KaksikLeekide välimääraja


Tänane postitus on tõlge Julie Longstreet Wehmeyeri postitusest Kaksikleekide välimääraja

Jagasin seda ka juba oma FB lehel, kuid nagu ma tean on inimesi, kellele võõrad keeled on keerulised, seega tõlgin asja ka eesti keelde. Tehes seda algse postitaja loal 😉

EI TE EI OLE HULLUKS LÄINUD

Selles artiklis ma käsitlen kahte teemat. Esiteks, üldised näited sellest, mis kaksikleegid on ja mis nad ei ole. Lisaks nn teaduslikud teooriad seda fenomeni toetama.

Ma olen alati tundnud, et teadus ja vaimsus on väga tihedalt, kuid ülimalt keerukalt omavahel seotud. Kohati ma arvan, et teadus on lõpuks ometi suuteline selgitama palju vaimseid printsiipe ja vastupidi. Niisiis, jah rahvas, kaksikleegi fenomeni taga on teaduslik seletus. On olemas isegi mõned terapeudid, kes on selle teemaga tegelema hakanud.

Niisiis, mis on KaksikLeek?

Enamus inimesi defineerib KaksikLeeke kui “üks hing on pooldunud kahte erinevasse kehasse”, kuid tuleb välja, et on olemas palju erinevaid kaksikleekide ja hingesideme tüüpe. Kuigi, jah, KaksikLeegi side on neist kõige tugevam ja ka kõige pingelisem side. Te olete kaks keha ühest Olemist. KaksikLeegid on esmapilgul väga sarnased hingesugulastele, kuid nad on väga erinevad.

Praeguseks hetkeks teada olevad KaksikLeekide tüübid on:

  1. Monaadilised KaksikLeegid
  2. Poolitatud hingega KaksikLeegid
  3. Täheseemnest kaksikud
  4. Võltsleegid, ma eelistan neid kutsuda Jäljendajateks Doppelganger või copicat (paistab nagu oleks, käitub nagu oleks, tundub nagu oleks KaksikLeek, kuid ta ei ole seda mitte)

Niisiis, jätkame kolme KaksikLeegi sideme kirjeldamisega.

  • Monaatiline KaksikLeek

KaksikLeegid, kes tekkisid Hinge esimesel sünnil, nad jagavad ühte Olemit, ehk siis ühte ja sedasama hinge energiat, mille nad võtsid kaasa Allikast. Selle protsessi käigus jagunes energia kaheks individuaalseks hingeks. Samamoodi nagu embrüo jaguneb kaheks. See ei ole hinge pooldumine, see on pigem ühest energiast areneb kaks hinge. Rohkem nagu päris bioloogilised kaksikud, väga ühesugused ja samas väga erinevad. Mõlemal hingel on oma Teekond ja elukogemused, sest nad on eraldi. Lisaks sellele, et nad veedavad aega koos vaimses maailmas, nende eluteed ristuvad, kui nad kehastuvad ühte eluaega. Nendes ühte eluaega kehastumiste eludes on nende koos kulgemised väga positiivne ja toetav kogemus.

Need KaksikLeegid jagavad omavahel väga tugevat sidet. See on seesama “kuldne niit” mis on neid sidunud alates nende hingede tekkimisest. Igal hingel on küll oma Kõrgem Mina ja Vaimne Meeskond, olgugi, et tihti võib esineda ka kattumisi, kui nad on jaganud palju eelmisi kehastusi. Kuid üldiselt on nende elud siiski eraldi.

  • Poolitatud hingega KaksikLeegid

See on nn “traditsiooniline” KaksikLeekide tüüp, kus hinge sünnil oli teatud liiki energia, mis poolitas energia, ühe hinge kaheks tükiks. See oleks sarnane bioloogilises mõistes ühemuna kaksikutega.

See on see, kui inimene on pidevas “tühjas tundes” või “poolik” ja “sügavas üksikuse tundes” – selle puhul on ka olemas sund leida see just tema “teine poolik” ja kui saadakse teada, et ollakse kaksikleegid siis see eraldatus muutub väljakannatamatuks. Seda seepärast, et ollakse üks hing. Poolitatud Hingega KaksikLeekidel on üks Kõrgem Mina ja Vaimne Meeskond. Sealjuures on neil identne aura ja tšakrasüsteem. Lisaks terve kuhi sünkroonsusi. Samuti kipuvad nad ka ühtemoodi välja nägema, sarnasel käituma ja nende eludes on palju paralleele. Sellel tüübil on alati romantilised suhted, sest nad peegeldavad mees/nais energiaid ja nende ülim eesmärk on saada üheks.

  • Täheseemnest kaksikud

See tüüp pole tehniliselt kaksikud, kuid jagavad väga palju samu võimeid ja printsiipe nagu teised KaksikLeekide kooslused. Paljud inimesed, kes arvavad, et on Kaksikleegi suhetes on tegelikult täheseemned kaksikud, jagades maaväliseid kogemusi ja on siin, et aidata inimkonda.

Selle stsenaariumi alusel on kaksikutel olnud ühiseid kehastusi, mis ei ole humanoidsed. Nendes eluvormisdes on “grupi mõtlemine” või siis “sülemiteadvus” tavalised. Sellisel kujul jagatud telepaatia ja jagatud eelmised elud erinevates eluvormides loob tugeva sideme mis sarnaneb KaksikLeekidele. Kui KaksikLeegid tegelevad kahe hinge või pooliku hingega, on Täheseemnetel tihti palju hingi ühe korraga maale kehastunud, niisiis see on kõvasti rohkem kui kahe indiviidi teema. Kui Täheseemned kohtuvad siis on see tavaliselt samasuguse pingelisuse ja sidemega laetud nagu traditsiooniliste KaksikLeekide puhul.

Lisaks sellele on nende kehastused siia laetud inimkonna aitamise kõrge missiooniga. Traditsioonilistel KaksikLeekid tulevad samuti siia missiooniga luua suuremat headust läbi oma ärkamise, mis avab nende võimekuse jagada maailmaga Tingimusteta Armastust. See on midagi sellist, mida kahjuks on kogenud väga vähesed inimesed. Kui siis vaid vanema ja lapse omavahelistes suhetes.

  • Võltsleegid/Doppelgangerid

Mulle ei meeldi kutsuda neid “Võlts Leekideks”, sest see viitaks sellele, et nad oleksid kuidagi vähemad või valed või liigsed. Tegelikult on need tihti kõrgetasemelised karmasideme hingesugulased. Kellel on väga olulised teemad lahendada ja kogemused kogeda. Näiteks on minul ja minu kaksikul mõlemal olnud eriliselt tugevad copicat leegid. Tema juhul oli ta suhtes naisega, kes oli kirjapildilt ülimalt minu sarnane. Mõlemad olid kirjanikud, mõlemad olid nn armee jõmpsikad, meil olid isegi pereliikmete nimed samasugused. Kõige tipuks olid meil erilised vigastused mis paiknesid sarnases kehapiirkonnas.
Minu puhul oli minu ex-mees paljuski sarnane minu KaksikLeegiga. Neil on ühesugune eesnimi ja hüüdnimi, mõlemad on muusikud, õppisid et saada õpetajateks ja nende vanematel olid isegi ühesugused eesnimed. Niisiis, nende puhul tuleb teil meeles pidada, et nad on Valed Leegid TEIE JAOKS, samuti olete teie valed nende jaoks. Kuid mingi väga oluline õppetükk on teil vastastikku õpetada.

Kuidas teha vahet millise KaksikLeegi tüübiga on teie puhul tegemist?

Kaaluge Eelmise Elu Regressiooniteraapiat koos oskusliku Terapeudiga. (Tõlkija: omalt poolt lisan, et teil peab selle terapeudiga olema usalduslik suhe/side, sest vaid siis saate oma eelmises elus vajaliku kätte. ) Mõne sellisega, kes oskab tegeleda selliste küsimustega. Samuti saate küsida neid küsimusi oma Kõrgemalt Minalt. Näiteks: Kas minu Kõrgem Mina on järsku ka minu vastaspoole Kõrgem Mina? Teie nn Vaimne meeskond annab teile neid vastuseid, kui te vaid vaevute küsima! Samuti suudab kogenud selgeltnägija, kes oskab vaadata aurasid ja tšakraid, öelda teile, kas teil on oma kaaslasega ühesugused aurad ja teie tšakrasüsteemid on seotud. Samuti annab hea pildi täpne astroloogiline sünnikaart.

Eesmärk

Kõikidel KaksikLeegi suhete tüüpidel on üks eesmärk või missioon. Ja see on tuua maailma Tingimusteta Armastus.

Tehniliselt on KaksikLeegi Teekonna eesmärk käivitada oma missioon, et tõsta maailma vibratsioonitaset ja teha seda justnimelt Tingimusteta Armastuse maailma toomisega. Ja pole üldse oluline, et samal ajal ollakse füüsilises koosluses oma vastaspoolega.

KaksikLeegi suhte sammudeks on: alustuseks esimene kohtumine, siis on seal vähemalt üks eraldatuse periood, põgeneja ja püüdja periood (tavaliselt sellel ajal tuleb tegeleda ka oma karmasidemetega), taaskohtumine ja koondumine füüsilisse kooslusesse ja alistumine.

KaksikLeegi Teekonna eesmärk ei ole saada kindlasti “ja kui nad veel surnud ei ole, siis elavad nad õnnelikult tänase päevani!” muinasjuttu. Tegelikult on see tihti vastupidine, sest vaid läbi pingeliste hüpete ja sidemete saame me sügavamalt sukelduda iseenesesse ja seda pinget pakub meile KaksikLeegi Teekond. See on midagi sellist mis eeldab meist tõelist Tingimusteta armastuse omaks võtmist. See on justkui 24/7 teraapias olemine, see on tohutult kurnav. Sinu Kaksik vajutab sinu just neid nuppe, mida sa isegi ei teadnud endal olemas olevat. Ta lükkab sind eneseületustele mida sa poleks kunagi isegi mõelda julgenud. Ja samas – läbi selle kõige tervendab ta sind imeliselt. (Tõlkija: ja sa ei saa tema peale kunagi selle eest vimma pidada, sest sa TEAD, et see kõik on sinu enese kasvamise ja arengu heaks)

Me tunneme Tingimusteta armastust sellistes sügavustes, milleni teised ei ole suutelised kaevuma. KaksikLeegi Teekond on tõsine väljakutse. See on valulik mitmel erineval moel. See tõukab sind välja oma mugavustsoonist, käivitab omamoodi uuestisünni. See uuestisünd juhib sind aga Taipamisteni maailmast ja Sinu hinge Missioonist ja magusvalusa alistumiseni oma KaksikLeegi Koosluses.

Niisiis, on teaduslikult tõestatud, et sa ei ole hulluks läinud. Teaduslikult, kaksikleegi teooria resoneerub kvantpõimumisega mida saab kirjeldada kui füüsilist nähtust, mis tekib kui (hinge)osakeste grupp luuakse, need omavahel kokku puutuvad või jagavad ruumi viisil, et eraldi osakest ei saa kirjeldada teise samas ruumis viibiva osakeseta.

Kaksikhinged, tihti nimetatakse ka KaksikLeekideks, on kaks poolikut ühest hingest. Kui need omavahel lahtutada siis nendest saavad eraldi hinged, kuid nad alustavad kui üks hing. Ning nende peamine liikumapanev jõud on saada kord jälle üheks. Neid on loodud kui vastaspooli. Näiteks duaalsuses Jumalik Mehelikkus ja Jumalik Naiselikkus. Pole vahet millal nad kehastusid, nad jäävad alati psüühiliselt ühendatuks ja kogevad palju ühesugust. Nagu samasugused suhtumised, sarnane välimus, eelistused, uskumused ja elusündmused. Mõned nimetavad seda sünkroonsusteks. See on üsna sarnane bioloogiliste kaksikute omavahelise sidemega, ainult et see kõik toimub energeetiliselt. Wikipeediast võime lugeda: “Kvantpõimumine on füüsiline nähtust, mis tekib kui osakeste paari või gruppi luuakse, need omavahel kokku puutuvad või jagavad ruumi viisil, et eraldi osakest ei saa kirjeldada teise samas ruumis viibiva osakeseta. Isegi kui kõnealune ruum on on suur – Kvant seisundit tuleb kirjeldada kui kogu süsteemi.”

Seega tuleb Kaksikleekisid võtta kui ideed kahest osakesest, mis on loodud ühel ajahetkel ( sellega tehes neist kaksikosakesed). Kaksikhinged on loodud ühest ja samast hinge mateeriast (või osakestest). Lähtudes definitsioonist, need kaks osakest ei ole iseseisvad teineteise mõistes, kuid nad võivad olla eraldatud ajast ja ruumist (See ongi Kvantpõimumine). Kuigi Kaksikhinged taaskehastuvad eraldi, erinevusega nii ajas kui vahemaas, nad peegeldavad teineteist. Mis selgitab niipalju elulisi paralleele ja sarnasusi mida ma enne mainisin. Termin “peegeldama” on siin võtme tähtsusega. Niisiis, arvesta sellega, et kaksik hinged on alati mees- ja naispoolusega. See aspekt, et osakesed pöörlevad teineteise vastaspoolel on selgitatav sellega, miks kaksikhinged Maal nii harva kohtuvad. Selles osas peab veel tegema edasisi jälgimisi, et näha kas see idee võib olla ka selgitus.

Neid Kvantpõimumise kontseptsioone saab kasutada ka hingesugulaste ja hingeperekonna puhul. Kuid tuleb meeles pidada, et need pole sama kogemusega, sest hingegrupi liikmed on vaid ühest “kangast” ja kindlasti mitte samast hingest. Hingegrupid on omavahel palju vabamalt ühendatud. Seetõttu on seal vähem sidusust, võrreldes sellega mis toimub kaksik hingede puhul.

Ma loodan, et see selgitab veidi paremini mis on mis.

Wau. See oli nüüd retk mida ei oleks osanud oodata. Olen tänulik Juliele selle postituse eest ja võin kinnitada, et tema artikleid tuleb tõlkesse veel. Vestlesin temaga Messingeris ja olen õnnelik, et meid on veel ja veel, ning me koondume ja oleme enamuses just oma kogemuse ja teadmiste jagajateks.

Originaaltõlke ja Julie kodulehele jõuate tõlke alguses olevate linkide kaudu.

Olge kaitstud oma enese Südame Väes

Elle

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.