KaksikLeegid – Luues tervendavaid piire ja uusi mustreid iseenesele


My beautiful picture

Seekordne tõlge on vähe teiselt vahendajalt ja annab kaua keerelnud küsimusele vastuse. Nimelt on inimesi, kes arvavad kogu KaksikLeegi saaga olema roosa udu ja düsfunktsionaalsete lollikeste paljunemine. Siin artiklis on kohati julma otsekohesusega välja toodus selle sideme valu ja julmus iseenese elu ja vanade vaatenurkadega töös.
Nagu ma olen mitmes kohas väitnud, et selleks et saavutada rahuldust pakkuv harmooniline suhe on vaja käia läbi julmalt valus Kolgatatee iseenesesse ja vaadata otsa meis endas pesitsevale Deemonile ning sellega üheks saada ja tervendada.

Seega head lugemist ja taipamist. Nõuanded, mis ei ole vajalikud vaid KaksikLeekidele, vaid kõigile, kes püüavad oma elu muuta selleks mida nad tõeliselt soovivad elada 😉

30.08.2017
Rosemarie Moodley

„On hetki, kus ma ei saa enam aru, kus lõpped sina ja algan mina.“

Osa KaksikLeegi kogemusest on murda läbi vägivaldsete mustrite ja luues enda jaoks uusi ja tervendavaid mustreid.

Sinu Kaksik pole siin selleks, et sind kuidagi kuritarvitada. Sa ise kordad oma mineviku mustreid. Sinu Kaksik on siin, et näidata sulle kuskohast sinul tuleb oma suhtumisi nihutada ja terveneda mineviku jamadest, et sa saaksid lõpetada selle nõiaratta ja muuta oma elu lõplikult.

 Eneseväärtustamine saab alguse väga erinevatest asjadest. Alustuseks kasvõi enda eest seismisest, iseenese austamisest ja piirangute loomisest, mis on
vajalikud just iseenese jaoks.

 Kuid enne, kui sa saad hakata neid piire enda jaoks looma on sul vaja alustuseks mõista mida sa vajad. See on omamoodi armas ja põnev, sest sa joonistad
sellele uuele endale ja oma uue elu jaoks sisuliselt uut kaarti. See on šabloon sinu uue elu mustri jaoks.

Oma piiride paika panemine ja enesest lugu pidamine ja väärtustamine ei tule igaühe jaoks kergelt või loomulikult. Ma ise olen sellega maadelnud terve oma elu, sest ma olin alati mulle lähedaste inimeste poolt allasurutud ja kiusatud.

Selles KaksikLeekide liikumises on väga lihtne sattuda segadusse, sest see on väga tugevalt vaimne side. Nii lihtne on 3D suhteid vääriti mõista ja siis kõige selle tohutu eufooria ja armastuse pärast korraldada igasugust draamat.

 Ma pean endale kõik ise selgeks tegema. Ma tean ilma igasuguse kahtluseta, et ma armastan oma Kaksikut täielikult kuni rakutasandini välja. KUID mulle ei meeldi kohe mitte üks põrm, kuidas ta mind, selles 3D reaalsuses, kohtleb.

Meil on oma Kaksikuga väga erinevad arusaamad sellest kuidas peaks käituma inimestega, kellest hoolime, selles füüsilises reaalsuses. Samas see ei pane mind oma Kaksikut vähem armastama, kuid see paneb mind mõistma, et see kuidas ta minuga käitub ei ole ilus ja ma väärin palju enamat. See kõik paneb mind taipama, et mul on valida, kas kannatada edasi või eemalduda sellest.

 Kuidas seda muuta???

 Esiteks tee endale selgeks, miks sa lubad oma Kaksikul või ükskõik kellel, sind nii halvasti kohelda. On ülitähtis jõuda selle probleemi juurteni, sest see on programm, milles sa oled olnud lapsepõlvest alates. Nuputa lahti, kuidas see programm sinu ellu sattus. Mine sellesse hetke ja lahusta see laeng, see valu, mis paneb sind jätkuvalt nii käituma. Palu juhendust oma kõrgemalt minalt, et vabastada see laeng ja muuta seda ärakasutamise mustrit.

Teiseks, otsusta ära, kuidas sa tahad, et sinuga käitutaks. Olgu selleks siis sinu Kaksik või ükskõik kes teine. On sinu valik, kas lõpetad selle iseenesega halvasti käitumise. Sinul on sisemine vägi, et panna paika latt, mille järgi inimesed peaksid sinusse suhtuma. Sa oled Jumalik olend ja sa väärid seda, et sinusse suhtutaks kogu armastuse ja austusega mida sa väärid.

 Kolmandaks, lõpeta halvustavate käitumiste vastu võtmine. Ja see tähendab, et sa oled üdini aus iseenese ja ka selle suhtes, kes sinusse austavalt ei suhtu. Mine ära, eemaldu, ära toida seda halva käitumise tuld. Jätkates selle lubamist või sellele halvasti käitujale vabandusi välja mõeldes. Sa tohid alati oma tundeid väljendada, kuid ära oota kelleltki, selle eest midagi tagasi. Inimesed on just need mis nad on, nad peavad ise tahtma muutuda. Ära tee seda viga, et sa eeldad, et keegi muutub ja siis paned selle teise muutumise, oma õnnelikkuse tingimuseks. (näiteks: Ma saan siis õnnelikuks kui mu armsam enam ei joo) Sest see on vaid ootel katastroof. Ja katastroofiks see saab.

 Ole tugev ja tegutse vaatamata hirmudele, sest iseenesega silmitsi seista on paganama hirmuäratav tegevus! Kuid see on midagi, mis on vaja ära teha, sest ilma selleta ei toimu sinu elus mingit muutust. See on ainuvõimalik viis luua sinu elu jaoks uut šablooni.

Osade kaksikute jaoks on see päris hirmutav, sest nad arvavad, et kui nad seavad üles uued piirid siis kaotavad nad oma kaksiku. Nad kardavad äratõukamist ja hülgamist.

 Kui sa oled tõeline KaksikLeek, siis ei ole MITTE KUNAGI võimalik oma kaksikust ilma jääda!! Te olete igavesti seotud teineteisega, seega, kui sa läbid selle eraldatuse teekonna siin 3D reaalsuses, siis see ei ole maailma lõpp. Eraldatus on lihtsalt illusioon. Kui sina ja sinu Kaksik on lõpuks valmis, siis Universum sikutab teid ikka ja jälle kokku tagasi. Mitte midagi ei ole jäävat.

 Kui me ei armasta iseennast täielikult, siis kogu romanss, mille me saavutame on mingi kõver illusioon romantilisest suhtest milles me ei armasta ennast ning püüda olla suhtes oma kaksikuga on samamoodi kõver ja ei tööta nii nagu peaks. Kõige reaalsem siht õnnelikkusele on olla kõik see, mis sa tõeliselt oled, selle asemel, et pingutada naba paigast, et teine oleks õnnelik.

 *Siinkohal pean välja tooma, et mitte kõik ei pea eemalduma. Osad on valmis nende teemadega ka avatult tegelema ja nad saavad sellega hakkama. Sa pead tegema otsuse lähtudes just sinu unikaalsest situatsioonist.

Saates tohutut Armastust!

KaksikLeegi Tervendus

XXXX

Tõlge: Elle Vihman

Originaal: http://twinflamehealing1111.blogspot.com.ee/2017/08/twin-flames-setting-healthy-boundaries.html?spref=fb

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.