Purustades müüte KaksikLeegi Teekonna kohta


Seitse labasemat müüti, mis õõnestavad teie KaksikLeegi Teekonda

müüdid

Kui te pole hetkel oma kaksikuga romantilises suhtes, või teie kaksik keeldub teiega rääkimast, on teid teadmata ajaks ära blokeerinud või te kahtlete, et selle elu ajal te kindlasti kokku enam ei saa (misiganes põhjustel) – minge lugege esimeseks Müüti nr 6. 

Müüt nr 1: KaksikLeegi Teekonna tipphetk on jõuda füüsilise suhteni oma kaksikuga.

141104_breath_intimacy

KaksikLeegina on teie sügavaim soov olla oma kaksikuga suhtes – oleme selles osas ausad.

Teie kaksik on nagu särav kuldne porgand, mis teie nina ees tilbendab ja paganas, te tahate seda porgandit kätte saada! Pole oluline kui kaua te sellel teekonnal olete olnud. Ei ole vahet kui palju enese tervendamist te olete läbi teinud. Pole absoluutselt oluline, kas te õpite kõike seda, või olete õnnelikult abielus kellegi teisega. Kui teemaks tuleb teie Kaksik, siis pole te muud kui selle särava porgandi järgi jooksev küülik.

Kuid sellel, et see on üles ehitatud just selliselt, on ka väga hea põhjus, sest just see meeleheitlik tahtmine seda porgand kätte saada, paneb teid seisu, kus te ei ole võimelised sellest sidemest välja astuma ja vajutab teid ninapidi sisse teie enese sees peidus olevatesse porimülgastesse, et te nendega tegeleksite.

Just see ilastama ajav lubadus sellest hõrgust suutäiest hoiab teid omaenese tervenemise ja arengu teekonnas.

Ja kõigele vaatamata ei ole selle teekonna peamine auhind see Püha Liit, olgugi, et iga KaksikLeegi õpetaja seda porgandit teie nina ees kõigutab.

Küsige ükskõik kellelt, kes on oma Kaksikuga koos, kuid ikkagi parasjagu heitleb. Alles sellel nädalavahetusel sain ma kirja oma kliendilt, kes on oma Kaksikuga abielus, seisab silmitsi olukorraga, kus teda võidakse riigist, kus tema kaksik elab, välja saata, sest on tekkinud segadus elamisloaga. Või siis värskelt abiellunud kaksikute paar, keda hoitakse eraldi, kuna nn kohaliku elanuku sissetulek pole piisavalt suur, et üleval pidada oma mitte-EU päritoluga abikaasat – ehk siis abikaasa saadetakse riigist tagasi kuni tema oma sissetulekut parandab. Ja ärme unustame neid kaksikuid, kes on sunnitud taluma oma kaksiku alatut käitumist, sest neil on vaja üles tõmmata ja tervendada ühiseid haavu.

Mind paneb alati imestama, kuidas KaksikLeegi Õpetajad kes on jõudnud sellesse “kooslusesse”, ei räägi peaaegu kunagi kõikidest nendest ülejäänud imelistest boonustest ja kingitustest, mida sellel teekonnal on meile pakkuda. Neile justkui meeldib teeselda, et PÜHA LIIT on selle teekonna kõrgpunkt ja kui ausalt öelda, siis see ei ole tõde. Lugege seda artiklit, et saada rohkem teada KaksikLeegi teekonna tõelistest kingitustest.

Üks minu enese KaksikLeegi teejuhtidest (hea teejuht laseb alati ka enda teekonnale valgust heita teistel teejuhtidel), ütles mulle ikka “Sabriye`, sa ei tulnud siia maailma lihtsalt  oma kaksikuga seksima ja kuulutama kõigile, kes vähegi kuulata viitsib, et nii hea on saada keppi oma kaksikult. Ei! Sa tulid siia selleks, et õpetada inimestele, kuidas hakkama saada selle KaksikLeegi teekonnaga ja areneda nendeks, kelleks nad peavad arenema, olenemata sellest mida nende kaksik teeb või EI TEE”.

 

KaksikLeegi õpetajad, kes kuulutavad, et suhe leekide vahel on ülim eesmärk, kas pole ise suutnud endale selgeks teha mis on Tõeline Liit või kasutavad seda kui müügistrateegiat, et panna teid ostma nende teenuseid ja tooteid.

Sest vaadake, kui te TÕELISELT taipate selle teekonna Püha Liidu aega, siis olete te ka taibanud mis tegelikult on selle Koosluse teadlikkus ja see omakorda tähendab, et te olete jõudnud sisemisse harmooniasse. Kui te olete jõudnud sisemisse harmooniasse, hakkate kogema ka väluist harmooniat, sest kõik mis on teist VÄLJASPOOL, sealhulgas mida te kogete füüsilise reaalsusena, on tegelikult peegeldus sellest milline olukord valitseb teie sees. Teil ei ole rahamuresid, sest te olete saavutanud selle 5D piiritu külluse võnkesageduse ja keegi ei püüa teid maalt välja saata, sest te olete ületanud eraldatuse iseenese sees ja seega ei peegeldu eraldatus ka teie välistes asjades.

Kõik need välise maailma takistused ja tõkked sulavad, kui te saavutate ühenduse 5D teadlikkusega (Seesama kuldne särav porgand) ja suhe teie kaksikuga on vaid selle nihke kõrvalsaadus. Ja mitte vastupidi, sest see, et sa oled füüsilises suhtes oma kaksikuga ei loo automaatselt 5D reaalsuse nihet. Te sisenete 5D pöörisesse oma kaksikuga koos, kuid see pole veel jätkusuutlik seisund, sest teil mõlemal on tohutult alateadlikku jama ja saasta, mis omakorda teid käivitab ja teid 5D reaalsusest välja viskab. Kõigele lisaks tuleb teil õppida iseseisvalt 5D reaalsusesse sisenema. Just iseseisvalt, mitte teise energiasse puugina ennast istutades.  

Senikaua kuni te pole saavutanud seda sisemist kooslust, ei saa tõeks saada ka teie väline kooslus, teie suhe ei saa kuidagi olla Paradiis Maa Peal, nagu teie seda sooviksite, sest puudub sisemine valmidus.

Müüt #2 See teekond võib olla vaba igasugusest valust või vastupidi võib see olla kannatuste rada.

e3bc4-giphy-2

Üks osa KaksikLeegi kollektiivist arvab, et see teekond on läbi ja läbi kannatuste rada. Teisest küljest on palju kaksikleegi õpetajaid, kelle meelest te ei peaks absoluutselt kannatama, kuid on ise seejuures tohutult kannatanud.

Mõlemad vaatenurgad on tegelikult valed. KaksikLeegi Teekond pole kindlasti vaid Kolgata Teekond, kus teil tuleb tassida tohutut risti. Kuid samuti ei ole see ka kannatustest ja valust vaba. Te kasvate läbi valusate kogemuste, üsna kindlasti kannatate ka valu – KUI PALJU on juba tegelikult teie enda otsustes kinni. Sest tegelikult pole valu muud, kui vaid tööriist mida teie Olem kasutab meile meie alateadlike hirmude ja väärarusaamiste kätte näitamiseks.

Me pikendame oma valu ja kannatusi, kui me keskendume väliste asjade lahendamisele, mis meile haiget teevad, sest tegelikult pole välised asjad need, millest see valu päriselt alguse on saanud.

Võtame näiteks selle juhtumi, kus KaksikLeegi naine heitleb elamisloa probleemiga, et ta saaks oma mehega koos elada. Tegelikult ei ole probleem mitte immigratsiooni reeglid, kuigi see võib nii paista 3D reaalis. Selle probleemi juured on aga palju sügavamal ja paiknevad temas eneses. See paar on heidelnud umbes kaks aastat, sellest hetkest alates, kui nad otsustasid abielluda, et elada ühes riigis. Selles olukorras ei ole PEAMINE probleem rahas, ja ikkagi läks midagi taotlustega viltu ja nüüd on olukord selline, et ta on ületanud oma viisaga ette nähtud aega.

Asjad läksid selles juhtumis halvast hullemaks, nagu nad ikka kipuvad vahest minema, ja seda mitte seepärast, et see poleks ette nähtud, vaid seepärast, et olles seljaga vastu seina olete valmis tegema mida iganes, et luua vajalikku nihet – ja see ongi valu ja kannatuste eesmärk. Sest kui te oleksite kogu aeg rõõmus ja roosa olenemata mis toimub, te püsiksite selles igavesti. Mugavustsoon on ju mõnus koht olemiseks.

Leides ennast aga korraga surutuna seljaga vastu seina, siis teie Olem tekitab teile vajaliku ebamugavuse, et teid motiveerida ennast sellest vaikelust välja lennutama. Tegelikult ei pea me alati asja nii kaugele laskma. See selg vastu seina kogemus tekib siis, kui asjad on juba liiga suureks paisunud ja meil tuleb tänu sellele ka rohkem kannatada. Meil on võimalus sellest ülepaisutatud olukorrast mööda minna, kuid see tähendab, et me sukeldume karvupidi otse asja tuumani, olgu siis selle elu olukorrad ja omandid või asjad ja teemad eelmistest eludest. Ja need eelmiste elude asjad keeravad meile selle elu reaalsuses vastu silmi. Teil on võimalik lugeda eelmise elude mõjust oma praegustele kogemustele siit.

Teie 3D reaalsuse paradigma tingimuslikkus püüab selle taandada väitele “see on sinu süü – sina tekitasid selle” süüdistusele, kuid see on suur pullikaka. Te ei tea seda mida te ei tea ja kui te leiate ennast selg vastu seina olukorrast – siis on asjad sedasi, et mida iganes on vaja muuta on olnud teie alateadvusesse maetud väga kaua aega. Teie Olem ei löönud seda sealt välja selleks, et teile haiget teha või karistada, samuti pole te ka loll lammas selle pärast et te seda enne ei märganud – see on lihtsalt jõud, kiirus ja kokkupõrge, mida oli vaja, et aidata teil nihutada seda sisemist hirmu või ebausku, mis on seni nii edukalt teid manipuleerinud ja loonud teie väliseid olukordi.

Tegelikult on kõik mis teiega juhtub, teie enese kõrgema arengu jaoks vajalik.

Müüt #3 Et te teete midagi valesti, kui te olete eraldatuses
One

Selles füüsilise liidu ootuse erutuses muutub eraldatuse seisund soovimatuks olukorraks.

Paljud kaksikleegi õpetajad on väidetavalt selle osa oma teekonnast hoopis vahele jätnud ja väidavad, et te ei peakski eraldatuses olema. Siis tekib küsimus, et kas see Liit milles nemad viibivad – on ikka see Liit? Sest see on väga vana 3D õpetus, kus oli hierarhia – ülemad ja alamad, hea ja halb jne.

Lisaks võin ma oma isiklikust kogemusest öelda, et  see eraldatuse periood on kõige maagilisem ja pingelisem tervenemise ja sisemise kasvu periood sellel Teekonnal. Millest paljud inimesed pole aru saanud on see, et hinged kasutavad lähedust (nn Liitu) ja kaugust (eraldatust) selleks et tõmmata üles sisemised haavumised. 5D vaatenurgas on koos või eraldi vaid ühe spektri erinevad otsad. Üks pole parem teisest, need lihtsalt on.

Võrreldes seda kõike romantilise suhte standarditega siis loomulikult, kui te kedagi armastate siis tahate meelsamalt olla nende lähedal kui et olla eraldi. Seetõttu tundub ka füüsiline liit olema kõige ihaldatum ja kõrgeim saavutus selles sidemes. Kuid, täpselt nagu minu teejuht armastab mulle ikka meenutada, me ei kehastunud siia ellu selleks et ennast mõnusalt tunda ja oma kaksikuga püherdada.

Hei rahvas, ärgake ometi üles!

Meie, (see tähendab teie ka) – valisime KaksikLeegi Teekonna, et tõeliselt meelde tuletada kes me oleme kõige selle saasta all. Meenutada või siis saada uuesti teadlikuks oma tõelisest hinge minast. 

Vastupidi sellele, mida te loete paljudest KaksikLeegi teekonda käsitlevatest blogidest, eraldatus ei ole viga. See ei ole needus ega soovimatu seisund. See on õnnistus, sest sellel ajal, kui te oma kaardid õigesti mängite, õpite te selgeks olulise oskuse, kuidas sisenesea 5D reaalsusesse üksinda ja saate lisaks kõigile kingitustele mida teile toob 5D, suhte oma kaksikuga. Selleks ajaks olete te aga ka taibanud, et ülemõistuse võimas sex ja taevalik orgasm on vaid osa kõikidest supervõimetest, mille te olete eneses arendanud selle teekonna jooksul, sest nüüd suudate te näha ka Suurt Pilti.

Justnimelt sellel eraldatuse ajal arendasite te eneses välja kõik need ülivõimed.

Müüt  #4 Et on olemas maagilised tabletid või otseteed oma Liiduni

maagilised tabletid

Loomulikult tahab igaüks müüa teile oma lahendust teie probleemile, kuid ei ole olemas maagilist tabletid, ei ühtegi kiiret lahendust ja mitte ühtegi otseteed Liiduni.

Ühelt mu teejuhilt küsiti hiljuti, et kas ta teeks ühte puhastust kliendile, kui selle puhastusega kaoksid kõik inimeste tavalised probleemid igaveseks. Tema sõbranna aga vastas selle peale, et see oleks sama kui me sööksime ühe porgandi ja oleksime terve elu terved. Kui me tahame olla terved kogu elu, siis ei piisa selleks ühe porgandi söömisest.

Ma olen vist esimene, kes ütleb teile, et sellel Teekonnal välja jõuda sinna, kuhu te jõuda soovite, tähendab tohutult tööd ja pingutamist. Samuti kulub sellele palju raha, mida teil veel pole aga mille saamiseks te õpite ennast õigesse sagedusse viima, seda üha lihtsamalt mida kaugemale te sellel teekonnal jõuate. Sest piiritu küllus on üks kingitustest kui õpite 5D energiatesse ennast ankurdama.

Mida ma võin teile kohe kinnitada on see, et ei ole ÜHTE ainumast asja, mis nihutaks teie teekonna Liiduni, isegi mitte ükski minu toodetest ei ole see, mis teeks seda kindla peale ja esimese kasutuskorraga. Ei ole olemas ÜHTE KINDLAT tehnikat või suhtumist, mis nagu hõbekuul libahundi vastu annaks kohese tulemuse.

Ma ise tegutsen praegu 7 erineva tervendaja ja õpetajaga minu enese Teekonna jaoks, teen seda iga nädal või iga kuu või vahest mõne kuuse vahega. See töö on olnud paras porno alates oktoobrist 2016 ja praegu on meil 2018 aasta mai (ehk siis 18 kuud hiljem) olen ma maandunu sellel teekonnal sisemise liidu seisundisse, kuid selleks läks palju sessioone ja raha, et ma sellesse jõuaksin.

Lisaks kõigele võttis see aega, kuid see kõik oli väärt, ja ohh kuidas see on väärt. Mitte seepärast, et see tõi mulle mu kuti, vaid see, et see õpetas mulle kuidas saavutada iseeneses kõik see, mida ma enne olin oodanud ja otsinud sellelt kutilt (väljastpoolt). Nüüd siis, olles võimeline ja varustades ennast kõigega mida enne väljast otsisin, tuleb minule justnimelt väljapoolt, sest see teekond minu sees peegeldub mulle tagasi minu välistelt füüsilistelt reaalsuselt.

Uskuge, mu elu pole kunagi olnud nii hea, kuid et selleni jõudmiseks oli vaja läbida kadalip, mis polnud sugugi kerge.

Niisiis, kui keegi ütleb teile, et nende salvestiste kuulamine nihutab teid kogu täiega teie teekonna lõppu või paneb teie Kaksiku teiega ühendust võtma – siis ärge uskuge vaid sõnu. Isegi kui teie kaksik ei võta teiega ühendust või ei reageeri teie sõnumitele on eluliselt tähtis teil leida vastused iseenese seest, selle asemel, et jääda uskuma kellegi väliseid lubadusi ja kui päris aus olla, siis need kes on ise päriselt selle läbi teinud ei soovitagi selliseid väliseid asju, sest nad teavad, et peamine töö käib iseeneses sees.

Müüt #5 Et te saate AINULT siis olla tõeliselt õnnelik, KUI te olete lõpuks koos oma KaksikLeegiga

core-numbers_twin-flames_soulmatesJärgmine tagurlik müüt on see, et ainult füüsiline suhe oma KaksikLeegiga saab tuua teile tõelise kestva õnnelikkuse.

Õnnelikkus on leitav vaid meie enda sees, mitte väljast.

Kuid taandades oma õnnelikkuse võimaluse ÜHELE inimesele 7,4 biljonist – lühinägelik sõltuvussuhe ja väga piirav uskumus.

Ma tean inimesi, kes on oma kaksikutega kohtunud ja on praegu väga õnnelikes suhetes oma hingesugulastega. See tõest ei käi nii, et kogu teie õnnelikkus sõltub sellest ühest inimesest, kui sa seda muidugi nii otsustad. Teiseks kõigile Jumalikele Naiselikkustele maailmas, kes te vingute, et te parema meelega oleksite oma hingesugulasega kui oma kaksikuga, sest see on nii raske, ma ütlen, et iga kord kui te mulle seda väidate ajab see mind naerma.

Olla vallaline JA pühitseda aastaid paari, ei tapa teid ja muuseas, see aitab teil taas-siseneda suhte “programmi” kui te lõpuks olete tõeliselt valmis, paju rohkem joondumuses tõelisele armastusele, kui siis kui te selle kõik maha jätsite. Muutes seeläbi teie võimalused, meelitada endale ligi tõelist armastus suhet, kordi suuremateks.

See Teekond aitab teil muutuda armastuseks mida te olete alati otsinud ja kui te olete selleni arenenud, vastab Universum sellele peegeldusega teie enese sisemisest armastusest füüsilisse reaalsusesse.

Tüdruk, sa ei jõua sellele tasandile, kui sa jätkad ringi lollitamist kuttidega, kes sulle midagi ei tähenda ja ma kordan seda teile kõigile, kellel on ülimalt keeruline oma püksikuid üleval hoida (hey, teie ka tantratüdrukud – ärge püüdkegi oma iharusest teha usundit) Kui te ei suuda teha seksiga vahet nii aasta või paar, siis vaadake eneses ringi ja otsige üles see koht, mida te püüate sellega tegelikult täita. Näiteks kuuluvust, sest tõde on see, et teie seksirännakud on siis kõik väga valel eesmärgil. Lihtlabasemalt öeldes ei suuda te oodata niikaua kuni teie kaksik tagasi tuleb kellegi teise voodist. Lugege seda artiklit siin, siis taipate paremini.

Kõigile neile kelle jaoks on saanud teie kaksik kinnisideeks, kui te tõesti tahate seda kutti või tüdrukut – teil tuleb õppida neid vabaks laskma. Sest niikaua, kuni te usute, et ainult see üks võib teid muuta õnnelikuks, siis tegutseda jätkuvalt 3D sõltuvuslikust paradigmast, püüdes täita ennast välistest allikatest.

Uus, 5D paradigma, räägib meie sisemisest alguspunktist. Ehk siis kui me täidame esmalt iseenese sees olevat “tassi” – peegeldub see küllus meie välisele füüsilisele reaalsusele ja selle kogemusele. Hoides kinni mingist kindlast peeglist, et see meile peegeldaks ei ole enam selle uue maailmavaate osa – seda me tegime vanas maailmavaates, siis kui me uskusime et õnne allikas on meist väljaspool. Kui te aga taipate, et te ise oletegi Allikas, siis pole enam oluline milline peegel teie teele satub ja teie sisemist seisukorda, olla armastus mida oled alati otsinud, tagasi peegeldab. Sest iga peegel peegeldaks teile tagasi ühte ja sedasama. Ainult 3D vaatenurgast te kardaksite, et ei saa seda mida te tahate, aga see on ka sellest, et te pole veel nihet läbi teinud.

Müüt #6 Et teil on vaja oma ellu oma Kaksikut, selleks et ….

Teil pole vaja oma kaksikut et olla või et ta kisuks teist välja selle sita mida te olete endas peitnud, et olla edukas oma Teekonnal või oma Hingemissioonil. selleks et

EI OLE MITTE MINGIT OMA KAKSIKU OOTAMIST. PUNKT!

Mina olen hetkel jõudnud sisemise liiduni selle Teekonnal, mul on praeguseks kuuekohalise käibega firma milles ma saan tõeliselt täita oma hingemissiooni. Ma olen täiesti hetkes.

Ja tegelikult valmistan ma praegu ette kvanthüppeks, et tuua oma missioon SUUREMALT nähtavaks, et ma saaksin jõuda rohkemate inimesteni, kes on segaduses ja ei taipa sellest Teekonnast, millel nad on, sest nad libastuvad romantilisele vaatenurgale ja ei taipa, et see kõik on palju rohkem kui “poiss kohtas tüdrukut” lugu.

Mul ei ole siiani olnud pidevat 3D suhtlust oma Kaksikuga. Me ei ole kunagi andunud oma füüsilistele ihadele (me ei ole reaalses elus kordagi armatsenud) me oleme suudelnud, käest kinni hoidnud, üksteise käevangus ringi patseerinud ja veidi lollitanud. me veetsime kaks nädalat koos Indias ja ülejäänud meievaheline suhe oli vaid paar telefonikõnet., mõned kirjad ja kuhjaga sõnumeid minu poolelt, saades temalt minimaalset tagasisidet. Kuid alati luges ta need läbi, olenemata olukorrast, et vahest olid need kirjutised temale väga valusad. Vahest mind ära blokkides, kuid mitte kunagi olnud võimeline mind ka päriselt minema laskma.

Tehniliselt viimane asi, mida mu kaksik mulle oma kolme kuulise abielu tähtpäeval ütles, oli: “Ma ei tea, kas ma oma naise kunagi maha jätan (naine oli perekonna poolt välja valitud, tegu on Indiaga) kuid ma luban sulle, et kui ma seda teen, siis olen järgmisel päeval esimesel lennukil mis toob mind sinu juurde!” Üsna pea peale seda vestlust ei vastanud ta enam mitte ühelegi sõnumile ja läks “sosina-režiimile”. See juhtus peaaegu aasta tagasi.

Enne seda telefonikõne polnud meil omavahel olnud mingit suhtlemist 16 kuud, ehk siis sellest õhtust kui ma lahkusin Indiast, et sõita koju Hollandisse.  Nende vahepealsete 16 kuu jooksul ta üritas mulle ja enesele tõestada, et ta lihtsalt ei armastanud mind nii nagu mina teda …. sõnad mis ta tagasi võttis peale tema korraldatud abielu.

Teil pole VAJADUST olla romantilises suhtes  või  isegi kontaktis oma KaksikLeegiga, et areneda edasi oma KaksikLeegi Teekonnal (Vaimse Ülestõusmise teekonnal) või elada oma Hingemissiooni.

Muidugi on väga romantiline mõelda, kuidas te päästate maailma koos oma KaksikLeegiga, kuid see teekond ei ole kinni ainult romansis. Vaatamata teie vahetutele tunnetele selle inimese suhtes, ei ole teie side sugugi romantiline. See on hingeleping, et tuua teineteist koju, mis muidugi ei tähenda sugugi seda, et te ei võiks lõpuks kokku kolida. See lihtsalt ei ole selle teekonna esmane eesmärk.

SUURIM VIGA mille inimesed teevad sellel teekonnal, on selle edusammude võrdlemine romantilise suhte standarditega. See teeb sama välja kui püüaksite pikkust mõõta kaaluga. Kaalud on mõeldud raskuste mõõtmiseks ja ei saa mõõta pikkust. Te EI SAA mõõta oma KaksikLeegi teekonda 3D romantiliste suhete standarditega, sest romantika puudub või seda on vähe, seega ei kõlba mõõtmaks edukat KaksikLeegi teekonda. Võttes romantika mõõteväärtuseks, on sama absurdne, kui kaaluga pikkuse mõõtmine.

Müüt #7 Et teie ja teie kaksik on ühe terviku kaks poolikut

86787-giphy2b252882529Taaskord sügavalt romantiline kontsept, ühe hinge kaks poolikut. Yin ja Yang või siis ütlus “Teie kaksik on teie”

Ma palun vabandust, kui ma teie roosa mulli purustan, siis see kõik on ülimalt romantiseeritud jama.

Kuigi need väited on vaimsel tasandil õiged, pole selle Teekonna eesmärk saada ÜHEKS kellegi teisega, vaid saada ÜHEKS iseenesega (sisemine Liit). Jahh, see sisemine Liit saab teile tagasi peegelduma teie füüsilisest reaalsusest, kuid see ei ole peamine – see on vaid kirss tordil.

See teekond on selleks, et me saaksime terviklikuks iseeneses ja tasakaalustaksime oma enese sisemise Maskuliinsuse ja Naiselikkuse, luues sellega sisemise harmoonia, saades üle sisemistest lõhustustest ja taibates, et te olete ÜKS iseeneses. Kui selleni olete jõudnud, siis saab see teile välisest reaalsusest tagasi peegeldatud.

Te olete loonud Paradiisi maa peale iseenese sees ja ka oma füüsilise reaalsuse kogemusena ning mitte keegi ei saa seda teilt enam mitte kunagi ära võtta, sest see on sisemine seisund, mis peegeldub ka teie ümbritsevas keskkonnas.

Selline on vahe Teekonna algusel ja sellel kuhu te välja jõuate. Te alustate uskudes, et olles koos selle inimesega (teie kaksikuga) annab teile Paradiisi maa peale, kuni nad eemaldavad ennast teie lähedusest ja te tunnete justkui oleks teid visatud paradiisist välja. See Teekond, see tervenemine ja sisemine kasvamine mida te saate kogema sellel teekonnal annab teile taipamise, et teil olid kogu selle aja kõik Paradiisi võtmed enda käes ja et see on sisemine seisund, mille te saate iseeneses avada. Mis omakorda hakkab toimetama nagu Külgetõmbe seadus, ehk siis kõik mis on teie sees saab olema teie ümber.

KaksikLeegi Teekond on selleks, et ärgata üles ja taibata et teie ise oletegi Allikas!

Selliseid artikleid kirjutades kuluvad tunnid. Ma kirjutan neid, et KaksikLeegi kollektiiv mõistaks paremini seda Teekonda millel nad viibivad. Kui need teile meeldivad ja leiate, et neist on teile kasu, siis teadke, et teie panus saab tänuga vastu võetus.

Soovides teile maagiat ja imesid sellele fantastilisele seiklusele.

Palju Armastust,

Sabriyé Dubrie

P.s. if you are interested in a step by step guide to your Twin Flame journey and creating inner union, sign up for the Gangsta Goddesses Tribe and you get instant access to my online program the Align to Your Divine Plan Twin Flame Mastery Program.

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit: https://gangstagoddesses.com/twin-flame-myths-debunked/

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.