KaksikLeegid – “Lase lahti”, aga millest tuleb lahti lasta?


How-to-Meet-Your-Higher-Self17. jaanuar 2017 Teadlikkuse meeldetuletus

Ajal, mil sa oled oma KaksikLeegist eralduses, saad sa tihti “heatahtjatelt” sellise soovituse – “Lase lahti”. Kuid mida see tähendab? Kas sa peaksid loobuma oma Kaksikust?
Mitte iial! (muidugi väljaarvatud juhul, kui sa püüad kedagi, kes tegelikult seda ei ole, vägisi oma KaksikLeegiks teha). Kuid juhul kui ta on sinu TÕELINE KaksikLeek, ei saa ega suuda sa temast kunagi “loobuda” või “lahti lasta”, sest see side mida te kaks jagate on purunematu ja ühendab teie meeled ja südamed.
“Lase lahti” tähendab – lõpeta ootuste ja eelduste küljes rippumine, tema või teie ühise tuleviku suhtes. Kontrolli oma isekaid tahtmisi, lõpeta kärsitu käitumine, lõpeta armastuse sõltlaseks olemine (Lojaalsus & truudus on totaalselt midagi muud kui sõltuvus), lõpeta draamade korraldamine. Lase lahti isekatest tahtmistest. Sa püüad ikka veel seda sidet paigutada 3D suhete mudelisse, selliselt nagu sa oled kogenud oma eelnevates suhetes, kuid see on hoopis midagi muud. KaksikLeegi sidemes õpite te mõlemad totaalselt teistsugust suhet, mis baseerub Hingel ja Kõrgemal Minal, mitte isekusel.

Millised eeldused/ootused on valed? Kogu see värk, mis toimub ja mida sa ei suuda kontrollida, sest see nõuab teise isiku reaktsiooni suhtlemises (vastus sinu telefonikõnele, kirjadele, sms jne.), plaanid tulevikuks (Ole rahulik, ära loobu unistamisest!) nagu näiteks abielu.
Selle asemel, et pressida oma KaksikLeeki muutuma inimeseks kelleks sa tahad teda muuta, keskendu sellele mida sina ise teha saad, mitte nendele asjadele, mis nõuavad suhtlemist teisega, lihtsalt mida sina saad teha, omaette. Te peegeldate teineteist, kuid KaksikLeekide vahel on veel üks paradoks. Kui sina lükkad siis tema ei lükka vastu ega ka tõmba eemale. Kui sa keskendud endale, kuid oled siiski avatud temale ja armastades oma Kaksikut, tunnevad nemad külgetõmmet (Nad tunnevad seda külgetõmmet, kuid ei pruugi koheselt sinu juurde tagasi joosta!)
Kui te ei suuda suhelda, teadvusta seda endale. Sa tunned tohutut kergendust, kui sa ütled endale: “Ma lepin sellega, et mu Kaksik ei räägi minuga praegu. Tal on selleks omad põhjused, et praegu vaikida, see pole minu süü, sest ma ei ole  midagi valesti teinud. Ma saan paremaks.” Pane tähele, et sa ei lõpeta oma lauset mitte mingisuguse ajamääratlusega, umbes nagu “varsti”, “järgmine nädal/kuu” jne sest ajamääratlused on eeldused/ootused. Naudi oma aega, leia enda jaoks tegevusi, kuid ära mine ka liiale, ära lange äärmusteni. Hobidega tegelemine on väga hea abimees.

Ego vajadus olla kontrollpositsioonil selle reaalsuse üle, on hirm, et sa võid kaotada midagi ja et selle tagasi saamiseks ei ole kunagi uut võimalust. Ego on “loodud” kaitsma sinu kõige haavatavamat tuuma igasuguste isiklike kahjude vastu. See käivitub alati siis, kui on olemas võimalus midagi kaotada või kui sa tunned, et sa saaksid saavutada palju rohkem kui sa omad. See on täiuslik omadus äris, kuid mitte armastuses. Kui su KaksikLeek ei vasta ja sa lähed tigedaks, tähendab, et su Ego käivitub ja tegelikult võitled sa iseendaga, kandes oma hirmud üle temale. Sinu ego mõtleb: “Vastuse puudumine tähendab hüljatust. Ta jättis mind maha”. Kui sedasi on juhtunud teiste inimestega sinu minevikus, siis on kindel mats, et sinu ego toob selle koheselt järeldusena välja. Sest see kogemus minevikust ei ole veel tervenenud.

Kuigi, pea meeles, et sinu ja sinu Kaksiku vahel on ikkagi jätkuvalt energeetiline side. Kui sul vaid õnnestuks oma egol suu kinni panna, siis sa tajuksid, kuidas ta saadab sulle telepaatiliselt armastust (hõlmates sellega kogu sinu keha ja soojendades südant) või tajud teda nutmas või olemas masenduses või olemas ekstaasis millestki vahvast. Mis iganes emotsioonidega või energiatega sinu KaksikLeek toimetab, sellel eraldatuse ajal, on selle tervendamine nende endi ülesanne, sest vaid nemad teavad, mis on neile parim. Kõik mida sina teha saad on tasakaalustada ennast, tegeledes asjadega mida naudid, püsides positiivsena, ehk siis mitte mingisugust “üle võlli” hullusi või draamat.

Kui on vaikus siis su ego analüüsib “mikse” ja otsib lahendusi, mis tegelikult on vaid järeldused ja seega ei ole tõesed ega kindlad. Kui-iganes sa tunned ennast ärevil, häiritult, vajadustes, negatiivselt, hinnangutes – ütle endale, et see on su ego ja sellel pole praegu mingit sõnaõigust. Kuid need negatiivsed mõtted tekitavad su pead korraliku segaduse, sinu enesehinnang vajub allapoole arvestust, siis need hirmul põhinevad järeldused suudavad sinu fantaasiates vägagi reaalseteks muutuda. Sa võid arvata, et see on sinu intuitsioon, kuid see on hoopis sinu hirm ja mida rohkem sa kardad, seda rohkem tunneb hirmu ka sinu KaksikLeek ja hoiab eemale. Hirm ja madalad energia sagedused ei kutsu KaksikLeeke, kuid sinu energia kõrgsagedus ja see, kui sa meeldid endale just sellisena nagu sa oled, mõjub positiivselt.
Samal ajal räägib sinu Kõrgem Mina, et ei ole mingit draamat, et see on lihtsalt ooteperiood. Kui sa nüüd mõtled veidi, see mida sa pead tegema oma KaksikLeegi teema suhtes – ära tee mitte midagi. Oota, kuid ole aktiivne oma asjades omal poolel, vaid omas osas.
Seega kordame üle, sa ei loobu oma KaksikLeegist, kuid sa loobud oma ootustest ja eeldustest oma Kaksiku suhtes. Kui sa seda juba suudad, tunned sa ennast kordi kergemalt. Asjad rulluvad lahti teie mõlema jaoks just sellel õigel ajahetkel, ja see toimub, sest Universum teab, millal on see õige aeg, arvestades sinu ja sinu KaksikLeegi vaimset arengut. Sellisel juhul ei saa sa midagi kiirendada. Ootamatus on KaksikLeekide eludes väga kõrgel kohal.

Tõlge: Elle Vihman
Originaal: read:https://www.consciousreminder.com/2017/01/13/twin-flames-let-go-let-go/

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.