Mis tähendab KaksikLeek?


by JULIE LONGSTREET WEHMEYER 

Kõige raskem on vastu võtta Tõde.

Ma avan täna mõned tõed, mis paljudele teist sugugi ei meeldi, kuid ma teen seda sellegi poolest……
Esiteks, kui te olete tõeliselt sellel teekonnal – ja enamus teist ei ole – ei ole teil selle üle mingit kontrolli. Arvaa, et teil on selle Teekonna üle mingi kontroll, on illusioon, inimtekkeline konstruktsioon. Selle üle, kas see saab osaks teile või mitte ja millal, otsustab Universum. Lahusolekut/eraldatust oma KaksikLeegist ei eksisteeri, sest kui te olete tõeliselt KaksikLeek siis te õpite, kuidas jõuda 5D läbi oma Kõrgema Mina ja te olete alati koos, isegi surm ei katkesta seda sidet.

Kui te ei ole koos siin 3D reaalsuses, siis tähendab see, et teil MÕLEMAL on veel tööd teha oma karma ja tuumhaavadega ning teil tuleb lõpetada oma niinimetatud kaksiku jälitamine ja teha tööd iseenda jamadega. Peegeldamist ei eksisteeri. KaksikLeekide kontseptsioon on on olemas olnud aegade algusest. Alles prohvet Elizabeth Clare 70ndatel lõi kontseptsiooni peegeldamisest. Põhimõtteliselt tähendab peegeldamine ainult seda, et tuleb tegeleda ise oma jamadega.

Väga vähestele pakutakse võimalust olla KaksikLeek ja lähtudes iidsetest tekstidest on maal pidevalt ainult 144000 kaksikut. Numeroloogiliselt kokku liites annab see number 9, mis tähendab lõplikust. Kaksikhinged on siin, et tegeleda lõplikusega. Mul endal on number 9 eriti laialt esinemas. Minul ja minu kaksikul on sünnikuupäevad, mis annavad elutee numbriks 9, sünnipäevad on 9(18), meil on 9 aasta ja 9 kuud vanusevahe. Me mõlemad oleme sündinud kell 9, mina hommikul ja tema õhtul. Me kohtusime 9ndal kuupäeval. Isegi tema keskkooli jalgpalli meeskonna särk kandis numbrit 18. Sellised sünkroonsused. Kohe lisan siia veel mõned. Meie nimed on sarnased. Minu KaksikLeegil on sama eesnimi nagu minu ex-mehel (minu võltsleek) ja sama ebaharilik hüüdnimi. Tema vanematel olid täpselt samad eesnimed nagu minu ex-mehe vanematel. Mu õde abiellus mehega, kellel on samasugune perekonnanimi nagu minu kaksikul. Seega, meil mõlemal on õdedel täpselt sama nimi. Me tegutseme samal erialal. Me oleme välimuselt sarnased selle vahega, et mina näen välja nagu naine ja tema nagu mees, ja veel milline mees. Meil mõlemal on ühesugune silmavärv (roheline ja täpselt sama tooniga). Samuti lasin ma meie tsakrad üle vaadata ja meie sünnikaardid, Jah, me oleme ühesugused. Mitte ainult 11:11 ja inglinumbrid, mis on muidugi ka tähtsad. Meil on palju inglinumbri sünkroonsusi.

Universum on selle orkestreerinud põhjusega. Te olete määratud kokku sest teil on siin missioon täita. Lisaks sellele kõigele kahtlen ma meie tõelisuses iga päev, sest see on midagi, mida tõelised kaksikleegid teevad. Neil on vaja lasta lahti oma egost piisavalt, et mõista, et nad pole sugugi “erilised” ja nad kahtlevad kõiges.

KaksikLeegid on ALATI väga vanad hinged ja väga kõrgete väärtustega. Niisiis, kui sinu “kaksik” istub vanglas raskete kuritegude eest, teeb sexvideoid teistest, keeldub kontakteerumast või petab sind. Siis kirjuta oma kõrvade vahele see …. Ta ei ole sinu kaksikleek. Kui inimene teeb kõike seda, siis ei ole ta vaimselt piisavalt arenenud, et olla KaksikLeek. Ja kui sa ei suuda seda TÕDE vastu võtta, siis nähtavasti ei ole sa valmis selleks kogemuseks ja arvatavasti ei ole see kogemus ka ette nähtud. Ja see on täiesti OK, sest sul on siin teisi asju saavutada ning ma soovitan ühendust võtta mõne hea Teejuhiga, kes aitab selgust saada oma hingelepingutes ja saad lõpetada oma lapsikute unistustega oma aja raiskamise.

KaksikLeegi teekond on piinarikas ja hoopiski mitte ihaga seotud. Kui sa räägid “seksimisest” oma kaksikleegiga ja tahad teda kogu aeg, siis sa ei ole oma kaksikleegiga. Parimal juhul on see karmaside.
KaksikLeegid ei räägi kunagi oma intiimsest elust, sest nende jaoks on nende omavaheline füüsiline side püha ja hoitud. Minu jaoks oligi meie kohtumisel tugevaim liitja see, et ta kirjutas niipalju mehe ja naise vahelisest hoitusest ja armastusest (ta oli kirjanik, nagu ka mina). Nagu ma enne ütlesin, pühad tekstid ja kirjutised (paljud neist Budistlikust teooriast) kordavad ja kordavad ja kordavad veelkord, et sa läbid oma Teekonnal need sammud.

  • Hinge Pime Öö – kus sa kahtled kõiges.
  • Kundalini ärkamise – tehniliselt tunned, kuidas kõoik sinu tsakrad on justkui tules ja sul tuleb
    1. Lasta lahti oma vaimne ego ja selle üks osa on see, et sa ei pruugi olla leegisuhtes.
    2. Alistada oma tahe, põhimõtteliselt alistud saatusele ja lähed vooluga kaasa (see tähendab, et sul ei ole võimalik lihtsalt sellest minema kõndida). Allikas tõi teid kokku.
  • Ja viimasena – usaldada Allikat, et kõik on just nii nagu peab ning iga katse võtta teekond oma kontrolli alla näiteks läbi jälitamise/tagaajamise on mõttetu ja näitab, et sa ei ole valmis selleks ja arvatavasti pole see side sulle kunagi ette nähtud.

Veel üks asi – enamus KaksikLeekidel on väga tugev side oma Kõrgema Minaga ja oma vaimse meeskonnaga ning saavad tihti informatsiooni sealt kaudu. Ma esitasin oma Vaimsele Meeskonnale küsimuse: “Kuidas tulla toime inimestega, kes hakkavad kohe ründama, kui sa püüad neile jagada iidseid tõdesid, kuid nad on otsustanud uskuda vaid seda mida nad usuvad?” ja vastus sellele oli “Eira neid, blokeeri neid, sest nad ei ole valmis õppima ja nad pole loobunud piisavalt oma egost, et võtta vastu teadmisi (isegi kui see läheb nende sisemise tundega vastuollu).” Me kipume unustama, et võrreldes Allikaga ja Oma Kõrgema Minaga oleme me nagu väikesed lapsed kes viskuvad jonnihoos põrandale.

Meie meel ei anna meile alati õiget vastust. YouTubes on palju juhendatud meditatsioone, mis aitavad teil ühendust saada oma Kõrgema Minaga, vaimse meeskonnaga, eelmiste eludega jne.

Et kõik oleks korrektne, kanaldasin ma praegu St. Pauli. See on teadmine, mis tuleb teiselt poolt. Kui see heliseb teiega kaasa siis tähendab see seda, et teil oli vaja seda kuulda. Kui te hakkate seda halvustama, ei ole te veel valmis vaimseks arenguks. Kui see käivitab teid ja te hakkate minu peale oma viha välja valama, olgu nii. Ma lihtsalt blokeerin sellised ja see on märk, et te ei ole valmis või te lihtsalt ei taha teha midagi muud, kui istuda madalates energiates ja sikutada sinna ka inimesi enda ümber.

Twin Flame Synastry Chart Available here:

Vastuvõtule saab siit . https://app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=25751356

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.