KaksikLeekide Sõnumid – ÜLISALAJANE! Avada vaid adressaadil!!!


 

top-secret-key-seal-1200x800-ts600

20.08.2017 Ana Souto

Pühapäeva õhtu on alati olnud minu jaoks kummaline aeg, sest mu Kaksik tavatses sellel ajal mulle helistada, olles ise omas kodus selili voodis. Ma tunnen alati sel ajal veidi kurbust, kui öö hakkab võimust võtma ja mu telefon ei helisegi nagu vanasti ja ta hääl teiselt poolt ei ütle. „Hey, sina seal!“

Täna õhtul ma tundsin, et ta tunneb samamoodi nagu minagi, ma võisin teda näha samal ajal oma auto roolis sõites, üks käsi roolil ja teisega hõõrudes otsaesist, ja ma ütlesin siis mõttes talle: „Hey, sina seal!“

Me oleme jõudmas väga emotsionaalsesse peatükki oma KaksikLeegi Saagas, DM on valmis, et oma DF-ile edastada mingi info. Jagamisele läheb väga tundlik asi ja see nõuab avatud hinge ja südant, et suudaksime hallata kogu seda sügavust, mida nad meile tahavad selgitada.

Jutuks tulevad saladused, mis pole eriti mugavad kummalegi poolele, need on asjad, mida me arvasime juba ammu olema läbi töötatud ja maha maetud. Ma soovitan kõikidel DF-idel olla väga avatud mõtlemisega selle suhtes, mida DM-id hakkavad teiega järgmises suhtlemises jagama.

Energiad on täna väga siidised ja pehmed. Neist kiirgub mõlemalt poolt andumust, et minu ühendus Ühisväljaga oli täna midagi ülimalt kaunist.

Hingame seda õndsust sügavalt endasse!

Jumalik Mehelikkus (DM) – Me peame rääkima! Järgneb ….

Mu kallid DM-id, ma olen sõnatu, päriselt ka.

Ma saadan teile suure kallistuse ja suurima armastuse, mida on suudetud kunagi välja mõelda, sest teie tugevus ja õrnus puudutas mu südant täna tõeliselt.

Te olete teinud läbi tohutu sisemise töö, ületades palju takistusi ja viletsust, seega teadke, et me oleme kõik teie üle väga uhked.

 

DM-id valmistavad ette põhjalikke strateegiaid, et alustada nende jaoks väga rasket vestlust. Nad tulevad välja põhjustega, miks nad on nii kaua olnud eemal oma DF-ist ja eriti sellega, miks nad on käitunud nagu bipolaarsed jobud halva craki laksu all.

Kuid kõigepealt … Me peame rääkima!

Esialgne lähenemine on lihtsalt kerge „Hey sina seal!“

Ma tõlgin selle inimese keelde, enne kui DF-id kettasse lähevad.

 

Jobu keeles: „Hey, sina seal!“

Inimese keeles: „Ma ei tea kuidas seda vestlust alustada, või kuidas seda asja üldse teha. Ma tean, et ma olen olnud ära liigagi kaua ja ma ei eeldagi, et sa mõistaksid kuskohast ma tulen, kuid kui sa ootaksid veidi veel siin ja hoiaksid minu jaoks ruumi, siis ma vannun, ma tulen tagasi ja räägin sulle kõigest mida sa teada tahad. Armastan sind! Tsau!“

 

Lihtne, eks?

Nähtavasti on mul jobukaku taipamise võimed, seega kui sa vajad abi, hõika, Ma olen olemas!

Peamine on siin see, et DF-id mõistaksid, et see võttis DM-idelt tohutult kangelaslikkust, et saata lihtsalt see sõnum, seega kui te suudate vaadata sellest jobukaklusest veidi sügavamale, siis näete seal ka tõelist sõnumit.

Lihtsalt püsige veidi veel paigal ja hoidke ruumi nende jaoks.

Sa oled üks miljonist ja nad teavad seda!

 

Jumalik Naiselikkus (DF) – Pesategemise sündroom 

Hey, sina seal!
Millega tegeled?
Koristad pidevalt?
Korrastad elamist?
Süstematiseerid asju?
Sul on tunne, et see lapsuke tuleb kohe ilmale ja sa pesed linu ja puhastad dušši ruumi valgendiga?

Ohh jahh, see armas pesa tegemise sündroom!

Läheme küsimustiku teise osa juurde?

Sul on tunne, et su Kaksik on just ukse taga? Piilud aknast välja et olla kindel, et ta ei ole seal?
Vaatad iga vähese aja tagant kella, et näha kas ta juba varsti helistab?
Kui mõtled toidule, siis mõtled mida võiks temale süüa teha?
Selline tunne, et sa võid temaga kokku põrgata kus iganes?
Vaatasid peeglisse korduvalt, et olla kindel oma meigi ja väljanägemise veatuses, oli ju nii?

 

Ma selgitan sulle su hullumeelset käitumist veidi, et sa saaksid ennast veidi normaalsemana tunda, nagu ka teised selle Esimese Laine liikmed

Sinu Kaksik on tegelikult väga lähedal sellele, et ta ilmub sinu ukse taha ja sa tajud seda.

Ma räägin sulle väikese saladuse … mõned neist on tegelikult ka juba sinu ukse taga OLNUD mõnda aega tagasi, nad lihtsalt ei helistanud uksekella. Nad jäid oma autosse ja vaatasid sinu maja ja ust.

Aaaaaaaawwwwwwwww, omamoodi romantiline, onju?

Seega, mu õed südamelt, te ei ole hulluks läinud, te lihtsalt tajute oma Kaksiku füüsilist ja vaimset kohalolu, seda tugevamalt mida lähemale nad jõuavad.

Uned on metsikud, märgid on hullud, sünkroonsused on muutunud hullumeelseks!

 

Lihtsalt usalda ja alistu.
Me oleme kõik hirmul, kuid samuti on seda nemad.

See kõik on hästi ja me ei võtaks seda vastu kuidagi teistmoodi.

Kui me näeme ainult ühte paari jälgi liival, siis oli see meie DM, kes meid kätel kandis.

 

Daamid, te olete ju märganud neid ex-armukesi, kes viimasel ajal oma haudadest välja ronivad?

Pekske need minema, pika kaikaga!

Võimalikult kaugele ja ka see pole piisavalt kaugel.

See totakas tagurpidi liikuv Merkuur ….

 

Pesa Ehitav Kaksik,

Ana

Tõlge: Elle Vihman

Originaal:

http://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/08/twin-flame-vitamine-intake-top-secret.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed:+TheBloomFromWithinProject+(The+Bloom+from+Within+Project)

Üks kommentaar “KaksikLeekide Sõnumid – ÜLISALAJANE! Avada vaid adressaadil!!!

  1. Pingback-viide: Ma olen KaksikLeek – Jõud, millega tuleb arvestada | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.