Energeetilised infopaketid


Ei te ei ole hulluks läinud!

Julie O`Hara Mai 2023

Energeetilised infopaketid ja nende alla laadimine on tõeline ja toimub väga erinevatel viisidel. Universum/Jumalikkus püüab meiega suhelda ja hoida meid meie teerajal.

  • Kas sa oled kunagi tundnud ootamatut inspiratsioonipuhangut?
  • Kas sinu unenäod kipuvad lõpuks alati täituma?
  • Oled sa kunagi saanud sõnumeid, mis on ennustanud sinu enese tulevikku?

Kui nii, siis oled kogenud Energeetilise infopaketi alla laadimist.

Mida rohkem sa vaimselt arened, seda olulisemaks, tugevamaks ja täpsemaks muutuvad need sõnumid.

Energeetilisi, vahest nimetatud ka kui vaimseid, infopakette saab kirjeldada kui vaimset taipamist või “vaimu peale tulekut”. See on valgustumine, kõrgema sageduse või valguse, Teadlikkuse voo vastu võtmine. Tavaliselt tähendab see, et sa oled õigel teel ja tegeled õigete asjadega. Need on head taipamised.

Võta seda nagu sa laeksid alla oma programmile uuendusi. Selle vahega, et see arvuti ongi sinu enese hing.

Selliste allalaadimiste ajal oled sa võimeline teadvustama sõnumeid ja märke, mida sinu tavaline teadev mina, ehk siis bioloogiline aju, ei ole suuteline alati vastu võtma või märkama. Need infopaketid tulevad Universumi osast, mis ei ole maine ja pärineb hoopis intelligentsemast kõrgemast sagedusest. Tihti kirjeldatakse seda kui sõnumite vastu võtmist inglitelt, vaimsetelt teejuhtidelt, Jumal, Allahh, Looja, samas on see energia, millesse sinu enese Kõrgem Mina on suuteline kontakteeruma.

Kuidas me teame, et see mis toimub on just energeetiline infopakett, mida me alla laeme?

Isegi kui sa tead, mida endast kujutab energeetiline infopakett, on siiski tihti keeruline uskuda, et just sina saad hetkel selle kogemuse. Tihtipeale, kui sa oled juba tasemel, et saad väga tihti väga tugevaid sõnumeid, on sul on tunne, et sa oled totaalselt mõistuse kaotanud ning seetõttu tekivad vaimsed kokkuvarisemised ja täielik eitamine selle osas, et see kõik on tõeline ja juhtub sinuga. Minul endal oli alati mõte, et olles vanemas eas on see kõik minu enda sisemiste ihade projitseerimine. Kuid lõpuks, see võttis üsna kaua aega, sain ma liiga palju kinnitusi teistelt inimestelt, sest nemad said sarnaseid sõnumeid ja kogemusi nagu mina ja ma ei saanud enam mööda vaadata tõest, et see kõik on päriselt. Lisaks sellele oli mul mitu surmalähedast kogemust, kus mulle samuti vahendati väga konkreetset informatsiooni. Lõpuks hakkas see eneses kahtlemine taanduma.

Uuenduste allalaadimised esinevad mitmel erineval kujul. Unenägudena, nägemustena, või lihtsalt väga tugeva tajuna. Mina olen saanud palju sõnumeid läbi muusika – nn kõrvaussidega, ehk siis peas keerlema hakkavad muusikajupid hommikuti, laululistis esile hüppavate lugude kaudu või lihtsalt päeva jooksul pähe hüppava laulu näol.

Ligipääs nendele alla laadimise materjalidele on igal ühel ja kahjuks satud oma teekonnal ka selliste inimeste otsa, kes kasutavad seda sidet kurjasti ja moondavad saadavat infot omakasu eesmärgil. Kõige tihedamini kohtame seda kanaldajate juures kes väidavad oma ainuõigsust ja iga kord nõuavad väga suuri summasid oma vahenduste eest. Ma vaatan alati irooniaga selliste kanaldajate peale kes väidavad: “oh see on meil pärilik, meie suguvõsa naised on seda aastaid juba teinud!” Tõsiselt, ei. Hea meedium on saanud sellekohast treeningut, üllatavalt on selleks ka koolid olemas. Uurige nende haridustee ja tunnistuste kohta. Kanaldajate hulgas esineb alati šarlatane, kes püüavad sulle kinnitada, et sulle on peale pandud needus või et sa oled seestatud ning püüavad siis suure raha eest sulle teenet teha, et ta on suuteline sinult selle needuse maha võtma. Las ma lajatan siin toore aususega – meil kõigil on võimekus ühenduda selle informatsiooniga.

Need sõnumid mida saate võivad olla väga juhuslikud ja esoteerilised. Usalda neid. Kindlasti ei ole sa hulluks läinud. Sind juhendab Universum.

Siin panen ma kirja mõned sümptomid, mida võite tunda allalaadimise ajal. Külmavärinad, surinad, külma või sooja taju ja energia laengud. Minu omad on tavaliselt magamamineku või ärkamise ajal, ehk siis nn “Theeta unes”. Tihti aetakse seda kogemust segamini tulnukate röövi kogemusega, mis on tegelikult hoopis teise mustri järgi. Kuid võite kindel olla, et energeetika soovib teiega suhelda, see soovib, et te saavutaksite nn ülestõusmise ehk vaimse valgustumise ning teeb kõik võimaliku, et te mõistaksite mida te teete, see soovib teid alati aidata. Samas probleemiks kipub olema see, et te ei usalda ennast kuulata.

Ärkveloleku või päevasel ajal on allalaadimise märgiks taju, mingi nägemus või hääl, samas võite seda kõike kogeda ka une ajal. Kuigi need võivad tunduda kui tavalised uned on seal alati mõned väga selged märgid.

Näiteks on uned korduvad või ärkad nn jumalikel kellaaegadel. Näiteks 2:22 või 3:33. Alates minu Ärkamisest 2020nda aasta sügisel, ei ole ma vist enam kordagi saanud magada tervet 8 tunnist uneaega. Ma ärkan ja veedan oma öö kirjutades. Mõnikord tulevad need sõnumid luuletustena, teinekord aga selliste kirjutistena nagu see siin.

Kas sa saad ise midagi teha selle uuenduse alla laadimise soodustamiseks?

Olgugi, et igaüks võib kogeda neid uuenduste allalaadimisi, pole see hoopiski midagi sellist, mida sa saaksid sundida. Neid kontakte ei saa kuidagi punnitades sundida, kuid see mida me saame teha, on õppida tundma iseennast paremini. Abi on meditatsioonist, tõeline siiras eneseareng ja meelelaad on need tingimused, mis võimaldavad vastu võtta neid vaimseid sõnumeid. Mul on mõned meditatsioonid, mida ma võin sulle huvi korral saata. Lihtsalt kirjuta mulle julie@sacredsloth.net

Kui sa otsustad neid sõnumeid avama hakata, siis ma soovitan vähemalt ühest ruumist, eelistatavalt magamistoast, eemaldada kogu elektroonika ja muud segajad. Mitte mingeid segajaid. Punkt. Magamistuba on isikliku intiimsuse ja sinu enese Kõrgema Mina ja ka Jumaliku Vastaspoolega kokkupuutumise koht. Telefon, televiisor, läpakas, raamatud, ajalehed – neil kõik on selles ruumis koht puudu. Ainult sina ja Kosmos. Kui sa aga vajad äratuskella, siis paiguta see oma magamistoa ukse taha, kuid palun väldi igasugust elektroonilist häirimist. Ma olen sõnumeid saanud nii tihti, et vaimsel meeskonnal on olnud keeruline minuga suhelda, sest uuenduse alla laadimisest on sinu ümber hoopis kõrgema sagedusega energia. Mõni meeldiva lõhnaga küünal ja viirukid on OK ja kui võimalik, siis on hea enne voodisse minekut käia dušši all. Või võtta soola (ja sooda) vanni. Samuti on hea enesehoolduse viis soolamaskide kasutamine.

Mida sa saad õppida nendest vaimsete uuenduste allalaadimistest?

Kindlasti ei teki vaimsete uuenduste infopaketid juhuslikult. Need püüavad alati õpetada sulle midagi või anda olulist informatsiooni, et sa saaksid oma õppetükid lahendatud. Paljud minu infopaketid tulevad mulle läbi nn “kõrvausside” – need on laulud, mille peale sa ärkad või hakkavad suvalisel hetkel sul peas mängima. Ilma igasuguse eksimuseta, kui ma need laulud ja nende sõnad üles otsin, siis on sõnades kindlasti mingi oluline sõnum mulle või käesoleva probleemi lahenduseks. Ma olen hakanud pidama muusika päevikut, see on mul alati kaasas. Sinna ma salvestan need viisid mida ma kuulen sellisel kujul, just sellised vaimse sõnumi kandjad ja mis võivad kokku kuuluda “kõrvaussidega”.

Olgugi, et need sõnumid on alati eesmärgiga, pole vaimse uuenduse sõnumid kunagi nii üheselt mõistetavad kui sa sooviksid. Vahest on neid veel vaja dešifreerida. Need ei ole maanteekaardid – selleks, et mõista sõnumi sisu, on sul vaja nuputada, et sõnum lahendatud saaks. Ajapikku sa õpid ja harjud neid kiiresti lahendama.

See võib olla alguses väga hirmutav, Samas, uskuda midagi, mille allika kohta puuduvad sul kõige väiksemadki kinnitused, usaldada, et sind juhitakse millegini, mida sinul on vaja – just sealt tuleb usaldus ja oma tahte alistamine. Pea alati meeles, et need sõnumid tulevad armastusest ja pole mitte kunagi õelad. Deemoneid ei eksisteeri. Need on inimese väljamõeldis, et hoida teisi enda kontrolli all. Allikas/Jumalikkus on kõikvõimas. Kas sa tõesti usud, et ta ei suudaks deemonit hävitada kui see oleks vajalik? Deemonid ja kurjus on inimese konstrueeritud. Ära lase hirmul ennast juhtida.

Siinkohal pean olema päris aus – kui see kõik hakkas minuga juhtuma olin ma väga mures, et minusse on tunginud kuri vaim või on mind mõne sellise poolt haavatud. Olles Hea katoliiklik tüdruk, rääkisin ma oma hirmudest oma Diakoniga, kes kinnitas mulle, et mind ei olnud rünnanud deemon ega olnud mind ka seestatud või oleks mulle keelatud siseneda kirikusse. Kuid siiski, olles hea katoliiklik tüdruk, hoian ma endaga alati kaasas flakooni püha veega. See hoiab energia minu ümber puhtana.

Kõikide nende vaimsete uuenduste eesmärk on joondada meid sellega mis me tõeliselt oleme, just see sisemine autentne ise. Need annavad meile kinnitust, et meie valitud teekond on õige, ennustades ette elusündmusi või pakkudes kauaoodatud inspiratsiooni.

Vaimseid allalaadimisi võib pidada vastusteks palvetele, mida me pole veel lausunud.

Julie O’Hara – 2023

Kui te nautisite seda artiklit ja saite vajaliku teadmise, siis võite autori lehel jätta väikese panuse. Kerige artikli lõppu ja tehke annetus.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.