Maa, elu ja reinkarnatsiooni mõistmine kõrgelt arenenud arvutisüsteemina


Julie O’Hara – autor, luuletaja ja vaimne sõdalane

Understanding Earth, Life and Reincarnation as a Highly Developed Computer System

technology beautiful close up image ai generated

Aegajalt me loeme Piiblit või muid vaimseid tekste ning arvame, et see kõik on suur müütide ja fantaasiate jama. Meie teaduse ja tehnoloogiaga juhitud ühiskonnas ei ole me valmis lubama endal näha seda millegi muuna kui rumalusena, sest me vaatame seda ülbe skeptitsismi pilguga. Meid on ajupestud arvama, et “teadus” on ainus tõeline vastus. Seejuures on silmad suletud vigade ja uskumuste ees, mida teadus on öelnud tõeks, ja mis on kahju tekitanud.

Vaimsus on tegelikult väga teaduslik. Paljud tuntud teadlased ja õpetlased aktsepteerivad ideed kõrgemast olevusest ja ideed, et me oleme loodud allikast väljaspool meid ja et me ei olnud lihtsalt juhuslikud molekulid, mis ühinesid, mis äkki õppisid hingama, sööma, paljunema ja arenema.  See on liiga lihtsustatud.

Vaimsus, evolutsioon ja teadus on kõik olemuslikult läbi põimunud. Meie praeguses maailmas näeme aega lineaarsena, kuid see pole nii ja kahjuks pole meil head sõna, et kirjeldada, kuidasja mis aeg tegelikult on. Enamik, kes seda mõistet mõistavad, nimetavad seda lihtsalt “mittelineaarseks” ajaks või “tsükliliseks” ajaks.

Mulle isiklikult meeldib ette kujutada aega kui pikka paksu juhtmete kaablit, mis on vertikaalne, mitte horisontaalne, ja mõelda, et kõik need kaablis olevad juhtmed on sellel kaablil või ajateljel eraldi eluiga. Tuleme siia maailma, et kogeda ajaskaalat (ajajooni on palju) ja kõik need ajaskaala kaablis olevad juhtmed moodustavad meie isikliku teekonna (elu jooksul) läbi ajajoone. Kogemiseks on palju ajajooni, kuid te kogete ainult ühte korraga. Kuid igal individuaalsel ajateljel kogete palju elusid.

Sisened ajateljele konkreetsete õppetundidega, mida õppida, karma, mida ületada, ja vajadusega oma hinge täiustada. Võite sellele ajaskaalale tagasi liikuda tuhandeid kordi, kuni olete omandanud õppetunnid täiustanud ja lõpuks, kui te “lahkute”, tõusete tagasi allika juurde, kus teil on võimalus seda kõike uuesti teha teisel ajateljel (mis võib tegelikult olla teisel planeedil), kuid võtate õpitud õppetunnid endaga kaasa. Te ei mäleta neid alati, mälestused on õppetundide hõlbustamiseks kaetud looriga, kuid mõnikord võite meditatsioonide ja hüpnoosi kaudu meenutada teisi elusid teistel ajatelgedel, mida olete kogenud. Jällegi, see on raamat, mille kallal ma töötan, kuna see on väga keeruline ja keerukas.

Sellegipoolest selgitan selles artiklis teile (nagu mulle mu vaimujuhid selgitasid), kuidas reinkarnatsioon arvutsõnade ja metafooride kaudu toimib. See on alles algus, kuid see võib aidata teil mõista. Täpsemalt räägin ma kirjutatavas raamatus. Kuid piisab, kui öelda, et see pole nii lihtsustatud kui elada, surra, valida teine ​​elutee ja seejärel elada teine ​​elu. Aeg on lineaarne ainult selles dimensioonis. Näeme aega lineaarse teena, mis kulgeb vasakult paremale alguse ja lõpuga. See on vale oletus. Aega väljaspool maad kogetakse erinevalt. Ka teistel planeetidel kogetakse seda erinevalt.

Mina sain oma infopaketi alla laadimiseks oma juhenditelt (Püha Antonius, Püha Paulus ja Maarja Magdaleena) järgmise teabega, mis aitab teil tehnoloogilisest/teaduslikust aspektist aru saada reinkarnatsioonist ja meie hinge teekonnast. Inimestena ei saa me jumaliku kavatsusest päriselt aru. Kuid see info võib aidata teil oma ajuga neid teemasid mõista. Kaasaegne kristlus ja Piibel õpetavad, et reinkarnatsiooni pole olemas. Algsel kujul õpetas Piibel küll reinkarnatsiooni, kuid selle eemaldasid sajandeid tagasi surelikud, kes tahtsid narratiivi kontrollida. Kui usute, et Kristus tõusis üles ja et ta äratas inimesed surnuist üles, siis on teil juba alus mõista mõisteid, mida ma teile allpool tutvustan. Ülestõusmine on reinkarnatsiooni vorm, mida nimetatakse RSB-ks (reinkarnatsioon samas kehas). Tegelikult läbib igaüks meist ülestõusmiseks selle protsessi oma “eluea jooksul” mitu korda konkreetsel “ajateljel”.

Peaksin ilmselt selgitama:

• Ajajoon: konkreetne ajajaotus (tavaliselt 100 lineaarset aastat pluss-miinus)

• Eluaeg: viis, kuidas te seda ajajoont kogete (tegelikult kogete ajateljel sadu ja võib-olla tuhandeid elusid. Põhimõtteliselt liigute ajajoonel edasi-tagasi, kuni õppetunnid on õpitud).

Seda on algeliselt seletatud stringiteooria ja multiversumitega. See seletab déjà vu-d ja muid tundeid, nagu “Ma olen seda varem teinud”. See tähendab ka “valemälestusi”, kus mäletate midagi või kuidas midagi teha või inimest ära tunda, kuid teate, et te pole seda selle elu jooksul kogenud. See on “vale mälestus” selles elus, mis põhineb kogemusel teises elus.

Stringi teooria- Selle asemel, et käsitleda subatomaarseid osakesi mateeria põhiliste ehitusplokkidena, ütleb stringiteooria, et kõik koosneb uskumatult pisikestest stringidest, mille vibratsioon tekitab efekte, mida tõlgendame aatomite, elektronide ja kvarkidena.

Aga Julie, te ütlete, Ma olin eelmistes eludes ja olin 1700ndatel Inglismaa väikelinnas baaridaam. Kuidas see saab olla? Selle põhjuseks on asjaolu, et te ei kaota kunagi mälestusi ega õppetunde mis tahes elatud ajateljel. See on lihtsalt mälestus teisest elust ja tõenäoliselt tegelete selle elu karmaga.

Niisiis, vaatame, millest see artikkel räägib. Ma kirjeldan reinkarnatsiooni arvutitermineid kasutades. See laaditi mulle vaimselt alla. Ma ei tea, kuidas arvutid töötavad, välja arvatud see, kuidas neid sisse lülitada ja neid sõimada. See kõik on mulle saadetud info, et aidata SINUL paremini mõista, mida läbi elad, ja aidata sul mõista oma karmaga tegelemise vajadust.

Andmed

Elusolendid (taimed, inimesed, loomad ja isegi kivid) on nagu andmekillud, mille tundlikkuse tase on erinev. Inimestel on rohkem mõistust kui näiteks kivil või taimel. Vähemalt mulle meeldib nii mõelda. Aga kui ma login Facebooki sisse ja loen mõne “inimese” mõnda jaburat üllitist, siis ma olen tõsiselt sunnitud nende mõistuse üle mõtisklema.

Algoritmid

Eluiga võib vaadelda kui algoritmi või tegevuskava. Enne kehastumist määratakse teile algoritm, mis kasutab kas jumalikku mehelikku või jumalikku naiselikku energiat.

Ajajooned

Ajajooned on määratud ajavahemik, mida programm esindab ja mida võib vaadelda kui jumalikku tahet. Iga ajaskaala hõlmab mitut eluiga (algoritme), olenevalt sellest, mida teil on vaja õppida.

Pseudokood

Inimese tahet võib pidada pseudokoodiks, mis muudab kõik ära ja takistab teil määratud õppetunde õppimast.

Karma (mitte arvutitermin, kuid see on oluline, et siia panna)

Karma tekib pseudokoodi tulemusena ning on õppetundide ja praegusel ajateljel või sarnastel samaaegsetel ajateljel tekkinud vigade parandamine. Põhimõtteliselt ei pääse te mitte millegi eest.

Suurarvuti

Maa on lihtsalt suurarvuti või võite mõelda sellest kui dimensioonist/hiiglaslikust hüperarvutist, kus tuleb luua armastust ja empaatiat. Dimensioone on palju. Maa tegutseb peamiselt kolmandas dimensioonis (ehk 3D-s).

Tulemus/eesmärk

Andmete lõpptulemus on ülestõusmine tagasi allika (Jumala) juurde. See on andmete ja algoritmide peamine eesmärk. See on hinge/andmete täiuslikkus.

Reinkarnatsioon sama keha

Reinkarnatsioon samas kehas toimub siis, kui andmed täidavad konkreetse algoritmi/eluea jooksul ja sisenevad uuesti suurarvutisse uue algoritmiga, kus nad uurivad ja õpivad õppetunde, mida varasemates algoritmides ei õppinud.

Reinkarnatsioon uuele ajajoonele

Reinkarnatsioon uude ajajoonde toimub pärast tunniplaani täitmist, mille tulemuseks on ülestõus, kus naasete energiaallika juurde ja teile määratakse uued algoritmid uutel ja erinevatel ajateljel ja võimalusel ka erinevatel dimensioonidel (planeedid), et võimaldada selle dimensiooni nõuetekohast toimimist, et see saaks lõpule viia oma eesmärki. Maa mõõtme eesmärk on tekitada armastust, empaatiat ja kaastunnet. Seda suunab sageli pseudokood. Kuna aeg EI OLE lineaarne, võite pärast seda ajaskaalat valida, kas kogeda ajaskaalat koopainimese või sõjavangina I maailmasõjas või talupojana 1700. aastate Prantsusmaal või põlisrahvana Lõuna-Ameerikas. Pidage meeles, et aeg ei ole lineaarne ja kõik need ajajooned töötavad pidevalt. Sisestate need lihtsalt siis, kui on õige aeg. Nii et kui olete seda ajaskaalat kogenud ja otsustate, et soovite kogeda ja õppida õppetunde nagu nõid Salemis, siseneksite sellele ajajoonele ja kogeksite seda. Lähen teemast kaugele. Töötan raamatu kallal, mis selgitab seda palju keerukamalt ja sügavamalt uuritud üksikasjadega.

Täpsemad andmed

Täpsemad Andmed on andmed/hinged, mis on läbinud palju algoritme ja programme. Me nimetame neid sageli “vanadeks hingedeks”. Neile hingedele antakse võimalus ajateljel jagada ja kahekordistada oma kogemusi ja õppimist. Me nimetame neid andmeid/hingi (kaksikleekideks), kuna nad mitte ainult ei õpi seda, mida neil on vaja õppida ja kogeda, vaid nad on oma kaksikleegiga väga keerukalt häälestatud ja kogevad seda, mida nad kogevad. Kui kaksikleegid jõuavad ülestõusmisele lähemale, tekib neil tugev tung uuesti ühenduse loomiseks, kuna nad peavad lahkuma koos sellelt samalt ajateljel, mida nad kogevad.

Arvuti/peaarvuti/Planeedi Maa eesmärk on genereerida seda, mida me nimetame armastuseks, ja kõiki selle atribuute. Mida lähemale andmed oma töö lõpetamisele jõuavad, seda paremini mõistavad nad oma tähendust ja eesmärki (ärkamine). See praegune maapealne programm/ajajoon, mis on väga tihe ja läbib nn universaalset reinkarnatsiooni, et suruda läbi võimalikult palju andmeid, et viia lõpule töö, milleks arvuti oli loodud. Teisisõnu, andmed peavad tõusma. Maa/arvuti on kasutusest kõrvaldamiseks ja renoveerimiseks valmis. Universaalne reinkarnatsioon tähendab lihtsalt seda, et iga andmebitt/hing, kes on kunagi Maad kogenud, kogeb seda ajajoont. See juhtub iga 25 000 aasta tagant ja kulmineerub tavaliselt suurte evolutsiooniliste muutustega.

Loodan, et see aitab asju selgemalt mõista ja on arusaadav.

– Julie O’Hara 2023

Tänan, et lugesite minu luuletust või artiklit. Lisasisu nägemiseks tellige julgelt ja kui minu kirjutised teid puudutasid, kaaluge jootraha andmist. Lisaks leiate minu raamatud aadressilt https: Julie O’Hara Bookshop

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.