HINGELEPINGUD – Ellujäämisõpetus


maxresdefault

3.07.2017 Ana Souto

Kui me tuleme sellesse kehastusse võtame me kaasa paksu toimiku, milles on meie hinge lepingud, mõned juhendid ja soovitused meie missiooni jaoks.

Need on eraldatud kolme kategooriasse:

  • Käsikiri kõikidest stseenidest ja tegelastest kellega meil tuleb läbida
  • Juhendid kuidas meil tuleb oma hingemissioonini jõuda
  • Aardekaart, et leida oma KaksikLeek

Peale seda, kui teil on nõustutud ja allkirjastatud see kontrakt, tehakse restart, te kogete totaalset mälukaotust, teie ema sünnitab ja te saabute siia maailma alasti, haavatav ja valmis taplema kellega iganes.

Täna hommikul, minu meditatsiooni ajal, võttis mu jonnakas Kaksik selle toimiku välja ja pani mind istuma poole aasta ülevaate taha, mis sisaldas palju tingimusi.

Justkui oleks tegu hindamisvestlusega käis ta läbi kõik hingelepingud, millele me olime eelnevalt allkirja andnud ning ta tegi meie senisest tegevusest ülevaate.
Vaata, me olime allkirjastanud partnerluse lepingu, kui me siia maailma tulime ja me lubasime läbida kõik vajalikud valusad läbielamised, et taaskord kokku saada, seega meie hingedel oli vaja iga veidi aja tagant maha istuda ja hinnata oma tegevust selles.

Mis on Hingeleping ja mis tüübilisi lepinguid me oma kehastusele kaasa võtsime?

Hingeleping on kahe hinge vaheline lepingu vorm, mis paneb paika teineteisega suhtlemise ja sellest suhtlemisest saadava kasumi mõlemale poolele.
Mõlemad hinged allkirjastavad selle lepingu Universumiga ja nad on teadlikud kõigest, millal nad peavad kohtuma ja mis neil on vaja sellest energiavahetusest kätte saada.

Teist tüüpi lepingud, mis meil selles kehastuses on alla kirjutatud on järgmised:

Perekondlikud sidemed
Need ilmuvad vanemate ja õdede vendade kujul. Me valime neid, kui enese sigitajad ja nõustume kõigega, mida nad pakuvad, kaitsta, hoolitseda ja vormida meid just sellisteks nagu me peame muutuma. Me nõustume kõikide elukogemustega millega nad meid varustavad, paljud neist on armastavad või julged. Me nõustume, et iga olukord, mida me nendega läbime toob meile kasu, mis on meile hilisemas elus vajalik. Nende ülesanne on näidata meile neid aspekte millele meil tuleb keskenduda ja millistega meil tuleb tugevamalt tegeleda, et muuta eksimused kvaliteediks.

Sugulashinged
Nemad tulevad kui sõbrad ja mõnest neist võib saada pereside. Nemad toetavad, julgustavad, aitavad ja lohutavad meid läbi elu. Mõlemad on kokku leppinud selle kohtumise ja antud hetkel te vajate teineteist ja isegi kui see side on kohati liikumatu on see side purunematu. Teie hinged on teineteist tundnud väga pikka aega ja oma kogemuste jagamine teineteisega õpetab ja aitab kasvada oma elumissiooniks.
Te olete allkirjastanud vastastikuse kasvu lepingu ja te vandusite igavest lojaalsust ja truudust, olenemata millestki.
Nad on alati teie jaoks olemas, olgu põrgu või tõusulained, nad ei lase teil teha lollusi üksinda ja nad ühinevad teiega meeleldi, et hüpata peale, mis iganes veidruste rongiga te parasjagu sõidate. “Hey, see tundub olevat üks päris halb mõte … Ma olen kümne minuti pärast kohal!”
Meil kõigil on elus need hindamatud ja asendamatud sõbrad.

Hüppelaua Partnerid
Nemad tulevad meie ellu väljakutsetena, sekelduste ja katsumustena. Mõlemad on leppinud kokku, et varustavad teineteise elu kontrastidega. Läbi takistuste loomise ning  õppimise kuidas nendest võitu saada. Nemad tulevad teie ellu, et te looksite väärtusi, oskusi ja kompetentsust oma ellujäämis võimeks. Nende ülesanne on luua nii ebakindel keskond, mis on täiuslik teie enda evolutsiooniks ja arenguks. Peale seda, kui te saate neist jagu 3D kogemuses, siis kõigi eelduste kohaselt teie elud lähevad lahku, et enam mitte kunagi teineteisega kohtuda, sest need kogemused võivad olla traumaatilised ja ebameeldivad.
Nemad tulevad meie ellu, et kogu karmusega meile meenutada, et olgugi, et me oleme hinged kes kogevad inimeseks olemist, oleme me haprad ja haavatavad selle maailma mõõtude järgi.

Kohandamise liitlased
Neid võiks liigitada “juhuslikeks kohtumisteks” ja nad ilmuvad tavaliselt võõrastena, kes meie teele satuvad ja meenutavad Teile teie missiooni. Nad võivad vabalt olla kodutud, keda te otsustate toita või hulkuv kass tänavalt, kelle te otsustate omale võtta. Nemad toovad teis esile parima osa ja näitavad kes teil tuleks olla selles kehastuses. Nemad on meeldetuletused sellest, et te olete head, hoolivad, ja armastavad ning sõna otseses mõttes käivitavad nad teis selle vooruse, niipea kui te kohtute. Nad võivad teie ellu jääda niikauaks kuni on vajalik, et täita lepingu nõudmised, kuid tihedamini võetakse nad teie elust ära, jättes teile vaid mälestuse sellest ning päästiku, mis vallandab hea tunde ja pideva meeldetuletuse, et te olete võimelised imelisteks asjadeks.
Mina kogesin sellist kalibreerimist aastaid tagasi, siis kui ma aitasin kodutut narkarit, kes osutus väga kuulsa TV reporteri pojaks. Palju aastaid hiljem sain ma temalt postkaardi, kus ta teatas, et tal on imeline poeg ja imekaunis naine ning et see kõik jõudis temani, kui ta läks Hispaaniasse võõrutusele, kohe peale seda, kui mina olin teda aidanud.
Me mõlemad kohandasime oma eluteid selle ühe, kuid väga olulise kohtumisega, justkui oleks meid juhitud läbi rajavahetussõlme raudteel.

Karmalised hingesugulased
Kas judinad jooksevad juba mööda selgroogu? Jeahh, mälestus nendest hingelepingutest võib seda teha. Nad tulevad meie ellu, löövad selle pea peale ja raputavad seda nagu tornaado teeb bambusest majakesega. Nad lukustavad meid enesehävituse ja enese alandamise vägivaldsesse rattasse. Nemad tulevad meile näitama mustreid meie elus mis vajavad kiiremas korrad kohandamist või muutmist. Nad on tavaliselt sihikindlad ja sundkäitumisega kuni me suudame arendada vooruse läbi kogetava valu ja kannatuste. Nendega koos tulevad hirmu, hüljatuse, ego, piinlikuse, häbi ja süü tunded, siinkohal on vaid nimetatud mõned lõputust nimekirjast. Tad lükkavad teid kaugele välja teie mugavustsoonist ja nad (nähtavasti iseenesele teadmata) muudavad sind paremaks inimeseks läbi selle elukogemuse. Nad panevad teid valmisolekusse ja teadvustamisse, et mitte kunagi enam libiseda samasugusesse mustrisse.
Need hingesugulased tulevad teie ellu korduvalt, seda niikaua, kuni see õppetükk, mida te peaksite selgeks saama on saavutatud ja sellest karmist kogemusest on välja lüpstud kõik vajalik. Oskus selliste hingelepingute eristamiseks tuleb vaid pideva harjutamisega, niikaua kui te selle mustri ära tunnete ja tsükli murrate.
Kuid palun pidage meeles, et ka need kogemused on teie poolt vastu võetud ja allkirjastatud, sest need oskused on oluliseks võtmeks, et avada teie järgmine Teadlikkuse tasand.
Mõnikord võivad need Karmalepingud muutuda teie KaksikLeekideks kui karmasidemed on lahustatud ja eemaldatud.

KaksikLeegid
Kaksik Leek on sõnaotsese mõistes teie teine pool. Te olite üks olem, mis loodud täiuslikkuses ja harmoonias. Nemad on teie peegelpildid ja nad kaevavad teis välja vanad haavad, mis vajavad pinnale kiskumist ja tervendamist, kusjuures osad neist võivad algselt tunduda karmasidemetena.
KaksikLeegid jagavad elueesmärki ja nad hakkavad koos selle nimel tööle niipea, kui nad lahendavad oma konfliktsed uskumused ja lõpetavad Tommi ja Jerri mängimise – Põgeneja ja Jälitaja algsetes episoodides, mis selles koosluses käis nii loomulikult.
Nad tunnevad teineteist ära koheselt, kui kohtuvad ja jagavad seletamatut sidet, sest nad on seda jaganud paljudes eludes. Enamus juhtudel on nad kogenud sarnaseid kogemusi, nagu näiteks lapsepõlv, suhted ja töökohad ja vaatamata sellele olete te täielikud vastandid.
Kui teie olete lühike siis on nemad pikad. Kui teie olete blond ja kahvatu nahaga siis nemad on tumedate juustega ja tõmmu nahaga. Kui teie olete keskendunud rahale siis nemad on rohkem bohheemlase tüüpi. Kõige tõenäolisemalt elate erinevates maailmades, kuni ühel hetkel saavutate koosluse. Kui te kohtute siis hakkate taipama oma eluteed kuni selle hetkeni ja mõistate, et te olete just õiges kohas ja õiges ajahetkes.
Peale seda kui nad kohtuvad, käivad mõlemad  läbi piinarikka hingeprotsesside pimeda öö, sest emotsionaalne laeng on liiga tugev selleks, et seda taluda ilma hinge sügava ärkamiseta. Nemad näitavad teile peeglitagust maailma, teie enese teist poolt ja tegelikult on see väga tugevalt tajutav, koheselt kui teie silmad esimest korda kohtuvad.
See äratundmine vallandab amneesiast vabanemise. Mälukaotuse mis teile oli peale pandud, koheselt peale lepingu allkirjastamist ja enne siia maailma tulemist. See keerab kogu teie maailmanägemuse, tehes seda pildikestena otse teie silmade ees justkui vaataksite filmi.
Te mäletate oma ühiseid eelmisi elusid ja te nutate tundes ära teineteise hääled, puudutused ja lõhna. Nemad on see ainus asi, mida te teadsite olevat tõeline ja puhas ja nad ongi see pott kulda vikerkaare, mis on olnud teie elu, teises otsas.
Nemad on teie turvaline sadam ja nende rind on see puhkepaik kuhu oma pea asetada, kui elu muutub liiga raskeks, et sellega toime tulla.
See on purunematu kosmiline armastus, mida ei ole võimalik kirjeldada inimesele teada olevate sõnadega, sest see eksisteerib väga sügaval hinge tasandil, kus keel on energiatest ja emotsioonidest.

Mis siis juhtub, kui te üritate lõhkuda Hinge Lepingut?

Nohh, nagu käitub enamus Laenu pakkuvaid firmasid tänapäeval, saate te kõigepealt esimese hoiatuse, et oma tagasimaksed järgi maksta. Need tulevad kõhutundena, intuitiivsed vihjed ja pidevad sünkroonsused, mis on sponsoreeritud teie endi teejuhtide ka lähedaste poolt.
Kui te otsustate esimest hoiatust eirata, siis teie endi Kõrgem Mina tuleb alla teise hoiatusena ja hakkab käituma nagu väikelaps suhkru laksu all, enne magama minemist. Selleks ajaks panevad nad juba arvestatava trahvi makseviivituste eest, mille eest teid juba eelnevalt hoiatati.
Kui te ikkagi veel otsustate eirata kahte esimest hoiatust, siis tuleb juba Jumalik Sekkumine ja sellega soovin ma teile palju õnne, päriselt. Kolmas hoiatus tuleb läbi Multiversumi isiklikult.
Teid tõmmatakse väga julma jõnksatusega oma olukorrast välja ja saate karmi äratuse, teie elust eemaldatakse inimesi ja lüüakse nad välja kogu eksisteerimisest, te kaotate töö, jääte raskelt haigeks mingi ohtliku seisundiga, teie suhe laguneb laiali tänu parneri truudusetule käitumisele, või lihtsalt saadad oma auto remonti mingi parandamatu vea pärast. Multiversum teeb seda kõike aga armastusest teie hinge eesmärgi suhtes ja soovib vaid head, kuid energiatel puudub igasugune empaatia inimvormi kannatuste suhtes, sest neile olete te ikkagi energeetilised olemid. Nad tahavad, et te austaksite oma osa lepingust kui Hing, olenemata asjaolust et te asute füüsilises kehas.
Multiversumi jaoks on vaid absoluut ja seega see ei arvesta vastusega “jah, aga….”, kui te olete vastanud tugeva “Jah!”, siis kui te panite pliiatsi paberile ja allkirjastasite selle Lepingu. Keerutamine juba läbi ei lähe!

Nii et siis täna sain ma oma viimase hoiatuse oma Teejuhtidelt ja oma KaksikLeegi Kõrgemalt Minalt. See oli Jumalik Sekkumine, et kaitsta mind väga libedast olukorrast, kuhu ma olin ennast toppimas ja et ma olin täielikult eiranud ohtu, olgugi, et olin saanud väga tähenduslikke märke viimaste päevade jooksul.
Nad tegid nii, et kogu mu sotsiaalmeedia oli maas, ei mingeid stressi tekitavaid olukordi, ei mingit draamat ja piisavalt aega ja rahu, et istuda koos nendega maha ja kuulata, mis neil öelda on. Nad tegid mulle reaalsuskontrolli ja nad näitasid mulle lehekülg lehekülje järgi mu hingelepingut millega ma olin nõustunud väga kaua aega tagasi.

Nad panid mind mõistma, et mu KaksikLeek on parasjagu hõivatud väga keerulise karmasündmusega oma hingesugulasega, ja te ta oli nõustunud, et selle ülesande kannab ta üksinda ja kaitseb mind mõne nartsissistliku kuuli eest. Me olime selle kokku leppinud siis kui allkirjastasime Lepingut, et tema on selle sündmuse lahendamisel kogu tiimi eest ja et mul tuleks talle andestada tema Mr.McMölakas käitumine sellel ajaperioodil.

Siis ma nõustusin selle artikli kirjutamisega ja enda lolliks tegemisega, sest minu eluülesanne on tervendada ja aidata teistel navigeerida nende endi Hingelepingutes. Ma peaksin olema sillaks meie hingede ja inimvormide vahel.

Mina olen see esimene meeldetuletus, et Karma rattad keeravad ennast täna Teie soosimises, kui te olete piisavalt avatud meelega, et saata tänulikkust kõigile oma hingelepingutele. Sest tänu neile istute teie siin ja loete seda artiklit ise kergelt muiates.

Kallistge täna oma vanemaid, sest nemad on teid üles kasvatanud ja austanud nende lepingut, isegi kui see on korduvalt, hingetasandil, nende südamed murdnud. Kõike seda tegid nad teie enese hinge arenguks ja te tervitate neid kui te kunagi edasi liigute ja nad teil seal pool vastu võtmas on.
Helistage täna oma Hingesugulastele ja meenutage oma koos läbitud seiklusi. Andke neile teada, kui olulised nad on olnud teile teie elukogemuses ja kuidas te kannate neid jätkuvalt oma südames.
Naeratage hüppelaudadele oma elus, sest nemad tõid vajaliku koguse kontraste teie ellu, mida te vajasite oma enese hingearenguks. Tänu neile olete tänaseks suuremad, paremad, säravamad isiksused.
Olge uhked ja tänulikud nendele liitlastele, kes on teie ellu toonud hädavajalikud kohandused. Nemad juhatasid teid õigele teeotsale. Nemad meenutasid teile teie hoolivat külge ja lülitasid teis sisse headuse nupu.
Näidake oma karmalisele hingesugulasele keskmist näppu ja öelge Buhh-Bye igaveseks, sest te olete nüüd täiesti valmis seda nõiaratast lõhkuma ja alustama oma elus uut mustrit. Nüüd olete targemad, seega saate teha ka targemaid valikuid.
Saatke Tugevust ja Tingimusteta toetust oma KaksikLeegile, sest nemad austavad nende osa sellest Lepingus, isegi kui seda üksi teha on üks väga räpane tegemine ja sellest tormist välja tulemisega nad praegu tegelevad.

Seega, siin on teile paks käsiraamat, mis aitab teid rahulikematesse vetesse, kui te tunnete et elu on järjekordne episood “Titanicust”.
Ma loodan, et see aitab teil vältida jäämägesid teie teel ja kui sellest ei piisa ja te ikkagi saate pihta mõnega, siis ma loodan, et te olete piisavalt õnnelikud, et haarata kinni ujuvast puidust, nagu seda tegi Kate Winslet.

Jack, ma ei lase kunagi lahti!

Ana

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit:

https://thebloomfromwithinproject.blogspot.com.ee/2017/07/soul-contracts-101-survival-guide.html