik hüpe inimkonnale.

Üks kommentaar “KaksikLeekide sõnumid – esimene laine: Üks väike samm inimesele hiiglaslik hüpe inimkonnale.

  1. Pingback-viide: KaksikLeekide sõnumid – Esimene laine: Suunaks koondumine | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.