KaksikLeekide Sõnumid: kaksikleekide saatus


25.01.2018 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

Ma loodan, et olete kõik turvaliselt ja kaitstud ning suudate navigeerida nendes hullumeelsetes energiates, mida me viimasel ajal kogeme.
Kõrgused on kõrgemad kui kunagi varem ja madalseisud on sügavamad kui me kunagi enne oleme kogenud.

Võrdluseks võib seda käsitleda nagu batuuti. Ehk siis mida kõrgemale te hüppate seda suurema surve te annate batuudile kui alla tulete ja seega vajub batuudi pind sügavamale, kui te sellele langete.
Me vajame kogemustes duaalsust, ehk siis tõeline ekstaas ja äärmuslik kurbus, et siis iga korraga lennutaks elu meid võimalikult kõrgemale.
Lihtsalt pidage meeles, et kui kogete nn madalaid emotsioone, siis on need vaid ajutised, see on see aeg, kui teie jalad puudutavad batuuti ja te surute oma ülevalt tulemise jõuga selle võimalikult sügavamale, mille järel hakkate kohe liikuma kõrgemale kui kunagi varem ning te kogete kohe võimast selgust iseenese ja oma Teekonna kohta.
Kõik need madalad emotsioonid teenivad meid kui katalüsaatorid, et saavutada kõrgemaid.
Vahest olete te see väike hüppav tüdruk, kes hüppab muretult ja rõõmsalt. Teinekord olete te see kass, kellel ei ole mitte mingit kontrolli toimuva üle.
Mõlemad on tegelikult vajalikud ja sellel Teekonnal ei ole olemas õiget või valet.

Hüpake aga edasi, mu Kaksikud, enam ei suuda keegi teid peatada!

Kõik toimub praegu väga intensiivse võnkesagedusega ja väga kiiresti, et see maailm meie ümber võib meile vahest tunduda ikka väga väsitavana.
Paljud meist on saanud praegu soovituse puhata, eraldada ennast maailmast ja taastuda, sest praegu on äärmuslikult oluline, et me kasutaks seda hetke, puhkaks ja valmistuks sellele, mis on järgmisena tulemas.

Ma olen juba korra maininud, et praegu on aeg “Si**uda oma si** või poti pealt maha tulla” siin selles artiklis, kuna kõik saab avalikuks ja karmatsüklid lõppevad.

Ma tahan öelda, et me kõik oleme äärmuslikult väsinud ja kurnatud ning sellest tulenevalt liigagi tihti plahvatuse äärel, võimelised igasugusteks füüsilisteks tegudeks, kuid ma luban, Universum ei saada teile mitte midagi sellist, millega te ei suuda hakkama saada, sest teil on juba olemas tööriistad, sellega tegelemiseks.
Ankurdage need reaktsioonid positiivsetesse tunnetesse nii hästi kui suudate, et te saaksite hakata keskenduma käitumistele, mis teid seesmiselt muudavad nurruvaks ja mõnusaks.

Harjutage eristamist ja mõistmist enne kui reageerite välisele keskkonnale ja valige tegevuseks ja ütlemiseks vaid seda, mis on joondumises teie kõrgema eesmärgiga, mitte ei lähe esimese naudingu või heameele lubaduse liimile.
Need on kahjuks vaid ajutised, nagu me teame, ja enamus kordadel osutuvad samuti kahetsusväärseteks.
Valige empaatia hinnangute asemel ja hoolivus lootusetuse asemele.

Mulle näidati kuidas kaks kaksikut mängisid väikese laua taga malet.
Mehelikkus vaatas segaduses laua kohal malenditele, sest keegi ei teadnud kelle kord on liikuda, mille peale Naiselikkus ütles: “Praegu on sinu kord!”
Ta tõstis silmad laualt ja vaatas temakest, ja kui nad seal sedasi teineteisele silma vaatasid, temake naeratas talle õrnalt ja naaldus mugavalt oma tooli seljatoele.
Ta vaatas uuesti seisu malelaual ja ütles: “Aga mul ei ole enam ühtegi käiku. Mis nüüd saab?”
“Nüüd alustame me uuesti otsast peale” vastas temake kerge muigega.
Seejärel hakkasid nad malendeid panema tagasi nende algsetele kohtadele.
Selle peale tajusin ma neis mõlemas kohest kergendust ja maskuliinsus lihtsalt naeratas koos oma jumaliku Naiselikkusega.

Seejärel selgitati mulle seda:

“Praegusel hetkel leiavad paljud Kaksikud endid ummikust. Mõlematel on otsas käigud ja võimalused ning see võib nende vaatepunktist vaadatuna tunduda kui totaalne tupik. See tekitab aeg ajalt mõlemas osapooles ärevust ja ahastust, samas ei märka te selle olukorra taga tegelikku õnnistust.
Läbikukkumine on kaunim õnnistus, mida te inimesena saate kogeda, sest see on teie vaimse uuenemise katalüsaakäivitajaks.
Kui vabastav see on, kui te taipate, et kõik mida te olete proovinud pole teie mõlema jaoks ühte moodi mõjunud?
Kui jõustav see on, kui te avastate, et olete selles armastuse mängus leidnud omale väärilise vastase?
Kui kõik on läbi proovitud, siis ei jää teil muud üle, kui uuesti otsast alustada.
Sellest nullpunktist, kuid värske vaatenurgaga ja ämbrite kaupa uue lootusega.
Proovi uuesti. Ära kunagi karda läbi kukkuda. Sa ei saa kunagi seda mängu kaotada, sest te genereerisite selle just oma vajadusi silmas pidades, kui üks hing. See tõeline alistumine, mida te kogete, saab olla vaid teineteisele, seda pärast seda, kui te olete alistunud kõigele muule endi ümbert. Kas sa nüüd taipad, miks oli vaja seda järjepidevat läbi kukkumist? Läbikukkumine on alistumise käivitaja ja nüüd tuleb teil alistuda teineteisele ja armastusele, mida te kannate oma kehades.”

Nad näitasid mulle ühte mu postitust, mille ma kirjutasin septembris, kus ma juhendasin osasid kaksikuid, kes olid sel hetkel koondumas.
Nüüd selle uue kiireneva koondumiste lainega, tuleb meil taas ennast ette valmistada, et võtta seda teekonda nagu täiesti uut algust.
Palun, lugege seda tõesti avatud meele ja südamega, et te suudaksite enesesse vastu võtta kogu selle juhenduse.
Niipea, kui te seda teete, siis kogu selle koosluse energia muutub kirkamaks ning te tunnete seda enestes.

Ma palvetan selle eest, et teie kooslus leiab aset taevaliku ajastusega ja saab täidetud Universaalse Armastusega. Ma olen teie jaoks olemas alati kui te tunnete hirmu ja teil on vaja seda endast välja lasta.

Hüppame koos sisse ja vaatame, kuidas see kõik tõlgendub füüsilise maailma maskuliinseteks ja Feminiinseteks energiateks!

Jumalik Maskullinsus – Merineitsi kutse

Eelmisel nädalal tegelesid maskuliinsused emotsioonide telliskivide lahendamisega ja nüüd hakkavad nad sellest hullumeelsete tunnete, kahtluse ja segaduste keeristormist välja jõudma, et mõista seda kõike.

Saavutatud on tasand „Ma tean oma tundeid, ma mõistan oma tundeid, ma tunnen oma tundeid, ma väljendan oma tundeid“ ja jäänud on veel viimane takistus, et nad saaksid edasi liikuda.

Mu kallid Maskuliinsused, see viimane takistus on aga kõige raskem maha lõhkuda. See on see üks asi, millest te olete terve oma elu kümne küünega kinni hoidnud, seda siis tänaseni ja nüüd on aeg sellest lahti lasta. te olete seda kasutanud oma kilbiks, oma kaitsemehhanismiks ja oma relvaks, et ellu jääda, vahest aga ka vabanduseks, et selle taha peita oma hinges pesitsevat hirmu.

Ma räägin uhkusest. Uhkusest, mida te olete tassinud oma turjal, kui rasket koormat, see on teid ära kurnanud ja see on põhjus, mis hoiab teid eemal kõikidest kõrgematest emotsioonidest. Uhkus hoiab teid vangina madalates emotsioonides, nagu hirm, tuimus ja viha. Kui me tahame neid tundeid madalaid tundeid tühistada, tulebki meil vaid harjutada vastupidist tunnet. Ehk siis uhkuse vastuseks on alandlikkus. Kuid alandlikkust vaadatakse maskuliinses maailmas kui nõrkust, eksju? Ma jagan teiega täna naiselikkuste saladust, mis muudab teie vaatenurka sellele, mida teie arvates mehed peaksid, võiksid, saaksid olla Jumaliku Naiselikkuse silmis. Et tõeliselt omaks võtta oma emotsioonid ja naiselik pool iseenesest peab olema VÄGA tugev Mees. Naiselikkuse silmis on asi nii, et kui mees ei julge oma emotsioone näidata, siis on ta nõrk. See näitab kuipalju te tegelikult kardate omaks võtta oma tõelist olemust ja seejuures olla jätkuvalt kaitsjad, varustajad ja paljunejad. Selleks on vaja tohutut vaprust, et olla oma emotsioonidega ühenduses olev maskuliinsus, kuid kui te juba korra seda suudate kogu oma imelises väes, siis hakkavad sündima imed.

Ma tean, et te olete kuulnud oma Naiseliku vastaspoole kutset, justnagu merineitsit vete avaruses. Ma olen näinud, kuidas te aerutate selle hääle suunas juba väga, väga kaua ja ma tean, kui palju te kardate tegelikult seda mida te avastate siis kui te sinna kohale jõuate. Kuid te pole kunagi olnud selle hääle allikale lähemal, kui te olete praegu. Te lihtsalt veel ei näe seda, veel ei näe. Ärge lubage oma vabaduse ja õnne teed takistada uhkusel ja hirmul.

Teie Naiselik vastaspool ei taha teid muuta, ta ei taha, et te muutuksite millekski mis te ei ole ja üks mis kindel, kindlasti ei soovi ta, et te väljendaksite ainult oma mehelikku poolt ja eiraksite oma naiselikku poolt. Selle asemel ta võimendab teis juba olemas olevaid väärtusi ja ma tean, et see on hirmutav, oma emotsioonidele täielikult alistuda, kuid teate mis? kui teil saavad käigud otsa, siis te saate alati uuesti otsast alustada. PRAEGU! Korjake kokku kõik oma malendid ja paigutage need tagasi male lauale. Tutvustage ennast sellele muigavale Naiselikkusele, kes istub teie ees, tehke oma käik ja vajutage kellale.

Kas te kuulete tema kutset?

Jumalik Naiselikkus – Mida oodata, kui sa oled ootel?

 

Ohh, mu kaunid daamid, mu kallid südamed, mu imelised naiselikkused!

Ana, kuidas mu süda ikka veel tuksub?

Sest teie südamed on teie raadiosaatjad, et suhelda oma hingega!
Selle aku ei saa kunagi tühjaks ja viimasel ajal olete te seda kuulnud kõvasti ja selgelt.

Ana, ma olen nii väsinud. Ma ei usu enam, et ma jaksaksin edasi minna. Ühel päeval ma olen õnnelik ja juba järgmisel tahan ma alla anda ja loobuda. Ma vajan vaid märgikest, sa ju mõistad? Lihtsalt tillukest märgikest, et ta mõtleb minust nagu mina mõtlen temast. Miks ta ei võiks mulle seda anda? Ma olen kurnatud ja ei suuda enam sedasi edasi minna.

Õekesed, ma mõistan!
Me oleme sellel võiduajamisel olnud juba nii pikka aega, pimesi, naiivselt, alasti ja mis peamine, hullumeelsuse serval kõlkudes.

Kuhu me siit edasi läheme? Mis on järgmine samm? Ana, ma saan aru, et midagi on kohe toimumas, ma tunnen seda!
Ma olen isegi hakanud kodus ümberkorraldusi tegema, justkui ma oleksin rase.

Kurnatus? Jep!
Ärevus? Just nimelt!
Eraldatuse vajadus? Oo jaaa, paluks küll!

Nüüd tuleb meil see kõik tuua siia füüsilisse reaalsusesse. Enne käis kogu töö kõrgemates sfäärides, kõik see jamade lahustamine sellest kooslusest, vanade haavade tervendamine, kukkudes, puhates ja jälle alustades. Üks puhastustuli teise järgi, keereldes nagu koer, keda närivad kirbud.

Kuid teate mis? Meil ei ole enam vaja kihutada. Enam ei ole mingeid energiate ülevaateid, mida jälgida, ei ole enam valu, mida peaks taluma ja loetud on kõik artiklid. Nüüd on aeg lasta oma hingel puhata, teha kodus ümberkorraldusi ja pühitseda iseenese olemasolu.

Kogu töö on seal üleval juba tehtud ja nüüd on aeg keskenduda oma keskkonnale ja olukordadele, milles on meie biokeemiline masin ning lihtsalt tõmbuda oma väikesesse mulli, et hoolitseda selle füüsilise maailma koosluse eest.

Te ei peakski teadma, mida oodata, kuidas oodata või millal oodata!
Ja see on täiesti hullumeelne, ma olen nõus, kuid täielik alistumine on praegu vajalik rohkem kui kunagi varem. Minge hüpake batuudil, olge natuke totakad, nautige veidi veini, helistage sõpradele, värvige oma juuksed ja võtke sellelt koosluse ootusest välja veidi seda igavest pinget, et mõlemad selle hinge pooled saaksid lõdvestuda ja siin reaalsuses ühele joonele jõuda.

Kogu see töö, mida te olete teinud, vajab aega, et ühenduda teis mõlemas, teis ja teie hinge vastaspooles, mis jalutab ringi maailmas teises biokeemilises masinas.
Andge protsessile aega, jagage sellele armastust mis peamine, usaldage seda.

Nüüd on käes aeg, kus tuleb püsida usalduses ja mitte lasta ärevusel ennast hulluks ajada.
Ma luban, mu kallid, Leekide saatus ei lähe teist mööda.

Need pingelised energiad on siin selleks, et meile näidata, millest me tegelikult tehtud oleme.
Seega, igal hommikul, kui Universum teeb loendust, siis lihtsalt tõuske ja öelge „KOHAL!“

See on kõik, mida te peaksite selle elu jooksul tegema.
OLEMA KOHAL!
Jõuda igal hommikul tundi ja kui hüütakse teie nime, püsti tõusma ja olema kohal.
 

Ma saadan teile kõigile palju armastust ja valgust ja palvetan, et te oleksite turvaliselt ja kaitstud oma enese südame väes. 

Pidage alati meeles, ME PUHKEME ÕITSELE SEEST POOLT!

KOHAL OLEV,
Ana

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit: https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2018/01/twin-flame-vitamin-intake-fate-of-flames.html

 

Üks kommentaar “KaksikLeekide Sõnumid: kaksikleekide saatus

  1. Pingback-viide: Kas suudame hoida sisemist rahu , selles tõmblevas ühiskonnas ehk olla tasakaalus lapsevanem sõltub meist enesest. : Superlapsehoidja

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.