Sünkroonsused


by JULIE LONGSTREET WEHMEYER 

Kuidas neid ära tunda?

Ma tahtsin kirjutada oma kogemusest, mis tõeliselt võtab kokku selle, mida tegelikult tähendavad sünkroonsused. Need ei ole ainult inglinumbrid. Need tulevad kõikvõimalikes kujudes – kõik mis teil tuleb teha on, veidi tähele panna.

Minu eesmärk, selle loo kirjutamisel, ei ole endale kiitust otsida või lasta ennast paista hea või olulisena. Ma olen lihtsalt tavaline inimene, elan oma elu ja püüan aidata kui see on võimalik. Kuid kui te tähele panete, siis Jumalik või Universum räägib teiega ja juhatab teid selleni, mis tegelikult on teie sihtmärk.

Ma elan New Hamshires ja sõidan taksot Lyfti firmas. (midagi sarnast nagu meie Bolt). Enamus ajast ma naudin seda, mulle meeldib kohtuda uute inimestega. Kuid aegajalt pakuvad mulle väljakutset abi vajavad inimesed. Ma olen nende aastate jooksul pidanud kuulama kurvemaid ja traagilisemaid lugusid.

Ma sõidutan aegajalt ühte noort paari. Neil mõlemal oli tõsine heroiinisõltuvus ja mõlemal oli hiljuti tagasilangus. Et mingit moodi eksisteerida kasutasid nad kõiki musta turu võimalusi, mida said endale lubada. Samas olid nad väga armas paar, selgelt hingesugulased ja tõepoolest armastasid teineteist. Paar päeva tagasi võtsin ma nad jälle peale ja märkasin, et asjad olid väga käest ära läinud. Niisiis, ma pakkusin neile võimaluse kohvitada, et nad võiksid mind vahepealsete sündmustega kurssi viia. Nad olid lõpuks valmis minema rehabilitatsioonile ja ütlesid mulle, et nad helistavad, kui nad on valmis. Ma lubasin ise nad sinna sõidutada. Rehabilitatsiooni ei saa peale sundida, seda peab isik ise tahtma. Ta peab ise selleks valmis olema. Sõltuvus on väga keeruline asi.

Et kaitsta nende identiteeti, siis nimetame neid Mari ja Mikk (need ei ole nende päris nimed). Paar päeva hiljem helistas Mari mulle ja väga alandlikult palus laenuks 20$, oma sõnul oli seda vaja toidu ostmiseks. Eksole, loll ma ei ole, ma tean, et tagasilanguses olevale narkomaanile sa ei anna raha, samas ma teadsin, et ta on minuga aus ja ta tõesti oli näljane. Ma olin segaduses ja ütlesin talle, et ma võtan temaga ühendust kohe, kui ma välja mõtlen kuidas seda asja lahendada. Üks mis kindel, ma olin veendunud, et nälga ma neid ei jäta.

Nagu ma enne ütlesin sõidan ma Lyftis taksot ja aegajalt, saan ma tööd tehes sõnumi, mis teatab mulle, et ma olen järgmise sõiduga “välja teeninud” boonuse. Nüüd pange tähele, need boonused on tavaliselt kuskil 5$ suurused. Peale seda kui ma Mariga telefonikõne lõpetasin, sain ma koheselt sõnumi, et ma saaksin oma järmise reisiga 20$ boonust. Niipea kui ma seda lugesin, ütles hääl minu peas “See raha ei ole sulle”.

Hmmmmmm…. Huvitav.

Niisiis otsuatasin ma vooluga kaasa minna, saate aru küll “alistuda”. Ja et asi veel selgem oleks, siis ehk viie sekundi pärast sain ma väljakutse järgmiselt reisijalt, keda ma olin samuti minevikus sõidutanud. Ja ka selle reisija nimi oli “Mari”. See oli see koht, kui ma mõistsin, et mul tuleb see raha anda Mikule ja Marile. Sest see raha oli neile saadetud hoopis teisest kohast. See polnud minu teenitud – see oli boonus.

Niisiis ma helistasin talle ja viisin selle raha neile järgmisel hommikul. Nad kasutasid selle hommikusöögi ostmiseks ja siis sõidutasin ma nad sinna, kus nad pidid oma rehabilitatsiooni läbima. Ma tean, et nii mõnigi läheb käima selle peale ja hakkab õpetama, et sa ei oleks pidanud neile raha andma, sa oleks pidanud neile ise söögi ostma. Kuid see pole hoopiski see, mida Jumalikkus mul teha palus ja tegelikult oli minu poolne usaldus, et nad käituvad selle rahaga just õigesti aitas noortel ennast veidi tugevamana tunda.

Ja just nii räägib teiega Universum ja Allikas. Kõik mis teil tuleb teha on kuulata ning hoida oma süda ja meel avali, seda kogu aeg. Ma ei teinud midagi erilist või autasu väärivat. Ma olin lihtsalt vahendaja ja just nii need asjad toimuvadki. Kuula ja järgi oma sisetunnet ning ole valmis andma, kui selleks on vajadus.

See ei olnud esimene kord, kui minuga sellised asjad juhtuvad. Nagu ma ütlesin, ärge kiitke või tõstke mind aujärjele – selge on see, et mind lihtsalt pandi vahendaja rolli.

Kui te tunnete vajadust, siis öelge väike palve nende kahe hinge heaks, kes tegelikult pingutavad kõvasti, et oma sõltuvusest jagu saada.

Olge vahendajad. Ärge postitage ainult palvetavaid käsi, kui keegi abi vajab. Kuulake, mida Allikas tahab et te teeksite. Palved vajavad “jalgu”.

Julie teenuste kasutamiseks klikake järgnevatele linkidele.

Twin Flame Synastry Chart Available here:

Link for booking a reading. https://app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=25751356

Nautige oma Teekonda

Olge kaitstud oma südame väes.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.