KaksikLeekide sõnumid: Karmaside ehk Lapsehoidja


Tänane tõlge on originaalis postitatud juba 10 märtsil, kuid mulle endale tundus, et karmasidemete asi on rahvale juba selge. Kuid viimaste päevade erinevate vestluste tulemusena paistab, et seesinane artikkel on vaja ka eesti keelde panna. Kui loete teksti, siis mõistate paremini. Niisiis paljukirutud karmakaaslased meie hinge teisel poolel ja tegelikult ka meie enda karmasidemed ning kas nad ikka on nii halvad kui me oma egoismis ja vana suhtemustri vaatenurgast näeme.

Enne veel kui jätkan tahan korrata, KaksikLeekide Teekond EI OLE suhe, see on vaimne energeetiline SIDE, mis on vajalik iseenese vaimseks kasvamiseks ja kui mõlemal poolel on läbi töötatud kõik see jama, mida me oleme oma sünnist alates enda omaks korjanud, on ka VÕIMALUS saavutada oma hinge vastaspoolega suhe. Mitte enne, sest see energia ja emotsioonid on vastastikku väga tugevad ja hävitavad. Seega tuleb rookida oma “Augease tallid” enne kui kahest saab üks.

Niisiis, jätkame Ana Souto Nõuannetega.

10.03.2018 Ana Souto

Seotud kujutis

Mu Imelised Hinged,

Täna on nii paljud teist võtnud minuga ühendust seoses “Karma kallimaga”, et mul tuli maha istuda ja see artikkel kirjutada!

“Oh Ana, Karmik on tagasi!”
“Oh Ana Karmik ei jäta teda rahule!”
“Oh Ana, see neetud karmik näeb parem välja kui munavaba majonees vegani juustuvõileival!”
“Oh Ana, tal on uus kiindumus!”

Minu vastus:

“Suurepärane uudis! Keskendu nüüd, kui sul on vaheaeg, iseenese nabale!”

Ilma naljata, seeasma karmasuhe, millest te nii meeleheitlikult tahtsite vabaks saada, on tegelikult praegu teie suurim abiline.
Sama asi on siis, kui neil pole füüsilist karmikut, kuid nad läbivad oma karmatsüklit, et saavutada õppetüki läbimine.

Ma nimetan kõiki karmasuhteid armastavalt Lapsehoidjateks.
Järgnevalt sellest, kuidas mina oma Teekonnal vaatasin karmikuid ja kui te olete Lapsevanem, siis te mõistate minu näidet isegi paremini.

Kui teil on väikesed lapsed, siis ei saa te kunagi rahulikult ühe päeva jooksul teha kõiki järgnevaid tegevusi – olla dušši all, harjata oma juukseid, ja pesta hambaid no ja rahulikult pissil käimisest võite vaid unistada päris mitu head aastat.
See on korralikult võhmale võttev ja üsna pea hakkate loobuma enesehoolitsusest ja eneseväärtustamisest.
Põhjus, miks ma näen välja nagu surmani vaevatud kobras ja krooniliselt stressis orav, on sõna otseses mõttes minu lapsed.
Ma armastan neid surmani, ärge mõistke mind valesti, kuid kui nad on minuga, siis pole mul peaaegu üldse aega iseenese jaoks ning see paneb mind alati tundma, nagu ma poleks päriselt iseenesega kontaktis.
Sama asi toimub kui te olete liialt keskendunud oma kaksikule ja teievahelisele liidule. Te lihtsalt heidate kõrvale palju aspekte omaenese elust, sest teie tähelepanu ja energia on suunatud teie tegevusele, et neid enda juurde tagasi sikutada või lihtsalt kontrollite pidevalt kuidas neil läheb nende endi teekonnal.
Niipea, kui te unustate enese, tuleb karmik, nagu Vapper Lapsehoidja, et teid toetada ja anda teile veidi vaba aega, et teie saaksite oma energia ümber fokusseerida omaenese imelesele minale.

“Nii, ma hoolitsen tema eest niikaua, kuni sina saad hoolitseda enese eest. Ma meenutan talle, miks ta kuulub kokku sinuga, mitte minuga ja ma õpetan talle mõned trikid kuni meie temaga mängime. Ma valvan su seljatagust! Sina keskendu iseenesele!”
Ja nii nad ratsutavad päikeseloojangusse, samas kui teil on aega hinge tõmmata ja puhata.
Lapsehoidja on ainus inimene, kes on võimeline neile näitama seda, mida neil on vaja näha. Teie ei suudaks seda iialgi, sellel lihtsal põhjusel, et te olete üks ja seesama ning et see oleks vaid võrdlemine nagu peeglisse vaadates ja seejuures ei näeks mitte midagi muud, kui iseennast.
Teil oleks vaja kedagi teist teie kõrvale, et võrrelda pikkust, rindade suurust ja puusade laiust. Vastasel juhul ei kogeks te duaalsust ja kontrasti oma enese kujutises.
Lapsehoidja teenib imelist eesmärki, et juhtida neid tagasi koju, niipalju kui võimalik, näidates neile kõiki neid külgi mida teie EI OLE, teil EI OLE ja teie EI taha.

Et mida siis oodata kui te olete ootuses?

Et siis, päris lihtsalt, keskenduge kõigile päästikutele ja “punastele nuppudele”, milliseid Lapsehoidja teis esile kutsub.
Kui te arvate, et nad on paremad kui teie, et nad näevad paremad välja kui teie, siis on teil vaja keskenduda enese väärtusele, ehk sellele, mida te eneses väärtustate.
Kui te arvate, et nad armastavad karmikut rohkem kui teid, siis tuleb teil hakata tegelema iseenese armastamisega.
Kui te arvate, et karmikud saavad rohkem tähelepanu kui teie, siis tuleb teil hakata rohkem tähelepanu pöörama mida teie vajate ja harjutama iseenese heaolu eest seismist, hoolitsema iseenese eest.
Kui nemad lähevad koos reisidele, siis on see just seesama, mida teil on vaja teha oma elus. Avarduda!
Kui teile tundub, et lapsehoidjal on parem töö kui teil, siis loomulikult tuleb teil keskenduda oma tööalase ja finantsilise olukorra parandamisele.

Lapsehoidja on teie liidus ISEENESEGA oluline element, seega siin ei ole aega ega kohta vastuseisule ja armukadedusele.
Saatke neile puuviljakorv koos tänukirjaga ja suunake kogu see energia ümber iseenese arengusse, iseenese meisterlikkusesse, ja enese kasvu.

Teil on nüüd olemas kõik näitajad selleks, mida on vaja iseeneses tervendada ja teil on olemas nii aeg kui ruum, mida te vajate, et seda teha. Niisiis, mu Kuningannad ja Kuningad, võtke see üles ja kasutage asjalikult.

Et siis, mida teie Lapsehoidja teile näitab?

Kas see näitab teile teie seda külge, mis on ikka kinni füüsilise liidu kontseptsioonis?
Kas see näitab teile seda poolt teis, mis ikka veel heitleb oma identiteedis?
Kas see näitab teile seda külge teis, mis on ikka veel ebakindel ja hirmunud võimalusest, et te võite oma kaksiku kaotada?
Kas see näitab teile seda tahku teis endas, millel ikka veel on kahtlused ja puudub usaldus oma Teekonna suhtes?

Mis iganes see on, see näitab teile, et Vägi terveneda, muuta ja areneda peitub teie enese sees.
Te võite luua ja manifesteerida mida iganes te tahate näha oma reaalsuses, kuid esmalt tuleb teil astuda välja hirmust ja võtta omaks oma südame ja hinge Täielik Vägi.

Kullake, sellel teekonnal pole sinu vastu mitte midagi.
Dorothy, koputa kokku oma kandu! Me ei ole enam Kansases!

Ma saadan teile kõigile palju armastust ja valgust, ning palvetan, et oleksite turvaliselt ja kaitstud oma enese südame väes.

Kandade-Koptaja,
Ana
The Bloom from Within ©

For more information on my services, please refer to the link below. https://thebloomfromwithinproject.as.me/schedule.php

(The content of this article is copyright protected)

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:

https://www.patreon.com/posts/twin-flame-aka-17464953

 

Üks kommentaar “KaksikLeekide sõnumid: Karmaside ehk Lapsehoidja

  1. Pingback-viide: Kas te olete ikka päris kindlad, et olete valmis KaksikLeegi ilmumiseks teie ellu? | YksikHunt mõtiskleb elust ja maailmast

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.