Meie Biokeemiline masin: Peegel teie hinge jaoks


 

08.09.2017 Ana Souto

Kallid Teekaaslased,
Lubage mul kõigepealt teid tänada teie kannatlikkuse ja mõistmise eest, minu paaripäevase eemaloleku pärast, kui ma ei saanud teiega ühendust võtta ja vastata nii kiiresti kui ma oleks soovinud.
Nüüd olen ma tagasi oma normaalse päevakava juures ja teen oma sessioone, seega anname aga tuld.

Mul oli suurepärane kohtumine Michael Timbyga ja ma võtsin veidi aja maha, et oma akusid laadida.
Nagu ma olen maininud, alustasime Mike ja mina koostööd KaksikLeegi Koodi Lahti hammustamiseks, tehes seda nii, et valemis oleks võrdväärsete muutujatena esindatud nii Maskuliinne kui Feminiinne energia.

Minus on olemas väga tugev meesenergia ja ma olen olnud sellest ajast, kui ma oma kaksikuga kohtusin, väga tugevalt oma maskuliinses energias. Tehniliselt olen ma oma Kaksik, aga kõrgete kontsade ja meigiga.

 

Mike on väga pehme nais-energiaga ja on sellest hetkest, kui ta oma kaksikut kohtas, hüpanud energiate vahel. Tehniliselt on ka tema oma kaksiku versioon, ainult et piisavalt tugevate biitsepsitega, et tõsta õllekaste.

 

Meil mõlemal on tulnud tegeleda kõvasti puhastuse ja sügava puhastustulega, seda nii iseenese kui oma kaksiku jaoks, no ja see on jätnud meid veidi energiatest rebestatuna tundma. Ehk siis otsustamise koht, kummas energias tuleks nagu püsivalt pidama jääda. Kuid peale meie omavahelist kohtumist on juhtunud see, et me oleme teineteist lükanud oma päris energiasse.

Sellest alates on minust saanud Xanaxi laksu all olev kiisu ja temast on saanud cracki uimas Thor.

 

Meie vestlustest on välja koorunud tõeliseid valgustumisi ja taipamisi, et ma hakkan neid vahendama oma tulevastes artiklites ja ma ei jõua ära oodata, et näha mida Mike hakkab oma videotes vahendama.

Rahvas, olge lainel. Maagia hakkab tegutsema!

 

Energia on teema, mis tuleb üles minu paljudes lugemistes. Mulle meeldivad need dünaamikad ja nii ma siis tegin algust selle artikli kirjutamisega, sest see aitab teil püsida oma energias ja taibata seda, kui te kipute oma partneri energeetilisi piire ületama.

Vahet pole, kas olete KaksikLeek või mitte, on ülimalt oluline püsida iseenese energias ja lubada oma partneril püsida nende oma energias.

 

Enamus naisi heitlevad sellega, et püsida naiselikkuse energias, mida rohkem nad sellel teekonnal astuvad, peamiselt seepärast, et me oleme olnud „omapäi kõndivad kassid“ nii tohutult kaua.

Me töötame ja maksame oma arveid, seisame iseenese eest nii edukalt, et vahest me unustame kuidas on olla habras ja pehme naiselikkus.

Me piirdume päevas vaid paari minutiga, et hommikul ennast peeglist vaadata ja kanda peale oma päevane „sõjamaaling“ ja vaatame korra oma väljanägemist, enne kui kodunt lahkume.

Me oleme unustanud, kui imepärane on see meie naiselik biokeemiline masin, ja me oleme lõpetanud selle eest tõeliselt hoolitsemast. Väärtustamast seda selle imelise ja võimsa kanalina, mis see päriselt on.

 

Enamus mehi visklevad samuti püsimaks oma maskuliinses energias, sest neil on tulnud toime tulla tugevalt üle laetud emotsionaalse taagaga, mida neil on tulnud oma energias puhastada ja see paneb neid vahest haprasse ja haavatavasse ruumi.

Nad unustavad, kuidas on olla veenev, langetada otsuseid, võtta juhtimine ja olla dominantne.

 

Mõni aeg tagasi õpetasid mu teejuhid mulle „Peegli harjutust“ ja ma olen seda jaganud oma klientidega, et nad saaksid astuda oma tõelisesse energiasse.

 

Meie kehad on meie hinge anumad, biokeemilised masinad, mis võimaldavad meie hingel selles tasandis kogeda, kuid tegelikult pole need midagi muud kui rendiautod. Täpselt nagu riietus, mille me rendime üliametlikuks ürituseks ja viime peale üritust tagasi.

 

Kui meie hinged sisenevad sellesse reaalsusesse, siis antakse neile kataloog kõikidest inimestest, kes nad võivad olla ja samuti on seal väike kirjeldus elukogemusest, mida nad selle mudeliga kogevad.

 

Ana Souto

Lühike, kõhna, tõmmu nahaga, kalduvusega tugevale aknele teismeeas.

Kogeb koolis mõningast kiusamist, sest on liiga kõhna, kuid arendab hiljem imelise koguse enesearmastust ja saab üle teiste inimeste hinnangute loodud raamidest.

Võib kalduda elunaudingute manustamisse ja kogeb teatud enesehävitusliku käitumise staadiume. Ületab need katsumused edukalt.

Armastab muusikat ja tantsimist, on kohutav laulja kuid naudib igat hetke sellest.

Sõidab autoga nagu manjakk, armastab kiirust ja seiklusi.

Armastab vabadust, on päikesepatareidega ja rand on tema kodu.

Kasvab üles meres nagu tõeline merineitsi, kogeb ka maaelu, kus mängib kõiksugu putukate ja loomadega.

Astub 7 aastasena paljajalu põlevale sigaretile, püüdes päästa maailma suitsetamise eest.

Ta teeb suvevaheajal etenduse, kus ta tantsib ja laulab ning võtab pereliikmetelt sissepääsutasu, et need teda vaadata saaksid.

Kaheksa aastasena korjab üles skorpioni ja mängib sellega, toob selle lõpuks koju ja ehmatab oma vanaema sellega poolsurnuks.

Saab põletada keevast suhkrusiirupist, kui on 11 aastane, see jätab tema vasakule jalale põletusarmi. Keeldub plastilisest operatsioonist, sest see arm on osa temast.

Selle mudeliga te kannate hõljuvaid kleite ja kõrgeid kontsi, Tulipunast huulepulka ja punutisi oma juustes.

Kaotab 28 aastasena oma isa vaimumaailmale ja kogeb piinarikast leinatööd. Tal on vanem vend, kes on alati tema parim sõber ja kaitsja ning selle planeedi parim ema, kes pakub talle piisavalt armastust, hoolitsust ja toetust, et ta saaks olla see kes ta tahab ilma igasuguse kriitikata.

Nad magavad ühes voodis, hõõruvas ninasid vastamisi, mängivad jalgpalli ja klatšivad kuni kella kolmeni hommikul. Justkui paar teismelisi.

Vanuses 40 on tal juba kaks last ja ta kannab venitusarme nagu medaleid.

Ta läbib julma vaimse äratuse, hakkab suhtlema vaimudega ja hakkab liikuma oma hingemissiooni suunas, et aidata inimestel mõista vaimset keelt inimese terminoloogias.

ERIPAKKUMINE! See keha täna vaid 4,99€!

 

See on enamvähem see, mida mina näen kui ma vaatan ennast peeglist. Alates sellest, kui ma hakkasin seda harjutust tegema olen ma saanud nii osavaks, et suudan oma hinge oma füüsilisest kehast eemaldada selle punktini, et ma näen kõiki oma nooremaid versioone ja tuleviku omi, mis veel arenevad.

 

Ma olen näinud oma tuleviku kortsukesi ja neid uhkusega suudelnud.

Ma olen näinud oma vana keha, selles elus ja armastanud iga sentimeetrit sellest rippuvast nahast, sest see kannab endas lugu sellest, mis ma olin.

Mu keha on minu parim sõber ja ma tõeliselt väärtustan seda iga päeva igal hetkel.

Ma olen rahu teinud oma puudustega ja ei muudaks eneses mitte ainumastki kohta.

See on anum, mille ma olen oma hingele valinud selleks eluajaks ja me oleme koos korraldanud korralikke märuleid.

 

Lubage ma juhatan teid läbi „Peegli harjutuse“, et te saaksite omaenese väe vastu võtta. Ma luban, et see on väga vabastav kogemus ja te ei vaata ennast enam kunagi samamoodi, kui varem ja tegelikult ei vaata te enam kunagi ka kedagi teist nagu enne.

 

 

PEEGLI HARJUTUS

 

Võtke ennast peegli ees alasti.

Vaadake endale paar minutit otse silma, kuni te olete saanud ühenduse oma kõrgema minaga.

Käige oma mõtetes läbi oma elusündmused, samal ajal jälgides igat sentimeetrit oma kehast.

Tuletage need meelde, naeratage neile, tehke nendega rahu ning austage oma vaprust ja julgust, et te olete kõigest sellest üle saanud.

Teadvustage endale, et te olete valinud olla sellel Teekonnal see „Inimene“.

Teie soov oli kogeda kõiki neid kontraste, kõiki neid väärastusi ja häireid, millega teie keha on teid seni varustanud.

Liiguta oma hing oma kehast välja ja seisa iseenese ette.

Naera selle üle, nuta kui sa tunned et vajad, kuid võta tõeliselt omaks oma MINA OLEN, seistes väljaspool iseennast.

Te ei ole teie füüsiline keha ja te ei ole kogemused, mida teie keha on kogenud.

See on vaid anum, kanal, laev, auto, mis võimaldab teie hingel läbi selle eluaja kulgeda.

Väärtustage seda, olge tänulik ja kallistage ennast kogu olemasoleva armastuse ja austusega.

 

„Mu keha, ma tänan sind! Ma tänan, et oled viinud mind kohtadesse, kuhu mul on vaja minna. Tänan sind, et võimaldad mul maitsta toitu mida ma armastan, nuusutada lõhnu mis mulle meeldivad. Tantsida muusika järgi, mis paneb mind tundma elavana. Ma tänan teid, mu jalad, et võimaldate mul minna parki jooksma, ma tänan teid mu käed, mis te lubate mul värvida, kirjutada, mängida muusikat, puudutada inimesi, kokata, plaksutada ja lehvitada. Ma tänan teid mu lihased, et te lubate mul tunda ennast tugevana ja võimelisena teha imelisi asju. Ma tänan teid mu kopsud, et te võimaldate mul hingata värsket õhku sumedal suveõhtul. Ma tänan teid mu silmad, et te juhatate mind igapäevaselt õiges suunas. Sina oled minu parim sõber, ma tõesti austan sind, sa oled võimas ja ma armastan sind!“

 

Nüüd kui te olete astunud oma füüsilisest kehast välja siis on kõik, mis teist järgi, puhas energia. Teie energia.

Just see te olete!

Te olete see täiuslikus joondumuses Maskuliinne ja Feminiinne energia selle sama anuma sees.

Teie olete see vapper hing kes seljatas rinnavähi, füüsilise vägivalla, depressiooni, mürgise suhte, sõltuvused, põletused, haavad ja sinikad, vaimse ahistuse, kaotused, eraldatuse, häbi, piinlikkused, alandused, nartsissismi, haigused, hirmud, ahastuse, ahistuse.

Te jäite selles kõiges ellu, hoolimata sellest kõigest.

 

Need olid teie füüsilised kogemused, mis olid vajalikud teie hinge kasvuks ja arenguks.

Oma olemusest olete te armastus, valgus, headus, hoolivus, andestus, koostöö, hoolitsus, vaprus, julgus, inimlikkus, kannatlikkus, mõõdukus, tagasihoidlikkus, hardumus, järjekindlus, heldus ja siirus.

 

Te olete kõik see ja veidi veel ning lisaks veel kott kartulikrõpse.

 

Mida te aga EI OLE, on teie füüsilised kogemused.

Te ei ole need lontis rinnad, millest te olete toitnud oma lapsi, te olete armastus, mis voolas selles piimas mida nad jõid.

Te ei ole need venitusarmid, mis tekkis kaalulangusega, Te olete see vaprus nende ohverduste taga, kui te hakkasite elama tervislikult.

Te ei ole see valu ja lein, te olete vaprus mille te kasvatasite, võites neid olukordi mida see elu on teie teele lükanud.

Te olete heatahtlikus, graatsia ja täiuslik oma puudustega.

Te olete eriline ja kõike muud kui tavaline. Te olete unikaalne ja eriväljaanne.

Mitte kellelgi ei ole teie keha, mitte keegi ei ole teie, ja see on teie kingitus Universumile.

 

Võimas, eks?

Nüüd laske edasi, pange mängima see lugu, astuge teekonnale iseenesesse ja tantsige alasti kogu südamest ja kehast, sellesama peegli ees.

 

Ma luban, te õpite enda kohta palju uusi asju ning te ei kahtle enam kunagi selles, kas te olete oma maskuliinses või feminiinses energias.

Korrake seda harjutust nii tihti kui võimalik ja ärge kunagi lõpetage ühendust võtmast oma südamekeskuse ja iseenesega.

Lubage kirkalt särada oma MINA OLEN, nagu kristallselge teemant selles kaunis anumas, mis on teie füüsiline kehastus.

 

Ma armastan teid kogu südamest, oma meelest, kehast ja hingest ning ma saadan teile palju valgust teie teekonnale.

 

Alasti ja Vaba Hing

Ana

 

 

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit: https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/09/cracking-twin-flame-code-human-vessel.html

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.