SÕNUM KAKSIKLEEKIDELE


kaksikleek

See on Eufooria. Unusta kõik mis on juhtunud, kõik see oli illusioon. Kõik on hästi ja sa oled vaba.

Me oleme näinud kõike seda tööd – wau! Te olete kõik olnud imelised. Sellel aastal oli kõik olnud areng ja on seda jätkuvalt. Te olete olnud tublid ja seisnud vastamisi nii paljuga, te olete teel iseenesesse. See on Eufooria.

Keskendu iseenesele, mitte miski muu ei ole tõeliselt oluline – sinu KaksikLeek on sina ja sina oled tema. Ainus tõde on nüüd see, et oled teel iseenesesse.

Nüüd sa mõistad, et see, mida sa nägid selle suhtlemise ajal temaga, oli ainult osa tõest – see oli vaid see, mida te olite võimelised nägema läbi selle maailma prillide.

Nüüd oled sa need prillid vahetanud, sa mõistad kuidas elu on muutunud.

Nüüd sa mõistad, et Tema ei olnud “põgeneja”. See on vaid vaimne termin, kuid te mõlemad põgenesite. Kui tema oli hirmunud, olid seda ka sina. Kui tema tundis sinu suhtes liiga tugevalt ja seetõttu otsustas lahkuda ruumist, situatsioonist, kohast – tundsid sina täpselt samamoodi. Tegelikult oli kaks “põgenejat” – ja ei ole ühtegi “jälitajat”.

Kas sa vaataksid  uuesti neid olukordi, millega sa ennast oled vaevanud, nüüd, kandes oma uusi prille?

Kui sa tahtsid reisida ümber maailma, et teda leida ja võtta ta omaks – tema tahtis seda sama. Kuid oled sa seda teinud? Ei. Seega kas sa ei arva, et fakt, et nemad ei ole seda teinud ei räägi millestki?

Kas sa oled rännanud selleks, et rääkida oma tõde? Kus sa said alati temaga hästi käituda? Kas oli nii, kui sa oled aus? Kui mitte, siis ära süüdista teda! Vaata, asi on nii, et kõik emotsioonid on olnud peeglitena – see, mida tundsid sina, seda tundis ka tema.

Kuid sa ei suutnud seda siis näha, sa ei mõistnud teda, sest sa olid kinni oma enese jamades. Sa mõtlesid, ma pole väärt seda armastust, pole väärt Teda – “Ta on liiga hea, et olla tõsi, tõsiselt nohh, vaata mind!” See on see mida sa mõtlesid.

Sa mõtlesid, “ma võitlen ja võitlen, kuid tema ei tee minu heaks mitte midagi”! Kuidas oleksidki sa seda teadnud? Kuidas oleksidki sa tõeliselt pääsenud tema meeltesse? Sa ei saanudki! Sest seal olid ainult hirmud.

Tegelikult oli sul õigus … KaksikLeegid ei “tee” teineteise jaoks midagi – miks? Sest neil pole vaja. Nad on Sõdurid, Sõdalased, Jumalad ja Jumalannad. Mitte kedagi ei päästeta siin. Mitte ükski Kaksik ei vaja päästmist.

SINA päästad iseennast. Ära oota, et tema sind päästaks, see ei olnud kunagi sinu teekond – seega jätka oma tööd.

Sa ei suutnud näha ilu, Tõde, sa olid unustanud alguses olnud sädeluse, sest sa tegelesid enese sisekaemusega ja vaatasid iseendale silma. Tegelikult ei osanud sa mõnikord iseendaga midagi peale hakata. Sa asusid varjudemaal – lõpetamiste aasta.

Seega, sa ei saanud tõeliselt ennast ega teisi armastada, aktsepteeri ennast ja teisi täielikult. Sa ei ole olnud oma tõelises Väes, sa ei ole olnud Rõõmus.

Sa hakkasid ütlema, et tema on “põgeneja” … sa hakkasid isegi süüdistama – vahest. Sa jooksid oma enda jamade eest, seega sul oli vaja päästjat. Tema aga ei kehastunud päästja rolli, seega sa ütlesid, et tema on “põgeneja”.

Kuid te mõlemad põgenesite vaid iseeneste eest.

Meenuta algust. Mine tagasi oma esimesse hetke oma Kaksikleegiga.

Meenuta. Sellel päeval, sellel kindlaksmääratud hetkel sellel kindlaksmääratud päeval, Maagia toimis, SINA olid omas täisväes ja rõõmus. Kas mäletad? See kindlaksmääratud päev, me võime sulle öelda, et sa ei olnud kadunud. Sa olid just alustanud midagi, mis pidi sind vabastama või viima sind ligemale iseenesele. Ole enda vastu aus, siis olid sa iseenese Kangelane.

Ei ole vaja minna tagasi kuid ja aastaid. Sa oled teistsugune praegu, sa oled isegi palju enam, nii lähedal oma tuumale! Kuid pea meeles mõtet – ole iseenese rõõm ja Vägi. Erinevast komplektist olukordadest ja situatsioonidest ning eludest nüüd.

Nüüd tead sa ennast palju paremini, räägi mulle. Mis on sinu rõõm? Mis on sinu Vägi? Kus on sinu Vabadus? 2016 oli suur pingutusi ja sõnum, see küsis meie kõigi käest: kes sa oled? Mis oled sina ja mis ei ole sina?

Seega ma küsin sinult praegu: Kes sa oled? Mis on sinu Rõõm? Inimesed? Sõbrad? Perekond? Omada mõju? Mis mõju? Kus? Kus maailmas on sinu Rõõm, kui sa oled päriselt aus? Kes oled sa oma südames?

Nüüd kui sa näed selgelt neid vastuseid, hakkad sa nägema selgelt ka aastat 2017 – milliseks sa tahad teha aasta 2017? Ma tean, et nüüd sa suudad näha. Jah, sa suudad. Ära põgene, ära mine tagasi “nüüd või mitte kunagi” ära sukeldu Maskuliinse rumaluse ajajoontesse.

Sul on kogu aeg mida sa vajad. Lihtsalt hakka ehitama, seda mida sa tahad kogeda ja naudi oma elu.

Ei ole tähtis kui sa teed seda või teist jaanuaris või mais, kas sa lähed sinna või tänna veebruaris või juunis. Loo seda mida sa tahad oma ellu, tasapisi, iga päev – samm sammu järgi. Kes mäletab kümne aasta pärast kas sa tegid seda või teist jaanuaris või juunis 2017? Mitte keegi. Kõige tähtsam aga, et sa ei mäleta seda isegi.

Vaata oma südamesse, kes sa oled? Mida sa tahad oma elult? Mis tähtsaim, kus on sinu tasakaal? Kuidas sa saad tervikuks? Kuidas sa seod oma Naiseliku ja Meheliku energia?

See on võti KaksikLeekide teekonnale. Saa Valguse Sõdalaseks. Alustuseks. Unista, kuid maanda oma unistused reaalsusesse. Sihi kõrgele, rända kõrgel, kuid ankurda ennast. Muutu valguseks, kuid ehita oma turvapaik sellesse maailma. Saagu sinust: Terviklik, iseseisev, iseenesele truu.

Ta on teiselpool ust.

Terviklikkuses on sinu vabadus. Terviklikkuses ootab sind sinu KaksikLeek

Sa oled nii palju ära teinud, me oleme nii uhked. Sa ei oska seda näha, kuid iga päev on tohutu areng. Astu oma samme. Ole üleval taevas, sest see on sinu Ülesanne, kuid ära unusta meie maailma. Leia oma tasakaal.

Sihi kõrgele, kuid ankurda ennast.

Sellega õpi eristama ennast sellest, mis on sinu ümber. Õpi olema maailmas, kuid ole jätkuvalt valgusolend. Õpi olema sina, kuid elus.

Võta Jõuludest koos perega kõike. Mõista, et kõik ei ole sina. Sa ei pea kandma kõikide muresid ja valusid või hirmu ja süüd. Ole koos nendega, kuid hoia oma piire. Sina oled sina, nemad on nemad – ja kõik on õnnelikud, kui igaüks on just tema ise.

Sa ei pea tassima oma õlgadel kogu maailma. Isegi kui sa suudaksid – sest sa suudad, sa tunned, mida nemad kõik ei suuda. Lihtsalt ole sina ise. Mõista, kuid ära tassi. Näe, kuid ära muutu kellegi teise negatiivsuseks.

Kõik see on olnud illusion, mis oli sinu ja sinu KaksikLeegi vahel. Ei Kaksikleek ega valgusolend pole sama, mis nad olid kui aasta 2016 algas, mitte keegi.

Nüüd kui sa oled vabaks lastud, tajutud või andestatud, nüüd näed sa selgelt: sa ei saanudki mõista mis tõeliselt toimus sellel ajal. Sa ei saanud mõista Tema eesmärke. Sa olid kinni iseenese muretsemistes, hirmudes, draamades ja muus sellises. Sinu silmad vaatasid sissepoole.

Sa ei suutnud näha Tõde – Tõde on aga, et te mõlemad olete ÜKS

Nüüd meenuta alguses olnud sädemeid. Jah, sa oled TAGASI

Kui sa kohtusid oma Kaksikuga, sa olid kartmatu. Ja Tema avas sinus kõik, kõige halvema sinus. Sina tegid sedasama. See pidigi nii olema, kogu negatiivsus pidi välja tulema.

See tuli välja vaid selleks, et selle saaks ära võtta ja puhastada. See ongi see, millega te olete tegelenud nagu aasta 2016 on lahti rullunud.

Nüüd meenuta vikerkaart, seda imelist koju jõudmise tunnet läbi teise olendi silmade, keha ja hinge. Sa oled tagasi. Sa jõuad lähemale ja lähemale teie mõlema tuumale, kus kõik on ainult õnn ja rõõm, kus kõik hirmud väärtusetusest, hülgamisest ja eemale tõukamisest on kustutatud.

Jätka oma tööd. Ärgu olgu sul mingeid ajapiiranguid, mingeid väliseid ootuseid.

Sul pole neid vaja.

See pole kunagi selle pärast olnudki … Kõik toimub seespool, kõik on tervenenud seespool, kõike ehitatakse seestpoolt

See on eufooria.

Me oleme nii uhked.
http://www.lovehaswon.org/love-blogs/message-for-twin-flames-this-is-euphoria

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.