Jumalik Mehelikkus


Jumalik Maskuliinsus arhetüüp

11.11.2017 Ana Souto 

Mu Kallid Võimsad Maskuliinsused,
Ma tajun teid, ma näen teid ja ma kuulen teid.
Kõiki teid.
Ma istun teie kõrval iga kord kui te katate näo kätega ja lasete oma huulte vahel välja selle vihase hinge karje, mis paneb kogu Universumi värisema ja rappuma.
Ma tunnen teie frustratsiooni ja ma tunnen teie ahastust.

Kui te olete oodanud kinnitust, mingit märki või rohelist tuld, et te saaksite täna astuda oma tõelisesse jõusse, SIIN SEE ON!
Kõrgemad jõud on teiega ja need tahavad täna teile meelde tuletada, kes te tõeliselt olete.
Teate mis, paljud inimesed ei taipa, et te lähete läbi palju enamast kui Naiselikkustel oli vaja minna, seda puhtalt seepärast, et teie valulävi on palju kõrgem kui naiselikkustel.
Me alistume kiiremini, lihtsamalt ja leebume kergemini. Seejärel astume oma graatsilisse tugevusse ja toetame teid, olgu tulemas põrgu või hiidlaine.
Kuid teie mitte.
Te panete endale eesmärgiks saavutada ainult parimat, säravamat, suuremat ja te olete valmis minema vastamisi kasvõi kogu maailmaga, kui see peaks vajalik olema.
Te naerate hirmule näkku ja te panete oma pimedamale poolele tule otsa justkui sünnipäevatordi küünaldele.
Te olete puhtad teemandid, mis on lihvitud täiuslikkuseks tohutute survete ja temperatuuride koosmõjul, üüratult pikkade ajaühikute jooksul.

Ja te teete seda kõike selleks, et valmistuda oma hingemissiooniks ja jumalikuks koosluseks. Te teete seda, et te suudaksite kaitsta ja austada kõike seda mis on teile selle elu jooksul antud.
Kuid naiselikkused ootavad teid tagasi, et saaksime teid armastada ja teid oma südames elule tagasi hoolitseda, te ju mõistate seda?
Seepärast me nutame öösiti ja õhkame päeviti teie järgi.
Me sulgeme oma silmad, kui meenutame teie lõhna, kuidas me palvetame, et te oleksite tagasi tulles ilma igasuguste kahjustusteta, sest kogu see valu mida te praegu tunnete on tunda skaala teises otsas meie, Naiselikkuste, poolt.
Sügaval meie kehades.

Praegu on see hetk, kus teil tuleb tagasi võtta oma vägi ja astuda omaeneste energiasse. Seega ma palusin oma teejuhte, et need juhendaks minu tänast kirjutist maskuliinsest arhetüübist.
Kõige selle evolutsiooni ja kasvu juures me vahest unustame kuidas olla kindel oma väes, ilma et me muutuksime kontrollfriikideks ja kuidas olla alandlik oma headuses, ilma et laseksime inimestel endast ülbusega üle kõndida.
Asi on nii, et meil, naistel, ei ole midagi selle vastu kui meie kõrval on domineeriv mees. See paneb meid tundma kaitstuna ja hoituna paljudel erinevatel viisidel, mida suudate vaid ette kujutada. Seda niikaua, kui te väljendate seda dominantsust kogu teie südames oleva pehmusega ja ei lase meil kunagi tunda ennast ohus, ilma kaitseta, armastuseta, hoolitsuseta või hirmunult.
Asi mida me ei suuda kunagi üle elada on see, kui te kaote nagu heatahtlik kummitus Casper.
See viib meid tagasi kõikide eelmiste elude vägivalla, rõhumiste, vägistamiste, hüljatuste, maha jätmiste ja alanduste juurde.
See teeb haiget nii sügavalt, et me oleme silmitsi oma enese olemi tuuma haavadega ja see nõuab tohutus koguses tingimusteta armastust enese ja teiste vastu, et tervendada ja andestada kõik see millega on meie sugu “õnnistatud” põlvkondade kaupa.
See meenutab meile kõiki neid kordi kui meie kehasid on vääralt koheldud elusalt põletatud, kividega loobitud, lõigutud, elavalt maetud, torgitud, tulistatud ja seal ei olnud mitte kedagi, kes meid oleks kaitsnud. See paneb meid mõistma oma enese haprust ja võimetust ennast kaitsta.
Mis juhtub peale seda? Fööniks tõuseb tuhast, ja me seisame taas oma Naiselikkuse Väes ja me täname teid iga jumala päev selle eest, et see kaunis Hing tuli ja taassündis.
Nii, vaatame siis milline see Jumalik Maskuliinsus siis välja näeb ja vaatame me seda läbi Energeetika silmade.

MASKULIINNE ARHETÜÜP
Julge ja kartmatu, kuid mitte kunagi õel teiste suhtes.
Dominantne, kuid mitte kunagi vägivaldne teiste inimeste energiate suhtes.
Respekteeriv ja arvestav, kuid mitte kunagi teiste poolt halvustatud.
Härrasmees ja äärmiselt kaitsev nende suhtes keda armastab.
Eeskuju inimkonnale kuid oma olemuselt alandlik.
Alati kontrolli juures, kuid mitte kunagi ahistavalt kontrolliv.
Tegutseja.
Jahimees, varustaja, kaitsja, sigitaja.
Oma enese heaolu looja kõigis oma eluvaldkondades.
Inspireeriv Õpetaja, heatahtlik Kuningas, vapper Rüütel.
Karmatu Sõdalane.
Teejuht teistele, konfliktide lahendaja.
Päästja, Vabastaja.
Ees mineja, Õpetaja, Samariitlane.
Visionäär, Otsija, Uurija.
Artist, Poeet, Advokaat.
Isa, Partner, Armuke.
Isikliku arenguteekonna Kangelane.

Mõni aeg tagasi ma kirjutasin selle artikli, kus ma mainisin:

“Kui sa annad naisele armastuse, annab tema sulle igavese pühendumuse ja lojaalsuse. Kui sa annad naisele maja, teeb ta sellest kodu. Kui sa kütid looma ja tood selle koju, siis ta teeb sellest sulle maitsva söömaaja. Kui sa aga annad naisele si**a, siis annab sulle hunniku pa*ka”
Naiselikkus paljundab kõike seda, mis on sinus ja mida sa talle annad, tema enese tingimusteta armastusega ja piiritu andestuse ja graatsiaga.
Ta tajub sind ja ta näeb sind, ja ta kuuleb sind.
Päris sind.
Harjuta Jõu ja Armulikkuse tasakaalustamist nagu me siin rääkisime ja sinust saab omaenese Saatuse Meister ja oma elulaeva Kapten.

Tegelikult juhtus naljakas asi, peale seda, kui ma astusin oma tõelisesse Naiselikkusesse energiasse hakkas minuni jõudma palju mehelikkuse energia kandjaid.
Kutid, ma tahan teile saata HIIGLASUURE AITÄH kõigile teile, kes te olete minuni jõudnud, oma lugusid jaganud ja usaldanud minu juhendust omaenese teekonnal.
Ma olen teie kõigi üle nii paganase uhke ja palun vabandust, kui ma taon jalaga tagumikku ja küünarnukiga kõhtu, ajades teid tagasi teie mehelikkuse energiasse, kuid ma vannun, ma teen seda kõike tohutu armastusega südames, sest iga kord, kui ma teiega räägin ja võtan teiega ühendust teie energiates MA NÄEN TÕELIST SIND, ja ma tõesti tahan selle välja tuua, et ka ülejäänud maailm saaks näha TÕELIST SIND.
Kui sa nüüd selle artikli lugemist lõpetad ja samal ajal kuulad helifaili taustal mängimas, oleks meeldiv, kui sa sulgeksid oma silmad ja võtaksid ühendust oma südamega.
Seda tehes tuletad meelde, kes sa tõeliselt oled, kuskohast sa tuled ja kuhu sa kuulud.
Kui sa uuesti silmad avad, siis ma loodan, et sa oled piisavalt vapper, et järgida teekonda oma hingemissiooni ja koosluse poole.
Ära mitte kunagi enam kahtle selles kui Võimas sa tegelikult oled ja ära mitte kunagi enam lase kellelgi sulle öelda, et seda pole võimalik teha.
Las nad kutsuvad sind hulluks, luuluks, dementseks kuid sina lihtsalt naerata neile iseteadlikult, sest sina oled üks nendest valitutest, paganas küll, mitte keegi ei saa sind peatada, kui sa jätkad oma teekonda ja ei vaata tagasi.
Ma luban, see on tõeline, sest mina kõnnin sinu kõrval, nagu ka kogu KaksikLeekide kollektiiv, sellel hullumeelselt kaunil teekonnal.

Ma olen alati teie jaoks olemas, millal iganes te minu abi vajate ning ma saadan teile palju valgust ja õnnistust.

Naiselikkuse Arhetüüp
Ana

Tõlkis Elle Vihman

Originaal:

https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/11/higher-insights-from-above-masculine.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed:+TheBloomFromWithinProject+(The+Bloom+from+Within+Project)

 

 

 

 

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.