Aloki


Ei oleks kunagi arvanud, et võtan omaks midagi sellist, nagu seda on ingli kehastus. Inglid on meie kultuuris kahjuks pandud kandma väga kahtlast kuvandit. Minu enda suhtumine neisse muutus halvemaks peale seda kui hakkasin nägema, et valged ja sulelised inglid pole sugugi omakasupüüdmatud ja on tegelikult pigem inimest lapse seisundis hoidvad. Tänaseks ütlen, et enamus neid on just sellised, kuid on ka teistsuguseid, kelle hulka kuulub ka enamus KaksikLeeke.

Niisiis, jätkan tõlkega, mille esimesi kilde sain juba meie esimesel vestlusel Juliega.

Aloki ehk Surmaingel

Autor Julie Longstreet Wehmeyer Postitus 02.02.2022 Aloki ehk Surmaingli kehastuste kohta.

Esiteks unustage kõik sellest musta keepi mähitud tegelasest, kes vastavalt kultuurile lendab alla mõõka või vikatit vehkides. Unustage ka Matt Damoni kehastatud Surm “Dogmas” (1999) või Mandy Patkin filmis “Surnud nagu mina” (2003). Need kuvandid pole sugugi sellised nagu Alokid välja näevad või käituvad.
Alokid ehk Surmainglid kuuluvad Keerubite perekonda (ja nemad muuseas, ei ole väikesed õhus hõljuvad tiivulised mähkmetes beebid). Aloki – hindi keeles tähendab Valgus, heebrea keeles tähendab Jumalik ja mõnes Aafrika keeles tähendab kütt. Ja nad ongi just kõike seda. Alokid on Jumalikud Valgusolendid ja Kütid. Nemad ongi Jumalik Valgus.

Paljud neist on Maale kehastunud selleks, et õppida empaatiat.

Alokid on inimestega võrreldes pikka kasvu, nad on üks esimesi liike kes Allikast väljusid. Just nii nagu kõik keerubid, on neil neli nägu – Lõvi, Härg, Inimene ja Kotkas, jalad kapjadega, sest nad on “kütid” ja peavad suutma kiiresti joosta.

Maskuliinenergia Aloki kiirgab kuldselt ja erinevates värvides, kuid kuld mängib nende elus suurt rolli. Nad võivad olla nn Kuldsed poisid (šokolaadipoisid) või neile lihtsalt meeldib kõik kuldne. Naisenergia Alokid kiirgavad hõbedast ja kõikides merevärvides. Naine lendlevate kleitidega ja tohutul hulgal hõbeehetega.

Meestel on tohutud valged tiivad valgete sulgede ja loomulikult kuldsete tiivaotstega (1/3 sule pikkusest) ja naistel on väiksemad tiivad, kus on hõbedased tiivaotsad.

Alokid on “valgus”. Kui inimesed lahkuvad siit reaalsusest ja neile öeldakse, et tuleb minna valgusesse, siis neid juhitakse mees Aloki juurde. Kes siis mähib oma tiivad ümber ja tõmbab teid imelisse sooja ja mugavasse embusesse ning viib teid koju (D5) või hinge rehabilitatsiooni. Vaatamata inimeste uskumusele, ei suuda ükski meedium või inimene saata hingi valgusesse. Kui te ütlete maapealsele vaimule, et mine valgusesse, siis te tegelikult annate häire tema isiklikule Alokile, et ta tuleks ja hinge kaasa viiks.
Igas ajajoones saate te elada seitse elu. See on pikk aeg elamiseks ja vahest juhtub nii, et hinged jäävad kinni 3D mõtlemisse ja siis kui on aeg lahkuda nad kardavad ja põgenevad. Aloki abil on see üleminek kergem. Nende ülesanne on lihtsustada surma üleminekut.
Aegajalt jäävad surelikud kinni vääruskumustesse, näiteks põrgust ja deemonitest (mis on inimese loodud kontseptsioon) ja kui inimesel on aeg edasi minna, siis nad loovad nende mõtetega alternatiivse reaalsuse, arvates et see ongi reaalsus. Nüüd tuleb Alokil siseneda nendesse võltsreaalsustesse, et päästa sureliku hing.
See ülesanne on Alokile ebameeldiv ja paljudel neist on seetõttu arenenud musta huumori vaatenurk.
Alokid kiirgavad armastust ja on valgusolendid. Neid ei pea kartma. Nad on sinuga kui tekib aeg lahkuda ja vajadusel kutsuvad nad sellesse protsessi mõne sinu lähedase.
Vahest juhtub, et vaim põgeneb hirmunult ja Aloki jälitab teda ja toob tagasi koju. Kui nad on jõudnud koju siis suunatakse hing, piltlikult öeldes, vestlusele või rehabilitatsioonile, kus nais Aloki juhib neid õrnalt läbi nende elatud elu (Nais Alokid on salvestise hoidjad ja majandavad Akhasha salvestisi). Kõike seda tehakse imelise armastuse ja soojusega, Alokisid ei ole vaja karta. Nad on väga armastavad, soojad ja õrnad olendid, kuid kindlasti panevad sind sirgelt istuma ja tähele panema, kui te jonnite ja ei taha koos nendega koju minna. Kui on saabunud teie aeg, siis ei õnnestu teil Alokit võita või ümber veenda.

Olles kehastunud Maale on neil valdavalt heledad silmad millel on omadus värvi vahetada vastavalt hetke emotsioonile. Bioloogiliselt pole see võimalik, kuid see toimub. Loomulikult on olemas erandid tulenevalt bioloogilisest rassist, kuid kindel on see, et Alokide silmad on alati unikaalsed. Alokid kipuvad olema väga emotsionaalsed ja töötavad kunstidega või ravitsevates ametites.
Üks Aloki kellega just sain tuttavaks, kasutab oma Reiki oskusi, et aidata surmaga lõppevate haigustega inimesi. Teine, kellega tutvusin on sotsiaaltöötaja/kriminaalhooldaja vanglasüsteemis. Järgmine on surmakogemuse läbi teinud ja töötab nüüd parameedikuna ning aitab inimesi nende üleminekus.

Nad on kaunid hinged, kes on võimelised teile andma oma viimase sendi/särgi, suutäie toitu ning ei taha selle eest midagi tagasi. Kui te vajate midagi, siis nad aitavad. Vahest harrastavad nad musta huumorit või on tumeda maailmapildiga, kuid see kõik on sellest, mida nad on läbi elanud.

Kehastunud Alokidel on väga armastav ja teadlik kohalolu. Neile meeldib kallistada ja õrnutseda ning nad kipuvad olema õrnatundelised (filmid loomadest võivad neid lahinal nutma panna). Väga hoolivad ja armastavad. Neist õhkub soojust mis meelitab inimesi nende juurde, seda isegi siis, kui nad tegelikult tahavad olla üksinda.

Neil on tihti hullumeelne huumorisoon ja nad panevad sind naerma nii, et sul küljed valutavad.

Samuti on nende puhul tavaline, et ollakse väga atleetlikud, eriti just mehed. Kujuta endale ette ameerika jalgpallurit kitarriga. Jooksmine, lendamine, ujumine ja ka sukeldumine on nende suureks kireks.
Oma käsi või abaluid kutsuvad nad tihti oma tiibadeks ja seljaprobleemid, peaasjalikult abaluude vahelises piirkonnas, on nende puhul tavalised. Tihti kui nad toimetavad oma füüsilise keha tervendamisega, siis nad kommenteerivad, et nad “kasvatavad tiibu” (ja nii see ju ka tegelikult on).

Alokid kehastuvad siia et arendada oma empaatilisi oskusi. Kuna neil tuleb aga tegeleda hirmunud surelikega siis kogevad nad emotsioonide kogu paletti. Seetõttu õpivad olema paremad Alokid. Üldjuhul tulevad nad väga traumaatilisest lapsepõlvest (taaskord, seda selleks, et õppida empaatiat). Nad armastavad intensiivselt, täielikult ja väga tugevalt. Nende tunded on tohutud. Kui kehastunud Aloki sind armastab, siis sa võid kindel olla, et sind armastatakse täielikult.

Neile meeldib magada voodi sellel serval, mis on uksele lähemal ja tihti maanduvad nad voodisse tagurpidi – jalad padjale ja pea voodi jalutsis.

Alokid teise nimetusega Surmaingleid ei tasu karta. Nad tulevad selleks, et sind viia koju, turvaliselt koju sinu lähedaste embusesse.

Aloki naisvormi tiivavärv

Selline oli siis tänane tõlge. Nagu ma alguses mainisin oli see paljuski tuttav ja kummaliselt oma. Mõistmata, miks mu turi valutab, miks mu abaluud on tihti õrnad ja tunduvad nagu oleks terve öö ringi lennanud ja mu tiivad oleks väsinud. Miks inimesed kellega ma töötan avanevad ja suudavad oma olukordi iseendale paremini selgitada ja lahendusi leida. Palju teisi mikse sai oma õige koha ja selgus saabus.

Loodan et tänane tõlge andis ka teile mõned pidepunktid. Kui mitte enda siis võibolla mõne tuttava kohta. Kui teate kedagi sellist siis jagage seda artiklit ka nendega.

Siinkohal lõpetan

Kaunist Tiigri aasta algust ja olge jätkuvalt kaitstud oma enese südame Väes.

Tõlkis Elle Vihman

Üks kommentaar “Aloki

  1. Pingback-viide: Mida tähendab, ma olen tõeliselt KaksikLeegi suhtes? | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.