KaksikLeegi Teekond – Kuidas ma leidsin sellel teekonnal oma hinge vabaduse


Pildiotsingu Journey to soul freedom tulemus
13.07.2018
Kallid Teekaaslased,

Ma arvan, et selleks artikliks oli juba ammu aeg.

Möödunud aasta jooksul olen ma avalikult jaganud killukesi oma kaksikleegi teekonnast ja te olite tunnistajateks minu valule, minu rõõmudele, minu väljakutsetele ja kõigele sellele mis selle kõige vahele jääb. Kuid ma pole teiega jaganud seda, kuidas kaksikleegi teekonnast sai minu teekond leidmaks oma hinge vabadust ja tõusta iseenese ja teiste suhtes tingimusteta armastuse kõrgematele tasemetele.

Ma võiksin täna öelda, et ma luban endal armastada teist meest, teist, mitte oma kaksikut, just niipalju kui ma luban sellel mehel ennast armastada, ilma hirmuta, et mu kaksik tuleb tagasi ja mind jälle hirmu tõukab.

Ma võiksin selle jättagi just selle koha peale, kuid kõik see mis on toimunud selle aja jooksul on põhjus, mis andis mulle võimaluse kirjutada see tänane artikkel. Ja sellega jagan teiega kõige olulisemat sõnumit sellel Teekonnal.

Ma kohtusin oma kaksikuga internetis, meil mõlemal oli kohtinguportaalis varikonto.

Ohh püha lihtsameelsus, et ma isegi julgesin arvata, et kumbki meist oli valmis koosluseks, kui kogu see asi sai alguse valest.

Mina ei olnud valmis isegi liiduks iseenesega ja samuti ei olnud tema valmis liiduks iseenesega.

Me ei teadnud siis, kes me oleme või millest me tehtud olime, kuid üsna pea oli meile määratud seda teada saada, sest me lahkusime teineteisest, et suunduda kumbki oma Teekonnale.

Energeetiline tants mis sellele päevale järgnes oli imeline ja isegi kui oli korduvalt hetki, kui ma piinasin ennast mõttega, et mina olin see, kes on selles eraldatuses süüdi, siis tagasi vaadates on mul hea meel, et ma lasin ta vabaks ja ajasin ta eemale just nii nagu ma seda tegin.

Ma keeldusin lubamast tal armastada mind nii nagu tema tahtis.

Ma keeldusin olemast see, kellena tema tahtis mind näha.

Ma keeldusin olemast suhtes, mis oleks teinud mind äärmuslikult õnnetuks.

Ma valisin isekalt tema asemel ennast, kordi ja kordi uuesti, see paistis olevat sari mõeldamatuid eksimusi ja eepilisi läbikukkumisi.

Ma ei suutnud, oma elu hinnaga, panna ennast lubama oma ellu armastust mida mulle pakuti.

Niipalju ma siis taipasingi, et minu kangekaelne inimloomus juhatas mind minu hinge vabanemisele ja läbi selle ka teda tema hinge vabanemisele.

Ma ütlesin talle, et meil ei saa olla ühist tulevikku, sest ta ei suuda pakkuda mulle ja mu lastele sellist suhet nagu ma olin enda jaoks ette kujutanud. Ma käskisin tal minu numbri telefonist kustutada ja minna oma eluga edasi. Ma blokeerisin ja ignoreerisin teda, vaid selleks, et paar kuud hiljem avalikult tunnistada oma tingimusteta armastust tema suhtes ning lasta ta vabaks, et ta saaks olla õnnelik kellegi teisega.

Ma soovisin talle õnnelikku pereelu, terveid lapsi ja säravat elu, mis oleks täis armastust, valgust, usku ja õnnelikkust südames.

Ma soovisin, et ta leiaks omale naise, kes oleks teda armastanud ja alati kohelnud teda headuse ja austusega.

Ja ma tõesti mõtlesin nii. Ma tõeliselt mõtlesin iga sõna oma südamest, kehast, meelest ja hingest.

Niipea, kui ma seda olin teinud, oli aeg pöörata tähelepanu tagasi minu enese peale, et ma suudaksin mõista oma enda käitumist ja tervendada omaenese haavu ning see, mida ma kohe teiega jagan, on minu isiklik teekond minu enese hinge ja vaimu vabadusele.

See on minu tõde.

See võib olla ka teie Teekond, niisiis võtke sellest kaasa see, mis teiega koos heliseb ja see mis ei helise kasutage kui oma intuitsiooni juhenduse märkamise harjutusena, et see saaks teid paremini juhendada teie isiklikul Teekonnal oma hinge ja vaimu vabaduse suunas.

Tuvastades Inimloomust  ja eristades seda Egost. 

Väga pikka aega arvasin ma, et minu käitumine oma Kaksiku suhtes tuleneb Egost ja piinasin ennast selle eest. Kuid tegelikult oli see kõik puhtalt minu inimloomusest mis oli sügavalt armistunud lapsepõlve traumadest, minu teismeeast ja eelmistest suhtekogemustest.

Ma olin täiesti radioaktiivne armastaja – ma ei suutnud lubada ühelgi mehel mind armastada muul moel kui vaid minu enda tingimustel.

Vaadake, ma olin täiesti paanikas ohust langeda korduvasse mürgisesse ohvrikäitumisse – ma ei suutnud näha oma nina ees olevat head meest isegi mitte siis kui ta oleks mulle otsa jõllitanud riietatuna neoonsetesse värvidesse.

Mul oli juba kuulsus, et ma jätan kutte maha enne kui nemad jõuaksid seda minule teha. Nähtavasti vaid sellel põhjusel, et nad ei suutnud täita minu nõudeid, kusjuures ma lihtsalt käitusin nagu haiget saanud kutsikas, kes teeb kõike selleks, et ei peaks taas kogema äratõukamise valu.

Niipea kui ma tajusin, et suhe hakkab muutuma tõsiseks, korjasin mina oma kodinad ja kolisin välja.

Kas see oli ego?

Tegelikult mitte, pigem oli see minu inimloomus, mis käivitus tänu erinevates eludes kogetud vägistamistele ja piinamistele ning minu reaktsioon “võitle või põgene” tõmmati käima.

Vaadates seda kõike nüüd sellest vaatepunktist, suutsin ma eristada selle käitumismustri oma suhetes ja mõista, et minul tuleb lõpetada sellesama malli kordamine.

Kas see oli ainult minu süü?

Tegelikult mitte. Tema käis läbi just samu mustreid mida minagi, tehes seda lihtsalt omal moel sõltuvalt tema enese haavatud loomuse kogemustest ja traumadest.

Kui me lõpuks suudame võtta vastutuse oma inimloomuse käitumiste eest, selle asemel, et süüdistada meiega toimuva pärast oma ego, siis me võtame tagasi oma Väe ja vastavalt sellele muudame ka oma käitumisi ja reageeringuid.

Proovige seda!

Tehke rahu oma inimloomusega ja hoolitsege see tagasi tervise juurde.

Demineerides Päästikute Kellapommi 

Ütleme nii, et see Teekond on miiniväli.

Enamus ajast tundub, nagu me kõnniksime munakoortel, et mitte astuda sitahunnikusse ja teisest küljest tallame teiste inimeste varvastel, isegi taipamata kuipalju me neile tegelikult haiget teeme.

Millal iganes mul oli tunne, et ma reageerin oma kaksiku peale, siis ma sellest ei hoidunud, isegi kõik need meeleheitlikud telefonikõned appihüüetega olid äärmuslikult klammerduvad ja äärmuslikult viletsa käitumise näited mis ei väljendanud ei eneseaustust ega eneseväärtustamist.

Meil kõigil on erinev valulävi ja vaatamata sellele kuipalju te räägite inimestele, et te ei peaks seda tegema, siis lõppkokkuvõttes vajab teie hing murdepunktini jõudmist, et murduda ja langeda.

Ma lubasin enesel oma teekonna jooksul läbida palju hinge murdumispunkte ja vajutasin kõikvõimalikke päästikuid, kaugelt üle selle piiri, mida ma arvasin inimlikult võimaliku olevat.

Minu suurim taipamine oli avastus, et iga päästikuga mida ma tundsin, avastasin ma enese jaoks ka iga korraga rohkem iseenese ja oma elueesmärgi ja Hingemissiooni kohta.

Asjad, mis teile kõige rohkem närvidele käivad on teile märgid selle kohta, mis on vaja ümber muuta. Mitte ainult isiklikul tasemel vaid ka globaalselt, seda siis sellisel kujul, et teie olete see, kes võtab initsiatiivi omaenese keskkonna muutmise osas, sellega koos toetades inimesi enese ümber, sest nemad võivad samuti läbida samasugust asja.

Mul olid tõsised teemad üleval seoses hülgamisega, lisaks sellele agressiivne iseloom mis pani mind pendeldama manipulatiivse kontrollfriigi ning äärmuseni armastava ja ülihoolitseva käitumise vahel.

Minu päästikud istusid nendes parameetrites ning alles peale seda, kui ma suutsin need sügavuti läbi töötada ja tervendada sain ma võime aidata teisi, et nad saaksid sama teha.

Iga inimesega, keda ma aitasin, aitasin ma ka iseennast.

Valmisolek teenida on võtmeks oma päästikute tervendamisel ja oma Hingemissiooni vastu võtmisel.

Sõltuvused, “Kargud” ja Saamatud 

Ma olen kogu oma elu võidelnud sõltuvustega, olgugi, et ma ei ole pidanud maadlema millegi tõsisega ega vajama mõne rehabilitatsioonikeskuse või millegi sellise abi.

Ma olen eksperimenteerinud iga saadaoleva narkootikumiga, seda juba alates oma teismeeast. Ma suitsetasin aastaid kanepit, sellega koos lahutasin ma meelt koos alkoholiga, parajad superkangelased, eks?

Ma ei olnud tavapärane alkohoolik.

Ma olin probleemide ära jooja või siis halli ala napsitaja.

Kõrvaltvaatajale poleks see isegi probleemina paistnud, kuid selle sees olles ma mõistsin, et mul on tegu tõsise vastasega.

Ühiskonnas on muutunud nii tavaliseks, et hirmu silme ees kaevutakse paari pokaali veini, et selles on isegi raske mingit probleemi näha.

Lahutus? Võta paar pokaali veini!

Väsitav päev? Võta veini!

Enese-premeerimine? Võtame veidi veini!

Kui ma oma kaksikuga kohtusin oli tal veiniäri ja kodune külmik ainult veinide jaoks, mis polnud paradiis maa peal ainult minu silmis vaid ka temale.

Peagi taipasin ma, et ma kasutasin alkoholi oma emotsioonide tuimestamiseks ja et ma jõin oma tundeid ja emotsioone ning püüdsin leida vastuseid pudeli põhjast.

Ma ei tahtnud juua, ma tahtsin vaid ennast hästi tunda ja seega oli see minu suurim heitlus ja minu suurim deemon keda tappa.

Leidke üles oma “mürk” ja lõigake see oma elust välja, sest on väga suur võimalus, et teie Kaksikul on täpselt sama teema.

Suhkrusõltuvus, ostuhullus, söömahood, suitsetamine, armusuhted, ennasthävitavad käitumised või mis iganes muud asjad, mis ei väljenda eneseväärtustamist ja eneseaustust peavad kaduma! JUBA EILE!

See hind mida te nende “karkude” hoidmise eest oma elus maksate on see, et juhendus, mida te arvate tulevat teie teejuhtidelt kelle esmane huvi on teie heaolu, on tegelikult madalamatelt energeetilistelt tegelastelt, kes panevad teid tegema asju, mida te hiljem kahetsete, sest need viskavad teid teie vaimsel teekonnal kõvasti tagasi.

Nad panevad teid tegema asju hirmust, et te pole piisavalt head ja enne kui te seda taipate olete teinud rohkem kui ühe rumala otsuse.

Niipea, kui te ennast sellest mustrist puhastate, muutute taas puhtaks kanaliks ja teie Hing saab taas oma kohale asuda.

Te ei tunne enam hirmu või kahtlusi, sest teil oma mõtetes selgus ja keskendunud Hing, mida te nii vajate ja ihaldate.

Mõistes Hinge Lepinguid ja Karma Sidemeid

Me tuleme siia kehastusse, et maksta oma karmavõlga ja see võib teilt võtta paar aastat või ka terve eluaja ilma, et te kuhugi sellega jõuaksite ning tulete uue ringiga tagasi.

Kõik see sõltub vaid teie valmisolekust alistuda oma elu õppetundidele ja teie vaprusest, et viia ellu muudatused niipea, kui te need sidemed ja lepingud tuvastate.

Te kohtate sellel teekonnal palju lepingupartnereid ja sugugi mitte kõik neist ei ole ega tundu teile sõbralikud.

Mida varem te taipate, et ka mitte need eriti meeldivad kujud teevad teile tegelikult teene ja toetavad teid teie karmapuhastusel, seda kiiremini taipate te nende sidemete vajalikkust ning saate asuda nende võlgade kustutamisele.

Mõnda aega tagasi kohtusin ma kellegagi, kes aitas mind minu meediumiõppel ja see oli kord kui ma vahendasin Pallas Athenat esimest korda. Ta oli andekas ja väga valgustunud, kuid mul tuli üsna pea avastada, et temas olid peidus ka madalad tegelased, mis hiljem ründasid ka mind.

See oli kohutav kogemus, mis sõidutas mind samahästi kui haiglavoodisse, sest ma ei suutnud “tagasi” tulla peaaegu kuus tundi. Ma olin üksinda kodus ja ma kaotasin igasuguse tundlikkuse oma keha suhtes, kuna kõik minus hakkas välja lülituma. Kuid samas oli see nii ülivõimas kogemus, sest enne seda päeva tõmbas ta minu jaoks pärani lahti ukse, millest tekkis minul võimalus vahendada Vaimseid Teejuhte.

Ma andestasin talle ja endale selle eest mis oli juhtunud ja loodan südamest, et temaga on täna kõik hästi.

Inimesena olin ma selle pettuse pärast tige nagu herilane. Ma olin vihane oma teejuhtide peale, et need olid lubanud mul sellesse jamasse sisse ronida, ma needsin neid selle eest, et nad ei olnud mind selle eest kaitsnud. Kuid ma tean, et hinge tasandil pidi see kogemus meile mõlemale osaks saama, et karma saaks meie vahel lahendatud ja me mõlemad oleksime võimelised edasi liikuma.

Mõlemad meist valgustunumad kui enne.

Püsides oma kõrgemas väes ja teadlikkuses on teil võimalik näha asju avaramalt, see annab teile ka selgema pildi teie enda omaenese karmatsüklitest ja teil on seeläbi võimalik neid lahendada kerguse ja elutarkusega, ilma inimloomuse lõksudesse langemata, vastasel juhul püsib karmavõlg lihtsalt kauem.

Omaks võttes “Kõik ON Üks” seadust ja harjutades Täielikku Lahti Laskmist 

Ma usun, et see on teie Teekonna kõige suurem heitlus.

Lasta täielikult vabaks oma Kaksikust, et elada oma elusid vabalt ja õnnelikult, ilma pideva tundeta, et te olete kuidagi poolik.

Mind aitas minu teekonnal see taipamine, et ma ei aita sellega, kui ma püsin selles klammerdumise energias ja oodates pikisilmi tema saabumist “printsina valgel hobusel”, ei teda ega iseennast.

Tegelikult on kogu Kaksikleegi dünaamika muutmiseks vaja ainult ühte kaksikut ja teie, kui selle artikli lugeja, saate olla see õnnelik, kellel on võimalik tõeliselt vabaks lasta, tehes seda teie mõlema jaoks.

Üks minu headest sõpradest ütles mulle kunagi nii:

“Sa pead seda meest nii palju, niipalju ja veel kordi niipalju armastama, et olla võimeline  ta vabaks laskma, et ta saaks olla õnnelik kellegi teisega. Ja kui ta otsustab abielluda kellegi teisega ja saada sellega perekond, siis tuleb sinul olla võimeline, tema pulmas tema pärast õnnelik olla. Mängida tema lastega, nagu need oleksid sinu omad ja kallistada tema naist kogu armastusega mis on sinu sees. Ja kui ta ühel ilusal päeval otsustab tagasi tulla sinu ellu, siis tuleb sinul olla võimeline ta vastu võtma, ilma et sa peaksid tema vastu vimma eelneva pärast. Ja kui sa oled õnnelik kellegi teisega, siis tuleb ka temal olla võimeline kallistama sinu abikaasat ja mängima sinu lastega.” 

See mõte kummitas mind ja piinas mu päevi.

Mu Jumal! Kuidas ometi suudan ma ettegi kujutada teda suudlemas kedagi teist, puudutamas teda, armastamas teda, ärkamas tema kõrval igal hommikul?

Seda, kuidas keegi teine on tema tähelepanu objektiks, tema naeratuse põhjuseks, põhjuseks, miks ta süda jätab lööke vahele.

Ma ei suutnud seda endale ette kujutada ja ma ei uskunud, et ma iialgi suudan saavutada sellise vabaks andmise taseme.

Kuni ühel päeval suhtlesin ma oma emaga ja ta ütles:

“Ma oleksin õnnelikum, kui sul oleks stabiilne töö.” 

Mille peale ma vastu küsisin:

“Mis siis kui see teeks mind õnnetuks, kas sa oleksid siis ikka õnnelik?”

“Ei, siis ma eelistaksin SIND näha õnnelikuna just sedasi nagu sina oleksid õnnelikuna õnnelik ja ma oleksin õnnelik nähes sind õnnelikuna.”

Ja korraga lõi mul lambikese põlema!

Paganas, see mees on pool minu hingest! 

Kuidas ma ei suuda soovida temale kogu õnne ja õnnelikkust maailmas, isegi kui see ei hõlma minu olemist tema elus?

Ma loodan, et ärgates on keegi armastavalt ja suudeldes tema kõrval, keegi kes puudutab teda õrnusega ja armastab teda austusega. Ma loodan, et ta paneb mu kaksikut naeratama nii tihti kui võimalik ja et mu kaksiku süda jätab lööke vahele alati kui ta mööda kõnnib. Ma loodan, et ta on imeline ja et temast saab kaksiku tähelepanu keskpunkt ja ma loodan, et ta suudab seda naist armastada nagu tõeline härrasmees.

Ma loodan, et neil saab olema imeline laulatus ja et nende lapsed on terved ja õnnelikud.

Just see hetk oli selleks, kui ma sain vabaks ja ma lasin ka teda vabaks, et ta saaks järgida oma saatust mida ta oli näinud iseenesele.

Olles tõeliselt omaks võtnud selle kontsepti hakkasin ma teisi nägema kui iseenese laiendusi.

Ma nägin teistes inimestes oma kaksikut ja armastasin neid samasuguse tingimusteta armastusega nagu ma armastan teda.

Ma nägin tema naeratust teiste nägudes ja tema silmade sära teiste silmades, kuid see, mida ma tegelikult nägin oli Allika valgust igas inimeses.

Nad särasid täpselt samuti nagu mu Kaksiku silmad ja nad vahendasid samasugust armastust nagu tema.
Allika armastus ja valgus tantsib kõikjal minu ümber.

Niipea kui te suudate püsida kõrgemas armastuse sageduses hakkate nägema armastust kõikjal enese ümber.

Igal pool, alati ja kõikides.

Seejärel hakkasin ma vastu võtma oma täiemõõdulist Hingemissiooni, armastusest täidetud, Allikast inspireeritud ja energiatest juhendatud ning alates sellest päevast ei ole ma tundnud valu oma kaksikleegi teekonna pärast ega ka kurvastanud, et me ei ole temaga füüsiliselt koosluses.

Ma ühinesin oma Kaksikuga sellel päeval, kui ma suutsin ette kujutada teda astumas kiriku ustest sisse, pruut käekõrval ja ma olin võimeline talle naeratama ja olla tema õnnelikkuse üle õnnelik.

Ta pilgutas mulle silma, ma pilgutasin talle vastu ja me mõlemad olime vabad, et liikuda edasi.

Ma lahkusin sellest “kirikust” tol päeval ja hakkasin lõpuks elama oma elu täiel rinnal. Ma armastan kõiki, kes minu ellu tulevad, tehes seda oma parimate oskuste kohaselt ja austan tema antud kingitust iga hetk.

Ma ei tea mida tulevik meie jaoks veel varuks hoiab, mu kallid hinged, kuid ma luban teile, valu ei eksisteeri seal kus valitseb armastus. Valu saab ellu jääda vaid seal, kus eksisteerib hirm ja valgus võidab alati varjud.

Te võite hetkel veel arvata, et sellise taseme tingimusteta armastus ja vabaks laskmine on võimatu, kuid ma kinnitan, et te olete piiritud, üle igasuguse kujutlusvõime, julgemad, kui te arvate ja vapramad kui teie sügavamad hirmud.

Ma ei erine teist sugugi, selles võite kindel olla.

Mina olen teie ja teie olete mina.

ME OLEME ÜKS JA SEESAMA!

Me oleme Allikas ja Allikas on meie sees ning niikaua kuni me kanname seda armastust ja ankurdame seda valgust siia, kõik koos, tuleb teil uskuda, et Universumil on meie kõigi jaoks parim plaan. See aga selgub alles siis, kui te lasete lahti ja alistute.

Julgege elada tundmatuse müsteeriumis ja nautige seda erutust!

Pidage meeles kui pühad ja jumalikud te olete ning olge piiritud kõiges mida te loote oma reaalsusesse.

Universum kaitseb teie seljatagust, niisiis sukelduge sügavasse alistumisesse ja usaldage, et energiad püüavad teid kinni ning tõstavad teid paari jumaliku tiivapaari abiga nii, et te suudate ise lennata ja liuelda taeva all.

Ma loodan, et oma loo jagamisega olen ma suutnud teid jõustada avastama oma hinge vabadust ja vaimset vabanemist läbi teie eraldatuse protsessi, mida te hetkel kogete.

Uskuge, et te olete just täpselt seal kus te täna olema peate ja et kõik mis teiega toimub käib just universaalse ajastuse järgi.

Te ei ole kohale jõudnud ei päevagi liiga vara ega päevagi liiga hilja.

Õige hetk on just praegu!

“Me oleme ärkamise seemned selles uinunud maailmas. Ärge minge tagasi magama. Ärge pöörake tagasi. Olge ärkvel. Püsige ärkvel.” 

Ma loodan, et need sõnumid helisevad teiega ja et neist saate te vajalikku selgust oma teemadesse, millega te praegusel hetkel heitlete.

Kui soovite täpsemat juhendust oma hingemissiooniks, karmasidemeteks ja teie oma isiklikuks pühaks ühenduseks – võtke ühendust ja broneerige omale privaatsessioon.

https://thebloomfromwithinproject.as.me/schedule.php

Ma saadan teile täna palju armastust ja õnnistusi ja palvetan, et te oleksite turvaliselt ja kaitstult omaenese südame väes.

Ma armastan teid kõiki niiväga palju, mu inglid.

Vaba Hing ja Vaim,

Ana x
©thebloomfromwithin
(The content of this article is copyright protected)

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:

https://www.patreon.com/posts/my-twin-flame-i-20031593?utm_medium=post_notification_email&utm_source=post_link&utm_campaign=patron_engagement

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.