Universumi Draama


Nüüd siis info, mis raputab nii mõnegi inimese maailmakäsitluse alustalasi. Enamus on seda lihtsalt eiranud, teised lasknud ennast hävitavatel jõududel ära petta. Ma olen alati öelnud, et kõigis maailmas levivates usundites, liikumistes ja uskumistes on vähemalt 10% Tõde. Ülejäänu aga vaht või suisa pettus.  Seekordne video on õpetusest, mis seob Kõik need Tõeterad ühtseks tervikuks. Tegu on “Vabaduse Õpetuse” (mina nimetasin seda ühes oma eelnevas postituses “Azasi pärandiks”) ühe eestvedaja ja tõlgiga, naisega kes on seda teinud terve oma elu. A’shayana Deane.

Kuna aga maailma asjad on kriitilised, on nüüd tehtud avalik lugu. See on küll vaid pinnariibe, kuid selle moraal on selge. VÕTKE OMA TEGUDE, MÕTETE JA SÕNADE EEST VASTUTUS.

Tema edastatud Õpetustes pakutakse meile MÄLU. Mälu sellest, kes me Oleme. Jumaliku Teadvuse kehastused. Lisaks lihtsaid tehnikaid, kuidas oma olemi energia sagedust ravida. Tehnikad pole keerulised, kuid nõuavad pidevat Iseenesega tööd.

Selles videos on väga palju infot, infot, mis võib kivistunud vaadetega inimestes esile kutsuda vastupandamatu soovi rünnata. Palju ka sellist, mis alles mõnda aega peale kuulamist-vaatamist meie tajus oma koha leiab. Palun teilt, seda intervjuud vaadates lasta lahti oma silma- ja kõrvaklappidest ja MÕELDA. Mõelge oma maailmavaate üle, vaadake, kuidas te mingis situatsioonis reageerite ja MIKS te sedasi reageerite.

Head kuulamist ja enesesse süübimist.

Edit: Videod uuesti üleval kellel soovi saab YouTubest vaadata 😉

Samuti on videod pandud DVD peale ning müügis koos materjalidega millest siin jutt.

http://www.azuritepress.com/Products_UK/cam.php

Nüüd on väljas ka kaks viimast lõiku.

12 kommentaari “Universumi Draama

  1. Ma ütlen ausalt, ma pole juriidiliselt budist aga hingelt olen. Ma usun osasid asju osasid mitte. Aga see video oli liig mis liig 😦 Mu ideed luua tehisintelekt tundub hetkel palju reaalsem. Jah vanaproua võib ju midagi väljaspool meie eksistentsi midagi tunda aga ristida see “Valvurid saatsid” alla tundub kummaline. Siit juba tekib küsimus, et kui on olemas peale meie veel intelikentseid rasse miks nad siis just üritavad rahumeelselt läbi teatud grupi selgitada, miks nad ei võiks risti-vastupidi teha… nii nagu Eurooplased kui nad Ameerika avastasid (Vabanda, kui ma valesti sellest tulnukate jamast aru sain).

    Meeldib

    • Asi pole ainult Ameerikas. Kuula ka jätku videoid. Selliseid rühmitusi on üle maailma. Teisalt, loe ka azurite kodulehte. Suurim rõhk on iga inimese sisemise Mina ja ümbritseva maailmaga harmoonia saavutamine. Oma tegevuste, mõtete ja otsuste eest vastutuse võtmine. Kõigele lisaks selles õpetuses just suur rõhk selles, kuidas Sinu enese sinemine Jumalus ehk inimese Ise, ennast määrab. Mis minu jaoks on selles väga oluline, jagatakse teadmisi, kuid ei võeta ära inimese enda Vaba Valikut. Mis aga enamuses usundites on kärbitud viimase miinimumini. Alustades mormoonidega ja lõpetades Vatikani juhitud kristlusega. Just vastupidi, julgustatakse uurima teisi usundeid ja uskumusi, teadusi ja teooriaid. Ainus rõhk on pandud enese energeetilisele kaitsele. Seega VÄGA TÄHTIS on inimese enese võime mõelda ja analüüsida. Samuti pole kusagil rõhku pandud pimesi USKUMISELE. Sa EI PEA seda võtma kui ainutõde, kahtle, uuri, loe erinevaid maailmakäsitlusi. Kuid HOIA OMA ENERGEETILINE VÄLI PUHAS igasugustest RÜNNAKUTEST. Kaitse ennast.
      Mis puutub aga Valvuritesse, see, et Sina nende olemasolu ei usu, ei tee neid olematuteks. Kasvõi selline lihtlabane küsimus. Kas Sa oled näinud miljardit krooni? Ei? Aga miskipärast Sa tead kindlalt, et selline summa on olemas 😉
      Selle Õpetusega antakse Sulle võimalus õppida, uurida ja ka kahelda. Jälgi maailma mängu ja langeta OMAD otsused.

      Meeldib

  2. Ma ei väidaki, et ma tean, et miljard krooni on olemas. ja pealegi sa ei tea kas ma olen seda näinud 😉 Isegi siis kui ma seda näinud olen ja usun, et kõnealune miljard krooni olemas, kuidas ma saan kindel olla, et see on päris? Või meelepete mille mu ajusagarad on välja kalkuleerinud elatu põhjal?
    Tead, kui sa oled oma uue usu õnnelik siis väga hea 🙂 ma ei viitsi süveneda modernsesse voodoose. Ma ei usu usku kus müstilised võid reeaalsed olendid tulevad õpetama elama siin planeedil, olguselks ristiuskliku jumala tahte all või salapäraste valvurite soovituste järgi.

    Meeldib

  3. vaba valikut ei ole, see on suurim müüt, mis viimasel ajal levib….töömesilane peab ikka korjel käima, leske või emamesilast temast ei tule

    Meeldib

    • 😀 Sinu Õnneks või pettumuseks pean mainima, et tean vähemalt kolme “lootusetut” töömesilast, kes oma suhtumiste ja iseloomu korrastamiste tagajärjel said suurepärasteks “emamesilasteks.” Kõik on kinni meie enese mõtlemises. Iseenesele aga ausalt otsa vaadata on tõsine töö. Kuid kellel meelekindlust see tegevus ette võtta ja läbi viia, on üsna varsti valikute ees. Kas lasta edasi nagu enne või võtta ette muutused, mis tema elu ja olemist kordades kergemaks ja meeldivamaks muudab.

      Meeldib

  4. Tere!Rõõm näha ja lugeda lausa, et on veel neid , kes usuvad Ashayana Deane.Ma teen tema Vabaduse Õpetuse tehnikaid juba pool aastat.Kui ma tema loenguid lugesin, sain aru, mõistsin ja tundsin ära.Mulle meeldib, et saan ise end aidata ja ei pea lootma kellelegi teisele, ikka ise oleme enese tervendajad.Tehnikad on küll keerukad aga ajapikku saab selgeks.
    Edu Sulle ja samas suured tänud, et oled vaevaks võtnud inimesi veidi valgustada, tean , et reageeringud on enamuses neg. Sooviksin Sinuga ka vestelda nendel teemadel, kui Sa vastu pole.Leidsin Su blogi läbi Tulelapse blogi, kellega suhtlen , pigem alles õpin tundmaHead jaani!

    Meeldib

    • See on nende jaoks nii, kes on enesele selgeks teinud, et kõik, mis vaja on inimese enese SEES. Kuid sajandeid on meid õpetatud, et inimene on väärtusetu putukas, kelle eest teeb otsused väline jõud.

      Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.