Pildiotsingu heart in fire tulemus

Sa ju oled kuulnud ütlust: „Kui sa kardad kuumust, siis kao köögist minema“?

See tähendab, et kui sa ei ole valmis hakkkama saama olukorra pingelisusega siis jookse lähima väljapääsu poole.

Pingelisus ja kuumus … mõlemad sõnad tulevad meelde, kui ma räägin KaksikLeekide dünaamikast. Need sõnad on tegelikult selle termini „KaksikLeegid“ põhiolemus.

Kui ma seda terminit analüüsin, siis esimesena tuleb ette kaks tulekahju. Tuleelement on puhas loov jõud, seejuures olles paradoksaalsel kombel üsna hävitav, mis muudab selle, mille ta alla neelab keemiliselt teiseks.

See tähendab kirge, hoogu … ja samuti ka muundumist … ja just seda need suhted pakuvad, et luua oma kõrgemat tasandit.

Väga paljude jaoks on suhte fookus romantilistel aspektidel ja tahetakse midagi, mida me oleme hakanud tajuma partnerlusena, kuigi, seda tehes kaotame nende suhete tõelise eesmärgi.

Need suhted on alkeemia tööriist, puhas Maagia.

Alkeemia on ühe aine muundumine teiseks, läbi intensiivse kuumuse. Asetades baasmaterjali ekstreemsesse kuumusesse, siis igasugused ebapuhtused ja prügi tõuseb pinnale ning seda on võimalik pealt ära korjata. Misjärel alles jääb puhas aine.

See on täpselt see, mida me kogeme Õnnistatud Kooslustes. Selles suhtes on teine inimene meile peegliks ja käivitab meid nendes kohtades, kus me oleme unustanud kes me tõeliselt oleme.

Meile tuuakse hõbekandikul ette olukorrad, mis näitavad meile kus me oleme omaks võtnud oma kollektiivse, päritolulise ja karmaprogrammide illusiooni, mis ehitab barjääre ja blokeeringuid Armastamisele ning hoiab meid eraldatuses oma enese Jumalikkusest, Kõrgemast Minast ja teistest.

Me kipume vahest unustama, et nende suhete esmane eesmärk ei ole tavaline 3D romantilise kogemuse saamine teise inimesega, vaid see on lihtsalt selle kõige lisaväärtus.

Meie KaksikLeek on Alkeemik ning muutuse ja transformeerumise vahendaja ja ta on seda olenemata seisust, kuhu suhe parasjagu areneb. Nende tuuma tules pannakse meie sisemine prügi pinnale tõusma, et selle saaks pealt ära korjata ja me saaksime muutuda selleks, mis me tõeliselt oleme – selle asemele, milleks meid on programmeeritud uskuma, et me oleme.

Selle suhte pingelised viha, kurbuse, hüljatuse, pettuse ja valu tunded, mis pinnale ujuvad on sisemine baromeeter sellest, mis on juba väga ammu lukustatud meie energiasse ja alateadvusesse. Kuid tihti kanname me selle kõik üle oma Armastatule, taipamata, et need haavad olid meis endas palju aega enne, kui nemad meie ellu ilmusid ja et nemad lihtsalt loovad meile võimaluse täpselt näha mis on see kõverus, mida me peame oma tõeks.

Minu enese Õnnistatud Koosluse alguses, paar aastat tagasi, peale järjekordset plahvatuslikku suhtlemist, istusin väljas palkonil ja töötlesin egost kantud konflikti emotsioone, kui korraga, täiesti lambist, tekkis mulle pähe selline mõte, „Miks mul on tunne, et mul on suhe minu enda isaga?“

Minu suhe oma isaga nägi välja selliselt, et alati olin mina see, kes oli alandatud ja ära tõugatud ja alati pidin ma ennast õigustama ja otsima vabandusi, et vältida temaga järjekordset kismat. No ja see käitumine ilmutas ennast ka minu Ühenduses … ja see oli tohutult väsitav nii vaimselt, emotsionaalselt kui ka energeetiliselt.

Minu teejuhid hakkasid mulle näitama, et minu Sisemine Laps oli võtnud omale uskumuse, et Mehelik energia nii just teebki ja seega see lihtsalt nii ongi ning nüüd tõmbasin ma seda endale tagasi läbi oma Armsamast peegli. Ma avastasin, et niipea, kui ma hakkasin tööle oma Sisemise Lapse häbist ja enese-alandamisest puhastamisega, nii hakkas see dünaamika meie suhtes vähenema või vähenes minu reaktsioon sellele, kui see korraks jälle üles kerkis.

See on tõesti nii, et me loome oma kogemusi lähtuvalt oma uskumustest ja energiatest milles me vibreerime ja meie KaksikLeegi Side teenib meid, et näidata meile mida me tõeliselt usume iseenese ja Armastuse kohta.

See kõik nõuab meilt võimet olla valusalt ausad ja analüütilised iseenese suhtes ning võtta vastutus selle suhtes, mida me loome oma elus, tihti ka autopiloodil tehtu suhtes. Nõuab tohutut julgust seista silmitsi oma sisemise Minaga ja automaatne reaktsioon on tavaliselt teise süüdistamine, selle eest, mis on juhtunud. Või me lihtsalt hülgame suhte ja hüppame järgmisesse, seda vaid selleks, et käivitada samad mustrid, mida me ei suutnud selgeks õppida esimesel korral.

Siin on ka põhjus, miks paljud KaksikLeegid ei koondu täielikku harmooniasse, sest tihti on see tuli liiga põletav ühele või ka mõlemale poolele ja nad otsustavad lihtsalt „köögist kaduda“.

Päris ausalt, KaksikLeegi Teekond ei ole argadele, ega ka neile, kes tahavad ainult küünlavalgel õhtusööke ja pikki jalutuskäike rannal oma „kallimaga“. See Teekond vajab tõelist kangelaslikkust ja julgust, et seista silmitsi isiku sisemiste draakonite ja deemonitega ning mõista, et kogu transformatsioon saab alguse seestpoolt.

Väga paljud, eriti selle seose osapooled on sildistatud „põgenejateks“, sest palju lihtsam on põgeneda sellelt tuleohtlikult sündmuskohalt ja lihtsalt olla kellegagi, kes on „ohutu“, kellegagi, kes ei too välja meie hirme, ebakindlusi ega väärtusetusi, kõike seda, mida tirib välja meie Õnnistatud Partner.

Ja meil tuleb õppida olema selle suhtes sallivad, sest see pole kunagi olnud suhte ja „valge aiaga majakese“ kogemuse nimel, vaid  on juba enne siia kehastumist, teie kahe orkestreeritud, teede ristumine, mis on kingituseks teineteisele, et murda välja illusioonist, mis eraldab meid meie enese Tuumik Tõest ja Armastusse naasmisest.

Vahest ei ole osapooled, esimesel kohtumisel oma Armsamaga, valmis taluma kogu seda pinget. Kuid see on ette kirjutatud, isegi kui me seda ei taipa.

Meil tuleb olla teise poole suhtes heatahtlikud, taibates, et tules viibimine ei ole alati mugav kogemus ning hoida nende jaoks ruumi Armastuses, teadmises, et me kõik kasvame ja areneme just meile omase tempoga ja et igaüks on just selles kohas, kus ta peab parasjagu olema, et õppida seda, mida on neil vaja õppida.

Meil tuleb olla pühendunud oma sisemisele protsessile, lubades kõigel muutusel toimuda seestpoolt väljapoole.

Meil tuleb ületada meid piiravad uskumused, et kui meie KaksikLeek pole meiega füüsilises kontaktis, romantilises suhtes nagu me oleme harjunud seda võtma, et siis on meil see üritus kuidagi läbi kukkunud.

Kui meie side nendega on meid teeninud kui katalüsaator, mis on aidanud meil kasvada, areneda, õppida ja saada teadlikuks iseenese puudujääkidest, seda siis asjade suurest plaanist vaadates, siis on nad meid tohutult aidanud, ja samuti oleme aidanud meie neid.

Ja see on Tõde igasuguseks olukorraks, mida me loome oma Ülimalt Imelisse Teekonda.

Koosluse ja Harmoonia uuesti saavutamine sõltub suuresti mõlema osapoole valmisolekust võtta vastu see „kuumus“. Sina ja/või sinu Kallim pole ehk kohe selleks veel valmis ja see on see koht, kus sul tuleb leida eneses leplikust ja tegeleda iseenese tulega (ja küpsetada vahukomme!), usalduses, alistumises ja pühendudes sisemisele kasvule ja arengule.

Tõlge artiklist “Twin Flame Alchemy: The Heat is On” 

Tõlge: Elle Vihman

KaksikLeegi Alkeemia: Ja nii karastus teras

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.