Sõnumid Kõrgemalt Minalt: Kullake, on aeg kõndida oma pimedamal poolel


Pildiotsingu demon battle tulemus13.05.2018 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,

Ma olen Energiate suhtes ülimalt tundlik ja seega tuleb mul olla ka väga teadlik oma enese energiate suhtes kui ma kellegagi ühendun või kellega suhtlen, vahest hõlmab see kogu inimkonda.

Kui ma eemaldun kollektiivist ja teen netipaastu, siis on see seepärast. et mul on vaja teha tööd põranda all. Ehk siis meie kõikide pimedamal poolel ning kaitsta ennast ja kõiki teid sellel ajal kui ma seda tööd teen.

Mul ei ole vaja selle jaoks mingit heakskiitu või õigustamist, sest ma tervendan lisaks oma enese haavadele ka maailma haavu, et me saaksime koos ulatuda kõrgematele teadlikkuse tasanditele.

Ma tean, et paljud teist teevad sedasama ja ma olen sügavalt tänulik selle eest, et saan sellel Teekonnal olla koos teiega.

Praegu on elamiseks väga eriline aeg ja me ei oleks saanud valida parimat seltskonda kui see milles me kõik koos oleme selles erilises armastavas sünergias.

Ma olen samamoodi inimene ja vaimne nagu teie kõik ning käin mööda sedasama Teekonda koos kogu KaksikLeegi kollektiiviga.

Käsikäes kõikide oma õdede ja vendadega, Võrdsete olenditena, elades täielikus võrdsuses, armastuses ja võrdsuses.

Ma olen eraldatuses, just nagu enamus teist ja ma pole sugugi immuunne selle teekonna kõikide staadiumite vastu. Staadiumid, mis tihti sisaldavad endas valu, haavumist, vastumeelsust ja jõgede jagu voolavaid pisaraid.

Ainus vahe minu ja teie vahel on see, et ma luban endal kanaldada sõnumeid Energiatelt ja nendel on aegajalt kombeks laksata liiga “kodu” lähedale ja lõigata sügavalt mulle mu enese hinge kontidesse.

Need kisuvad mu naha ribadeks ja kisuvad mind paljaks, minu enese tõelise olemi alasti versiooniks, kus kõik minu osad elavad ilma igasuguste maskeeringuteta või võimaluseta peitu pugeda.

See on paljas, toores ja alasti.

Ma olen siin selleks, et toetada teid igal võimalikul viisil, mis on minu võimuses, kogu oma südame, hinge ja vaimuga ning minu eesmärk on alati vahendada kõrgema eesmärgiga sõnumeid teie kõigi jaoks.
Niisiis, kui ma täna õhtul sain selle infopaketti alla laadimise, siis oli see päris raske pill alla neelata. Ma mõistsin, et ma ei suuda ennast koguda selleks ajaks kui peaks algama meie online vestlus.

Ma jagan kogu kollektiiviga neid nägemusi ja sõnumeid mida ma vastu Kõrgemalt Minalt võtsin ja sain ülesandeks sellega avalikult välja tulla. Et iga ainumas hing, kes vajab seda juhendust saaks sellele ligi. Niisiis, jagage seda artiklit kõigiga oma suhtlusringkonnast, et keegi sellel Teekonnal ei jääks oma teel üksinda.

Järgnev on minu kanalduse transkriptsioon, just nii nagu see mulle esitleti, sõna sõnalt.

Osa Valgustööliste kommuunist on sukeldunud oma teekonna pimedamasse poolde ja selles tühjuses kohatud, täielik valguse puudumine, milles nad ennast leiavad paneb neid tundma justkui nad oleksid oma missioonis läbi kukkunud, et neil puudub eesmärk, selles kogu inimkonda puudutavas, teekonnas valgustumisse.

Teil tuleb meeles pidada, et te olete teadlikult otsustanud sukelduda kollektiivi sügavamatesse paikadesse, et tervendada teiste maalaste vanu haavu. Need haavad kuuluvad sellesse eluaega ja eelmistesse eludesse. Need on tingimused meie mõtetes, vaimsetes arengutes ja füüsilistes olukordades.

Osadel tulevad tagasi oma juba seljatatud sõltuvuste sügavikud, olgu need siis alkohol, narkootikumid, seksuaalsus, hirmud, vanad mustrid, porno, toit, enesehävituslikud käitumised, vägivaldsusele kaldumine ja muud sarnased teemad.

Osade jaoks on need meditsiinilised seisundid, mis on viimasel ajal võimendunud ja jõudnud peaaegu inimesele väljakannatamatule valu tasemele.

Kõik need on meelelised ja manifesteeritud teie enda füüsisesse teie enda tahte poolt. seega olge tähelepanelikud oma mõtete suhtes ja selles, millele te oma tähelepanu suunate.

Ärge salvestage emotsioone oma füüsilisse kehasse, et need ei tõlgenduks füüsilisteks vaevusteks, selle asemel transformeerige need oma hinge kõrgemateks emotsioonideks.

Mitte keegi teist pole sellele kõigele immuunne, kuid kui te olete selle energia muundajad kõrgema sagedusega emotsiooniks ja vibratsiooniks. Selles pole eriti pistmist teie isikliku teekonnaga, seega ärge võtke seda kui isiklikku läbikukkumist, vaid võtke seda kui vajalikku sammu, mis tuleb läbida, et tõusta vaimse teekonna redelil uuele tasandile.

Väga paljud teist on keskendunud füüsiliste liitudele ja suhetele, seda isegi nii tugevalt, et olete unustanud oma suurema missiooni, mis hõlmab teie ülesannet kogu inimkonna ees.

Te ei ole veel valmis oma Liiduks ja samamoodi ei ole selleks valmis ka teie kaksik.

Teie peamine missioon on juhendada inimkonda, et see suudaks hirmuta ja tõusnud teadlikkusega navigeerida läbi oma pimeduse. Niikaua kuni see teoks saab tuleb teil kogeda seda globaalset kurbust ja vaimset enesetappu soovi, et te suudaksite päästa teisi sellest.

Tervendage neid haavu ja võidelge maailma tasakaalu eest, armastades igat ainumast indiviidi kogu armastusega, mis teis leidub.

Aidake neil näha valgust ja ärge laske neil elust loobuda.

Me mõistame, et see paistab ülejõu käiva ülesandena, sest praegu tuleb teil endil toime tulla oma missiooniga, kui teile paistab, et teie enda elu pole sugugi organiseeritud ja võib-olla isegi kergelt öeldes Kaoses.

Teie missioon saab alguse teis endis, siin, täna, just praegu.

Kuidas te kujutate ennast ette maailma päästmas ja liitu astumas, kui teie kodu pole korras ja mugav?

Kuidas te kujutate ette oma panust teiste liitu jõudmisel, kui teie enda raha asjad pole tasakaalus ja kindlad?

Kuidas te kujutate ennast o0lemas Valgustöölisena, kui te keeldute kollektiivi pimedama poole uurimisest?

Teie kannate valgust ja see tähendab valguse kandmist pimedusse, olenemata sellest, kuhu teerada teid viib.

Kõik see, mida te tunnete kuulub inimkonna kollektiivile ja sellel peaks praegu olema teie peamine fookus.

Hoolitsedes kõikide nende haavade ja haavumiste eest ning tuues need kõik uuesti valguse kätte.

Enam ei ole aega kergemeelsusteks ja pealiskaudsuseks.

Enam mitte!

Teie hinged peavad olema täidetud, teie ego lõbustatud, et olla teadlik, kumba te iga päev oma tegevustega toidate.

Kas te klammerdute teiste inimeste tähelepanu külge, et olla olulised ja toita seda himurat poolt eneses, või järsku suudate te võtta aja maha, et kinkida iseenesele aega iseendaga, et olla eemal tähelepanust ja teha taustatööd mille eest te ei saa tunnustust ega kiitust?

Kas sellel on tähtsust?

Kus on teie prioriteedid?

Kes teid tegelikult armastab?

Kuhu kuulub teie lojaalsus?

Kellele te olete truu?

Kui sügavale te olete valmis minema?

Milles peitub teie tugevus ja usaldus?

Kuidas te saate õpetada inimkonda, kui te ei ei tunne seda kõike iseeneses?

Pidage meeles, te pole Liidrid ega Gurud. Ärge paigutage ennast kellegi kohale ja olge lihtsalt Õpetajad, kes võimaldavad turvalist õpikeskonda ja piisavat stiimulit oma õpilastele, et olla uudishimulikud ja avastada.

Te toetate neid ja juhendate neid, ilma tõukamise või tõmbamiseta, lubades asjadel voolata loomulikult.

Võtke vastu oma alandlikkus kogu graatsiaga ja astuge oma Tõelisesse Väesse kogu ilus.

Teenige isetult, vahendades.

Alati ja igavesti, universaalselt juhendatud, universaalselt juhitud, õndsalt armastatud, graatsiliselt kaitstud, sest te olete väljavalitud ja Püha Vabatahtlik omaenese Missioonil.

Me oleme sügavalt rõõmsad, et saame teiega kontakteeruda ja väljendada oma tänulikkust ja äärmuslikku tunnustust teie pühendumise eest.

Te ei ole üksinda, sest me oleme teil abis ja kõnnime alati teie kõrval.

Mitte miski ei ebaõnnestu teie jaoks, niikaua kuni te jätkate oma südame, hinge ja vaimu teekonna läbimist.

Olge kerged nagu sulekesed, et te kanduksite oma valgustumisse.

Olge Armastus. Olge Valgus. Olge Allikas.

Lihtsalt Olge.

Ma loodan, et need sõnumid resoneerisid teiega ja et te saite vajalikku valgust nendele aspektidele, millega te praegusel hetkel võite heidelda.

Saadan teile kõigile palju armastust ja valgust ja palvetan, et oleksite turvaliselt ja kaitstult oma enese südame Väes.

Valgustööline,

Ana Souto

Tõlkis Elle Vihman

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.