Maskuliinide lõplik ilmutus


Pildiotsingu fibonacci tulemus22.03.2018 Ana Souto

Peale eilset sessiooni, hakkasin ma vastu võtma tervet hulka uusi infopakette selle kohta, mis parasjagu toimub Maskuliinidega, ja hommikul ärgates avastasin üllatusega, et mul on postkastis kolmelt Maskuliinilt kinnituse sellesama asja kohta.
Minu teejuhid rääkisid viimasest ilmutusest kollektiivile ja ma küsisin neilt mida see endast kujutab ning kuidas see kõik tõlgendub 3D reaalsusesse.
Mulle näidati nägemusi ja öösel suutsin ma minna maskuliinide poolele seal mõnda aega ringi jalutada, et näha, kuidas nad parasjagu hakkama saavad.

Meeldetuletuseks: Kõik see käib vaid osa kohta kollektiivist. Seega tasub kasutada oma mõtlemisvõimet ning võtta sellest vaid see, mis teiega kaasa heliseb ja Tuhkatriinud, ei ole vaja toppida oma jalga sellesse kinga mis ei kuulu teile.
Need on vaid nägemused, mida minule näidati läbi kõrgemate energiate ja ei pruugi sugugi kokku käia igaühe hetkeseisuga.
Siin üks päev ma mainisin, et DFidel tuleb turvavööd kinnitada ja olla valmis selleks mis on tulemas, sest DMid on julmad nagu mölakad ja sihikindlad nagi veniv iiris teie hammaste küljes. Niisiis on vaja panna jalga oma suure tüdruku püksid ja hakata tegutsema.

Jumalik Maskuliinsus (DM) – Kui te seda enne ei osanud näha, siis nüüd me paneme sind seda nägema!

Nägemus, mida mulle näidati oli, kuidas Fibonacci kood ennast lahti rullib, tehes seda lõputu arv kordi ja lõpmatusse. Selles oli maskuliinsuse ilmutuse jaoks kaks olulist elementi, kuid esimene oli teise käivitajaks, täpselt sedamööda kuidas asjad hakkavad nende silmade all lahti rulluma.
Esimene on seotud nende taipamisega, et nende tsükkel hingesugulasega on lõpule jõudnud, sest nad on jaganud oma hingesugulasele kõik selle, mida need praegusel hetkel vajasid oma evolutsiooniks ning enam pole nende vaimsele kasvule midagi lisada.
Midagi on juhtunud ja loomulikult see erineb kaksikutest, kuid see avas nende silmad väga selgele käitumismustrile ja kuidas nad alati valivad partnereid ühest kindlast arhetüübist ja teevad seda alati ühe ja sama põhjusega. Mis omakorda loob olukorra, et nad maanduvad ühtedes ja samades õõnsates tagajärgedes.
Lummus on kadunud ja kirg on ära auranud, kui nad korraga ärkasid, kainena, valmisolekus ja teadlikud.
See ei ole kerge protsess, sest mingil hetkel nad arvasid, et nende hingesugulane oli nende partner kogu eluks ja nad olid sellele täielikult pühendunud.
Taibata, et see mida oled arvanud armastuseks on vaid tühipaljas kiim, on kibe pill alla neelamiseks, ehk siis heatahtlikus on hetkel selles protsessis tõeliselt vajalik. Nad on lõpetamas oma tsüklit ja hingelepingut oma hingesugulasega.
Mina saaksin seda võrrelda oma emotsiooniga, mis oli mul siis, kui minu 11 aastane kooselu oma exiga sai lahutatud ja minu illusioonid purunesid tuhandeks killuks. Seejuures olen ma päris kindel, et enamus teist teab mis tunne see on.
Esimene järgnevus käivitas teise, mis on reaalselt eneseanalüüs oma eelmistes suhetes käitumiste kohta ja kuipalju nende endi reageeringud mõjutasid nende endi elutee suunad.
See sisaldab endas sügavat iseeneses kaevamist otsides üles oma päritoluperekonna dünaamikad ja kuidas need mõjutasid nende lapsepõlve ja seeläbi nende edasist elu.

Kuidas mu asjad kõik korraga nii pekki läksid?
Millal ma iseenese ära kaotasin?
Mida ma siin niikaua olen taga ajanud?
Kus pesitseb minu õnnelikkus?
Ma tahaksin, et ma saaksin silmad sulgeda ja selle kõik ära kaotada.
Kas minu jaoks on veel aega?
Kas ma saaksin nüüd muutuda selleks inimeseks millisena ma ennast olen kogu aeg tahtnud näha?
Mida on selleks vaja, et ma suudaksin tõusta püsti ja elada oma elu ilma hirmuta?
Kui raske see olla saab?
Kui ma homme sureksin, mida mul oleks kahetseda?
Mida ma saaksin juba täna muuta?

Kogu see iseenese mõistmise protsess, mis tuleb praegu koos tagurpidi liikuva Mercuriusega, milles seesama planeet tegutseb kui nende isiklik assistent ja abistab oma eluväärtuste ümber väärtustamises. Niisiis on praegu nende isikliku teekonna jaoks väga hinnaline hetk, sest tegelikult tahavad nad ikka veel mässata osade asjade, olukordade ja inimeste vastu, nende minevikust, mis võivad tahta uuesti nendega mängima tulla.
Ka teie omavaheline ühendus on selles üle vaatamist nõuvas nimekirjas ja nad vaatavad seda oma uute ja selgete silmadega ning lõpuks ometi uuest vaatenurgast.
Andke neile aega, väärtustage nende evolutsiooni ja austage nende vastupidavust just selliste tõeliste Sõdalastena, kes nad ju tegelikult ongi.

Teie kooslus on juhendatud ja kaitstud kõrgsageduslike taevaste energiatega ja see mis kuulub teile ei lähe teist mööda.
Täna mitte, mitte kunagi.
Astuge oma usaldusse ja ärge laske ennast kõrvale meelitada oma kõikehõlmavatest emotsioonidest.
Pange need emotsioonid (Emotion) liikuvaks energiaks nagu nad peakski (Energy in motion – liikumises energia) ja hakake tuliselt looma omaenese küllust.
Ma saadan teile täna palju armastust ja valgust ja palvetan, et oleksite kaitstud ja turvaliselt oma enese südame Väes.

Kisakooritüdruk Maskuliinidele,
Ana

Tõlkis Elle Vihman

Originaali leiate siit: https://www.patreon.com/posts/twin-flame-dm-17703751?utm_medium=post_notification_email&utm_source=post_link&utm_campaign=patron_engagement&token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJyZWRpc19rZXkiOiJpbnN0YW50LWFjY2VzczoyMGE2YTkzZC1iMDkyLTQ5MzItODFlMS01NWQ4OGQ2ZTdmYTAifQ.RcuIOg997y0qlP0PhsZtzSIXLprceLcoYaKFsCMqMzs

 

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.