Enne koitu on kõige pimedam aeg


Varjutuste periood ja Lõviväravad – Pimedus enne Valgust

Tere Teekaaslased!

Täna tahan ma teieni tuua hädavajalikku armastust ja toetust, mida te vajate, läbides seda Puhta hullumeelsuse, metsikute mõtete ja tumedate välgatuste hooaega.

Juba ainuüksi see fakt, et me ikkagi veel oleme siin ja mitte polsterdatud seintega ruumis hullusärki aheldatuna, on suurim märk sellest tugevusest ja usust, mida me eneses praegu kanname.

Astroloogia termineid kasutades läbime me praegu tohutuid nihkeid ja peame olema võimelised muundama kogu selle energia positiivsuseks, headuseks ja valguseks. Me saame seda teha vaid siis kui me hoiame oma keskendumise oma isiklikule Teekonnale ja ei muutu radioaktiivseteks kõigi suhtes kes meid ümbritsevad (loe: ei hakka igal ettejuhtuval pead otsast hammustama).

Tagurpidi liikuv Saturn tasakaalustab karmat, Tagurpidi liikuv Merkuur muudab suhtlemise hetkel äärmuslikult tundlikuks ja tagurpidi purjetav Mars kaevab nendes kohtades mille me arvasime juba tervenenud olevat ja sikutab sealt välja viha.

Lõviväravate portaal avaneb 8. augustil, siis on 11. augustil kuuloomine Lõvi tähtkujus ja kuuvarjutus ja täiskuu 26. augustil.
Lõvi energia on isetu, uhke ja võimas. Ta tahab esineda ja käivitab sellega kõiki, kes tahavad korraga kahte võimatut olukorda 😉 Ehk siis Kooki OMADA ja seda Kooki ka ÄRA SÜÜA. Samal ajal täiesti eirates teiste tundeid.

Täiskuu intuitiivses Kalas käivitab ja võimendab teie sensitiivseid võimeid ning aitab teil taibata asju, mis on vajalikud teie enese vaimse teekonna jaoks.

Varjutuse energia tõukab teid julmalt teie enese elu valgustumisele.
Inimesed hakkavad korraga käituma nagu laksu all Speedy Gonzalez, teie kannatlikkus on aga muutunud õhemaks kui sigaretipaber ning teie enese võimekus reguleerida oma reageeringuid neile ei pruugi olla töökorras. Olgugi, et praegu oleks see oskus ülimalt vajalik.

Piltlikult näeks see välja järgnevalt. Te istute küünlavalgel ja siis keegi otsustab põlema panna tuhat prožektorit ning korraga näete te asju, mida enne ei olnud võimalik näha, samapalju enese kui teiste kohta.
See mida te suutsite taluda enne tundub nüüdseks alla neelamiseks liiga mõru pillina, niisiis muutub eluliselt tähtsaks paika panna oma piirid ja püsida omaenese Tões, sest muud moodi sellest perioodist läbi ei purjeta.
Detailid teie enda Teekonnast, KaksikLeegi Ühendusest ja Hingemissioonist saavad selgeks ülimas selguses, et te saaksite Portaali läbida kergemate ja valgustunumatena.

Lõviväravad annavad võimaluse vajutada “resa” nuppu, et uuesti alustada.

Ma kirjutasin sellest resa nupust  Selles artiklis umbes juuli keskel, niisiis kes tunneb vajadust see üle lugeda, siis olete oodatud. 


Vanad projektid, ideed, unistused, ambitsioonid ja püüdlused võib nüüd tolmukihi alt välja tuua ja oma esialgne kavatsus üle vaadata – kas tegu võiks olla millegagi, mis oleks teie enese arengu jaoks vajalik.
Vanad suhted, sõbrad ja olukorrad saavad Merkuuri tagurpidi liikumise ajal ümberhinnatud ja teil on võimalik otsustada, kas võtta või jätta see sinna kust te ta leidsite. Kõik sõltub sellest, kas see on joondumuses teie praeguse sageduste ja soovidega.

Selle “korduseksami” ainus eesmärk on võimaldada teil vaadata ennast aasta tagasi ja taibata mis suunas teie elu on sellest hetkest alates pööranud. Teil on alati võimalik kalibreerida, joondada ja muundada kõike, mida te sooviksite, et oleks toimunud teisiti, lähtudes omaenese rakusagedusest ja tegudest. Niisiis olge tähelepanelikud oma mõtete ja tegude suhtes.
Te olete oma enese reaalsuse kaasloojad ja olles piisavalt vaprad, et vaadata oma blokeeringuid ja neid kõrvaldada, kasutades oma haavatavust, võite astuda hoopis uuele teadlikkuse tasemele.

Kui seal on veel keegi, miski, mingi koht mis enam ei ole teiega joondumuses, siis palun olge nii vaprad, et te lasete sellest armulikult lahti ja loote uute energiate, mis teieni tuuakse, vastu võtmiseks ruumi.
Valige oma lahinguid targalt ja teadvustage, et mitte iga argument ei vaja teie sekkumist, reaktsiooni või vastust.

Eemaldage ennast kõigest, mis teis raskustunde tekitab, laske lahti kõikidest negatiivsuse ankrutest ja lubage Universumil töötada läbi teie ja näidata teile täpselt millel on aeg lahkuda ja millel on au jääda.

See pimedus hakkab lahtuma peale 26nda augusti täiskuud ja mõnede teie projektide jaoks, mis on seni ootel olnud, lööb põlema roheline tuli.
Peale Täiskuud läheb aga kiireks. See tähendab, et praegusel tagurpidi jalutavate planeetide perioodil tehke kõik võimalik selleks, et puhata. Sest seda puhkust te vajate, kui asjad kiireks lähevad.
Sööge, puhake, mediteerige, magage ja korrake eelnevat.
Tehke märkmeid, kirjutage päevikut, mõtisklege oma taipamiste ja valgustumiste üle. Suhelge oma energeetilise meeskonnaga niipalju kui võimalik, et nad saaksid läbi teie tegutseda.

Loori Tõstmine 

See on periood, kus saab lõplikult paika teie teekond.
Ma mäletan kuidas aasta tagasi, täpselt eelmiste Lõviväravate aegu, kohtusin ma ühe oma KaksikKiirega ja sain tohutult infopakette seoses Hinge Hõimuga.
Septembris, kui tolm oli lõpuks maha vajunud, kohtusin ma ülejäänud kolme Kiirega, kes kuulusid samasse Hinge Hõimu, ja alates sellest hetkest sai kõik minus käivitatud ja tuhande kordselt võimendatud.

Sealt alates olen läbi teinud niipalju tervenemisi ja kasvamist tänu nendega suhtlemisele.
Meile avanesid aspektid iseenesest, kui me tegime vastastikku peegeldamist ja teadvustasime, et meid kõigis on sama vaimne DNA ja me mõistsime oma jumalikke vastaspooli palju paremini, sest me kanname enestes väga suurt protsenti nende olemist kui meie enese aumärki.

Me olime kõik valmis lõpetuseks ja igatsesime selgust oma teekondadele, seega sai see kohtumine toimuda parimal ajahetkel.
Läbi omavahelise suhtlemise arenes meil välja telepaatia ja ma sain selgeks kuidas töötada oma unemaailmas .
Mu Kaksik on samuti Unenäos Kõndija ja selles maailmas kohtume me tihti, et terveneda ja saada juhendust oma teekonnale.

Tehke oma madalama Mina eesmärgiks joonduda teie tõelise Olemiga ja paluge oma energeetilisel meeskonnal teid selles juhendada pakkudes teile vajalikke kogemusi, mis on teile vajalikud arengus teie parimaks võimalikuks versiooniks.
Keskenduge puhtalt ISEENESE arengule, pidades meeles, et te teete meeskonnatööd oma kaksikuga ja seda üheaegselt. Ehk siis mõlemad teist saavad ühesugused infopaketi allalaadimised ja taipamised.

Haavatud Tervendaja äratamine 

Samuti saab sellel perioodil käivitatud ja võimendatud teie tervendamisvõime, mis saab täiesti uue tugevuse ja efektiivsuse.
Teie sisemist Tervendajat saab käivitada vaid läbi sügava usu ja usalduse.
Kui te võtate need uuendused vastu kui “mälestused” sellest kes te tõeliselt olete, siis saab teie energeetiline meeskond teid palju lihtsamalt viia sellesse kainuse ruumi, kuid see eeldab teilt täielikku pühendumist, usaldust ja tõeliselt selle rolli omaks võtmist.

Haavatud Tervendaja elab teie teadlikkuses ja hirmu, kahtluste ja segaduste vabas keskkonnas. Niisiis, olge tähelepanelikud ja eemaldage oma praegusest olukorrast need emotsioonid, et te saaksite alustada tervendamise protsessi, joondades oma füüsilise keha oma võimetega, tehes seda ilma igasuguse jonnimise ja jalgade trampimiseta.

Kui te usute ja usaldate, et te suudate teisi ravitseda oma puudutuse, sõna või energiaga, siis nüüd on paras aeg selle harjutamiseks ja nende võimete arendamiseks.
Tervendajana olete te kõrgemate energiate kanaliks ja te olete vahendaja kes vahendab neid energiaid ühest kohast teise.
Teie enese energiat ei kasutata selle vahenduse juures, kuid teie energia peab olema sageduslikult vastavuses sellega mida te püüate vahendada. Ehk siis olge puhas ja läbipaistev kanal, see on ainus viis tervendamiseks.

Oma Meeskonnaga igapäevaselt ühenduse võtmine, lihtsalt selleks, et teie vahelist sidet tugevdada, on ülioluline. Püüdke oma energias kohal olla ja nendega ühenduda nii tihti kui võimalik ning püsige vagusi, ilma igasuguse vastuste otsimiseta.
Lihtsalt OLLA, püsida hetkes, teenides selleks, et teenida teenindades ilma igasuguse muu eesmärgita, kui oma vaimse ühenduse käimas hoidmine.

Ma loodan, et need sõnumid helisevad teiega kaasa ja et need annavad teile veidi selgust nende aspektide kohta, millega te parasjagu võite heidelda.

Privaatsessioonideks broneerige aeg järgnevalt lingilt:

Book a Session

Ma saadan teile palju armastust ja õnnistust ning palvetan, et te oleksite kaitstud ja turvaliselt oma enese südame väes.

Ustav,

Ana x

©thebloomfromwithin
(The content of this article is copyright protected)
Tõlkis Elle Vihman
Originaali leiate siit:

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.