friendzone-0119.08.2017 Ana Souto

Hei Kaksikud,

Nagu ma eemises postituses mainisin, olen ma tänulik ja väga liigutatud teie kõikide sõnumitest ja kirjadest. Te panete selle maailma liikuma ja ma armastan teid tohutult, sõnades ei ole seda võimalik isegi algselt väljendada.

Tundub, et ma avasin selle lainete asjaga uue “purgi ussidega”, seega ma arvan, et pean asjasse veidi selgust juurde tooma, me oleme selles kõik koos. Ehk siis kujuta ette, et kõik Kaksikud on koos ühes hiiglaslikus liftis ja me kõik läheme maha just omal korrusel. Kui lift jõuab sinu korrusele siis sa lihtsalt väljud, seega ei ole vaja paanitseda mingi laine koosseisus olemise pärast ega ajastuse ega millegi muu pärast. Mitte keegi ei jää lõpmatuseni lifti ja need kes juba on maha läinud on ikka olemas siinsamas, et aidata ja toetada kuni jõuad just sinu korruseni.

Küsi abi teistelt Jumalikelt Naiselikkustelt ja Mehelikkustelt kes on sellel teekonnal olnud pikemalt ja kellel on juba mingi selgus kuidas seista sellel äärmiselt aeglasel liftisõidul. Ma püüan olla olemas niipalju kui võimalik et anda vajalikke juhtnööre olulisemateks hetkedeks, milles sa parasjagu oled, kuid vahest muutub kõigile korralikult vastamine raskemaks kui arvasin. Esmaspäeval avaldan ma oma uue projekti kus osaleb ülivinge erikülaline ja me jagame teiega mõnda eriti tähtsat infot KaksikLeegi teekonnal.

Seega, läheme lifti, Ettefvaatust, uksed sulguvad!

Jumalik Mehelikkus (DM) – Oleme lihtsalt sõbrad!
Nii, sinu vaimustav DM mängib peitust?
Kutid, püüda olla lihtsalt sõber sellega, kes teile peale hüpata iga päev ja pühapäeviti kaks korda ei ole kerge, onju?

Asjalood on aga sedasi, et DM-idel on igav, neil puudub jälituse adrenaliin. Nad on loomult kütid ja neile meeldib mängulisus, flirt ja oma saaklooma allutamine. DF-id rõhuvad ise jälitusele selle asemel et olla lendlevad nagu liblikad, tunnevad DM-id ennast “sõbratsooni” panduna ja lähevad otsima midagi uut, mille kätte saamiseks on vaja pingutada.
Kas me saame neid süüdistada? Tegelikult mitte.

Olla “Vastuvõtja/Naiselikkuse” energia on nende jaoks äärmuslikult ebamugav ja seega nad teevad mida iganes nad saavad, et selle vastu võidelda, ehk siis tõukavad “pealetungiva” energia ehk siis DF-i endast eemale.
Ma loodan, et see on teile arusaadav, kuid meestele on suhtes äärmiselt vajalik tunda ennast tõeliselt MEESTENA ja kui nende energiad lähevad sassi ja neilt võetakse nende vägi, siis nad tunnevad ennast nagu “munad maha võetud” ning nad on sunnitud lahkuma, et taastuda, laadida oma akusid ja täita oma “kütusepaaki”.

Tegelikult on see täiesti normaalne käitumine, kui nad panevad naisi “omale kohale” näidates kuivähe nad on huvitatud, kui vähe nad hoolivad naiste tegemistest. Nad muudavad kogu loo lihtsalt sõbrasuheteks, mõned isegi sellise lähenemisega, et ollakse “sõbrad boonusega” (“kaisusõbrad”)

Ulakad, ulakad kutid! 

Jumalik Naiselikkus (DF) – Kas ta tõesti saab olla nii loll?
Nunii, vaatame:
Ma õppisin tundma oma igavest armastust tema suhtes. Tehtud!
Ma ütlesin talle, et ma ei suuda ilma temata elada. Tehtud!
Ma ütlesin talle, et ta on minu jaoks ainus mees. Tehtud!
Ma ajasin teda taga ja tegin kindlaks, et ta ei suuda mind unustada. Tehtud!
Ma saatsin talle imelisi sõnumeid meie ühisest tulevikust. Tehtud!
Ma ütlesin talle et me oleme kaksikleegid. Tehtud!
Ma võrgutasin ta ära ja me seksisime ja siis ta kadus mul käest. Tehtud!
Ta ei kirjuta mulle kunagi esimesena. Olemas!
Ma olen tema jaoks alati olemas, isegi siis kui ta tahab minna oma sõpradega. Olemas!
Ma tunnen ennast vähendatuna ja hüljatuna. Olemas!
Ma olen oma mehelikus energias ja topin teda tema naiselikku energiasse. SUUR PAKS LINNUKE! OLEMAS!

Tundub, nagu ma käsiks sul siin eemale tõmbuda, tegelikult olen ma kõike seda eelnevat oma minevikus ise teinud. Ma otsustasin, et ma pean võtma asjad ise käsile ja hakkasin oma kaksikut taga ajama nagu Gepard aafrika pampas. Vaene mees! Tõsiselt, ma kahetsen vahest, sest tal ei olnud minuga kerge.

(Kutid, palun ärge seda järgmist lõiku lugege, sest teile ei meeldiks see, mida ma hakkan siin tüdrukutele rääkima. Te tänate mind hiljem, kui te olete jõudnud läbi selle metsiku tagaajamise, nagu liblikas läbi õhukese võrgu!)

Naised, see on teie kätes, et see muster ümber pöörata ja astuda tagasi oma naiselikkuse energiasse. Sellesse pehmesse, õrna, flirtivasse, võrgutavasse, ulakasse, uimastavasse, hüpnootilisse, vastupandamatusse ja kättesaamatusse tõelisesse naiselikkuse energiasse.

Buu-huu, kas sa arvad et Beyonce jälitab mõnda kena tagumikku sedasi? Põrgut küll, EI!
Isegi Julia Roberts (filmis Kaunis naine) ei suudelnud Richard Gere suule ja see tuli ikka ja jälle veel tahtma!

 

Nii mu kaunid hinged, teeme siin kompromissi!
Kutid lõpetavad munnina käitumise ja mujalt aukude otsimise
Tüdrukud lõpetavad nende kenade tagumike püüdmise ja lähevad midagi muud tegema.

Ma olen seda ennegi öelnud, kuid vahest ma soovin et mul oleks füüsiliselt supervõimed, et panna kaksikud ühte ruumi ja taguda nende päid vastamisi, et neid üles äratada sellest koomast. Püsige omaenese energias ja lubage oma kaksikul astuda tagasi tema omasse.
Kui vaja liimi oma sõrmed ja käed kinni. aga püsi eemal igasugustest klaviatuuridest.
Te tekitasite mulle peaaegu infarkti, kuid ma armastan teid kõiki siiralt et te siiski püsite tugevatena.

Teid on valitud põhjusega, seega õigusta oma KaksikLeegi tiitlit ja lehvita seda lippu uhkelt ja enesekindlalt.
Ma saadan teile palju armastust ja valgust.
Namaste.
Esimese Laine Osa ja Teise Laine Hooandja,
Ana

Tõlge: Elle Vihman

Originaal:

https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/08/twin-flame-vitamine-intake-second-wave_19.html

 

 

KaksikLeekide sõnumid – Teine laine: Aia! Kas sa tegid mind just Lihtsalt Sõbraks?

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.