Hetkesõnumid TeadlikkusSõdalastele


Vaim on väsinud ja elurõõm tuhmub. Füüsilises reaalsuses toimuv vähendab sedagi tahet mis alles on.

Kas tundub tuttav? Kui ei, siis võid rahulikult minna tagasi oma igapäeva tegevuste juurde ja neelata peavoolumeedia uudiseid just nii nagu neid meile vahendatakse. See lihtsalt ütleb, et sellest artiklist ei leia sa midagi sellist, mida suudaksid vastu võtta.

Kui aga tundub tuttav, siis on mul täna ligi pooleteise kuise vaatluse ja viimase aja “luureinfo” tulemusena vahendada reportaaž sellest, mis toimub ja miks on selline kummaline väsimus.

Ehk siis, korraks sõjamaaling maha ja füüsilise reaali olukordadesse.
Nimelt olen ma ise jätkuvalt kahe maailma piiril, kuigi Kallis Hing mul sinna veel minna ei luba. Samal ajal on Meie Meeskond, kas siis ühte või teist kanalit pidi, minuga ühendust võtnud.

AITÄH TEILE!
Tean, et need ühenduse võtmised tulid “lambist” ja me ju ka tegelikult teame, kes on selleks suuna andnud. Minu Kallis Hing ja Meeskonna Juht.
Vajalik oli see aga selleks, et me jätkuvalt Taipaksime, et Meeskond tegutseb edasi, olgugi, et vahest selle reaali “biokeemiliste masinate” välja lülitamise hinnaga. Füüsilise Reaalsuse valetamise muster on hingemattev. Minule mõjub aga valetamine sedasi, et mu Deemon ärkab. Niisiis, kui hakkan päid hammustama, siis on inimestel kasulik läbi mõelda, kas nad valetavad teadlikult või on kellegi teise Vale pimesi edasi jagajateks.

MACHETE – Крепче меня держи
Kui Raske on elada selles Valetavas maailmas.
Hoia mind kõvasti, sest vaid sina hoiad mind veel siin.
https://youtu.be/q0RovxUmnJMhttps://www.youtube.com/watch?v=q0RovxUmnJM&feature=youtu.be

Miks siis on nii kuramuse raske?
Eluenergia õgardid kasutavad rõõmsalt füüsilises reaalsuses elavaid inimesi. Neile lubatakse edu ja raha ja kõike mammonat. Need hingekesed aga ei mõista, et müüvad oma hinge.
Lisaks on veel mõtlemisvõime minetanud sabahoidjad, kes hirmust “järsku keegi hakkab riidlema”, on valmis lämbuma ja olema ohvrilambad õgardite altaril.
Ja siis on veel “tšempionid”, kelle arvates valitsus ja võimukandjad teevad seda kõike selleks, et see on kasulik rahvale. See kontingent on kõige kurvem vaatepilt.
Miks?
Seal on inimesed, kelle eelnev maailmavaade oli adekvaatselt kogu energiapaleti uurimine. Endised vaimsed ja ka minu silmis teadlikud inimesed.
Aga! Õgarditele pole vaja ju hapnikku. Niisiis püütakse hävitada hapniku hingamine.
Tegelikult jah, loogika on ju siin sees. Püütakse justkui inimesi ette valmistada nende õgardite saabumiseks.
Unustatakse aga see, et meie füüsiline keha ei lähe teise sagedusse. Ja see, mis on sealses sageduses norm on siin sageduses biokeemilise keha jaoks hävitav.

Infot on nii palju ja kõike ei saa ma isegi siin vahendada. Hoiatus siia reaali on aga antud. Hoidke oma enese teadlikkus ja vibratsioon õigel, ehk siis just teie arengutasemele vastaval tasemel. Kaotame palju lähedasi.
Vähkksavaja näitab oma õisi. Õied on armsad ja justkui õiget värvi – kuid mürgised.


Lahingud toimuvad mitmes reaalsuses korraga.
On olnud juba mõnedest tasemetest võidukas välja tulemine. Oleme teinud taastamistöid ja liikunud edasi, et olendid seal, saaks edaspidi ise oma reaalsust hoida.

Me ei ole jumalad, me oleme Teadlikkuse Kaitsjad ja Võitleme selles tiheduses, kus nn kohalikud elanikud ei saa. Jah, kohalikud õnnistavad meid jumala tiitliga, kuid me ei tohi joobuda võimust.
Kahju ainult, et meie oma reaalsuses on nii palju sabahoidjaid kes teenivad õgardeid. Teisalt, eks me seepärast olemegi oma füüsilises kehas just siin maailmas kohal.

Lisaks, ei tohi unustada, et me oleme multidimensionaalsed olendid.
Mul oli endal kaua aega selle tõelisust keeruline omaks võtta. Ja valetaksin, kui väidaksin, et mul pole olnud tahtmist endale diagnoosi panna. Kui aga mind nähakse koos oma Kaksikuga selle reaalsuse kriisipunktis, kus meie kahe kohalolek hoidis ära suurema kahju, siis tuleb seda tunnistada.
Ma ei hakka siin seda ümber rääkima, kuid meie kohaloleku nägi ära väike tüdruk, kes lohutas oma ema, et neil läheb kõik hästi, et nad on kaitstud, kuna “tädi ja onu” on kohal. Laps on näinud mind, kuid pole kunagi näinud mu Kaksikut, kuid kirjeldas teda just selliselt nagu ta oli elu ajal. Isegi mõned tema iseloomulikud käitumised.
Ehk siis, see et me arvame, et asjad toimuvad meie peas, et tähenda sugugi, et need oleksid vähem reaalsed.

Et selle kõigega toime tulla, tuleb vaid endale selgeks teha, milline keha ja relvad kuuluvad millisesse maailma. Kui meid aga kutsutakse Lahingusse, peame andma oma Kehale Teadliku käsu püsida turvaliselt ja vajadusel sättidagi ennast sinna, kus keha on kaitstud. Seejärel järgneme Häirele.

Häire on Lahingukutse. Need, kellel on vaja välja lennata, teavad seda. Need, kellel on võimalik jääda varuks või staapi, need on reservis.

Vot sellised lood. Tundub, et õnnestus vajalik info kirja panna.
Palutakse veel teatada, et meie hulgas on palju Sõdalasi, kelle selle reaalsuse kehastus on praegu veel alaealised lapsed.
Niisiis täiskasvanud kehastused. Kui teie läheduses on selliseid Lapsi, siis ärge tehke viga ja kohtlete neid kui saamatuid lapsi. Need lapsed on võimsad Sõdalased. Me saame nende jaoks olemas olla ja vajadusel selgitada reaalsuste, unede, dimensioonide ja Lahingute eripära. Kui minu kirjutist on lugemas keegi, kes on alles uus rekruut, siis leiate mind e-posti ja FB kaudu. Kui vajate tuge ja selgitust olen olemas. Me oleme Meeskond!

Jätkates KaksikLeegi õnnistusega

Soovin teile Teadlikku tegutsemist,
et te oleksite kaitstud omaenese südame Väes.

Lahinguväljal kohtume!

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.