Murdes läbi hinge pimeda öö


Making It Through The Dark Night Of The Soul

Selle pealkirja taga on siis Valge Hundi Akadeemia. Kellel on huvi originaalkeeles teemat uurida siis seal on lugemiseks väga palju artikleid.

See artikkel on mul mustandite kastis oodanud samuti peaaegu aasta. Niisiis Täna sain tõlke valmis ja infot on selles parasjagu, Head lugemist.

Tõlkis Elle Vihman alias YksikHunt 22.08.2023

Olles olnud pool dekaadi Pidude Kuningas koos kõige sinna juurde kuuluvaga, sukeldusin ma 2002 aastal oma Hinge Pimedasse Öösse. Mul oli selline tunne, et kogu maailm oli korraga pahupidi pööratud. Ma olin selleks ajaks juba trauma teraapias, mis käsitles emotsionaalselt külma isa ja noores eas kogetud seksuaalset väärkohtlemist peretuttava poolt. Mis omakorda Maskuliinse eeskuju puudumisega pani mind otsima isafiguure ja mees eeskujusid mitte just kõige õnnestunumatest kohtadest.

Nagu oligi arvata hakkasin ma väga noorelt alkoholi tarvitama. Ma olin siis 12 aastane ja selleks ajaks kui ma sain läbi põhikooli olin ma juba väga sügavas suhtes igasuguste peo narkootikumidega ja suitsetasin iga päevaselt kanepit. Ma olin kiirteel šamanistlikku kriisi, mida meditsiini keeles nimetatakse psühhoosiks. Olles kergelt psühhootiline ja juba aastaid kõrgenenud kundalini energiaga varises see kõik lõpuks kolinaga kokku, kui ma hakkasin loobuma tablettidest ja kanepist, kangemast kraamist olin juba suutnud loobuda. Mul tekkis kundalini ärkamine maksimum survega, mis purskas läbi minu kroontšakra, ma jooksin õue, istusin murule ja hoidsin rohukõrtest kinni, et mitte taevasse lennata. Sest just selline tunne mul oli, ma olin kindel, et ma suren.

Paar päeva pärast seda muutusin üha enam psühhoosseks kundaliini sündroomi tõttu, mis oli tingitud alatoitumisest ja vahendite puudumisest end maandada, kuigi minu kõrgem mina tegi mitmeid katseid minuga ühendust võtta ja mind suunata õue minema. Minu turvatunde puudumise tunne ajas mind paanikasse. Ja minu paanika tõttu soovitasid meditsiiniprofessionaalid ja isegi looduslikud tervendajad, et peaksin minema vaimse tervise haiglasse ja ennast sisse kirjutama. Pärast ebaõnnestunud enesetapukatset ärkasin pooleldi verejooksu tõttu ja üks hääl küsis minult: kas sa tahad elada või tahad surra?

See oli minu ema, kes sirutas minu poole käe, kui ma uduses olekus diivanil olin. Lõpuks võeti mind siiski haiglasse vastu, kuid mind pandi ravimitele, mis mõjusid minu vaimsele seisundile hävitavalt ning nüüd mõjutasid isegi minu füüsilist seisundit, sest need võtsid minu kehalt ära hädavajalikud toitained, mis on vajalikud vaimse tasakaaluhäire ravimiseks. Vägivaldne ringkäik, millest olen oma raamatus põhjalikult kirjutanud: Holistic Mental Health For The Golden Age.

Hingeühendused ja hingepimeduse öö. Vaimne kogukond on romantiseerinud kaksikleegid ja oma roosades prillides kirjeldavad ühendust kui midagi taevalikku, jättes mainimata, et tegemist on ühendusega, mis tekitab alkeemiat ja suurenenud kundaliini aktiivsust, see omakorda paneb mõlemat sageli protsessi, mis loob hingepimeduse öö, alkeemia terminiga nimetatakse seda Nigredoks. See vana mina lammutamine, kus tihti kaotame tervise, töö, sõbrad, kodu ja elu, nagu me seda tundsime, ning peame enda taasloomiseks tõusma meie vana mina tuhast – on lihtsalt alkeemia ja seda on mainitud kõigis meie aja pühades tekstides. See ei ole kunagi meeldiv kogemus, vaid väga vajalik komponent tõeliseks saamise teel. Autentne olend, kes elab täielikus vabaduses ennast siiralt väljendada. Kuid selle tohutu vabaduse saamiseks peame oma ego minast ja mõtete “taldrikutega pärdikust” esmalt vabanema.

Nigredo
Alkeemiline termin, mis vastab psühholoogiliselt vaimsele desorjentatsioonile mis tavaliselt tekib teadvuseta sisu, eriti varjuaspektide assimileerimise protsessis
Enesetundmine on seiklus, mis viib meid ootamatult sügavale. Isegi mõõdukalt kõikehõlmavteadmine varjust võib tekitada palju segadust ja vaimset pimedust, kuna see tekitab isiksuseprobleeme, mida varem ei osatud kaugeltki ette kujutada. Ainuüksi sel põhjusel saame aru, miks alkeemikud nimetasid oma nigredot, melanhooliaks, “mustast mustem mustaks”, ööks, hingehädaks, segaduseks jne. või veelgi teravamalt öeldes “mustaks rongaks”. Meie jaoks tundub ronk vaid naljakas allegooria, kuid keskaegsetele vilunud inimestele oli see… hästi tuntud kui kuradi allegooria.

Hinge pime öö on see uks, mis viib meid tõelise ja püsiva valgustumiseni. Kui vaatame kosmost, on see pimedus, mis toob ilmale valguse, ning paradoksaalselt neelab must auk endasse kogu ümbritseva valguse. Meiegi astume teadvuse tühjusesse, et tekitada ennekuulmatut hingevalgust ja vaimset küpsust.

Pimeduse öö saabub sageli nagu orkaan, kus me sukeldume tormi ja kogeme rahu tormi silmas, vaid selleks, et jälle kaosesse viskuda, ainult et seekord oleme kogunud vahendeid ja tarkust ning suudame selles paremini navigeerida.

Elu jooksul võime kogeda mitmeid selliseid pimeduseöid, sest me ei saa alati kõike esimesel korral õigesti ja ei õpi ennast end täielikult armastama ning järgima oma südame teed. Me ei alistunud sügavalt alandlikkusse ja ei jäänud tasakaalu, vaid lasime end häirida vanadest harjumustest või mustritest, mis juhatasid meid tagasi õppetundide teele.

Paljud kogevad täielikku identiteedi, töö, sõprade lagunemist, tihti käivitab selle suur sündmus nagu haigus, lahutus, perekonna liikme või lähedase surma kogemus. Me seisame silmitsi oma surelikkusega ja peame silmitsi seisma ning tervendama sügavaid traumasid, sageli lapsepõlve haavu ja perekonnamustreid ning samuti sõltuvuskäitumisi.

Mõned viibivad selles pimedikuöös aastaid, sest nad on ennast ravinud alkoholi, kanepi, tablettide ja teiste depressantidega, mis vähendavad serotoniini ja dopamiini taset. Paljusid ravitakse nüüd ka tugevate psühhotroopsete ravimitega tänu tervishoiusüsteemile, mis ei mõista vaimset maailma ja hingede alkeemiat inimkehades. Ravimid lahjendavad elutähtsad toitained, mida keha vajab konkreetse seisundi ravimiseks, mis omakorda hoiab neid seisundis ja/või lagunemises, samas mitte kunagi tõeliselt tervendades sellest traumast, mille vastu neid ravitakse.

See on kuritahtlik tsükkel, mille on loonud tööstus, sest see teenib tohutuid kasumeid pidevast tasakaalustamatusest. Nad lihtsalt suurendavad annust või katsetavad patsientidega, proovides uusi ja täiustatud versioone nende ravimitest. Psühhotroopsed ravimid lahjendavad vitamiine, mineraale ja ensüüme ning jätab paljud viljatuks, võimetuks seksuaalselt esineda või isegi orgasmi saavutada pikaajalise kasutamise järel. Kõrvaltoimed, mis sageli suurendavad enesetapu riski, pole haruldased ning olen näinud paljusid depressiivseid inimesi muutumas krooniliselt suitsiidseteks nii-öelda meeleolu stabilisaatorite tõttu. Inimesed, kellel oli kerge ärevus, lõpetavad paanikahoogudega jne.

Tõeliseks valgustumiseks ja tõeliseks muundumiseks pole võimalik ilma hinge pimeda ööta ja sellest tuleneva alkeemiata. Kuid need, kes suudavad pühenduda oma alkeemiale, mõista ja uurida seda protsessi, leiavad palju kiiremini oma elumõtte. Paljud ei tule sellest kunagi välja, nad püsivad igavesti hinge pimedas öös, tuimestavad end pidevalt mingite ainetega ning surevad teadmata rikkustest, mis leidub pimeduses.

Pimedus toob ilmale kõige kujuteldamatu ilu ja valguse, jõu ja võimu, mida ei saa meilt ära võtta, olenemata sellest, mida maailm või inimesed meie poole viskavad. See on enese vastupandamatu armastus, mis tuleb sügavale sukeldumisest omaenda valusse. Valu hoiab ilu, valu on võti, mis avab kõik uksed, kuid enamik inimesi keeldub sellesse valusse sukeldumast ja selle teiselt poolt välja tulemast. Nad tuimestavad seda narkootikumide ja alkoholi abil ning häirivad end tööga, armastusega, seksiga, sõprade, tegevuste, raha ja kuulsuse tagaajamisega ning väliste õnnetunnuste taga ajamisega.

Et teha veini, on vaja purustada viinamarju.Teemantid sünnivad rõhu all. Oliive pressitakse, et panna voolama õli. Seemned hakkavad idanema pimeduses. Millal iganes sa tunned end purustatavat, surve all, survestatud või pimeduses siis mõista, et sa oled transformatsiooni ja muundumise võimsas keskkonnas. Usalda protsessi. Usalda Universumit.

Nad ei suuda kunagi tunda tõelist armastust, kunagi ei tunne tõelist õnne. Nende õnne mõõdetakse kullas, materiaalsetes asjades ja see pole kindel väärtus, sest seda võib neilt kergesti ära võtta, ja kui nii juhtub, laguneb nende maailm kokku. Kuid võta kõik ära mehelt, kelle käes on Tarkade kivi – ta on ikka õnnelik, ta jääb kindlaks, sest tema õnne alus on loodud seestpoolt.

Ta on ehitanud smaragdsüdame oma alkeemia abil ja kannab universumit oma teadvuses ning sellest suudab ta luua kõike, mida soovib kogeda, olgu see siis nii alandlik kui tahes nende silmade jaoks, kes püüavad luua ahnuse ja suursugususega. Smaragdsüda muudab inimest ja ta ei ole kunagi enam endine. See, mida ta kunagi tahtis, ei rahulda teda enam, ja see, mida ta kunagi iseenesestmõistetavaks pidas, on rohkem kui ta kunagi oskas küsida. Ja seega on see alkeemia, mis võtab juhtimise ja muudab kõik kullaks, kõik on aga meeleseisundis ning hingekalliskivid on palju rikkamad kui hõbeda ja kulla rikkused.

Kuna ma olen valinud meditsiinilise lähenemise ja kannatanud selle all paljude aastate jooksul, soovitan tungivalt leida keegi, kes on läbinud hingede pimedikuöö ja mõistab selle taga olevat alkeemiat ning hankida vajalikud vahendid igapäevaste väljakutsete navigeerimiseks. Kui teil õnnestub leida varustatud tervendaja, kes on tõeliselt teinud suurt tööd,

Soovitan teha tööd vaimse keha, emotsionaalse keha, valukeha ja eeterliku kehaga, et vabaneda vanast energiast ja teha rohkem ruumi uue energia sisenemiseks. Eriti soovitan teha sisemise lapse tööd, kuna enamik meist on iseenda hüljanud ja elame endast lahusolekus sõltuvuste ja häirete abil, ei suuda ühendust luua oma kõrgema minaga ega hoolitseda sisemise lapse eest, et jõuda täieliku vaimse küpsuseni.

See mitte ainult ei kiirenda teie protsessi, vaid muudab ka võimalikuks teil siseneda oma tõelisesse minasse ja luua elu, mida alati soovisite.

Kui tunnete kutset töötada meiega siin White Wolf Alchemy’s,

Kirjutage meile tasuta konsultatsiooniks ja me koostame teile vajalikud vahendid ja juhised teie vajadustele vastavalt meie ulatuslikust tööriistakastist, mis pärineb aastatepikkusest alkeemia, erinevate tervendamismeetodite, jooga ja vaimsete praktikate uurimisest omaenda ärkamise ja valgustumise otsingu tulemusel, aga eelkõige aastatepikkusest kogemusest kundalini ärkamise ja hingepimeduse öö osas.

Vaadake meie teisi artikleid ja tasuta materjale, et saada selgem arusaam sellest, mida te kogete.

Kui vajate meie abi lisaks meie tasuta materjalidele, teadke, et ootame teie kirja ja oleme valmis teid sügavamal tasandil aitama. Vaadake meie tunnistusi selle kohta, mida meie paljud tänulikud kliendid on öelnud meiega töötamise kohta. Me armastame olla teenistuses ning kasutada seda, mis kunagi oli meie pliin, kui alkeemiline kuld, mis jätkab andmist, need needus, mis muutusid meie õnnistuseks. Meile meeldib näha valguse tagasipöördumist meie klientide silmadesse, kui nad hakkavad nägema valgust tunneli lõpus. Soovime teile kiiret edu teie kangelase teekonnal ja valgust, mis paistaks teie teele.

Õnnistusi soovides, Ulf ja Mary White Wolf Alchemy-st

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.